رفتن به مطلب

صدای صوت مادربورد

arashmolii
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من مادربرد ta89fxe biostar دارم اومدم خیر سرم اپدیت کنم بایوس بعد که ریست کردم سیستم بوت نشد مجبور شدم از تو setup بایوس لود دیفالت کنم بعدش سیستم که ریست شد از همون موقع یه نویز بدی(صدای صوت اهسته) از مین در میاد و وقتی سیم فن سی پی یو میکشم صدا قطع میشه.البته وقتی دور فن رو 100 میذارم صدا نمیاد حالا شایدم به خاطر صدای بلند فن که شنیده نمیشه.کسی میدونه مشکل چطوری برطرف کنم

یه سوال دیگه ایا میتونم بایوس به version قبلیش برگردونم؟(قبل اپدیت back up نگرفتم)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز توی ستاپ گزینه های warning واسه فن را خاموش کنید و یا درجه حرارت را تغییر بدید

لینک به دیدگاه

منظورتون از تغییر اینه که زیاد کنم یا کم؟ warning نداره,کجای ستاپ هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من بایاس همه نوع مین بورد رو آپدیت کردم ولی بایو استار رو نه ولی اون چیزی که متداول هست یه برنامه از طریق ویندوز داره ویه حالت توی خود بایاس از طریق فلش هست و بقیه راه حلها که به صورت اینترنتی و غیره هست.در هرصورت :شما لطف کنید بگید به په ورژنی آپدیت کردید؟از چه طریق؟

در مورد سوالتون میتونید به ورژن قبلی باز گردید با بارگذاری نسخه قبلی.

اگر اسم مین بوردتون رو کاملا درست نوشتید و اشتباه نکردید از لینک زیر میتونید تمام نسخه های بایاس مینتون رو دانلود کنید.

http://www.biostar.c...on.php?S_ID=482

درضمن با آپدیت به آخرین ورژن همه مشکلاتی که تو نسخه های قبلی وجود داشته از بین میره.

و من بعید میدونم اون مشکلی که میگید دارید برای آپدیت بایاس باشه.میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟

در ضمن بایاس یوتی لوتی که آخر صفحه گذاشته همون ابزاری هست که باهاش بایستون رو از طریق ویندوز آپدیت میکنید.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر میشه یه عکس از ست آپ قسمت خاردوار مانیتور HW monitor بذارید.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون امتحان میکنم میگم.

والا توضیح بیشتر که نمیتونم بدم یه صدای صوت از سی پی یو یا فنش میاد که وقتی برق فن قطع میکنم صدا قطع میشه.عکس هم چون موبایل ام دوربین نداره نمیتونم بزارم

لینک به دیدگاه

درود

من بایاس همه نوع مین بورد رو آپدیت کردم ولی بایو استار رو نه ولی اون چیزی که متداول هست یه برنامه از طریق ویندوز داره ویه حالت توی خود بایاس از طریق فلش هست و بقیه راه حلها که به صورت اینترنتی و غیره هست.در هرصورت :شما لطف کنید بگید به په ورژنی آپدیت کردید؟از چه طریق؟

در مورد سوالتون میتونید به ورژن قبلی باز گردید با بارگذاری نسخه قبلی.

اگر اسم مین بوردتون رو کاملا درست نوشتید و اشتباه نکردید از لینک زیر میتونید تمام نسخه های بایاس مینتون رو دانلود کنید.

http://www.biostar.c...on.php?S_ID=482

درضمن با آپدیت به آخرین ورژن همه مشکلاتی که تو نسخه های قبلی وجود داشته از بین میره.

و من بعید میدونم اون مشکلی که میگید دارید برای آپدیت بایاس باشه.میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟

در ضمن بایاس یوتی لوتی که آخر صفحه گذاشته همون ابزاری هست که باهاش بایستون رو از طریق ویندوز آپدیت میکنید.

عزیز منم از همینجا دانلود کردم اخرین نسخه و وقتی با برنامه bios utility اپدیت کردم خودش رست انجام نداد و من که ریست کردم این مشکلاتی که گفتم پیش اومد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

نحوه صحیح آپدیت بایاس رو تو خود سایت بایواستار خوندم و چیز خاصی نداره و شما به احتمال زیاد درست آپدیت کردی.و تو توضیحاتش نوشته که خودتون باید ریست کنید و خودش ریست نمیشه.

