رفتن به مطلب

مشکل نچرخیدن فن گرافیک GTX460

Yosef Faraji
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.یه گرافیک GIGABYTE GTX 460 دارم چند وقتیه متوجه شدم که بعضی وقتا فنش کلا نمیچرخه و تو برنامه هایی مثل GPU-Z و HW-Monitor هم سرعت چرخش فن رو 0RPM نشون میده

بعضی وقتا هم یکی از فنا آروم میچرخه و یکی دیگه ثابته ولی بازم 0RPM نشون میده

وقتی با دست یه دور میچرخونمش شروع به چرخش میکنه و تو نرم افزار ها هم سرعت فن رو درست نشون میده یا گاهی اوقات با از برق کشیدن سیستم و دوباره روشن کردنش هردو فن بدون مشکل کار میکنه

پاورم 485 گرین هست.به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟

3393_03.jpg.223297d6fe04731d056b3218e1b7b906.jpg

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، sajad-tnt گفته است :

سلام. 

کارت رو زیر فشار نبرید

فنش رو باز کنید و گردگیری و روغن کاری کنید

اگه مشکل حل نشد، باید فن رو تعویض کنید.

سلام.خیلی وقته از کارت کار نکشیدم

با سیستم تدوین انجام میدم فقط و خیلی وقته بازی نکردم باهاش

چشم ببینم فنش باز میشه که روغن کاری بشه یا نه

ممنون

------------------------------------------------------------------------------------------

اینم از اسکرین شات سرعت فن:

Screenshot (133).png

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

سیستم خاموش فن گرافیک رو با دست بچرخونین ببینید روون هست یا نه. اگه سفت شده نیاز به سرویس داره.
اگر روون هست سوکت فن رو چک کنید

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

سیستم خاموش فن گرافیک رو با دست بچرخونین ببینید روون هست یا نه. اگه سفت شده نیاز به سرویس داره.
اگر روون هست سوکت فن رو چک کنید

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

روون هست .

سوکت فن هم مشکلی نداره همون موقعی که سیستم روشنه یه دور دستی میچرخونمش شروع به کار میکنه

لینک به دیدگاه

در در 4 مهر 1398 در 16:20، Yosef Faraji گفته است :

سلام.خیلی وقته از کارت کار نکشیدم

با سیستم تدوین انجام میدم فقط و خیلی وقته بازی نکردم باهاش

چشم ببینم فنش باز میشه که روغن کاری بشه یا نه

ممنون

------------------------------------------------------------------------------------------

اینم از اسکرین شات سرعت فن:

سلام 

اگر از نرم افزار های   Third party مثل افتر برنر استفاده میکنی 

برو رو حالت یوزر و دستی دور فن رو تغییر بده ببین عوض میشه نشد از سیستم تری ببند و با خود درایور دستی تغییر بده 

بعد رو دنبال عملی

علت : خودم همین مشکل رو داشتم ! و مشکل بعضی درایورهای amd با    Third party هست.(البته برای من یا رو دور کم قفل بود یا 0! و در حالت دور کم یکی میچرخید و یکی ثابت بود! درصد دور کم یادم نیست چی بود؟!)

کلا پیشنهادشون (amd support) استفاده نکردن از نرم افزار های    Third party هست!

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، amir* گفته است :

سلام 

اگر از نرم افزار های   Third party مثل افتر برنر استفاده میکنی 

برو رو حالت یوزر و دستی دور فن رو تغییر بده ببین عوض میشه نشد از سیستم تری ببند و با خود درایور دستی تغییر بده 

بعد رو دنبال عملی

علت : خودم همین مشکل رو داشتم ! و مشکل بعضی درایورهای amd با    Third party هست.(البته برای من یا رو دور کم قفل بود یا 0! و در حالت دور کم یکی میچرخید و یکی ثابت بود! درصد دور کم یادم نیست چی بود؟!)

کلا پیشنهادشون (amd support) استفاده نکردن از نرم افزار های    Third party هست!

با MSI Afterburner سرعت فن رو تغییر دادم ولی ثابته هیچ تغییری نمیکنه

چند ماهی میشه درایور رو اپدیت نکردم چون کارت قدیمی هم هست دیگه اپدیت براش نمیاد

مشکل تو این چند روز اخیر خودشو نشون داده  قبلا اینجوری نبوده مشکل درایور نیست

لینک به دیدگاه

امروز دوباره سیستمو تست کردم یکی از فنا کندتره سرعتش و وقتی سیستم خاموش میشه سریع متوقف میشه انگار گیر داره و اون یکی خراب شده

جای روغن کاری هم نداره

فن دیگه اگه بزارم روی گرافیک با همون سایز مشکلی به وجود نمیاره؟یا باید فن مخصوص خودش باشه؟

فن دیگه اگه سرعتش با فن خودش یکی نباشه مشکل به وجود میاره؟

لینک به دیدگاه

🤣🤣سلام دوستان نترسید بعضی از مدل های کارت چرخش رو اعلام نمی کنن دوما کارت در حالت عادی فنش نمی چرخه بخاطر اینکه گرم نیست و لزومی نیست در حالت عادی بچرخه تا الودگی صوتی ایجاد نکنه

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، mohammad osmani گفته است :

🤣🤣سلام دوستان نترسید بعضی از مدل های کارت چرخش رو اعلام نمی کنن دوما کارت در حالت عادی فنش نمی چرخه بخاطر اینکه گرم نیست و لزومی نیست در حالت عادی بچرخه تا الودگی صوتی ایجاد نکنه

سلام.میدونم دوست عزیز ولی این کارت من سری 4 هست و اون حالتی که شما میگید برای کارتای جدیده نه این قدیمیا

کارت من از اول که روشن میشه فنش شروع به کار میکنه 6  سال بیشتره دارمش

الان انگار فنش خراب شده

بعدشم فقط یکی از فنا اینجوریه و وقتی با دست یه دور میچرخونمش شروع به حرکت میکنه و رو سیستم چرخش فن سریع نشون داده میشه

فن دوم سالم کار میکنه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...