رفتن به مطلب

انتظارها به سر سید ! فروش یک عدد فن کنترلر nzxt

sinastar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام،

NZXT SEN-001LX Sentry LX Aluminum dual bay fan controller

دوستان این فن کنترلر که مدل دقیقش رو نوشتم برای دوستم هست که از ترکیه دو تا آورده و یکیش رو میفروشه ، با توجه به اینکه خرید و فروش در ترکیه با واحد پولی TL هست قیمت تقریبیش 55 دلار میشه که حدود 30 دلار هم به گمرک داده انگار(اونم با هزار تا پارتی بازی)

3 تا از دوستان هم دانشگاهی من به شدت مشتری این فن کنترلر هستن و هر لحظه دارن قیمت جدیدی میدن بهش ، فقط اینو بگم که من تا 150 تومن براش مشتری بودم ولی قیمت خیلی از اون بالاتر زد و به همین دلیل چون خودم توان خرید ندارم برای فروش گذاشتم

پس باتوجه به اینکه 3 تا مشتری داره ، فقط خواستم اینجا هم بذارم تا شاید قیمت بالاتری فروش رفت ،درضمن این کالا کاملاٌ آکبند است و پلاستیک و هولوگرام روش هنوز پاره نشده.این فن کنترلر دو اسلاته هست و جون میده برای اورکلاکرها و درضمن صفحه لمسی هست

عکسشم گذاشتم براتون ولی کیفیت دوربین پایینه و از طرفی هم نور لامپ منعکس شده روش + یک عکس اینترنتی

درضمن اونایی که قبلا فروش های منو دیدن میدونن که من حوصله یکی دو هفته مزایده رو ندارم و نهایتا یکی دو روزه جنس رو میفروشم ،پس اگر کسی خریدار هست عجله کنه.

میدونم قیمتش خیلی گرونه ولی چه کنم که تا این لحظه به این قیمت خریدار داره : قیمت پایه >> 250.000 تومن

post-5907-0-79430200-1326207199_thumb.jpg

IMG_4832.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سینا جان من 500.000 مشتری هستم!!!

بابا انصافم خوب چیزیه!!! اینجا هم گذاشتی که ببینی بالاتر مشتری داره یا نه؟؟؟؟؟ دمت گرم بابا. خیلی با حالی به خدا. مگه داری کیس HAF X میفروشی برادر؟ فن کنترلره.........

لینک به دیدگاه

عرض کردم که اگر قیمتش مناسب بود اول از همه خودم میخردمش سهل بذارمش اینجا

درضمن شما یک چیز 100 تومنی برای فروش داشته باشید و همه 200 تومن خریدار باشن انوقت میگی 100 تومن بیشتر نمیفروشم ؟؟ 500 تومن هم خریدار داشته میفروشی دیگه ! خوب زمانی که 250 تومن مشتری داره ، بیام 80 تومن بفروشم ؟

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

=)) =)) =)) =))

من تازه این تاپیک رو دیدم خیلی باحاله این تاپیک

سینا جان ناراحت نشی عزیز من جدی گفتم که تاپیکت باحاله .

اگر بخوایم منطقی حساب کنیم کالایی که موجود نیستش اینجا خواهانش میاد اصلا میگه 10 برابر میخوام پول بدم

موفق باشی عزیز =))

لینک به دیدگاه

حرفتون کاملا منطقی هست و بر همین حساب برای فروش گذاشتم ، ولی کجاش اینقده خنده دار بود نگرفتم من rolling%20on%20the%20floor.gif

نه بابا چرا ناراحت بشم .... خدا هیچ وقت خنده رو از روی شما کم نکنه :Praying: :lol:

لینک به دیدگاه

حرفتون کاملا منطقی هست و بر همین حساب برای فروش گذاشتم ، ولی کجاش اینقده خنده دار بود نگرفتم من rolling%20on%20the%20floor.gif

نه بابا چرا ناراحت بشم .... خدا هیچ وقت خنده رو از روی شما کم نکنه :Praying: :lol:

خندم واسه اینه که یک تاپیک دیگه برای سوژه قیمت جهانی و قیمت دلاری و بحث در مورد بی انصافی و غیره ایجاد شد ;)

