رفتن به مطلب

ارتقاء سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.از بین دوتا سیستم زیر کدام یک برای گیم مناسبه؟من اهل اورکلاک نیستم و تقریبا 12 ساعتی روشنه هر روز سیستمم.تو یکی از سیستما چنتا انتخاب برای مادربرد گذاشتم که هر کدوم بنظرتون مناسبه بگید اگرم گزینه بهتری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید و  بودجه ی منم 15 تومنه تقریبا.سیستم سبز رنگ از نت برداشتم اما سیاه رنگ رو خودم نوشتم .کیس و پاورمم همون سیستم سیاه رنگه.به یک مادربردی هم نیاز دارم که بتونه هم سرعت فن ها و رنگشون رو کنترل کنه و هم کیت rgb اگه وصل کردم مشکلی نباشه.

5.png

7.png

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، fernas گفته است :

سلام.از بین دوتا سیستم زیر کدام یک برای گیم مناسبه؟من اهل اورکلاک نیستم و تقریبا 12 ساعتی روشنه هر روز سیستمم.تو یکی از سیستما چنتا انتخاب برای مادربرد گذاشتم که هر کدوم بنظرتون مناسبه بگید اگرم گزینه بهتری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید و  بودجه ی منم 15 تومنه تقریبا.سیستم سبز رنگ از نت برداشتم اما سیاه رنگ رو خودم نوشتم .کیس و پاورمم همون سیستم سیاه رنگه.به یک مادربردی هم نیاز دارم که بتونه هم سرعت فن ها و رنگشون رو کنترل کنه و هم کیت rgb اگه وصل کردم مشکلی نباشه.

5.png

7.png

درود سیستم اول بهتره توی مادربرد ها هم TUF بهتره البته باید آپدیت بایوس بشه برای 9600K

لینک به دیدگاه

سلام بین سی پی یو ها حتما 9600 بردار

به هیچ عنوان اشتباه نکن 2060 معمولی اصلا ارزش خرید نداره حتما حتما مدل سوپر رو تهیه کن 

یا سری 5700 ای ام دی بگیر

(الان دیگه گرافیک با vram 6گیگ اصلا توجیح اقتصادی نداره) 

رم رو سعی کن 2تا 8 3200 برداری

پاور همون 700 کافیه بهتره کولر مستر بگیری 

به جای هارد اینترنال 4ترا

یدونه 2ترا بلک وسترن بردار

و مابقی هزینه کن رو اس اس دی و یه 512 بردار PCI e

در مورودمادربرد متاسفانه خودمم بینشون گیج شدم😂 دوستانی که باهاشون کار کردن بهتر میتونن راهنمایی کنن 

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام بین سی پی یو ها حتما 9600 بردار

به هیچ عنوان اشتباه نکن 2060 معمولی اصلا ارزش خرید نداره حتما حتما مدل سوپر رو تهیه کن 

یا سری 5700 ای ام دی بگیر

(الان دیگه گرافیک با vram 6گیگ اصلا توجیح اقتصادی نداره) 

رم رو سعی کن 2تا 8 3200 برداری

پاور همون 700 کافیه بهتره کولر مستر بگیری 

به جای هارد اینترنال 4ترا

یدونه 2ترا بلک وسترن بردار

و مابقی هزینه کن رو اس اس دی و یه 512 بردار PCI e

در مورودمادربرد متاسفانه خودمم بینشون گیج شدم1f602.png دوستانی که باهاشون کار کردن بهتر میتونن راهنمایی کنن 

راستش سیستم اولیه یکم گرونتره بودجه م 15 تومن باشه حالا یکم اینور یا اونور برای همین لیست دوم رو نوشتم  تا ببینم مناسب هست یا نه یا حداقل از لیست اول یکی دوتا قطعه رو پایینتر بردارم تا هزینه نره بالا چون دیگه در توانم نیس.2060 سوپر هم تو اینترنت گشتم ندیدم قیمتش رو اطلاعی ندارم ازش.پاور هم نوشتم 1050 گرین دارم اونو یادم رفت از لیستاول پاک کنم.علت اینکه هارد رو زیاد برمیدارم چون فیلم و گیم زیادی دارم باید یه جایی ذخیره کنم.راستش گرافیک 1070 میخاستم بردارم دیدم این بهتره  نظرم عوض شد میترسم بازم بخوام قطعه بالاتری بگیرم بودجه م کفاف نده.این لیست دوم روی هم رفته مناسب هست یا خیر یا اگه تغییری تو این رنج قیمت هست ممنون میشم بفرمایید.

