رفتن به مطلب

دقت در انتخاب کیس و پاور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان

همان طور که بسیاری از اساتید می گویند انتخاب پاور باید در آخرین مرحله انجام شود چراکه بعد از انتخاب قطعات باید وات مصرفی آنها محاسبه شود تا با اطمینان کامل نسبت به انتخاب پاور مناسب اقدام کرد که به عنوان مرجع محاسبه می توان دو سایت زیر برای محاسبه توان مصرفی اقدام کرد ولی به نظر شخصی من سایت دومی که ASUS است مناسب تر است زیرا که نیاز به جمع کردن توانها نداریم در ثانی دارای دقت خوبی می باشد و نکته آن این است که محاسبه آن بر پایه استفاده عادی از سیستم می باشد و در صورت OVERCLOCKING باید درصدی به توان پیشنهاد شده اضافه کرد ولی در کل به خوبی می توان به آن اعتماد کرد.

GREEN POWER

ASUS

اما انتخاب نوع کیس هم مخصوصاً برای حرفه ای ها بسیار مهم است زیراکه نوع کولر استفاده شده برای cpu و غیره گردش هوای داخل کیس متفاوتی را می طلبد مثلا برای کولر بسیار عالی شرکت گرین Tuniq Tower 120 کیسهای که داری جریان هوای عمودی نسبت به مادر برد هستند مناسب نیست در ضمن اندازه این کولر بقدری است که کیسهای با پهنای کمتر از 210 میلیمتر و کیسهایی که دارای فن بر روی درب کیس هستند و پهنای آنها کمتر از 220 میلیمتر است (با احتساب فن به قطر 30 میلیمتر) مناسب نیست البته همانطور که اشاره کردم غالباً اینگونه کیسها فن های نسبتاً بزرگی دارند که دارای جریان عمودی نسبت به مادربرد هستند که مناسب این کولر نیز نمی باشند.

این تاپیک را به این دلیل ایجاد کردم زیرا که مشکلی برای خودم پیش آمد که بعد از تهیه کیس بسیار عالی GALAXY که از محصولات شرکت محترم آیده سیما با نام تجاری GREEN بود و نصب کلیه قطعات با مشکل بسته شدن درب کیس مواجه شدم به هر حال اگر مسئولین این انجمن صلاح می دانند این تاپیک محلی باشد برای آگاه کردن دوستان در مورد بررسی کیسهای مختلف و محدودیت های آنها برای نصب قطعات باشد.

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

ممنونم اقای رجبی از زحمتی که کشیدید و تجربتون رو در اختیار دوستان گذاشتید . چون اینجور مسائل همیشه پیش میاد و اگر از قبل پیشگیری بشه خیلی بهتره . الان هم این تجربه سما باعث میشه که من در فروش هم دقت بیشتری بکنم و بیشتر این مسائل رو بررسی کنم .

ممنون

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز

من می خوام یکی از دو کولر زیر رو برای CPU سیستم خودم انتخاب کنم ولی شک دارم کدومش بیشتر بدرد من می خوره؟خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید.

GIGABYTE - 3D Rocket II

COOLER MASTER Hyper 212

برای راهنمایی دقیق تر شما دوستان مشخصات کلی سیستم رو می نویسم(در نظر داشته باشید که مادربرد دارای سیستم SILENT-PIPE و CRAZY COOL هست و کولر جدید نباید مزاحمتی برای این دو سیستم داشته باشه 2- با سیستم خنک کننده کیس مچ باشه)

MAIN: GIGABYTE-X38-DQ6

CPU: INTEL CORE 2 DUO E6850

CASE: GREEN - TUNIQ 3

POWER: GREEN GP580B-EPS

فکر کنم همین مشخصات کافیه و بقیه مشخصات ربطی به انتخاب CPU COOLER نداشته باشه.

در ضمن اگر کولر بهتر و مناسبتر با اورکلاک و سیستم من تا قیمت 80/000 تومان سراغ دارید لطف کنید بگید(ترجیحا گیگا یا کولر مستر باشه)

:D:D:eek:

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز steres جان یکی از دوستان من این کولر رو برای cpu خودش خریده که محصول کولر مستر هستش و واقعا راضی به قول خودش سی پی یوم یخ زده و دیکه کار نمیکنه:D:D من که فکر میکنم عالی باشه :eek:

تشکر.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز steres جان یکی از دوستان من این کولر رو برای cpu خودش خریده که محصول کولر مستر هستش و واقعا راضی به قول خودش سی پی یوم یخ زده :D:D من که فکر میکنم عالی باشه :eek:

30u95kg.jpg

148dbx2.jpg

تشکر.

لینک به دیدگاه

با سلام.

با توجه به قدرت خنك كنندگي خوب خود مادر برد شما چه اصراري براي تهيه اين كولر ها داريد.البته اگه فوضولي نباشه.ولي خوب cool master بايد بهتر باشه.البته به نظر من.

لینک به دیدگاه

خنک کنندگی CPU و چیپ های مادربورد 2 موضوع کاملا متفاوت است.

اما در کل کولر مستر Hyper 212 بهتر از گیگابایت 3D Rocket II در کیس شما عمل خواهد نمود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...