رفتن به مطلب

انتخاب یک سیستم برای گرفتن 8 خروجی تصویر مجزا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من نیاز دارم از یک سیستم، روی 8 تلوزیون فول اچ دی خروجی های مجزا بگیرم

به دلیل کمبود فضا بهتره از یک سیستم استفاده بکنم، اما اگر از نظر اقتصادی خرید دو کیس بصرفه تر هستش، مشکلی ندارم

میدونم کارت های گرافیک سطح بالا چندین پورت خروجی دارن

تصاویری که روی مانیتورها پخش میشن قرار نیست از گرافیک کار بکشن (مثل بازی) و مانند یک فیلم به نمایش در میان اما رزولیشن فول اچ دی دارن

به تمام تلوزیون ها هم با پورت اچ دی ام آی قرار هست متصل بشیم

هم میخوام بدونم چطور باید این کار رو بکنم و مسئله خاصی این وسط هستش از باب نرم افزار

هم اینکه قطعات رو چطور انتخاب کنم

.پیشاپیش از دوستانی که هم مطلب رو مطالعه کردن و هم دوستانی که مشارکت میکنن سپاسگزارم

لینک به دیدگاه

درود

کارت گرافیک خوبی باید خریداری کنین، هرچند گرافیک های معمولی هم ممکنه بتونن تصویر رو نمایش بدن (باید تست کنین)

بهتره از یک اسپلیتر 8 پورت HDMI استفاده کنین... اینطور یک پورت HDMI به 8 پورت تبدیل میشه و هر کدوم رو میتونین تصویر بگیرین.

موارد زیر رو مشاهده بفرمائین:

https://www.digikala.com/product/dkp-339611
https://www.digikala.com/product/dkp-708012
https://www.digikala.com/product/dkp-1915406
https://www.digikala.com/product/dkp-1874830
https://www.digikala.com/product/dkp-1934204

لینک به دیدگاه

با سلام. متاسفانه چند مورد مبهم در خصوص درخواست شما وجود داره ، من جمله اینکه مورد استفاده دقیقا چیه و یا اینکه آیا قرار هست هر مانیتور تصویر مخصوص خودش رو داشته باشه یا اینکه همشون بصورت واحد یک فیلم رو نمایش بدن ؟ همچنین چقدر دیتا قرار هست روی دستگاه ها داشته باشید ؟ زیاد یا کم ؟

اقتصادی ترین راه بستن یک سیستم پایین رده و خرید یک اسپلیتر هشت کاناله HDMI هست. در خصوص سیستم هم یک سیستم Pentium Gold کفایت میکنه (از اونجایی که گفتید مورد استفاده صرفا فیلم هست). کانفیگ پیشنهادی خدمت شما :

مادربرد : GIGABYTE H310M S2P | قیمت : 930.000  تومان

پردازنده :  Intel Pentium Gold G5400  | قیمت : 710.000  تومان

گرافیک : آنبورد - UHD610  | قیمت :  رایگان!

رم :  Geil Pristine Series 8GB 2400Mhz DDR4 | قیمت : 420.000  تومان

حافظه SSD  :  Samsung 860 EVO 250GB SSD | قیمت :  590.000  تومان

هارددیسک :  Toshiba P300 500GB 7200RPM 64MB Buffer HDD | قیمت :  310.000  تومان

پاور :  Cooler Master Elite V3 350 Power Supply | قیمت : 370.000  تومان

کیس :  Green ORAMAN Plus Mid-Tower Case | قیمت : 240.000  تومان

جمع کل : 3.570.000 تومان

لازم به ذکره که همه این موارد رو خود لیون موجود داره و میتونید سفارش بدید اسمبل شده سیستم رو واستون بفرستن. اگر هم نه که میتونید با موارد دلخواهتون جایگزین کنید هر کدوم از قطعات رو که خواستید.

