رفتن به مطلب

فست فود خانگی(فلافل)


silvermanHHH
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در در 17 شهریور 1399 در 00:01، ali-0098 گفته است :

 

 

😐

عامو جان سیب زمینی رو زمانی درست میکنیم که چیزی برای خوردن نباشه

من از روز قبلش خبر داشته باشم فردا شام ندارم خوب یه پیتزایی چیزی درست میکنم چرا سیب زمینی درست کنم😂

ولی مرسی امتحان میکنم من همیشه دوست داشتم سیب زمینیام شل و ول نباشه🤗

لینک به دیدگاه
Share on other sites

سلام 

دوستان تاپیک جالبیه . فلافل درست کردن و سیب زمینی رو که یاد گرفتیم بریم سراغ بعدی لطفا 😁

ولی شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم تا حد ممکن از نوشابه استفاده نکنید مخصوصا سیاهش . اگر بتونید کلا بزاریدش کنار که خیلی هم بهتر ولی یه کم سخته دیگه بدجاافتاده تو کشورمون . بسیار ضرر داره . 2 تا مثال براتون میزنم که خودتون متوجه بشید

1- وقتی پیچی خیلی زنگ میزنه روش نوشابه سیاه میریزن بعضی از تعمیرکارها و زنگ زدگی رو تا حدی از بین میبره و پیچ باز میشه . امتحان کنید 

2- تو پارکینگی که سنگ شده هست وقتی روغن ماشین نشت میکنه سنگ رو کاملا سیاه و بسیار چرب میکنه که برای پاک کردنش از دامستوس که یه شوینده شیمیایی قوی هست استفاده میکنن . یک بار از نوشابه مشکی استفاده کنید بهتر از دامستوس جواب میده حالا فکر کنید این نوشیدنی داره وارد بدن میشه دیگه خودتون تصور کنید 

موفق رو پیروز باشید 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 1 ساعت قبل، babak_11 گفته است :

سلام 

دوستان تاپیک جالبیه . فلافل درست کردن و سیب زمینی رو که یاد گرفتیم بریم سراغ بعدی لطفا 😁

ولی شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم تا حد ممکن از نوشابه استفاده نکنید مخصوصا سیاهش . اگر بتونید کلا بزاریدش کنار که خیلی هم بهتر ولی یه کم سخته دیگه بدجاافتاده تو کشورمون . بسیار ضرر داره . 2 تا مثال براتون میزنم که خودتون متوجه بشید

1- وقتی پیچی خیلی زنگ میزنه روش نوشابه سیاه میریزن بعضی از تعمیرکارها و زنگ زدگی رو تا حدی از بین میبره و پیچ باز میشه . امتحان کنید 

2- تو پارکینگی که سنگ شده هست وقتی روغن ماشین نشت میکنه سنگ رو کاملا سیاه و بسیار چرب میکنه که برای پاک کردنش از دامستوس که یه شوینده شیمیایی قوی هست استفاده میکنن . یک بار از نوشابه مشکی استفاده کنید بهتر از دامستوس جواب میده حالا فکر کنید این نوشیدنی داره وارد بدن میشه دیگه خودتون تصور کنید 

موفق رو پیروز باشید 

عادیه که کلی اسید داخلش هست ولی حق با شماست چیز مزخرفیه تازه شیشه ای هاش جدیدا فقط گاز خالصن حتی نوشابه هم نیستن کلا فرهنگ نوشیدنی خوردن با غذا اشتباهه باعث فاسد شدن غذا در شکم میشه

ویرایش شده توسط Arsham mahmoode
لینک به دیدگاه
Share on other sites

فلافل نیمه آماده میگرفتم بسته ای 10 تومن بود

میاوردم سرخ میکردم با کمی خیار شور و گوجه و کاهو با سس قرمز و سفید و دوغ یا نوشابه بیرنگ میزدم به بدن

