رفتن به مطلب

خرید پاور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت عزیزان.

یه مشورت برای انتخاب پاور میخوام ازتون!

برای کار گرافیکی  و برنامه نویسی روزانه 8-9 ساعت با مشخصاتی که پایین مینویسم بنظرتون پاور GREEN GP700B-HP+ 80Plus Gold PSU مناسبه یا باید قوی تر بردارم؟

و این که در کل برند گرین عمر خوبی داره یا بهتره برند دیگه ای رو انتخاب کنم؟

CPU Core i7-9700K Coffee Lake

GPU GIGABYTE GeForce GTX 1660 GAMING OC 6G

Mainboard Gigabyte Z390 UD

لینک به دیدگاه

توان پاور انختاب شده توسط شما کاملا مناسب سیستمتون هست و جای هیچ نگرانی وجود نداره

برند گرین هم برند قابل اعتماد و با کیفیتی هست ولی این پاوری که شما انتخاب کردید رو اصلا توصیه نمیکنم

بهترین مدلی که برای سیستمون شخصا توصیه میکنم

منبع تغذیه ماژولار گرین مدل GP750B-OCPT 

لینک به دیدگاه

درود 

بهترین گزینه پاورهای کولر مستره  

با اندکی اختلاف قیمت این پاور  رو هم می تونین تهیه کنین 

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/power-supply/cooler-master/cooler-master-mwe-gold-750-power-supply.html

ویرایش شده توسط Saman.Kh
لینک به دیدگاه

700 وات کاملا مناسبه واسه این سیستم.

پیشنهاد بنده اگر روی گرین اصرار ندارید ، اول برند RaidMax (چون خودم استفاده میکنم و فوق العادست) و در رده بعد CoolerMaster (اینم حرف نداره ماندگاریش).

فقط در زمان خرید به گارانتی محصول دقت کنید حتما که گارانتی معتبر داشته باشه.

لینک به دیدگاه

سلا م دوست عزیز عرفان اولا گرافیک شما خیلی ضعیف تر از پردازنده است  با core i7 9700 باید rtx 2080 بگیری در کل برای سیستم شما core i5 9400f مناسب است

و البته پاور سیستم شما 550 وات کافیه  اما پیشنهادم 600 وات هست که حتی زیاده 

من بشخصه پاور های evga  پیشنهاد می کنم اما corsair هم عالی است اما گرون

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، mohammad osmani گفته است :

سلا م دوست عزیز عرفان اولا گرافیک شما خیلی ضعیف تر از پردازنده است  با core i7 9700 باید rtx 2080 بگیری در کل برای سیستم شما core i5 9400f مناسب است

و البته پاور سیستم شما 550 وات کافیه  اما پیشنهادم 600 وات هست که حتی زیاده 

من بشخصه پاور های evga  پیشنهاد می کنم اما corsair هم عالی است اما گرون

جسارتا ، استارتر عزیز منم در خصوص مبحث گلوگاه با ایشون موافقم.

ولی احتمالا کارشون طراحی وب + طراحی با فوتوشاپ و ساخت تیزرهای دو بعدی با ادوب پریمیر  باشه که در این صورت مشکلی نداره کانفیگشون ولی در صورتی که بخوان گیم بزنن بله حق با شماست و 9400F خیلی با 1660TI بهتر هماهنگ میشه و مشکل گلوگاه هم نخواهند داشت.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

اول کولر مستر

دوم گیرین 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، FakhaR گفته است :

درود. 

توی بازار الان فقط کولرمستر. 

دقیقا ولی گزینه های بهتر هم هست ولی گارانتی خوبی تو ایران ندارن برند های مثل انتک و ترمالتک و انرمکس 

لینک به دیدگاه

سلام دوباره دوست عزیز من مدل کرات گرافیک شما را مشاهده کردم کارت شما به یک 8 پین جهت برق رسانی نیاز داره در نتیجه 550 وات کافیه ضمنا یک چیز دیگر در مورد مادر برد پردازنده شما خب اگر اورکلاک نکنی خوبه اما اگه می تونی مادربردasus z390 prime a بگیر در کل من این مادربرد را برای core i5 9600k پیشنهاد می کنم اما اگه با اورکلاک کاری نداری خوبه ضمنا اگه تونستس پاور evga بگیر

ویرایش شده توسط mohammad osmani
لینک به دیدگاه

سلام.محاسبه برای توان پاور  .پردازنده ای ام دی Ryzen 5 1400 و رم گیل AMD Edition EVO X 16GB 2x8GB 2400Mhz CL17 و مادربورد گیگابایت X470 AORUS ULTRA GAMING و کیس گیمینگ گرین STRIKER با 3تا فن 120mmو کارت گرافیک گیگابایت GV-RX570GAMING-4GD-MI و یک هاردیسک اینترنال و یک درایور دی وی دی  و مانیتور 21یا 19 اینچی ودر اینده شاید یک فن خنک کننده دیگر 120 میلی متری و اسپیکر و موس و کیبورد گیمینگ و هدست.دوستان عزیز خودم لطفا اگه میشه نوع پاور رو هم بگین.سپاس

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز پاور مناسب سیستم شما 550 وات هستش اما اگر اینده نگری می کنید 600 وات پیشنهاد من evga هستش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...