رفتن به مطلب

فوری سوال در مورد gigabyte gtx 1060 g1

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کسی هست که کارت رو داشته باشه یا تست کرده باشه؟

میخوام بدونم دمای این کارت در حالت گیم و فورمارک چند درجه باید باشه؟

و اینکه دمای 75 درجه برای گیم  ,و 78 برای فورمارک عادی هست؟ چون کارت قبلیم  1060 gaming x  بود دمای ماکسش بزور به  67/8 میرسید تو گیم و فورمارک  72

کسی که ازش خریدم ادعا میکنه که کارت برای کارهای رندر و گرافیکی استفاده شده.

ممنون میشم جواب بدید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این دمای کارت در فول لود

untitled-3.thumb.png.d4495d744df9b86fb32527ad1f9f2890.png

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، WINNER گفته است :

این دمای کارت در فول لود

untitled-3.thumb.png.d4495d744df9b86fb32527ad1f9f2890.png

بله اون مورد رو دیدم ولی اون تو یه محیط ایزوله و همه چی مرتب گرفته شده. حالا بگیریم. من کیسم9 x  هست و تو  تهران تست میکنم .

کسی خودش تست کرده بگه بیزحمت تا فردا باید جواب بدم.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MEHR_1993 گفته است :

و اینکه دمای 75 درجه برای گیم  ,و 78 برای فورمارک عادی هست؟ چون کارت قبلیم  1060 gaming x  بود دمای ماکسش بزور به  67/8 میرسید تو گیم و فورمارک  72

ممنون میشم جواب بدید.

درود

دست دوم خریداری ؟!

اگه بله که بی شک زیر ماین بوده ! و پیشنهاد میشه خمیر سیلیکونش عوض کنین ! تو این فصل از سال دما کارت نباید از 70 درجه عبور کنه !

تابستون که نیس هوا گرم باشه / با بدترین کولینک کارت خنک میشه اگه خمیرش تازه باشه !

وضعیت تهویه کیستون چطوره ؟!

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، invoker گفته است :

درود

دست دوم خریداری ؟!

اگه بله که بی شک زیر ماین بوده ! و پیشنهاد میشه خمیر سیلیکونش عوض کنین ! تو این فصل از سال دما کارت نباید از 70 درجه عبور کنه !

تابستون که نیس هوا گرم باشه / با بدترین کولینک کارت خنک میشه اگه خمیرش تازه باشه !

والا ایشون میگن کارت ها برای شرکت بوده و رندر و کار گرافیکی  میکردن با کارت ها. کارت 1سال و 5 ماه گارانتی داره

من کیسم  x9  هست  تمام فن هاش کار میکنن. کارت قبلیم که  gaming x  بود خیلی خنک تر از این حرف ها بود تو همین کیس.

این کارت دمای idle 39 /42 هست و تو لود گیم به 74/5 میرسه و تو فورمارک 78 میشه تو 5 دیقه.

تا شنبه محلت تست دارم اگه خیلی غیر عادی هست میتونم پس بدمش.

خدایی هیچی gaming x  نمیشه حیف شد فروختمش.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، MEHR_1993 گفته است :

والا ایشون میگن کارت ها برای شرکت بوده و رندر و کار گرافیکی  میکردن با کارت ها. کارت 1سال و 5 ماه گارانتی داره

من کیسم  x9  هست  تمام فن هاش کار میکنن. کارت قبلیم که  gaming x  بود خیلی خنک تر از این حرف ها بود تو همین کیس.

این کارت دمای idle 39 /42 هست و تو لود گیم به 74/5 میرسه و تو فورمارک 78 میشه تو 5 دیقه.

تا شنبه محلت تست دارم اگه خیلی غیر عادی هست میتونم پس بدمش.

خدایی هیچی gaming x  نمیشه حیف شد فروختمش.

بنظرم واسه چنین کاربردی که داشته غیر عادیه ! و یا اینکه تمام مدت 24 ساعته زیر رندر بوده ! که غیرممکنه !

درکل اینطور بگم که خمیرسیلیکونش نیاز به تعویض داره با وجود چنین دمایی !

الان من خودم 1060 gaming X دارم / با اینکه منطقه ما جهنمه از گرما ولی خب بازم دماش از 72 عبور نکرده !

ولی بازم بنظرم زیاده  و نیاز به تعویض خمیر سیلیکون هستش !

از نظر بنده تمام کارت ها بعد مدت حداقل یکسال یا یکسال و نیم نیاز به تعویض خمیرسیلیکون دارن ! حال چه از طریق خوده نمایندگی چه خوده فرد

با طرف صحبت کن ببین جریانش چیه ! درکل بهترین 1060 از برنده گیگابایته ! حتی ماین شده اش !

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، invoker گفته است :

بنظرم واسه چنین کاربردی که داشته غیر عادیه ! و یا اینکه تمام مدت 24 ساعته زیر رندر بوده ! که غیرممکنه !

درکل اینطور بگم که خمیرسیلیکونش نیاز به تعویض داره با وجود چنین دمایی !

الان من خودم 1060 gaming X دارم / با اینکه منطقه ما جهنمه از گرما ولی خب بازم دماش از 72 عبور نکرده !

ولی بازم بنظرم زیاده  و نیاز به تعویض خمیر سیلیکون هستش !

از نظر بنده تمام کارت ها بعد مدت حداقل یکسال یا یکسال و نیم نیاز به تعویض خمیرسیلیکون دارن ! حال چه از طریق خوده نمایندگی چه خوده فرد

با طرف صحبت کن ببین جریانش چیه ! درکل بهترین 1060 از برنده گیگابایته ! حتی ماین شده اش !