لینک به دیدگاه

سلام  اگه تصاویر در حد پخش فیلم هست و مانیتورینگ و سینک بودن و دقت در نمایش ها مهم هست مثل مانیتور های کنسرت یا ماینتورینگ دوربین های مدار بسته و امنیتی  ، کارت های matrox  برای همین کار ساخته شدن 

کارت های amd هم هستن از میان رده  های پلاریس

به هر حال هر دو مدل میشه باید دید کدوم قیمت کمتری داره تا صرفه اقتصادی براتون داشته باشه

راه اندازی چند نمایشگر با گرافیک های گیمینگ ممکنه اذیت کننده باشه ولی نشدنی نیست

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، airoonia گفته است :

تفاده دقیقا چیه و یا اینکه آیا قرار هست هر مانیتور تصویر مخصوص خودش رو داشته باشه یا اینکه همشون بصورت واحد یک فیلم رو نمایش بدن

تکیمل موارد شما:

مواردی که بیان کردید نرم افزاری هست

تصاویر هر مانیتور یا کپی از تصویر اصلی هستن duplicate یا قسمتی از تصویر اصلی و جمعا تصویر اصلی رو نمایش میدن extend

در حالت duplicate سینک کردن مشکل خاصی نداره ولی در حالت extend وضعیت فرق میکنه 

لینک به دیدگاه

دوستمون میگه 8 تصویر مجزا ، یعنی به جای 8 عدد کیس میخواد یه کیس تهیه کنه و هر مانیتور تصویر مجزای از مانیتور دیگه داشته باشه نرم افزارهای مختلفی هست که میتونه دسکتاپ مجازی درست کنه و هر دسکتاب رو به یه نمایشگر اختصاص بده گرافیک در حد 1050 یا 1060 احتمالا کار شما رو راه بندازه ، Cpu هم حداقل 7700k رو پیشنهاد میکنم 

لینک به دیدگاه

11 hours ago, airoonia said:

با سلام. متاسفانه چند مورد مبهم در خصوص درخواست شما وجود داره ، من جمله اینکه مورد استفاده دقیقا چیه و یا اینکه آیا قرار هست هر مانیتور تصویر مخصوص خودش رو داشته باشه یا اینکه همشون بصورت واحد یک فیلم رو نمایش بدن ؟ همچنین چقدر دیتا قرار هست روی دستگاه ها داشته باشید ؟ زیاد یا کم ؟

بله همونطور که دوستان در پایین گفتن تصاویر من جدا هستن نه کپی از یک تصویر

12 hours ago, EHSANRF said:

درود

کارت گرافیک خوبی باید خریداری کنین، هرچند گرافیک های معمولی هم ممکنه بتونن تصویر رو نمایش بدن (باید تست کنین)

بهتره از یک اسپلیتر 8 پورت HDMI استفاده کنین... اینطور یک پورت HDMI به 8 پورت تبدیل میشه و هر کدوم رو میتونین تصویر بگیرین.

موارد زیر رو مشاهده بفرمائین

ممنون بابت وقتی که گذاشتین

من سعی میکنم توضیحات واضحی بدم تا سیستم مورد نیاز رو بتونم دقیق انتخاب کنم

چون میزان هزینه برام خیلی مهم هست

6 hours ago, mَd said:

تکیمل موارد شما:

مواردی که بیان کردید نرم افزاری هست

تصاویر هر مانیتور یا کپی از تصویر اصلی هستن duplicate یا قسمتی از تصویر اصلی و جمعا تصویر اصلی رو نمایش میدن extend

در حالت duplicate سینک کردن مشکل خاصی نداره ولی در حالت extend وضعیت فرق میکنه 

پس بنظر من با حالت اکستند سر و کار دارم

7 hours ago, mَd said:

سلام  اگه تصاویر در حد پخش فیلم هست و مانیتورینگ و سینک بودن و دقت در نمایش ها مهم هست مثل مانیتور های کنسرت یا ماینتورینگ دوربین های مدار بسته و امنیتی  ، کارت های matrox  برای همین کار ساخته شدن 

