رفتن به مطلب

بهترین بهینه ساز برای ویندوز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

بهترین بهینه ساز برای ویندوز و گیم  چه نرم افزاری را پیشنهاد میدهید ممنون میشم از راهنمایی کردنتون منتظر پاسخهای شما هستم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام عزیز نرم افزار

360 total security

برای ویندوز 7 بریز سوای بر پوشش امنیتی مناسب ....برای سرعت بالا اومدن ویندوز و حذف کش و فایلهای اضافی گزینه ی عالی ای هست

البته نکته تاپیک شما هم اینه که مدتهاست نرم افزار های بهینه ساز مقل گذشته پرکاربرد نیستند

لینک به دیدگاه

سلام

- برای ویندوز

Advanced SystemCare PRO

--------------------------------------

- برای گیم (بقولی گیم بوستر)

Razer Cortex

(نیاز به اتصال به اینترنت موقع نصب)

لینک به دیدگاه

در در 20 آبان 1398 در 19:03، mr.stive گفته است :

سلام

- برای ویندوز

Advanced SystemCare PRO

--------------------------------------

- برای گیم (بقولی گیم بوستر)

Razer Cortex

(نیاز به اتصال به اینترنت موقع نصب)

به هیچ عنوان razer cortex پیشنهاد نمیشه چون در صورت اورکلاک بودن رم و cpu امکان اسیب زدن به ویندوز 10 توسط services رو داره و همچنین باعث کرش شدن بعضی از بازیها از جمله Control میشه و save های بازی از بین میره , سر همین نرم افزار نه تنها save های بازی کنترل پرید بلکه مجبور به rapair ویندوز 10 شدم چون قسمت ویندوز آپدیت و ویندوز diagnostic کلا از بین رفته بود windows setting هم هنگ میکرد

MSI X_Boost_1.0.0.46 جایگزین خوبیه برای razer cortex چون دقیقا همون کار رو انجام میده ولی بدون ایجاد مشکل.

Advanced SystemCare PRO هم که جای تعریف نداره چون عالیه . هنگام بازی میتونید turbo boost رو فعال کنید.

لینک به دیدگاه

در در 6 آبان 1398 در 07:24، mankan_rs گفته است :

سلام دوستان 

بهترین بهینه ساز برای ویندوز و گیم  چه نرم افزاری را پیشنهاد میدهید ممنون میشم از راهنمایی کردنتون منتظر پاسخهای شما هستم

asc pro  که دوستان اشاره کردن از همش بهتره من چند ساله رو سیستمم دارم. به شرط کرک یا فعالسازی و استفاده ازش بصورت پرو بهترینه

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

به هیچ عنوان razer cortex پیشنهاد نمیشه چون در صورت اورکلاک بودن رم و cpu امکان اسیب زدن به ویندوز 10 توسط services رو داره و همچنین باعث کرش شدن بعضی از بازیها از جمله Control میشه و save های بازی از بین میره , سر همین نرم افزار نه تنها save های بازی کنترل پرید بلکه مجبور به rapair ویندوز 10 شدم چون قسمت ویندوز آپدیت و ویندوز diagnostic کلا از بین رفته بود windows setting هم هنگ میکرد

MSI X_Boost_1.0.0.46 جایگزین خوبیه برای razer cortex چون دقیقا همون کار رو انجام میده ولی بدون ایجاد مشکل.

Advanced SystemCare PRO هم که جای تعریف نداره چون عالیه . هنگام بازی میتونید turbo boost رو فعال کنید.

والا در صورت اورکلاک بودن  و اینکه ممکنه مشکل پیش بیاره رو نمیدونم چون من هم ضریب بستس هم کلا اورر نمیکنم چیزی رو

و تا حالا به خوشی سلامت و بدون مشکل استفاده کردم

احیانا بصورت دستی غیر فعال کردن بعضی از سرویس ها رو فعال نکردید؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...