فردا با اواژنگ تماس میگیرم اگه گفتن تعویض خمیر و انجام میدن که نگه میدارم اگه نه که پس میدم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 57 دقیقه قبل، MEHR_1993 گفته است :

بله اون مورد رو دیدم ولی اون تو یه محیط ایزوله و همه چی مرتب گرفته شده. حالا بگیریم. من کیسم9 x  هست و تو  تهران تست میکنم .

کسی خودش تست کرده بگه بیزحمت تا فردا باید جواب بدم.

با این حساب دمای کارت شما برای یک کارت دست دوم و اون محیطی که شما تست گرفتین نرمال هست

توقع نداشته باشین دمای کارت شما از ۷۱ درجه کمتر باشه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

با این حساب دمای کارت شما برای یک کارت دست دوم و اون محیطی که شما تست گرفتین نرمال هست

توقع نداشته باشین دمای کارت شما از ۷۱ درجه کمتر باشه

ولی دمای کارت قبلم که تقریبا طبق  همین چارت بود با اختلاف 1/2 درجه ولی این کارت 6/7 درجه اختلاف دما داره با فن اتومات

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MEHR_1993 گفته است :

درود 

اون دمایی که اعلام کردین برای انویدیا بالاست 

من 1060 اکستریم گیگا دارم توی تست فول لود  از 68 بالا نمیره و توی گیم هم 62 بالاتر 

می تونی ببری گارانتی خمیرشو برات عوض کنن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 56 دقیقه قبل، MEHR_1993 گفته است :

ولی دمای کارت قبلم که تقریبا طبق  همین چارت بود با اختلاف 1/2 درجه ولی این کارت 6/7 درجه اختلاف دما داره با فن اتومات

کارت قبلی شما گیمینگ ایکس بوده که کولر عالیی داره

جی ۱ و معمولی گیگا کولر زیاد جالبی ندارن

فقط سری اکستریمش خوب هست

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، MEHR_1993 گفته است :

ممنون میشم جواب بدید.

سلام

من از این مدل کارت داشتم سری g1 دماش حدود 72 73 بود حالا جواب سوالتون که گفتین عادیه هم اره هست هم نه ! از چه لحاظ عادیه ؟! به خاطر اینکه به صورت کلی دمای کاری گرافیک زیر 80 باشه مشکلی براش پیش نمی یاد مخصوصا مورد شما که 75 نهایت 78 می شه ! و همچنین از این لحاظ عادی نیست که حداقل 3 درجه و حداکثر 6 درجه با دمای نرمال مخصوص این مدل کارت فاصله داره خلاصش اینه کارتتون دماش نسبت به کولرش بالاس ولی در کل دمای کارت نامناسب نیست حالا اگر از فروشنده به عنوان کارت غیر ماین شده با قیمت بالایی خریدین یا پس بدین یا سر قیمت توافق کنین من خودم ورژن 9 گیگ 1060 رو 2600 فروختم ! چون ماین شده بود 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، invoker گفته است :

درود

دست دوم خریداری ؟!

این حرف اصلا و ابدا درست نیست البته خب شاید کارت های زیادی ندیده باشین اما من تقریبا همه مورد کارتی رو دیدم کارتی دیدم که بهترین خمیر هم بزنی دماش 1 درجه هم فرق نمی کنه کارت هم دیدم با اینکه خمیر خودش تازه بود و به قول خودمون اجر نشده بود با تعویض خمیر دما کاهش پیدا کرد ! بعضی ها واقعا به نوع خمیر حساسن بعضی ها هم نه در واقع اینو یادتون رفته که علاوه بر طراحی هیتسینک دمای محیط خیلی تاثیر گذاره ! چون هیتسینک و فن ها جادو نمی کنن ! اگر دمای محیط مناسب نباشه یا کیس تهویه نداشته باشه بهترین هیتسینک هم به مشکل می خوره چون همون هوای محیط با دقیقا همون دمای محیط توسط فن به داخل کارت و هیتسینک می خوره ! به عنوان مثلا هیتسینک مدل گیگا ورژن ویندفورس یا ایسوس سری دوال اینها بهترین خمیر هم بزنین 75 هستن ! تازه اگر شرایط دمایی کیس خوب باشه این هیتسینک ها کافیه دمای محیط این مورد رو در واتر کولر ها خیلی بهتر می شه فهمید چون سیالی هستن که نسبت به هوا دماشون سریعتر کم یا زیاد می شه خیلی قابل درک تره ! من 1080ti گیگا واتر فورس داشتم تو خونه ما دماش نهایت 60 میشد و همونجا ثابت می شد ! این رو در مغازه دوستان که کولر گازی روشن بود تست گرفتیم 50 بیشتر نمی شد !!!!! در مورد کولرهای بادی هم به این صورته اما شدتش کمتره 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Saman.Kh گفته است :

درود 

اون دمایی که اعلام کردین برای انویدیا بالاست 

من 1060 اکستریم گیگا دارم توی تست فول لود  از 68 بالا نمیره و توی گیم هم 62 بالاتر 

می تونی ببری گارانتی خمیرشو برات عوض کنن 

خیر اینطور نیست همونطور که بالاتر مثال زدم دمای کاری یه تعدادی از مدل های انویدیا از تمامی شرکت ها رو 75 درجه هست !!! اگر هم تو این مورد موافقم نیستین دمای کارت رفرنس رو که دیگه قبول دارین 

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

عزیز دمای شما نرمال است.روش حساس نشو.67 درجه ؟ ماشاء الله کارتش خوبه.

لینک به دیدگاه

من هم 1060 گالاکس دارم خیلی کارت خنکی هست و هنوز دما ی ۶۴ درجه اش را ندیدم

ولی واقعا در کارت گرافیک های  انویدیا سری 1xxx؛ فقط مدل گیمینگ ایکس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...