رفتن به مطلب

پاور قوی تر ؟ چرا !؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خیلی وقته موضوعی آزارم میده 

تو پیشنهادات پاور حتی همین چند روز پیش برای گرافیک 1660 پاور 700 واتی پیشنهاد دادن !

این مقادیر زیاد نیست !؟ 

پاور خودم رو مثال میزنم green550uk یا گواهی GOLD که این پاور طبق ادعای گرین بازده بالای ۹۰ درصد در استفاده حداکثری داره که باید تقریبا ۵۰۰ وات مداوم بده

ولی بازم من این مقدار رو ۴۵۰ وات در نظر میگیرم ... 

با یه محاسبه ساده فن ها و رم و اس اس دی اصلا مصرفی ندارن ....برای پردازنده هم  ۶۵ وات مکس اعلام شده که من تا حالا بیشتر از ۵۰ وات ندیدم مصرف کنه ... 

حالا کل اینها رو ۲۰۰ وات در نظر بگیریم که زیادم هست !!!

بیشتر از ۲۵۰ وات برامون میمونه 

کارت گرافیک رفرنس rx5700 حداکثر مصرفش 180W هست !

یا همین rtx 2060 زیر 200  وات مصرفشه 

برای کسی که اورکلاک نمیکنه یا جزئی میکنه این حتی بیشتر از کافی نیست؟!

اگر اشتباه میکنم اصلاح کنید 🙏🌹

لینک به دیدگاه

بنظر من که کافیه،شاید دوستان بدبین شدن نسبت به گرین ،وگرنه پاوراش کم و بیش همون قدرتیو میدن که باید بدن

درضمن اون گواهینامه پلاس ۸۰که میگید مال خروجی پاور نیست اگه پاور مورد نظر تو ریل ۱۲ولت ۴۵امپر میده ۵۴۰وات داری،نه کمتر نه بیشتر،اون قضیه مال مصرف برق هست یعنی چیزی که از دوشاخه میگیره

ویرایش شده توسط silvermanhhh
لینک به دیدگاه

سلام 

داداش گلم اولا بگم دوستانی که توی این بحث های مشاوره شرکت میکنن اکثرا کاربلد و از روی دلسوزی این کار رو میکنن

اما یه تعداد خیلی خیلی کمی هم هستن که به جیب طرف مقابل به چشم خزانه دولت نگاه میکنن و فقط یه چیزی میپرونن 

این پاور که شما داری الان باهاش 580 8گیگ هم ببندی آخ نمیگه و عالیه واسش 

من خودم با پاور 535 گرین که واسه 9 ساله پیشه چند ماه 1060 6گیگ داشتم

و حدود 3ماه هم 580 8گیگ 

تازه واسه من سری اول بود خیلی قدیمی که حتی کابل 8پین گرافیک هم نداشت و از تبدیل استفاده می‌کردم 

ولی بدون کوچکترین مشکلی واسم کار میکرد 

تا اینکه زد به سرم میخواستم وگا 64 بگیرم قبلش پاورم عوض کردم و بالاترش گرفتم (البته قسمت هم نشد وگا بگیرم) 

شک به دلت راه نده و با خیال راحت گرافیک بنداز استفاده کن 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، noname گفته است :

سلام دوستان خیلی وقته موضوعی آزارم میده 

پاور خودم رو مثال میزنم green550uk یا گواهی GOLD که این پاور طبق ادعای گرین بازده بالای ۹۰ درصد در استفاده حداکثری داره که باید تقریبا ۵۰۰ وات مداوم بده

ولی بازم من این مقدار رو ۴۵۰ وات در نظر میگیرم ... 

اگر اشتباه میکنم اصلاح کنید 1f64f.png1f339.png2764.png

سلام. بازدهی مصرف انرژی یک پاور هیچ ربطی تاکید می کنم هیچ ربطی  به حداکثر توان خروجی اون پاور نداره. اجازه بدید با یک مثال این موضوع رو برای شما تشریح کنم:

برای مثال 2 پاور GREEN GP580A-ESD و GREEN GP550A-UK رو در نظر بگیرید. 