پردازنده که صوت نمیکشه!حتما از فنتون هست که با قطع کردن جریان برقش مشکل حل میشه.حالا فنتون خیلی دوربالا هست یا با دور پایین میچرخه این صدا رو میده؟

لینک به دیدگاه

دور فن وقتی عادی هست این صدا رو میده در دور بالا و وقتی ساکن هست این نویز نداره.اگه کسی میدونه تروخدا بگه چون من اینترنت نامحدود دارم 24 ساعت سیستم روشنه و صداش دیوانم کرده :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دور فن وقتی عادی هست این صدا رو میده در دور بالا و وقتی ساکن هست این نویز نداره.اگه کسی میدونه تروخدا بگه چون من اینترنت نامحدود دارم 24 ساعت سیستم روشنه و صداش دیوانم کرده :(

ناراحت نباش دوست من نهایت میری از تو بایاس دور فن رو جوری تنظیم میکنی که دیگه صدا نده و یا یه فن دیگه میخری.

اینو که میگم امتحان کن.

برو تو بایاس.

سربرگ

advanced >smart fan configuration>CPU smart fan

رو Enable کن و بعد دور فن پردازنده رو رو یه حالت دیگه بذار ببین صدا از بین میره یا نه.

دوست من اینکه شما بفهمی صدا دقیقا از چی هست خیلی مهمه.آخه این چطور فنی هست که دور معمولی صدا میده و دور بالا نه؟

تاپیک هارو هم زودتر پاسخ بده اگر میخواهی زودتر مشکلت حل بشه.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

به بدنه کیس فازمتر بزن ببین برق نداره .

نه نداره.سیم ارت هم بش وصل کردم

لینک به دیدگاه

ناراحت نباش دوست من نهایت میری از تو بایاس دور فن رو جوری تنظیم میکنی که دیگه صدا نده و یا یه فن دیگه میخری.

اینو که میگم امتحان کن.

برو تو بایاس.

سربرگ

advanced >smart fan configuration>CPU smart fan

رو Enable کن و بعد دور فن پردازنده رو رو یه حالت دیگه بذار ببین صدا از بین میره یا نه.

دوست من اینکه شما بفهمی صدا دقیقا از چی هست خیلی مهمه.آخه این چطور فنی هست که دور معمولی صدا میده و دور بالا نه؟

تاپیک هارو هم زودتر پاسخ بده اگر میخواهی زودتر مشکلت حل بشه.

دوست عزیز سرعت فن بردم بالا و دقت کردم دیدم باز هم نویز داره,فقط وقتی فن کار نمیکنه صدا نمیده

لینک به دیدگاه

یه چیز دیگم کشف کردم وقتی تو اینترنت صفحه رو بالا پایین میکنم دور فن هم تغییر میکنه

لینک به دیدگاه

ای تو روح این کمپانی بایواستار,من version قبلی بایوس ام یه جای دیگه هم ذخیره داشتم پیدا کردم و اونو ریختم مشکل برطرف شد.پچ مزخرف جدید اشکال داره.

جناب hex و اقا hamed بازم از راهنمایتون ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خواهش میکنم.این ورژن اخری بایوس چیز خاصی هم نداشت ولی ورژن قبلیش ورژن مهمی هست89FADA11

اگر به این ورژن اپگرید کردید که خوبه

لینک به دیدگاه

درود.

دوست عزیز دلیلش همون آپدیت ناقص بایوس هستش.

خوب حالا اگر یک فن 12 سانتی دارید به جای فن CPU وصل کنید . سعی کنید فن تون PWM یا 4 سیم باشه. مشاهده می کنید که همون صدای نویز (که البته شبیه به صدا جیغ فازهای کارت گرافیک روی لود هستش) رو باز هم روی فن 12 دارید.

حالا مشکل کجاست. بایوس ها تنظیم کننده چیپ رگلاتور ولتاژ و کنترلر فازها هستند . وقتی بایوس ناقص آپدیت بشه (یا مشکل داشته باشه) ممکن هستش ولتاژ ارسالی از مادربرد دارای نوسان و نویز زیادی باشه که توی هسته فن خودش رو به شما نشون می ده. این حالت ممکن هست باعث صدمه زدن به بقیه قطعات در طولانی مدت هم بشه.

حتماً حتماً حتماً بایوس جدید رو آپدیت کنید و این مورد رو با بخش FAQ وب سایت سازنده مادربردتون مطرح کنید. @};-

البته شاید هم دلیل دیگه داشته باشه. مثلاً فن تون خاک گرفته و یک دفعه به صدا افتاده. :x

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

اقا پوریا ممنون.ولی من بایوس بصورت کامل اپدیت کردم.نه دلیلش همین پچ بود که ریختم اخه برا اینکه مطمئن شم اشکال از اینجاس دو سه دفعه دیگه پچ عوض کردم و هر دفعه با نصب این پچ نویز میداد و با پچ قدیمی نمیداد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...