رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید کیس تا 500 هزار تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

من میخوام تا سقف بودجه 500 تومن یه کیس بگیرم که بیشتر تهویه مناسب برام اولویت داره تا ظاهر و بقیه چیزها.

قطعات سیستم من هم تقریبا متوسط رو به بالاس و نمیخوام بیشتر از این برای کیس هزینه کنم.

خودم طی بررسی که کردم به دو کیس گرین Pars evo و مسترک  Atis  رسیدم.

پارس اوو رو توی سایتهای خارجی هم ( البته نه با اسم پارس ) که بررسی کردم بنظر کیس استانداردی میاد.

اما کیس مسترتک َAtis هر چی گشتم چیزی ازش پیدا نکردم . توی سایتهای فروشنده داخلی  هم 3 4 تا عکس هست که اصلا کیس هیچیش معلوم نیست. اگه کسی Mastertech  آتیس رو داره عکسش همیجا بذاره ببینیم چه شکلیه.😀

دوستان منو راهنمایی کنند بین این دو کیس و یا حتی گزینه بهتری توی این رنج قیمت موجود هست یا نه؟

باتشکر از همه عزیزان

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

اگه بودجه را بتونی به 575 برسونی میتونی این کیس را بگیری. 

Screenshot_20191021_143302_com.digikala.jpg

لینک به دیدگاه

3 hours ago, Mu3tang said:

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

من میخوام تا سقف بودجه 500 تومن یه کیس بگیرم که بیشتر تهویه مناسب برام اولویت داره تا ظاهر و بقیه چیزها.

قطعات سیستم من هم تقریبا متوسط رو به بالاس و نمیخوام بیشتر از این برای کیس هزینه کنم.

خودم طی بررسی که کردم به دو کیس گرین Pars evo و مسترک  Atis  رسیدم.

پارس اوو رو توی سایتهای خارجی هم ( البته نه با اسم پارس ) که بررسی کردم بنظر کیس استانداردی میاد.

اما کیس مسترتک َAtis هر چی گشتم چیزی ازش پیدا نکردم . توی سایتهای فروشنده داخلی  هم 3 4 تا عکس هست که اصلا کیس هیچیش معلوم نیست. اگه کسی Mastertech  آتیس رو داره عکسش همیجا بذاره ببینیم چه شکلیه.1f600.png

دوستان منو راهنمایی کنند بین این دو کیس و یا حتی گزینه بهتری توی این رنج قیمت موجود هست یا نه؟

باتشکر از همه عزیزان

انتخابای بهتری نسبت به پارس ایوو داری دوکاس هم بد نیست ولی داخلش خیلی کوچیکه میتونی برو سراغ استرایکر یا زد 3 کریستال
خود من بشخصه کیفیت گرین رو به مسترتک ترجیح میدم

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، zen گفته است :

اگه بودجه را بتونی به 575 برسونی میتونی این کیس را بگیری.

دوست عزیزمممنونم از راهنماییتون

چون کیسو توی میز میخوام بذارم و کیس Dukase هم جلو و بالاش در داره هی باید بیارمش بیرون هی ببرم تو و هم قیمتش یکم بالاتر از سقفمه. بخطار همین نمیتونم دوکاس بگیرم.

در 7 ساعت قبل، amirmahdi260 گفته است :

انتخابای بهتری نسبت به پارس ایوو داری دوکاس هم بد نیست ولی داخلش خیلی کوچیکه میتونی برو سراغ استرایکر یا زد 3 کریستال
خود من بشخصه کیفیت گرین رو به مسترتک ترجیح میدم

دوست عزیزمممنون از راهنماییتون

کیس های استرایکر و زد 3 کریستال کیسهای خوبین. نسبت به اون چیزی که من مد نظرم هست تقریبا همشو دارن جز قیمتش.

قیمتشون از اون سقفی که من مد نظرمه خیلی بالاترن.

لینک به دیدگاه

11 hours ago, Mu3tang said:

چون کیسو توی میز میخوام بذارم و کیس Dukase هم جلو و بالاش در داره هی باید بیارمش بیرون هی ببرم تو و هم قیمتش یکم بالاتر از سقفمه. بخطار همین نمیتونم دوکاس بگیرم.

کیس های استرایکر و زد 3 کریستال کیسهای خوبین. نسبت به اون چیزی که من مد نظرم هست تقریبا همشو دارن جز قیمتش.

اخرین قیمتی که داشتم حدود 550 اینا بود بالاتر ارزش خرید نداره بگردی قیمت اصلیشو پیدا میکنی

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، AlirezaGT86 گفته است :

یا حتی این مدل.

https://www.digikala.com/product/dkp-97739/کیس-کامپیوتر-تسکو-مدل-tc-va-4614

لینک به دیدگاه

اینم بد نیست در صورت افزایش بودجه

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/105495-فروش-کیس-گرین-x8-کاملا-سالم/

اصلا ارزش اون پول رو تسکو نداره

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، amirmahdi260 گفته است :

اخرین قیمتی که داشتم حدود 550 اینا بود بالاتر ارزش خرید نداره بگردی قیمت اصلیشو پیدا میکنی

نسبت به قبل الان قیمتش بالا رفته.