انصافا از فلافل بیرون خوردنی تر بود

این دستور رو یروزی حتما امتحان میکنم چون از موادش مشخصه 100% ردیف تره

لینک به دیدگاه
Share on other sites

حیف که این فروم همه چیش پولیه وگرنه اگه میتونستم،اسم تاپیکو میزدم فست فود ،بعد چیزای دیگه هم اضافه میکردم،میزاشتم پستای اول ،متاسفانه ابتدایی ترین چیزها هم پولی شده تو این کشور

لینک به دیدگاه
Share on other sites

آقا ما فلافل و طبق رسپی درست کردیم خوب شد فقط ادویش باید بیشتر باشه بنظرم سر مخلوط کردنشم سرویس شدم 😂 😔 دستگاه داشت فحش میدادا 😂 ولی خیلی خوب شد راضییم ازت

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 17 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

حیف که این فروم همه چیش پولیه وگرنه اگه میتونستم،اسم تاپیکو میزدم فست فود ،بعد چیزای دیگه هم اضافه میکردم،میزاشتم پستای اول ،متاسفانه ابتدایی ترین چیزها هم پولی شده تو این کشور

مهم اینه که خودمون میدونیم تو این تاپیک چخبره

تو عنوان نوشته فست فود خانگی ( فلافل )

مغز ما میخونه تاپیک جامع فست فود لیون🤗

 

حالا بگذریم دوستان سر آشپز گرامی کسی کباب درست کردن بلد نیست؟ هزاران روش کباب کوبیده رو امتحان کردم یکبار نشد کبابم رو منقل وا نره نریزه مگر یه حالت خاص که باعث شد کباب کاملا لاستیکی و بدمزه بشه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

خب دوستان نمیخام تاپیک اضافی بزنم،پریروز سمبوسه برا اولین بار درست کردم برا اولین بار هم مثل مدلای خیابون دراومد!چون چیز خاصی نیست فقط موادتون تازه باشن خیلی خوش طعم درمیاد

خب!برییییم؟

بریم!

سمبوسه چیه؟ مال افغانیاست؟ساموسا مال پاکستان و هنده؟سنبوسک چی؟اون مال ایرانه؟قضیه اینجاست که این فست فود که اول از ایران بوده،بعد یه مدتی دیگه کسی ازش خوشش نمیومده و با جنگ های تاریخی پخش شده تو کشور های همسایه،حالا دوباره برگشته کشور خودمون!حالا هر کی یه چی میگه،یکی میگه مال اینوره یکی میگه نه مال اونوره،در واقع هر کی میگه درسته،سمبوسه هر جا با جاهای دیگه فرق میکنه،تفاوتشون با شکل ظاهریشون و موادداخلشه،اما در کل یه نان یا خمیریه که داخلش مواد مختلفی قرار میگیره و بعدش تو روغن سرخ میشه.

خب این از تاریخچش!

 

حالا ما یه سمبوسه ساده که تو خیابون میفروشن رو آموزش میدیم!

نکته:اول کل پست رو کامل با دقت بخونید.مهمه.

قبلش یه چی بگم،شما یا میتونید برید مغازه که لواش بسته ای میفروشه،برید نونی که سفید باشه بخرید،یا برید نونوایی نون متری یا لواش بگید که یه مقدار نون با حرارت کم که سفید بمونه براتون بزاره،،،یا خودتون خمیر رو درست کنید،موادو بریزید لا خمیر پهن شده و ببندینش،حالا دیگه چه خمیر باشه چه نون ،هر شکلی که میخاید مطابق با اون ماهیتابه یا ظرفی که قراره روغن توش بریزید درست کنید که کنار هم جا بگیرن سریع تر سمبوسه ها رو سرخ کنید.