کارت های amd هم هستن از میان رده  های پلاریس

به هر حال هر دو مدل میشه باید دید کدوم قیمت کمتری داره تا صرفه اقتصادی براتون داشته باشه

راه اندازی چند نمایشگر با گرافیک های گیمینگ ممکنه اذیت کننده باشه ولی نشدنی نیست

راستش چون هزینه برام خیلی مهم هست سمت کارت های ماتروکس نرفتم

حتی به این که خودم از خارج خرید کنم هم فکر کردم

اما گفتم اگر راه نرم افزاری باشه که بشه با کارت های گیمینگ این کار رو به سرانجام رسوند خیلی عالی میشه

6 hours ago, Hamed.Madadi said:

دوستمون میگه 8 تصویر مجزا ، یعنی به جای 8 عدد کیس میخواد یه کیس تهیه کنه و هر مانیتور تصویر مجزای از مانیتور دیگه داشته باشه نرم افزارهای مختلفی هست که میتونه دسکتاپ مجازی درست کنه و هر دسکتاب رو به یه نمایشگر اختصاص بده گرافیک در حد 1050 یا 1060 احتمالا کار شما رو راه بندازه ، Cpu هم حداقل 7700k رو پیشنهاد میکنم 

تشکر از توجه شما

بله دقیقا داستان همین هستش

سوال من در واقع این هستش که همچین کاری چه بار پردازشی خاصی میکشه

همونطور که دوستمون بالا هم اشاره کرد کار من باید مشخص بشه

شما این دو کار رو در نظر بگیرین

نمایش 8 فیلم فول اچ دی یا نمایش تصاویر زیادی دوربین (مانیتور کردن) که پردازش تصاویرشون روی دستگاه دیگری انجام شده و فقط تصاویر به این سیستم انتقال پیدا کردن

هر تلوزیون چقدر از پردازنده و گرافیک کار میکشه؟

اگر این عدد رو میشه حدودا به دست آورد خیلی خوب میشه چون میتونم میزان هزینه رو صحیح تر انتخاب کنم

لینک به دیدگاه

من میخوام روی 8 تلوزیون تصاویر متفاوتی از روی یک سیستم پخش کنم

مثلا روی هر تلوزیون یک فیلم متفاوت پخش کنم 

هر 8 تلوزیون یکسان هستن با فرکانس کاری یک شکل

کارت های کمپانی متروکس قیمت بالایی دارن

آیا میتونم دو یا سه کارت رو بر روی یک سیستم نصب کنم و از کارت ها برای 8 تلوزیون خروجی بگیرم

اگر بله

چطوری سخت افزار رو انتخاب کنم که هم در آینده به مشکل نرم افزاری نخورم

هم قدرت قطعات طوری باشه که نه خیلی بیش از حد باشه نه بعدا تحت فشار کم بیارن

و اگر قطعات رو انتخاب کردم و سیستم راه اندازی شد

برای قسمت نرم افزار چه برنامه هایی تو این زمینه هست

لینک به دیدگاه

به نظرم شما یه ویدیو فول اجدی رو پلی کنید ببینید چند درصد از سی پی یو ، رم و گرافیک استفاده میکنه ، این عدد رو ضربدر 8 کنید ، حداقل سی پی یو و رم و گرافیک رو میتونید از این روش به دست بیارید 

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

چیزی که شما میخوایید یک مادربرد ورک استیشن با ساپورت لین pci express  مناسب  و با پردازنده های بخش ورک استیشن و اتصال چندین  هارد هست و استفاده از مجازی سازی های اینکاره هست. که این نوع سرور  از اتصال چندین گرافیک شکل میگیره.  مثل عکسی که پیوست کردم.

گرافیک های ماتروکس برای این کار طراحی نشدن و کارشون متفاوته. علت چند خروجی بودن گرافیک ها دلیلش سازگاری با چند دیسپلی شدن و با انواع مانیتور قدیم و جدید هست.