در 6 ساعت قبل، AlirezaGT86 گفته است :

من از محصولات تسکو خیلی استفاده کردم ولی هیچکدومشون کیفیت نداشتن جز پد موس. پد موس گیمینگش عالیه.

در 6 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

اینم بد نیست در صورت افزایش بودجه

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/105495-فروش-کیس-گرین-x8-کاملا-سالم/

اصلا ارزش اون پول رو تسکو نداره

کیس x8 بنظر کیس خوبیه. ولی هم قیمتش بالاس نسبت به بودجه ام و هم اینکه نسبت به قیمتش ارزش نداره.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mu3tang گفته است :

نسبت به قبل الان قیمتش بالا رفته.

من از محصولات تسکو خیلی استفاده کردم ولی هیچکدومشون کیفیت نداشتن جز پد موس. پد موس گیمینگش عالیه.

کیس x8 بنظر کیس خوبیه. ولی هم قیمتش بالاس نسبت به بودجه ام و هم اینکه نسبت به قیمتش ارزش نداره.

منم الان کیسم یه کیس بیسیک تسکو هستش. به نظرم از همقیمت های گرینش به مراتب کیفیت بهتری داره هرچند بازم همه چی شله!

اون کیس رو نداشتم اما از نزدیک دیدمش چیزی نداشت که شل باشه و بی کیفیت به نظر برسه!

من اون دیپ کوله که اول فرستادم رو پیشنهاد میکنم بررسی کنید.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، AlirezaGT86 گفته است :

منم الان کیسم یه کیس بیسیک تسکو هستش. به نظرم از همقیمت های گرینش به مراتب کیفیت بهتری داره هرچند بازم همه چی شله!

اون کیس رو نداشتم اما از نزدیک دیدمش چیزی نداشت که شل باشه و بی کیفیت به نظر برسه!

من اون دیپ کوله که اول فرستادم رو پیشنهاد میکنم بررسی کنید.

بررسی که انجام دادم گرافیک من توی دیپ کول tesseract  جا نمیشه. یا اگه بشه کامل فیت فیت میشه.

گرافیکم 1070ti duke,

لینک به دیدگاه

در در 29 مهر 1398 در 23:10، Mu3tang گفته است :

بنظرم کیس های دیپ کول رو هم در نظر بگیر

کیفیت نسبتا بالایی دارن مثلا

TESSERACT SW-RD

TESSERACT BF

TESSERACT WH SW

ویرایش شده توسط Amirreza_T
لینک به دیدگاه

درود، با کمتر از سقف قیمت‌تون Z+ Grand توصیه میشه

اگر هم میتونین ۱۶۰ت افرایش قیمت بدین Z4 Green که خودش ۵ فن هم داره

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Amirreza_T گفته است :

بنظرم کیس های دیپ کول رو هم در نظر بگیر

کیفیت نسبتا بالایی دارن مثلا

TESSERACT SW-RD

TESSERACT BF

TESSERACT WH SW

این مدل کیس دیپ کول گرافیک تا سایز 31 سانت جا میشه. گرافیک من بزرگتر از 31 سانته البته در حد 2 3 میل ولی اگر هم جا بشه کیپ کیپ میشه.

در 9 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود، با کمتر از سقف قیمت‌تون Z+ Grand توصیه میشه

اگر هم میتونین ۱۶۰ت افرایش قیمت بدین Z4 Green که خودش ۵ فن هم داره

z4 کیس خیلی خوبیه ولی متاسفانه قیمتش تو این چن دروز کشیده بالا. 🙄

کیس زد پلاس توی گزینه هام آوردم ولی نمیدونم تهویه مناسبی داره یا نه. چون هم جلوش بستس و هم اینکه توی سقف فقط جای یک فن داره.

دوستانی که z+ grand دارن از نظر تهویه مشکلی ندارن؟ و اینکه روی محفظه پاور جای نصب دو تا فن هست این دو فن اگر نصب بشن هوا رو به سمت گرافیک باید بدن یا برعکس؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

z4 کیس خیلی خوبیه ولی متاسفانه قیمتش تو این چن دروز کشیده بالا.

با قیمت قبل هنوز چند نمایندگی موجود دارن اگر بخواین بخرین

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

با قیمت قبل هنوز چند نمایندگی موجود دارن اگر بخواین بخرین

اگه آدرس یا تلفنی دارید بی زحمت برای من بفرستید.

لینک به دیدگاه

On 1 آبان 1398 at 9:56 AM, Mu3tang said:

این مدل کیس دیپ کول گرافیک تا سایز 31 سانت جا میشه. گرافیک من بزرگتر از 31 سانته البته در حد 2 3 میل ولی اگر هم جا بشه کیپ کیپ میشه.

z4 کیس خیلی خوبیه ولی متاسفانه قیمتش تو این چن دروز کشیده بالا. 1f644.png

کیس زد پلاس توی گزینه هام آوردم ولی نمیدونم تهویه مناسبی داره یا نه. چون هم جلوش بستس و هم اینکه توی سقف فقط جای یک فن داره.