لینک به دیدگاه

با سلام . با این بودجه پیشنهاد بنده این کانفیگ هست :

مادربرد : ASUS Prime Z370-A II

پردازنده : Intel Core i5-9600K

گرافیک : 2060 گرافیک خوبیه ، ولی قیمتاشون بالاست ، اگر بتونید یه 1070Ti دست دوم تمیز با قیمت مناسب از همین انجمن پیدا کنید خیلی خوب میشه.

حافظه جامد اس اس دی : Samsung 970 EVO Plus NVMe M2 SSD

هارد رو هم اگر ظرفیت بالا میخواید ، پیشنهاد میکنم یه هارد اکسترنال خریداری کنید ، در غیر اینصورت میتونید از مدل های توشیبا و یا نسخه بلک هارد های وسترن استفاده کنید.

رم : TEAMGROUP VULCAN Z GAMING 16GB 8GBx2 3200Mhz CL16 DDR4

پاور و کیس هم که گفتید خودتون دارید. این کانفیگ بالانس فوق العاده ای داره.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، fernas گفته است :

راستش سیستم اولیه یکم گرونتره بودجه م 15 تومن باشه حالا یکم اینور یا اونور برای همین لیست دوم رو نوشتم  تا ببینم مناسب هست یا نه یا حداقل از لیست اول یکی دوتا قطعه رو پایینتر بردارم تا هزینه نره بالا چون دیگه در توانم نیس.2060 سوپر هم تو اینترنت گشتم ندیدم قیمتش رو اطلاعی ندارم ازش.پاور هم نوشتم 1050 گرین دارم اونو یادم رفت از لیستاول پاک کنم.علت اینکه هارد رو زیاد برمیدارم چون فیلم و گیم زیادی دارم باید یه جایی ذخیره کنم.راستش گرافیک 1070 میخاستم بردارم دیدم این بهتره  نظرم عوض شد میترسم بازم بخوام قطعه بالاتری بگیرم بودجه م کفاف نده.این لیست دوم روی هم رفته مناسب هست یا خیر یا اگه تغییری تو این رنج قیمت هست ممنون میشم بفرمایید.

درود
https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/asus/asus-dual-rtx2060s-o8g-evo-gddr6-gaming-vga-222309.html
https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/asus/asus-rog-strix-rtx2060s-a8g-gaming-vga-card-778308.html

1070 دیگه ارزش خرید نداره عملکردی در حد 1660 داره
هدف صرفا گیمینگ 9400f
https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/processor/intel/lga1151/intel-core-i5-9400f-coffee-lake-9th-gen-processer.html
مادربرد هم عملا تاثیری در فریم دهی نداره

لینک به دیدگاه

البته یه چیزی هم اضافه کنم ، همون‌طور که دوستمون ghost of sparta هم گفتن ، اگر برنامه ای واسه ارتقا در آینده ندارید میتونید مین برد رو مدل پایین تر بردارید که هزینه زیاد نخواهید بدید.

ولی خب ترکیب 9600 و Z370 خیلی خوب و جذابه به نظرم و در آینده هم امکان ارتقا داره.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، airoonia گفته است :

البته یه چیزی هم اضافه کنم ، همون‌طور که دوستمون ghost of sparta هم گفتن ، اگر برنامه ای واسه ارتقا در آینده ندارید میتونید مین برد رو مدل پایین تر بردارید که هزینه زیاد نخواهید بدید.

