رفتن به مطلب

مشکل سیاه شدن صفحه تو بازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من کارت گرافیکم مدل https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-Vega-56-8G هستش و توی بعضی از از بازی ها که تنظیمات گرافیک رو رو الترا میذارم صفحه سیاه میشه و یهو دور فن های کارت گرافیک میره رو آخرین دور 
تو سایت های خارجی نوشته بود که میتونه مشکل از کابل های پاور باشه که به اندازه کافی خوب و مرغوب نباشن 
میخواستم ببینم کسی راه حلی داره یا میدون اصلا مشکل از کجاس ؟ چون واقعا آزار دهندس این موضوع برام 
ممنون میشم راهنمایی کنین 
مشخصات سیستمم هم به این صورته 

پردازنده

core i7 8700k coffe lake

مادربورد

Asus Rog Strix B 360 F Gaming

رم

G.Skill Ripjaws V 16 GB 8*2 2400MHz

کارت گرافیک

MSI RX VEGA 56 8GB

ذخیره سازی

Samsung evo 970 plus 250gb m.2 ssd
samsung evo 860 500gb
WD Blue 1TB 7200Rpm

منبع تغذیه

GREEN GP1050B-OCDG

کیس

Green Striker

خنک کننده

Cooler Master Master Liquid pro 240

مانیتور

ViewSonic VA2419-sh Monitor 24 Inch

سیستم عامل

Windows 10 Enterprise 64 bit

Annotation 2019-10-09 150143.png

لینک به دیدگاه

وقتی کارت بره زیر لود و برق ورودیش تامین نشه این مشکل پیش میاد حال ممکنه از مدار تغذیه خود کارت باشه یا کابل برق و یا پاور باشه کانکتور ها برق رو چک کنید از هر دوسمت پاور (اگر ماژولاره) و گرافیک به طور کامل فرو! رفته باشه.

لینک به دیدگاه

چونپاورت ماژولاره حتما چک کن کابل هارو به خوبه داخل سوکت پاور و گرافیک جا زده باشی. 

برای اطمینان از سووکت دیگه پاورت هم تست کن. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اگه مشکلتون مثل این فیلم باشه تقریبا بیچاره شدین !

https://www.youtube.com/watch?v=ZNJNvZ3RtyI

باید یک یه یک قطعات سیستمو تست کنید اول خود گرافیک روی سیستم دیگه

دوم پاور و کابل تغذیه گرافیک

سوم برد

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

وقتی کارت بره زیر لود و برق ورودیش تامین نشه این مشکل پیش میاد حال ممکنه از مدار تغذیه خود کارت باشه یا کابل برق و یا پاور باشه کانکتور ها برق رو چک کنید از هر دوسمت پاور (اگر ماژولاره) و گرافیک به طور کامل فرو! رفته باشه.

در 38 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

چونپاورت ماژولاره حتما چک کن کابل هارو به خوبه داخل سوکت پاور و گرافیک جا زده باشی. 

برای اطمینان از سووکت دیگه پاورت هم تست کن. 

ممنون از راهنماییتون 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام

اگه مشکلتون مثل این فیلم باشه تقریبا بیچاره شدین !

https://www.youtube.com/watch?v=ZNJNvZ3RtyI

باید یک یه یک قطعات سیستمو تست کنید اول خود گرافیک روی سیستم دیگه

دوم پاور و کابل تغذیه گرافیک

سوم برد

آره دقیقا ی همچین اتفاقی می افته 
قطعات سیستم که قبلا اینکه گرافبکو بخرم اوکی بود همه چی 
پاور هم هم تازه خریدم مشکلی نداره فقط گرافیک رو از تو همین انجمن از یکی از دوستان خریدم 
یعنی کابل های پاورو چک کنم اوکی میشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

آره دقیقا ی همچین اتفاقی می افته 
قطعات سیستم که قبلا اینکه گرافبکو بخرم اوکی بود همه چی 
پاور هم هم تازه خریدم مشکلی نداره فقط گرافیک رو از تو همین انجمن از یکی از دوستان خریدم 
یعنی کابل های پاورو چک کنم اوکی میشه؟