دوستانی که z+ grand دارن از نظر تهویه مشکلی ندارن؟ و اینکه روی محفظه پاور جای نصب دو تا فن هست این دو فن اگر نصب بشن هوا رو به سمت گرافیک باید بدن یا برعکس؟

z4 astiak ??? کجای این جلوش بستس اتفاقا خیلی تهویه خوبی داره اگه فن هاشو عوض کنید جلوی کیس طوری الکترو استاتیک داره درب کنارشم پلکسی  گلسه
سقفش هم باز اگه اشتباه نکنم یه بلاک 240 یا همون دو تا فن 12 جا میشه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amirmahdi260 گفته است :

z4 astiak ??? کجای این جلوش بستس اتفاقا خیلی تهویه خوبی داره اگه فن هاشو عوض کنید جلوی کیس طوری الکترو استاتیک داره درب کنارشم پلکسی  گلسه
سقفش هم باز اگه اشتباه نکنم یه بلاک 240 یا همون دو تا فن 12 جا میشه

نه شما اشتباه متوجه شدید. کیس z4 همه جاش بازه.

من کیس z+ grand گفتم که جلوش بستس.

لینک به دیدگاه

deepcool d-shield  هم بدک نیس جمع و جور وو پنجره دار.  منتها برا گرافیک های سه فن شاید یکمی اذیت کنه .بیشتر مناسب  مین ها و سیستم های سایز کوچیک و متوسطه.

لینک به دیدگاه

در در 4 آبان 1398 در 17:47، milad.azn گفته است :

deepcool d-shield  هم بدک نیس جمع و جور وو پنجره دار.  منتها برا گرافیک های سه فن شاید یکمی اذیت کنه .بیشتر مناسب  مین ها و سیستم های سایز کوچیک و متوسطه.

گرافیک من DUKE و سه تا فن داره . فکر کنم جا نمیشه.

لینک به دیدگاه

در در 11 آبان 1398 در 07:18، Mu3tang گفته است :

گرافیک من DUKE و سه تا فن داره . فکر کنم جا نمیشه.

بنظرم جا بشه ولی دیگه یکی دوسانتی فن کیس میاد . رده زیر پونصد کیس درشت نداره یا من ندیدم

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

بنظرم جا بشه ولی دیگه یکی دوسانتی فن کیس میاد . رده زیر پونصد کیس درشت نداره یا من ندیدم

فکر کنم باید تغییر توی مبلغ کیسم بدم.

ایرکولر hyper 212 led turbo گرفتم حواسم به ارتفاعش نبود . توی ذهنم فکر میکردم 160 میلی متر باشه. ولی 163 میلی متره. و با این اوصاف توی اکثر کیسها جا نمیشه. و باید کیس بزرگتری بگیرم.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Mu3tang گفته است :

فکر کنم باید تغییر توی مبلغ کیسم بدم.

ایرکولر hyper 212 led turbo گرفتم حواسم به ارتفاعش نبود . توی ذهنم فکر میکردم 160 میلی متر باشه. ولی 163 میلی متره. و با این اوصاف توی اکثر کیسها جا نمیشه. و باید کیس بزرگتری بگیرم.

اره همین کیسی که گفتم خودم دارمش  علی رغم توری و خروجی رو سقف  جای پیچ برای فن نداره . و فن های عادی بازار ضخامتشون زیاده و گیر میکنه به قطعات روی مادربرد. ناچارن یدونه فن 8 سانتی رو با نخ بسستم 

لینک به دیدگاه

باتشکر از همه دوستان

بعد از تحقیقاتی که تو بازار انجام دادم بالاخره کیس مسترتک آتیس  Master Tech  ATIS MESH FLAT METAL  با قیمت 420 خریدم.

پنل جلوش توری با فیلتر داره که راحت هوا میتونه ازش وارد بشه.

توش خیلی بزرگه و راحت گرافیک تا 40 سانت و ایر کولر تا 17 سانت جا میشه.

کیفیتش هم خوبه ولی برای من یکی از خارهای پنل جلوش شکست ( نمیدونم خودم موقع باز کردن شکوندم🙄 یا از قبل شکسته بود) ولی با چسب یک دو سه میشه چسبوندش.

از نظر تهویه تعداد فنی که میشه داخلش نصب کرد در مجموع 8 تا فنه. که پیشفرض دو تا فن روش نصب هست.

پنل جلویی 3 تا ( اگه دی وی دی رام نبندید )

سقف 2 تا فن

پشت کیس 1 فن

و روی محفظه پاور هم جای دو تا فن هست.

IMG_8154.JPG

IMG_8158.JPG

IMG_8156.JPG

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...