یعنی همه صحبتی میشه در اینجور تاپیکها بجز خرید و فروش

لینک به دیدگاه

خندم واسه اینه که یک تاپیک دیگه برای سوژه قیمت جهانی و قیمت دلاری و بحث در مورد بی انصافی و غیره ایجاد شد ;)

یعنی همه صحبتی میشه در اینجور تاپیکها بجز خرید و فروش

اینم حرف کاملاٌ صحیحی است ولی مسئله این هست که نهایت عمر این تاپیک دو روزه

و همونطور که خودتون هم گفتید چون احتمالاٌ خبری از خرید و فروش نباشه و همش بحث باشه نهایتا تا همین فردا شب کسی خریدار نباشه به مشتری فعلیش فروخته میشه و بحث ها هم در این مورد تموم میشه ! :p

ای بابا شما که گفتی خواستگار قطعیش هستی ؟ به این زودی بهش پشت کردی ؟ این دختر لیاقتش بیشتر از این حرفهاست ها

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

با با 250 خیلی بالاست همچین ...... هم نیست که 250 مهرش کنم

تاچ نیست

دارم اگر زمونه باهام یاری کنه اینو می گیرم با قیمت خیلی پایینتر

x_p2r.jpg

این هم تاچه هم زیباست

کاش مهلت بیشتر بود تا ببینم موفق میشم اینو بگیرم یا نه که اگه نشد این NZXT رو بگیرم

ولی قبول کن قیمت به طرز وحشتناکی تنده اصلا نمیصرفه

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

این طوری که می رم با کارت ملیم دلار می گیرم از بانک! می دم دست یکی برام از اون ور بیاره!!!!!

خیلیییییییییییییی گرونه!

خیلی بیرزه 90 تومن.! اگر 250 کسی می خره بده بررررررررره!! خیلی خوب می خره

لینک به دیدگاه

حرف دوستان کاملا منطقی هست و فقط اینو بگم که اگر قیمتش بصرفه بود خودم رو هوا میزدم

اون عکس فن کنترلری هم که دوستمون گذاشته ............. ما کجا و آن کجا .... شاید یدونه برای شما از خارج وارد بشه ولی تو ایران 10 سال دیگه هم نمیاد

درکل فقط میتونم بگم که این وارد کننده ها نمیدونم عقلشون نمیرسه یا زورشون نمیرسه که اگه یکیشون 10000 تا از اینها بیاره بفروشه دیگه تا آخر عمرش تامین میشه ... ;)

-----------------------

راستی آقا سلمان چی گفتی که مالکس جان یه دستو رویی به پستت کشیده ؟ :D خیلی بی انصافی ماکسل جون ، اون روز مال منم کردی.

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درکل فقط میتونم بگم که این وارد کننده ها نمیدونم عقلشون نمیرسه یا زورشون نمیرسه که اگه یکیشون 10000 تا از اینها بیاره بفروشه دیگه تا آخر عمرش تامین میشه ... ;)

آقا سینا واقعا بعضی از حرفهاتون خنده داره .وارد کننده هم عقلش میرسه .هم واردات چندتا فن کنترلر زور نمی خواهد فقط وقتی 10000تا از اینها وارد کرد شما ببر 100تاش را بفروش .طرف10000تا از اینها وارد کنه نصف قیمت هم بده بازم نمی تونه همشو بفروشه .وقتی یدونه وارد کننده سرمایش را برای واردات یک جنس قرار میده .باید حساب اینم بکنه که چه کسی جنس را می خره .انگور که وارد نمی کنه که بگه خو کسی نخرید سرکش می کنم بعد هم باهاش ترشی درست می کنم

لینک به دیدگاه

سینا جان .

اگر از نظر شما ادیت کردن لغتی که باعث فی...... شدن سایت میشه یا اینکه بعدا دردسر ایجاد میکنه، بی انصافی هست ، از نظر بنده اشکالی نداره و شما می تونید بنده رو بی انصاف خطاب کنید.

@};-

با تشکر

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

با عرض سلام

فن کنترلر فوق توست صاحبش فروخته شد ، لطفا تاپیک رو قلف کنید

جالب اینجاست اونطور که من شندیم انگار به قیمت 180 تومن فروخته شده

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...