بنده با گرافیک 480 یکسالی با این مشکل درگیر بودم که به دلیل بی کفایتی گارانتی این مدت طول کشید

که طی سرچهایی که کردم اکثرا خود گرافیکک معیوب بودن و چک کنید  کارتتون داغ میکنه یا نه از لحاظ دما و کولینگ مطمئن بشید خمیر کارتو با یه خمیر مرغوب جایگزین کنید اگه مشکل دما دارید

گرافیک روی سیستم دیگه تست کنید قبل انجام هر کاری 

بعدش تست با پاور دیگست روی اسلات دیگه برد اگه هست تست کنید بعدش تست تمامی قطعات سیستمه ولی توی بیشترین موارد ایراد از خود گرافیک بود

چند مورد با جایزگین پاور مشکلشون حل شده بود یکی 2 مورد با تعویض کابل برق گرافیک یک مورد هم مشکل از چیپ برد بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارتتون گارانتی داره ؟ چه شرکتی ؟

لینک به دیدگاه

دمای کارت تا حالا بیشتر از 74 نشده که فک کنم برای این مدل نرمال باشه ولی مثل اینکه باید گرافیک رو ی سیستم دیگه هم تست کنم 
ولی فک نکنم از قطعات دیگه باشه چون تقریبا همه شون تازن و فقط این کارت رو دست دوم خریدم
بله گارانتی گرین داره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Aydin گفته است :

دمای کارت تا حالا بیشتر از 74 نشده که فک کنم برای این مدل نرمال باشه ولی مثل اینکه باید گرافیک رو ی سیستم دیگه هم تست کنم 
ولی فک نکنم از قطعات دیگه باشه چون تقریبا همه شون تازن و فقط این کارت رو دست دوم خریدم
بله گارانتی گرین داره 

دما خوبه

خوب قبل هر کاری کارتو روی سیستم دیگه تست کنید اگه بازم مشکل پا برجا بود با تهیه مستندات و فیلم بفرستید به گارانتی ولی خودم که تجربه بدی دارم از این نوع مشکل و طریقه رسیدگی

ولی امیدوارم بعد کارت بنده با تجربه تر شدن و با تست های ساده نگن سالمه ! (کارتو گیمر میخره واسه گیم نه بنچمارک گیری!)

اگه به امضاء بنده مراجعه کنید متوجه میشید چی میگم و حداقل 3 نفر میشناسم که کارت msi داشتن و به خاطر رسیدگی نامناسب بیخیال مشکلشون شده بودن که آخری بنده راهنمایی کردم و کارتشون تعمیر شد حالا معلوم نیست مشکلشون حل شده یا دوباره خودشون نشون میده

لینک به دیدگاه

آخه خداییش زور داره این کار 
من این کارتو چند روز پیش از همین فروم بعنوان کارت سالم خریدم و این مشکل پیش اومده برام 
بعدشم من با همین کارت 5 ساعت gta v یا dmc 5 بازی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ولی ی بار تو 3dmark و دفعه دیگه هم تو بازی codww2 به این مشکل خورم 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

دما خوبه

خوب قبل هر کاری کارتو روی سیستم دیگه تست کنید اگه بازم مشکل پا برجا بود با تهیه مستندات و فیلم بفرستید به گارانتی ولی خودم که تجربه بدی دارم از این نوع مشکل و طریقه رسیدگی

ولی امیدوارم بعد کارت بنده با تجربه تر شدن و با تست های ساده نگن سالمه ! (کارتو گیمر میخره واسه گیم نه بنچمارک گیری!)