ولی خب ترکیب 9600 و Z370 خیلی خوب و جذابه به نظرم و در آینده هم امکان ارتقا داره.

درود
اینده در کار نیست
اینتل 5 ماه دیگه سری 10000 با  یه سوکت جدید عرضه میکنه
Z370/390 به تاریخ می پیوند دوباره مجبورن مادربرد جدید بخرن

ویرایش شده توسط ghost of sparta
لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ هایی که دادید.  i5 9400f از نظر قیمت مدنظر منه اما فقط چون شنیدم خیلی داغ میکنه یکم دودل شدم برای خریدنش منم زیاد سیستمم روشن میمونه در طول روز اگه  داغ نکنه و مطمن باشه همینو برمیدارم.البته یه نوتوس 200 هم میزارم براش اگه تاثیر کنه.والا من زودتر از 5 سال ارتقا نمیدم و برام اجرای بازی مهمه وگرنه اینظور نیس که حتما باید تنظیمات روی الترا باشه که فکر کنم بااین حساب بیشتراز 5 سال عمر کنه سیستمم.گرافیک 2060 با مدل سوپرش یکم بیشتر از یک میلیون فرق دارن فکر نکنم بودجه م به سوپر برسه هرچند خیلی قوی تره ولی 2060 هم باید از 1070 خیلی بهتر باشه مگه نه؟مادربردمم بتونه فنای کیس رو کنترل کنه و یه نوار rgb بتونم بهش وصل کنم برام کفایت میکنه  فقط با دوام باشه که مدت طولانی روشن باید بمونه.بنظرم اگه پردازنده و گرافیک رو  9400 یا 8400 ,و گرافیک رو 2060  بردارم میتونم رو کم کردن هزینه روی رم و مادربرد یا اس اس دی فکر کنم.

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، fernas گفته است :

ممنون از پاسخ هایی که دادید.  i5 9400f از نظر قیمت مدنظر منه اما فقط چون شنیدم خیلی داغ میکنه یکم دودل شدم برای خریدنش منم زیاد سیستمم روشن میمونه در طول روز اگه  داغ نکنه و مطمن باشه همینو برمیدارم.البته یه نوتوس 200 هم میزارم براش اگه تاثیر کنه.والا من زودتر از 5 سال ارتقا نمیدم و برام اجرای بازی مهمه وگرنه اینظور نیس که حتما باید تنظیمات روی الترا باشه که فکر کنم بااین حساب بیشتراز 5 سال عمر کنه سیستمم.گرافیک 2060 با مدل سوپرش یکم بیشتر از یک میلیون فرق دارن فکر نکنم بودجه م به سوپر برسه هرچند خیلی قوی تره ولی 2060 هم باید از 1070 خیلی بهتر باشه مگه نه؟مادربردمم بتونه فنای کیس رو کنترل کنه و یه نوار rgb بتونم بهش وصل کنم برام کفایت میکنه  فقط با دوام باشه که مدت طولانی روشن باید بمونه.بنظرم اگه پردازنده و گرافیک رو  9400 یا 8400 ,و گرافیک رو 2060  بردارم میتونم رو کم کردن هزینه روی رم و مادربرد یا اس اس دی فکر کنم.

سلام

2060 ارزش خریدش بسیار کمه .

بهتره در سری RTX ها به کمتر از 2070 سوپر به کارت دیگه ای فکر نکنید . اگر این کارت ( 2070 سوپر ) براتون ممکن نیست کلا قید سری RTX رو بزنید . کارتهایی مثل 1080 و سری وگا و سری ناوی  بهترن .

..........................

سری 9000 اینتل به همراه مادربردهاشون به زودی از رده خارج میشن . البته برای شما که قصد خرید یه پایین رده دارید چندان مهم نیست . چندسال دیگه که خواستید ارتقاء بدید هم پردازنده های بهتری لانچ شده هم میتونید با خرید یه 9900 پرفورمنس CPU خودتون رو افزایش بدید .