پاور اول دارای بازدهی مصرف انرژی حداقل %85 و پاور دوم دارای بازدهی مصرف انرژی حداقل %90 است. پاور اول توانایی ارایه 580 وات توان در خروجی و پاور دوم قابلیت ارایه 550 وات توان در خروجی را به صورت 24/7 در محدوده دمای کاری ذکر شده دارا هستند.

5% اختلاف میان بازدهی مصرف انرژی مربوط به تلفات مصرف انرژی است. برای مثال اگر هر دو پاور به میزان 550 وات در خروجی زیر بار باشند پاور سری ESD  به میزان 633W از برق شهر مصرف خواهد کرد و پاور سری UK حدود 605W. 

در واقع میزان تلفات انرژی الکتریسیته در این میزان بار برای پاور سری ESD حدود 83W و برای پاور سری UK حدود 55W خواهد بود. این تلفات عمدتاً به صورت حرارت در قطعات داخل پاور ظاهر خواهد شد و این حرارت باید توسط فن خنک کننده پاور دفع بشه. در نتیجه همواره پاورهای دارای بازدهی مصرف انرژی بالاتر، تلفات کمتری دارند، خنک تر هستند، نویز صوتی فن آن ها به مراتب کمتر و روی هم رفته عمر بیشتری نیز دارند.

نقل قول

تو پیشنهادات پاور حتی همین چند روز پیش برای گرافیک 1660 پاور 700 واتی پیشنهاد دادن !

این مقادیر زیاد نیست !؟ 

پیشنهاد می کنیم برای انتخاب پاور از محاسبه گرهای پاور موجود مثل محاسبه گر پاور جدید گرین استفاده کنید. این که برخی دوستان پاورهای با توان بالاتر پیشنهاد می دهند اکثراً آینده نگری و ارتقاء احتمای قطعات رو مدنظر قرار می دهند. توصیه ما این است که توان پاور انتخابی شما حداقل %15 و حداکثر %30 (در صورتی که اورکلاک نمی کنید) بالاتر از حداکثر توان مصرفی سیستم شما باشد. این امر کارکرد بی صدا و عمر بالای پاور شما را در دراز مدت تضمین خواهد کرد.

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

درضمن اون گواهینامه پلاس ۸۰که میگید مال خروجی پاور نیست اگه پاور مورد نظر تو ریل ۱۲ولت ۴۵امپر میده ۵۴۰وات داری،نه کمتر نه بیشتر،اون قضیه مال مصرف برق هست یعنی چیزی که از دوشاخه میگیره

اهان!!!

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام 

داداش گلم اولا بگم دوستانی که توی این بحث های مشاوره شرکت میکنن اکثرا کاربلد و از روی دلسوزی این کار رو میکنن

اما یه تعداد خیلی خیلی کمی هم هستن که به جیب طرف مقابل به چشم خزانه دولت نگاه میکنن و فقط یه چیزی میپرونن 

این پاور که شما داری الان باهاش 580 8گیگ هم ببندی آخ نمیگه و عالیه واسش 

من خودم با پاور 535 گرین که واسه 9 ساله پیشه چند ماه 1060 6گیگ داشتم

و حدود 3ماه هم 580 8گیگ 

تازه واسه من سری اول بود خیلی قدیمی که حتی کابل 8پین گرافیک هم نداشت و از تبدیل استفاده می‌کردم 

ولی بدون کوچکترین مشکلی واسم کار میکرد 

تا اینکه زد به سرم میخواستم وگا 64 بگیرم قبلش پاورم عوض کردم و بالاترش گرفتم (البته قسمت هم نشد وگا بگیرم) 

شک به دلت راه نده و با خیال راحت گرافیک بنداز استفاده کن 

👍🌹

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، GREEN Support گفته است :

سلام. بازدهی مصرف انرژی یک پاور هیچ ربطی تاکید می کنم هیچ ربطی  به حداکثر توان خروجی اون پاور نداره. اجازه بدید با یک مثال این موضوع رو برای شما تشریح کنم:

برای مثال 2 پاور GREEN GP580A-ESD و GREEN GP550A-UK رو در نظر بگیرید. 