اگه به امضاء بنده مراجعه کنید متوجه میشید چی میگم و حداقل 3 نفر میشناسم که کارت msi داشتن و به خاطر رسیدگی نامناسب بیخیال مشکلشون شده بودن که آخری بنده راهنمایی کردم و کارتشون تعمیر شد حالا معلوم نیست مشکلشون حل شده یا دوباره خودشون نشون میده

اوه اوه چه داستانی داشتین شما و گرین 
جالبه اینجاس که من  با همین کارت 5 ساعت gta v یا dmc 5 بازی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ولی ی بار تو 3dmark و دفعه دیگه هم تو بازی codww2 به این مشکل خورم 
و اینکه این دفعه تو کدوم بازی به مشکل برخواهم خورد رو نمیدونم 

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

دما خوبه

چجوری میشه مدارهای تغذیه و یا ولتاژ کارت رو اندازه گرفت و تستش کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اوه اوه چه داستانی داشتین شما و گرین 
جالبه اینجاس که من  با همین کارت 5 ساعت gta v یا dmc 5 بازی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ولی ی بار تو 3dmark و دفعه دیگه هم تو بازی codww2 به این مشکل خورم 
و اینکه این دفعه تو کدوم بازی به مشکل برخواهم خورد رو نمیدونم 

من خودم بالای 50 ساعت ww2 بازی کردم مشکلی نداشتم اما توی شادو واریور 2 که سیستم بالایی نمیخواست زیاد بود معلوم نیست توی کدوم بازی و چه موقع رخ میده ولی اگه مشکلش درست نشه تعداد دفعات کرش بیشتر وو بیشتر میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

@mَd @Behzad Tak @Farjam @Trickster 

ولتاژ کارتو همون افتر برنر نشون میده واسه باقی کارها بهتره از این دوستان کمک بگیرید

ولی پیشنهاد دادم روی سیستم دیگه تست کنید این بهترین کاره چون هر کاری روی سیستم خودتون انجام بدید میگن روی سیست ما سالمه و سیستم شما ایراد داره

حالا اگه پاورتون برند دیگه ای بود احتمالا میگفتن پاور زده کارتو ناکار کرده !

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

@derakulla

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

من خودم بالای 50 ساعت ww2 بازی کردم مشکلی نداشتم اما توی شادو واریور 2 که سیستم بالایی نمیخواست زیاد بود معلوم نیست توی کدوم بازی و چه موقع رخ میده ولی اگه مشکلش درست نشه تعداد دفعات کرش بیشتر وو بیشتر میشه

پس با این حساب اول باید کابل های پاور رو تست کنم و بعدش خود کارت رو  رو ی سیستم دیگه تست کنم و اگه اوکی نشد کارت رو بفرستم برا گارانتی 
شما که قبلا فرستادی اوکی شد مشکلت؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

@mَd @Behzad Tak @Farjam @Trickster 

ولتاژ کارتو همون افتر برنر نشون میده واسه باقی کارها بهتره از این دوستان کمک بگیرید

ولی پیشنهاد دادم روی سیستم دیگه تست کنید این بهترین کاره چون هر کاری روی سیستم خودتون انجام بدید میگن روی سیست ما سالمه و سیستم شما ایراد داره

حالا اگه پاورتون برند دیگه ای بود احتمالا میگفتن پاور زده کارتو ناکار کرده !

آره خداییش اگه پاور چیزی غیر از گرین بود همین جمله شمارو میگفتن 
برا این میخوام ولتاژ رو تست کنم که میگم شاید اونجوری بشه فهمید مشکل از پاوره یا خود گرافیک

لینک به دیدگاه

سلام

دقیقا بعد از سیاهی صفحه چه اتفاقی رخ میده؟ تصویر برمیگرده؟ freeze رخ میده؟ صدای بازی گیر میکنه یا روان پخش میشه؟ 

چند دقیقه بعد از ست کردن تنظیمات این اتفاق رخ میده؟ فقط در حالت اولترا این مشکل هست؟ در تنظیمات پایین مشکلی نیست؟ 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mَd گفته است :

سلام

دقیقا بعد از سیاهی صفحه چه اتفاقی رخ میده؟ تصویر برمیگرده؟ freeze رخ میده؟ صدای بازی گیر میکنه یا روان پخش میشه؟ 

چند دقیقه بعد از ست کردن تنظیمات این اتفاق رخ میده؟ فقط در حالت اولترا این مشکل هست؟ در تنظیمات پایین مشکلی نیست؟ 