با این وجود سری رایزن از این جهت ( ساپورت بهتر در طول زمان ) به سری 9000 اینتل برتری دارن . تا چند روز آینده 3500 و 3500X لانچ میشن . گفته میشه قدرت بیشتر گیمینگ در کنار قیمت مناسبتر از جمله برتری های این دو پردازنده در برابر 9400 هستش . صد البته تا بنچمارکهاش نیاد چیزی نمیشه گفت . ضمن این که همراه با این پردازنده ها احتمالا مادربردهای سری B550 هم عرضه میشن . شما با خرید یه مادربرد سری B میتونی حتی در آینده یه پردازنده 16 هسته ای مثل 3950X رو بخری و استفاده کنه . البته احتمالش هست که رایزن 4000 هم توسط مادربرهای فعلی سوکت AM4 پشتیبانی بشه .

ای ام دی اعلام کرده تا سال 2020 از سوکت AM4 استفاده می کنه . از طرفی سری 4000 هم برای سال 2020 آماده میشه .

اگر میخوای بدونی برای چی سری 4000 رایزن مهمه اینجا رو بخون :

سری 4000 رایزن احتمالا با فناوری 7+ نانومتر ساخته میشه و شاهد یه افزایش پرفورمنس مناسب در این سری خواهیم بود .

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

2060 ارزش خریدش بسیار کمه .

بهتره در سری RTX ها به کمتر از 2070 سوپر به کارت دیگه ای فکر نکنید . اگر این کارت ( 2070 سوپر ) براتون ممکن نیست کلا قید سری RTX رو بزنید . کارتهایی مثل 1080 و سری وگا و سری ناوی  بهترن .

..........................

چرا ارزش خرید 2060 کمه؟من اول میخاستم 1660ti بخرم بعد چون مدل گیگاش موجود نشد رفتم رو 1070 بعد خواستم 2060 بخرم ولی دیگه توان رفتن رو 2070 رو ندارم 1080 هم فکر نکنم ارزونتر باشه که اگرم 1080 بخرم باز باید یه پردازنده  در حد 1080 بخرم که باز هزینه میره بالا.من بودجه م 15 تومنه با یکم ارفاق حالا شاید یذره بالا پایین بره.از amd استفاده نکردم نمیدونم در چه حد هستن.ولی هنوز چند هفته س که به سیستم مناسب نرسیدم .میترسم زیاد صبر کنم قیمتا بازم بره بالاتر  

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ghost of sparta گفته است :

درود
اینده در کار نیست
اینتل 5 ماه دیگه سری 10000 با  یه سوکت جدید عرضه میکنه
Z370/390 به تاریخ می پیوند دوباره مجبورن مادربرد جدید بخرن

منظورم از ارتقا این بود که در سالهای بعدی بتونن پردازنده های مثل 9700K و یا 9900K رو بدون دغدغه مین برد خریداری و استفاده کنن وگرنه در خصوص نسل جدید محصولات اینتل کاملا آگاهم.

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، fernas گفته است :

چرا ارزش خرید 2060 کمه؟من اول میخاستم 1660ti بخرم بعد چون مدل گیگاش موجود نشد رفتم رو 1070 بعد خواستم 2060 بخرم ولی دیگه توان رفتن رو 2070 رو ندارم 1080 هم فکر نکنم ارزونتر باشه که اگرم 1080 بخرم باز باید یه پردازنده  در حد 1080 بخرم که باز هزینه میره بالا.من بودجه م 15 تومنه با یکم ارفاق حالا شاید یذره بالا پایین بره.از amd استفاده نکردم نمیدونم در چه حد هستن.ولی هنوز چند هفته س که به سیستم مناسب نرسیدم .میترسم زیاد صبر کنم قیمتا بازم بره بالاتر  

اتفاقا کارت 2060 خیلی هم خوبه ولی این دوستمون احتمالا از این نظر میگم خوب نیست که بخواهید قابلیت های مثل رهگیری پرتو رو در بازی ها اجرا کنید و اینطوری 2060 ممکنه داخل رزولوشن 1080p هم گیر کنه و 60 فریم کامل نده بهتون.

