رفتن به مطلب

نصب گرافیک روی مینی کیس hp

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه مینی کیس  با پردازنده 3470 i5 خریدم  یه گرافیک 1050 دارم خیلی بزرگ هست براش امکانش هست  با رایزر 16x  بیرون کیس  نصبش کنم با توجه به این که گرافیک به کابل برق نیاز نداره

اگه گرافیک دیگی بعد بخرم امکان هست کابل برق ازخود 6 پین از خود کیس نصب کنم هرچی گشتم کابل برق  ندیدم که حتی با تبدیل واسه گرافیک نصب کنم

لینک به دیدگاه

میتونید از رایزر ۱۶ استفاده کنید پلی بعدا نمیتونید گرافیک قوی تر بخرید 

توان کل پاور مینی کیس ها ۲۲۰ الی ۲۵۰ با گواهی نهایتا برنز هست و به هیچ عنوان حتی اگر شما تبدیل هم پیدا کنید پیشنهاد نمیشه استفاده کنید

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

میتونید از رایزر ۱۶ استفاده کنید پلی بعدا نمیتونید گرافیک قوی تر بخرید 

توان کل پاور مینی کیس ها ۲۲۰ الی ۲۵۰ با گواهی نهایتا برنز هست و به هیچ عنوان حتی اگر شما تبدیل هم پیدا کنید پیشنهاد نمیشه استفاده کنید

گرافیک 1050 ti حداقل 300 وات زده  نسخه بدون کابل مجزا برق    پس همون 1050 2 گیگ جواب بازی های انلاین پابجی فورت نایت کانتر میده   بهنظرتون میشه بازی های مثل  ویچر یا جی تی ای وی  اجرا  کنه گلوگاه نمیشه 1050 با i5 ??

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، M0ji Skywalker گفته است :

گرافیک 1050 ti حداقل 300 وات زده  نسخه بدون کابل مجزا برق    پس همون 1050 2 گیگ جواب بازی های انلاین پابجی فورت نایت کانتر میده   بهنظرتون میشه بازی های مثل  ویچر یا جی تی ای وی  اجرا  کنه گلوگاه نمیشه 1050 با i5 ??

برای فورتنایت و کانتر جواب میده ولی پابجی یه مقدار سخت تره 

مینی کیس ها اساسا پیشنهاد خوبی برای گیم نیستن و پیشنهاد نمیشن

سعی کنید به یه سیستم کامل تغییر بدید تا قابلیت ارتقا بهتری داشته باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...