سلام تصویر مانیتور کلا سیاه میشه جوری که انگار خاموشه ولی صدای بازی روان پخش میشه 
نه اصلا ربطی به ست کردن نداره چون تنظیماتشو قبلا انجام دادم 
بله من همه کیفیت هارو رو فول اچ دی و الترا میذارم تا حالا هم تو کیفیت های پایینتر تست نکردم 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

سلام تصویر مانیتور کلا سیاه میشه جوری که انگار خاموشه ولی صدای بازی روان پخش میشه 
بله من همه کیفیت هارو رو فول اچ دی و الترا میذارم تا حالا هم تو کیفیت های پایینتر تست نکردم 

بعید میدونم مشکل از مدار تغذیه کارت باشه چون در این حالت فیریز رخ میده و صدا رو حالت ویزززززززززززززززززززز گیر میکنه

پیش نیاز های بازی رو کامل نصب کن از دایرکس تا Microsoft library 

تنظیماتو پایین بیارید تست کنید همچنین داریور رو با DDU پاک کنید نسخه پایدارWHQL نصب کنید نتیجه رو اعلام کنید هرچی برنامه غیر مرتبط مثل  AOUROA و gaming app دارید پاک کنید

یادمه قبلا با ولفنشتاین این مشکلو داشتم به خاطر مشکلات بازی با api vulkan بود 

لینک به دیدگاه

اگه صدا بازی رونه انگار بازی اجراس تسک منیج کنید ببینید میاد صفحه ویندوز.
مثلا کلید num lock رو بزنید ببنید کیبرد هنوز فعاله یا سیستم کامل قفله

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، mَd گفته است :

بعید میدونم مشکل از مدار تغذیه کارت باشه چون در این حالت فیریز رخ میده و صدا رو حالت ویزززززززززززززززززززز گیر میکنه

پیش نیاز های بازی رو کامل نصب کن از دایرکس تا Microsoft library 

تنظیماتو پایین بیارید تست کنید همچنین داریور رو با DDU پاک کنید نسخه پایدارWHQL نصب کنید نتیجه رو اعلام کنید هرچی برنامه غیر مرتبط مثل  AOUROA و gaming app دارید پاک کنید

یادمه قبلا با ولفنشتاین این مشکلو داشتم به خاطر مشکلات بازی با api vulkan بود 

از اونجایی که قبلا این مشکلو داشتم یکی از دوستان هم همین پیشنهاد شمارو دادن و منم دقیقا این کارو انجام دادم ولی بازم این اتفاق تکرار شد 
نر افزار های غیر مرتبط هم رو سیستمم نصب نیست 
البته نمیدونم msi afterbrner غیر مرتبط باشه یا نه

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

اگه صدا بازی رونه انگار بازی اجراس تسک منیج کنید ببینید میاد صفحه ویندوز.
مثلا کلید num lock رو بزنید ببنید کیبرد هنوز فعاله یا سیستم کامل قفله

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

راستش زیاد مطمِن نیستم که صدای بازی رون بوده یا نه چون بازی تو ی مرحله گیر کرده بود که نمیشد فهمید صدای بازی گیر کرده و تکرار میشه یا روونه 
ولی نه هیچ دکمه از کیبورد کار نمیکرد حتی دکمه ری استارت کیس هم کار نمیکنه و مجبورم دکمه پاور کیس رو 5 ثانیه نگه دارم بعد که کامل خاموش شد دوباره روشنش کنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 53 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

راستش زیاد مطمِن نیستم که صدای بازی رون بوده یا نه چون بازی تو ی مرحله گیر کرده بود که نمیشد فهمید صدای بازی گیر کرده و تکرار میشه یا روونه 
ولی نه هیچ دکمه از کیبورد کار نمیکرد حتی دکمه ری استارت کیس هم کار نمیکنه و مجبورم دکمه پاور کیس رو 5 ثانیه نگه دارم بعد که کامل خاموش شد دوباره روشنش کنم 

سیستم شما فریز میشه مثل مال بنده

احتمالا خیلی زیاد گرافیک ایراد داره یا ایراد پیدا کرده ،

تو زمینه پاور تخصصی ندارم ولی احتمال کوچیک هست که پاور نتونسته توی لود گرافیک بخوبی تغذیه کنه و باعث بوجود اومدن مشکل شده

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...