من پیشنهادم ترکیب 9600K به همراه کارت 1070Ti هست که پرفورمنس عالی بهتون تحویل میده.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

سیستم زیر پیشنهاد میشه

• Ryzen 5 3600X.
  • Wriath Spire.
  • GeForce RTX 2060 Super
  • Corsair Vengeance LPX 16GB.
  • MSI B450 Tomahawk.
  • مابقی قطعات (هارد پاور کیس ssd ) مثل‌ سیستم دوم
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، fernas گفته است :

سلام

2060 به کارتهایی مثل 1080 و ... به خاطر فناوری RT برتری داره . متاسفانه قدرت کارت 2060 در RT بسیار پایینه و شما حتی در فول اچ دی هم به مشکل برمیخوری . نتیجه این که مجبور میشی RT رو خاموش کنی . این کار یعنی دور ریختن پولتون چون مهمترین برتری 2060 رو خاموش کردی ! همین الان در تعدادی از بازی ها کارت 2060 کاملا از اجرای صحیح فناوری RT ناتوان هستش . 2 ، 3 ، 4 یا 5 سال دیگه فناوری RT در این کارت کاملا بیهوده میشه از اونجایی که شما قصد ندارید تا 5 سال آینده ارتقاء بدید کارت 2060 بدترین انتخابه . همون 1660 بهتره . البته کارت 1660 فقط 6 گیگ مموری داره . این مقدار مموری برای بازی های فعلی و رزولیشن فول اچ دی کافیه اما در آینده کم میاره . با این وجود به نظرم بهتر از 2060 هستش .

کارت 1660 سوپر هم در راهه . کارتهای مثل 1080 و وگا 64 و ... در بازار به صورت دسته 2 پیدا میشن . البته به خاطر ماینینگ ریسک دارن .

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، airoonia گفته است :

اتفاقا کارت 2060 خیلی هم خوبه ولی این دوستمون احتمالا از این نظر میگم خوب نیست که بخواهید قابلیت های مثل رهگیری پرتو رو در بازی ها اجرا کنید و اینطوری 2060 ممکنه داخل رزولوشن 1080p هم گیر کنه و 60 فریم کامل نده بهتون.

من پیشنهادم ترکیب 9600K به همراه کارت 1070Ti هست که پرفورمنس عالی بهتون تحویل میده.

راستش قیمت 1070ti خیلی هم ارزون نیست .هم میخام یه سیستم ارزونتر بردارم هم عملکرد قابل قبولی داشته باشه.الان مدتی هست دنبال سیستم هستم اما اکثرا قطعات بالاتری پیشنهاد میدن که با بودجه م نمیخونه.2060 هم تو تست ها نگاه کردم همپای 1080 هست از 1660 و 1070 هم قوی تره حالا شاید دوستان بگن درrtx به پای بقیه نمیرسه ولی در عوض در بقیه موارد خیلی خوب عمل کرده و قیمتشم در حد 1070 هست .ولی ممنون میشم بازم راهنمایی کنید بلکه تا این چند روز به یه جمع بندی رسیدم و خریدم

لینک به دیدگاه

۵۷۰۰ ایکس تی گزینه ی خوبیه. منظور دوستان از ۱۰۷۰ تی ای کارکرده هست که با ۳.۵ میتونی تهیه کنی وگرنه اکبندش اصلا و ابدا ارزش نداره. نکته ی بعدی در ۲۰۶۰ ۶گیگ بودن وی رمشه که الان کمه برا بازیا. موفق باشی. 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