خب 

مواد برای خمیر(اندازه ۱۰تا سمبوسه کوچیک):

رب کیلو آرد/نصف یا کمتر لیوان آب/روغن رب لیوان/نمک مقدار لازم

آردارو اول الک بعد بریزید تو یه ظرف ،نمک و اضاف کرده هم بزنید ،بعد روغن رو اضاف کنید هم بزنید ،بعد آب رو آروم آروم اضاف کنید و با دست وارد عمل بشید خوب خمیر رو مشت و مال بدید و دور ظرف آرد یا آب چسبیده خوب میکس کنید تا یه خمیر نسبتا سفت و جم و جور دربیاد ،اگه ارد چسبیده گوشه ظرف یه چند قطره آب اضاف کنید ،اگه زیادی آبکیه ،ارد اضاف کنید،وقتی که خمیر درست شد،در ظرف رو با پلاستیک یا هرچی ببندید تا نیم ساعت استراحت کنه.

اگه نون خریدید که اون قسمت دیگه مهم نیست.

حالا که خمیر رو درست کردید (یا نون خریدید)

مواد اصلی که داخل نون میریزن(تقریبا کافی برای اون مقدار خمیر شایدم کمتر یا بیشتر باشه):

سیب زمینی رب کیلو/یک عدد پیاز متوسط/سه حبه سیر/فلفل سبز تازه یک عدد(دلبخواهی)/سبزی خرد شده جعفری و گشنیز اندازه ۲قاشق پر/نمک زردچوبه پودر فلفل ادویه کاری به مقدار لازم 

خب شما اصولا باید سیب زمینی رو قبل از هر کاری آب پز کنید ،زیاد نزاریدش هر وقت که با چنگال تونستید پوست سیب زمینیو جدا کنید آمادست.

سیب زمینی رو رنده یا مثل حبه با چاقو خرد میکنید ،میزارید کنار .

پیاز رو ریز ریز کنید بزارید کنار،سیر و فلفل هم همینطور.

جدا باشن البته.

__حالا مثلا وقتشه که خمیر درست کنید(اگه درست میکنید)__

بعد اینکه خمیرو درست کردید گذاشتید که استراحت کنه،ماهیتابه رو آماده کنید برای پخت مواد اصلی،توجه کنید که برای این مرحله روغن زیاد نریزید،فقط در حدی که پیازا و سیر و فلفل یکم برشته بشه کافیه.

خب اول ماهیتابه رو بزارید سر گاز ،روغن بریزید بزارید داغ بشه یکم با حرارت متوسط،بعد ادویه و سیر خرد شده رو بریزید یکم تفت بدید تا شکلش از خامی دربیاد،بعد ۱دقیقه،زرد چوبه پودر فلفل و پیازای ریز شده رو قاطی کنید یکی دودقیقه تفت بدید ،بعد از اون نمکو بریزید هم بزنید یکم بعد سیب زمینیا رو بریزید و خوب میکس کنید ،بعد حدود ۴دقیقه،گاز رو خاموش و سبزیا رو بریزید میکس کنید تا یدست بشه بعد بزارید درش باز بمونه تا خنک بشه.

 

حالا اگه نون دارید نونارو آماده کنید ،حالت مستطیلی که بتونید چند بار نون رو دور بدید و شکل مثلث دربیاد.

مواد رو گوشه نون بریزید که بتونید نون رو تا کنید چند بار بعد یه لبه اضافم تهش بمونه تا بره زیر بقیه نونا تا سمبوسه باز نشه.فکر کنید دارید یه سمبوسه رو کادو پیچ میکنید!

حقیقتش من نمیدونم چطور مثلثی میکنن چون من اولش با خمیر درست کردم بعد که مواد زیاد اومد من رفتم پا سرخ کردن و مادرم داخل با نون درست میکرد دیگه ندیدم فقط دیدم با قیچی نون مستطیلی میبرید.

حالا اگه خمیر دارید،اونو به پنچ قسمت تقسیم کنید،چونه کنید(گلوله)،بعد سر یه سطح صاف با وردنه یا چیزی مثلش پهن کنید تا دایره ای شکل بشه.