پاور اول دارای بازدهی مصرف انرژی حداقل %85 و پاور دوم دارای بازدهی مصرف انرژی حداقل %90 است. پاور اول توانایی ارایه 580 وات توان در خروجی و پاور دوم قابلیت ارایه 550 وات توان در خروجی را به صورت 24/7 در محدوده دمای کاری ذکر شده دارا هستند.

5% اختلاف میان بازدهی مصرف انرژی مربوط به تلفات مصرف انرژی است. برای مثال اگر هر دو پاور به میزان 550 وات در خروجی زیر بار باشند پاور سری ESD  به میزان 633W از برق شهر مصرف خواهد کرد و پاور سری UK حدود 605W. 

در واقع میزان تلفات انرژی الکتریسیته در این میزان بار برای پاور سری ESD حدود 83W و برای پاور سری UK حدود 55W خواهد بود. این تلفات عمدتاً به صورت حرارت در قطعات داخل پاور ظاهر خواهد شد و این حرارت باید توسط فن خنک کننده پاور دفع بشه. در نتیجه همواره پاورهای دارای بازدهی مصرف انرژی بالاتر، تلفات کمتری دارند، خنک تر هستند، نویز صوتی فن آن ها به مراتب کمتر و روی هم رفته عمر بیشتری نیز دارند.

پیشنهاد می کنیم برای انتخاب پاور از محاسبه گرهای پاور موجود مثل محاسبه گر پاور جدید گرین استفاده کنید. این که برخی دوستان پاورهای با توان بالاتر پیشنهاد می دهند اکثراً آینده نگری و ارتقاء احتمای قطعات رو مدنظر قرار می دهند. توصیه ما این است که توان پاور انتخابی شما حداقل %15 و حداکثر %30 (در صورتی که اورکلاک نمی کنید) بالاتر از حداکثر توان مصرفی سیستم شما باشد. این امر کارکرد بی صدا و عمر بالای پاور شما را در دراز مدت تضمین خواهد کرد.

اهان الان متوجه شدم من داشتم اشتباه میکردم.

ممنون بابت راهنمایی 👍 محاسبه‌گر جدید هم خیلی بهتر شده الان دیدم.

برای سیستم مورد نظر بنده 550uk و 530eud رو توصیه کرد :))

ویرایش شده توسط noname
لینک به دیدگاه

سلام

گفتنی ها رو دوستان گفتند با این حال به 2 نکته اشاره می کنم .

پاور قویتر آسیبی به سیستم شما نمیزنه . فقط یه مقدار هزینه رو افزایش میده .

مصرف یه گرافیک غیر رفرنس میتونه از مدل رفرنس بیشتر باشه :

attachment.php?id=227505

.

لینک به دیدگاه

در در 28 شهریور 1398 در 15:27، big VULTURE گفته است :

سلام

گفتنی ها رو دوستان گفتند با این حال به 2 نکته اشاره می کنم .

پاور قویتر آسیبی به سیستم شما نمیزنه . فقط یه مقدار هزینه رو افزایش میده .

مصرف یه گرافیک غیر رفرنس میتونه از مدل رفرنس بیشتر باشه :

attachment.php?id=227505

.

👍🌹

لینک به دیدگاه

در در 28 شهریور 1398 در 15:39، Sandor گفته است :

برای کارت‌هایی که نام بردید همون 550uk کافیه

اره نظر خودمم همینه 🙂🌹

لینک به دیدگاه

پاور قوی تر ؟ 

خیال  راحت تر🙂

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، rahman1700 گفته است :

پاور قوی تر ؟ 

خیال  راحت تر1f642.png

اره اینم هست :))) 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...