2060 به کارتهایی مثل 1080 و ... به خاطر فناوری RT برتری داره . متاسفانه قدرت کارت 2060 در RT بسیار پایینه و شما حتی در فول اچ دی هم به مشکل برمیخوری . نتیجه این که مجبور میشی RT رو خاموش کنی . این کار یعنی دور ریختن پولتون چون مهمترین برتری 2060 رو خاموش کردی ! همین الان در تعدادی از بازی ها کارت 2060 کاملا از اجرای صحیح فناوری RT ناتوان هستش . 2 ، 3 ، 4 یا 5 سال دیگه فناوری RT در این کارت کاملا بیهوده میشه از اونجایی که شما قصد ندارید تا 5 سال آینده ارتقاء بدید کارت 2060 بدترین انتخابه . همون 1660 بهتره . البته کارت 1660 فقط 6 گیگ مموری داره . این مقدار مموری برای بازی های فعلی و رزولیشن فول اچ دی کافیه اما در آینده کم میاره . با این وجود به نظرم بهتر از 2060 هستش .

کارت 1660 سوپر هم در راهه . کارتهای مثل 1080 و وگا 64 و ... در بازار به صورت دسته 2 پیدا میشن . البته به خاطر ماینینگ ریسک دارن .

درسته 2060 بین  سری 2000 از همه ضعیف تر هست ولی نسبت به سری های قبل فکر کنم ارزش بالاتری داشته باشه  فکر نمیکنم استفاده نکردن از قابلیت RT که داره بقیه برتریهاش رو بپوشونه.چون توی ویدیو هایی که دیدم ازش چیزی از 1080 کم نداره فکر کنم قیمتشم ارزونتر از 1080 یا هم اندازه با اون باشه البته وضع بازارو خیلی نمیشه درست گفت.شما میتونید لطف کنید در حد سیستمی که ابتدای پست گذاشتم همون که سیاه رنگه  در اون حد یه سیستم پیشنهاد بدید؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

۵۷۰۰ ایکس تی گزینه ی خوبیه. منظور دوستان از ۱۰۷۰ تی ای کارکرده هست که با ۳.۵ میتونی تهیه کنی وگرنه اکبندش اصلا و ابدا ارزش نداره. نکته ی بعدی در ۲۰۶۰ ۶گیگ بودن وی رمشه که الان کمه برا بازیا. موفق باشی. 

والا ادم از جنس کارکرده خیلی سر در نمیاره شاید دو ماه خوب کار کرد بعده 2 ماه یا 1 سال اصلا دیدی خراب شد .تا حالا کارکرده نخریدم 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، fernas گفته است :

درسته 2060 بین  سری 2000 از همه ضعیف تر هست ولی نسبت به سری های قبل فکر کنم ارزش بالاتری داشته باشه  فکر نمیکنم استفاده نکردن از قابلیت RT که داره بقیه برتریهاش رو بپوشونه.چون توی ویدیو هایی که دیدم ازش چیزی از 1080 کم نداره فکر کنم قیمتشم ارزونتر از 1080 یا هم اندازه با اون باشه البته وضع بازارو خیلی نمیشه درست گفت.شما میتونید لطف کنید در حد سیستمی که ابتدای پست گذاشتم همون که سیاه رنگه  در اون حد یه سیستم پیشنهاد بدید؟

داداش سری ۲۰۰۰ بخاطر فناوری rtx گرونتره اگه براتون این فناوری مهم نیس میتونی یه کارت با قدرت همین کارت ولی ارزونتر تهیه کنی. سیستم هم دوستان گفتن 9400f کاملا نیاز شمارو برطرف میکنه اگه براتون کم‌هست ۹۶۰۰ معمولی براتون کافیه چون اورکلاک نمیکنین  خریدن ۹۶۰۰کی عملا پول دور ریختنه.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

داداش سری ۲۰۰۰ بخاطر فناوری rtx گرونتره اگه براتون این فناوری مهم نیس میتونی یه کارت با قدرت همین کارت ولی ارزونتر تهیه کنی. سیستم هم دوستان گفتن 9400f کاملا نیاز شمارو برطرف میکنه اگه براتون کم‌هست ۹۶۰۰ معمولی براتون کافیه چون اورکلاک نمیکنین پول دور ریختنه.