مقوله ای که شما مطرح میکنید از چندین و چند بعد قابل بررسی هست و مباحثی مثل VGPU هم میتونه وارد مقوله بشه که بعضی گرافیک های سرور قابلیت اینو دارن که به مقداری که خودتون تعیین میکنید به هر کلاینت مقدار گرافیک تعریف کنید مثل گرافیک های تسلا و گرید. و در این وضعیت شما از یک گرافیک روی سرور استفاده میکنید.

دقت کنید شما با مادربردای ماینینگ هم میتونید چند گرافیک وصل کنید ولی به علت لین پایین شما نمیتونید قدرت گرافیک رو کامل بگیرید.

وقت و هزینه تون رو هم  برای برنامه هایی مثل  ASTER V7 تلف نکنید.

در مورد هزینه هم  فقط مادربرد موجود و به روز و سوکت دوگانه که میشه تهیه کرد و من دیدم قیمت مناسب باشه این مادربرده:

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/workstation/asus-ws-c621e-sage-dual-cpu-workstation-motherboard.html?utm_source=torob&utm_medium=cpc&utm_campaign=clicky

سوالی بود در خدمتم.

detail-inside-7GPU-1000-OctaneBench-rig.jpg

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
On 13 مهر 1398 at 3:10 PM, Hamed.Madadi said:

به نظرم شما یه ویدیو فول اجدی رو پلی کنید ببینید چند درصد از سی پی یو ، رم و گرافیک استفاده میکنه ، این عدد رو ضربدر 8 کنید ، حداقل سی پی یو و رم و گرافیک رو میتونید از این روش به دست بیارید 

ممنون از راهنمایتون

On 18 مهر 1398 at 11:20 PM, jj-191 said:

سلام عزیز

چیزی که شما میخوایید یک مادربرد ورک استیشن با ساپورت لین pci express  مناسب  و با پردازنده های بخش ورک استیشن و اتصال چندین  هارد هست و استفاده از مجازی سازی های اینکاره هست. که این نوع سرور  از اتصال چندین گرافیک شکل میگیره.  مثل عکسی که پیوست کردم.

گرافیک های ماتروکس برای این کار طراحی نشدن و کارشون متفاوته. علت چند خروجی بودن گرافیک ها دلیلش سازگاری با چند دیسپلی شدن و با انواع مانیتور قدیم و جدید هست.

مقوله ای که شما مطرح میکنید از چندین و چند بعد قابل بررسی هست و مباحثی مثل VGPU هم میتونه وارد مقوله بشه که بعضی گرافیک های سرور قابلیت اینو دارن که به مقداری که خودتون تعیین میکنید به هر کلاینت مقدار گرافیک تعریف کنید مثل گرافیک های تسلا و گرید. و در این وضعیت شما از یک گرافیک روی سرور استفاده میکنید.

دقت کنید شما با مادربردای ماینینگ هم میتونید چند گرافیک وصل کنید ولی به علت لین پایین شما نمیتونید قدرت گرافیک رو کامل بگیرید.

وقت و هزینه تون رو هم  برای برنامه هایی مثل  ASTER V7 تلف نکنید.

در مورد هزینه هم  فقط مادربرد موجود و به روز و سوکت دوگانه که میشه تهیه کرد و من دیدم قیمت مناسب باشه این مادربرده:

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/workstation/asus-ws-c621e-sage-dual-cpu-workstation-motherboard.html?utm_source=torob&utm_medium=cpc&utm_campaign=clicky

سوالی بود در خدمتم.

detail-inside-7GPU-1000-OctaneBench-rig.jpg

تشکر از وقتی که گزاشیتن دوست عزیز

پروژه من کمی عقب افتاد اما احتمالا باید اجرا بشود

هر زمان اجرای کار کلید بخور برای مشاوره (اگر ایراد نداشته باشه) باهاتون تماس میگیرم

سپاس فراوان.

لینک به دیدگاه

درود

چند وقت پیش در همین انجمن دیدم که یکی از کاربران با گرفتن خروجی از تبدیل usb به تصویر خروجی را extend کرده بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...