بعد اون دایره رو از وسط با چاقو یه خط بزنید تا دوتا نیم دایره بشه.

اگه خمیرتون به اندازه کافی سفت باشه،لبه های بریده شده ی نیم دایره رو آب بمالید با انگشت ،بعد دوتا لبه رو بهم بچسبونید،تا یه شکل قیف مانند بشه که بتونید داخل اون مواد بریزید ،زیاد پرش نکنید،به اندازه کافی که ریختید،اون لبه های مونده هم آب بمالید و بچسبونید که کاملا بسته بشه از دو طرف‌.

حالا اگه سمبوسه هارو آماده کردید،عین فلافل چطور بود که گفتم یه ظرف گود و کوچیک (یه ماهیتابه گوچیک)و حدود ۲سانت هم روغن توش باشه،همونطوری کنید ،و بزارید روغن داغ بشه با حرارت متوسط بعد سمبوسه هارو آروم بزارید تو روغن،علکی هم هول نکنید پرتش کنی تو روغن، روغنشو بپاچه تو صورتت!آروم ریلکس بزاریدش تو روغن،هر دوطرف نون که یکم قهوه ای شد با یه مقاش(یه چیزی مثل همین)بالا ماهیتابه نگه دارید تا روغش بره بعد بزاریدش تو یه ظرف دیگه،یا میتونید از سبد فلزی استفاده کنید تا روغن بره 

 

دیگه همین !

اگه با نون درست کرده باشید سمبوسه ها روغن خیلی میخورن ،اگه با خمیر درست کنید روغن داخلش نمیره و بهداشتی تره اما دردسر درست کردنشم دارید ،اما اگه با خمیر درست کنید،هیچ ضایعاتی تو روغن نمیره پس میتونید از روغن استفاده کنید برای کارای دیگه ،چون تمیزه 

 

عکس و چیزی ندارم چون فکر میکردم خراب درمیاد،اما خوب دراومد برعکس انتظارم!

سوالی داشتید بفرمایید

سمبوسه رو دیگه حتما باید با نوشابه و سس فلفل بخورید!یعنی اصلن غیر این نمیشه! خخخخ

بزنید بر بدن

 

 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در در 21 شهریور 1399 در 14:37، Silvermanhhh گفته است :

سوالی داشتید بفرمایید

سمبوسه رو دیگه حتما باید با نوشابه و سس فلفل بخورید!یعنی اصلن غیر این نمیشه! خخخخ

بزنید بر بدن

با پنیر یه مشت مخلفات دیگه خیلی خوشمزه میشه.

من درست نکردم ولی بیرون گرفتم.

اگه کسی تجربه ای داره بگه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در در 20 شهریور 1399 در 20:57، Silvermanhhh گفته است :

حیف که این فروم همه چیش پولیه وگرنه اگه میتونستم،اسم تاپیکو میزدم فست فود ،بعد چیزای دیگه هم اضافه میکردم،میزاشتم پستای اول ،متاسفانه ابتدایی ترین چیزها هم پولی شده تو این کشور

سلام دوست عزیز، وقت بخیر

اگر درخواستی دارین پست مربوطه رو گزارش بدین و در قسمت گزارش هر ویرایشی دارین ارسال کنین تا اعمال بشه

 

پانوشت: تاپیک برای بهره‌مندی بیشتر دوستان از اسپم‌ها پاکسازی شد

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 21 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

سلام دوست عزیز، وقت بخیر

اگر درخواستی دارین پست مربوطه رو گزارش بدین و در قسمت گزارش هر ویرایشی دارین ارسال کنین تا اعمال بشه

 

پانوشت: تاپیک برای بهره‌مندی بیشتر دوستان از اسپم‌ها پاکسازی شد

سلام دستتون درد نکنه برای بار بعدی اگه فست فود جدیدی اختراع کردم یه گزارش میزنم :)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...