در همون رنج و با همون قدرت  چه کارتی رو پیشنهاد میدین؟والا 9400 خوبه فقط گفتم بعضی دوستان میگن خیلی داغ میکنه برا همین شک دارم به خریدش.شما اطلاع دارید از دمای پردازنده؟ایا فن نوتوس 200 جوابگوش هست؟خداییش نمیتونم بیشتر از 15 یانهایت 16 تومن خرج کنم برا سیستم دیگه باید ماشین هم بفروشسم اینجوری برا همین میخام یکم ارزونتر باشه اما حداقل قوی باشه مهم هم نیس روی الترا بازی کنم یا ضعیف.

لینک به دیدگاه

والا پردازنده رو ندارم ولی میتونی از کسایی که واقعا دارنش سوال کنی. فک کنم میتونی با یه کولر ۵۰۰ تومنی راحت مهارش کنی. ۵۷۰۰ ایکس تی نمیدونم هم قیمته با این یا نه ولی اینو میدونم ازین(۲۰۶۰) قویتره

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز fernas :

اگر صرفا مصرفتون گیمینگ هست و براتون هم بازی با جزئیات بالا (مثلا همه بازی ها روی حالت الترا) خیلی اهمیت نداره و از اونطرف هم میخواید یه چیز ارزون ولی خوب در بیاد ، پس 9400F گزینه خوب و معقولی هست ولی اگر تا 5 سال آینده قصد ارتقا نداری ، پیشنهاد بنده خرید 9600 و یا باندل نسل ششم i7 هست که با قیمت حدودی 4 میلیون تومان میتونید از همین انجمن خریداری کنی که خب اونم میگید اعتمادی به دست دوم نیست ، عیبی نداره.

اگر تا 5 سال قطعات شما نمیخوان ارتقا پیدا کنن ، پس نیازی هم به چیپ پرچمدار نداری ، به نظرم یکی از دو مین برد Asus B360 TUF Gaming Pro و یا Gigabyte B360 Aorus Gaming پاسخ کار شما رو بده. مخصوصا مین برد گیگا که مدار تغذیه خوبی هم داره. پردازنده هم اگر نمیخوای اورکلاک کنی i5-9600 معمولی بردار ولی خب چندان اختلاف قیمتی با نسخه ضریب باز نداره.

گرافیک رو هم که گفتم 1070Ti بردار ، منظورم نسخه های کارکرده اما خب تمیز و مرتبش هست که راحت در این 5 سال پاسخ کار شما رو میده ولی خب از اونور کارت 2060 هم خوبه و اگر قابلیت هایی مثل رهگیری پرتو برات اهمیتی نداره و استفاده نمیکنی ، میتونه هم سطح همون 1070Ti جواب بده بهت. کارت 1070Ti قدرتش خیلی به 1080 نزدیکه و حافظه گرافیکیشم بالاست. ولی 2060 سوپر خیلی انتخاب جذاب تری به حساب میاد با حافظه ویدیویی 8 گیگ. الان 9600+B360 تقریبا میشه چهار و نیم میلیون تومان ، 2060 نسخه سوپر هم هفت و نیم الی هشت تومن هست که با این حساب دو سه میلیون تومن واسه مابقی قطعات میمونه.

راستش دوستان استاد هستن ، ولی ما که کارت 1060 نسخه شش گیگ رو داریم مدام تست میکنیم ، همه بازی های روز رو روی رزولوشن 1080 با بالاترین جزئیات به راحتی اجرا میکنه ولی خب برای بازی هایی که در سالهای آینده عرضه میشن ، احتمال کم آوردنش هست.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، airoonia گفته است :

استارتر عزیز fernas :

اگر صرفا مصرفتون گیمینگ هست و براتون هم بازی با جزئیات بالا (مثلا همه بازی ها روی حالت الترا) خیلی اهمیت نداره و از اونطرف هم میخواید یه چیز ارزون ولی خوب در بیاد ، پس 9400F گزینه خوب و معقولی هست ولی اگر تا 5 سال آینده قصد ارتقا نداری ، پیشنهاد بنده خرید 9600 و یا باندل نسل ششم i7 هست که با قیمت حدودی 4 میلیون تومان میتونید از همین انجمن خریداری کنی که خب اونم میگید اعتمادی به دست دوم نیست ، عیبی نداره.

اگر تا 5 سال قطعات شما نمیخوان ارتقا پیدا کنن ، پس نیازی هم به چیپ پرچمدار نداری ، به نظرم یکی از دو مین برد Asus B360 TUF Gaming Pro و یا Gigabyte B360 Aorus Gaming پاسخ کار شما رو بده. مخصوصا مین برد گیگا که مدار تغذیه خوبی هم داره. پردازنده هم اگر نمیخوای اورکلاک کنی i5-9600 معمولی بردار ولی خب چندان اختلاف قیمتی با نسخه ضریب باز نداره.

گرافیک رو هم که گفتم 1070Ti بردار ، منظورم نسخه های کارکرده اما خب تمیز و مرتبش هست که راحت در این 5 سال پاسخ کار شما رو میده ولی خب از اونور کارت 2060 هم خوبه و اگر قابلیت هایی مثل رهگیری پرتو برات اهمیتی نداره و استفاده نمیکنی ، میتونه هم سطح همون 1070Ti جواب بده بهت. کارت 1070Ti قدرتش خیلی به 1080 نزدیکه و حافظه گرافیکیشم بالاست. ولی 2060 سوپر خیلی انتخاب جذاب تری به حساب میاد با حافظه ویدیویی 8 گیگ. الان 9600+B360 تقریبا میشه چهار و نیم میلیون تومان ، 2060 نسخه سوپر هم هفت و نیم الی هشت تومن هست که با این حساب دو سه میلیون تومن واسه مابقی قطعات میمونه.

راستش دوستان استاد هستن ، ولی ما که کارت 1060 نسخه شش گیگ رو داریم مدام تست میکنیم ، همه بازی های روز رو روی رزولوشن 1080 با بالاترین جزئیات به راحتی اجرا میکنه ولی خب برای بازی هایی که در سالهای آینده عرضه میشن ، احتمال کم آوردنش هست.

واقعا ممنونم از این حوصله و وقتی که گذاشتید و کامل جواب دادید.بله مصرف من بیشتر گیم هستش و اگه  بعد از مدتی مجبور بشم کیفیت تنظیمات رو پایین هم بیارم مشکلی ندارم و فکر هم نکنم تا 5 یا 6 سال بعد بخوام تغییری بدم اگرم خواستم احتمالا باز یک سیستم جدید اون موقع میخرم.

1) پس تا اینجا بنظرم i5 9400f رو به عنوان پردازنده در نظر گرفتم به همراه 2060.فقط نسخه 2060 سوپر دوتا هست تو سایت یکی evo یکی هم  rog strix .بنظرتون اگه فرق خیلی زیادی در عملکرد ندارن evo بردارم؟

مادربرد هم برام فرقی نداره چه مدلی فقط یکی بادوام باشه یکی هم چون فن rgb دار خریدم میخام نور فنا و چرخش فنا رو از طریق برد کنترل کنم وگرنه حساسیت دیگه ای روی برد ندارم و فکر کنم این دوتا که پیشنهاد دادین سوکت rgb دارند .

2) برای رم هم حداکثر باس 2666 باید بخرم چون پردازنده 2666 رو ساپورت میکنه درسته؟

3) یه سوال دیگه هم دارم.من رو سیستم فعلیم یک تراباید هارد دارم اگه بخوام برای سیستم جدید یک هارد 2 ترابخرم و این هارد یک ترا رو هم وصل کنم بهش از نظر سرعت مشکلی پیش نمیاد؟هر مادر بردی قابلیت وصل دوتا هارد رو داره ؟ربطی به قابلیت RAID نداره که؟

باز هم تشکر میکنم ازتون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...