رفتن به مطلب
  • 0

مشاوره خریدن گوشی تا 3.500

CIAHAT
 اشتراک گذاری

سوال

سلام  دوستان وقتتون بخیر

تا رنج 3.500 گوشی اندرویدی میخام بخرم. چندتا گزینه هستن که ممنون میشم نظراتتون رو راجع بهشون بگید

Xiaomi Mi 9 SE 64GB
 مزا یاش : صفحه نمایش SuperAMOLED با کیفیت، سایز کوچک 5.9 اینچی، طراحی شیک و خوشدست بودن برای کار با یک دست، دوربین سه‌گانه قدرتمند، شارژ سریع نسل 4
معایبش : باتری 3070میلی‌آمپری، پشتیبانی کمتر از انتظار از LTE، نداشتن جک 3.5mm ( البته توی جعبش تبدیل USB-C to Jack داره )، پردازنده با قدرت متوسط نسبت به رقیبش ( SD 712 vs SD 845 )

Xiaomi Pocophone F1 64GB
مزایاش : پردازنده قدرتمند SD 845، سیستم خنک کننده مایع ( بین 3الی4 درجه خنک تره طبق بررسی های سایت‌های خارجی نسبت به  Mi 9 SE )، باتری قویتر 4000میلی‌آمپری ( این هم طبق بررسی سایت‌های خارجی در عمل خیلی با باتری 3070 نداره توی کاربری روزمره مثل فیلم دیدن بخاطر بهینه تر بودن Mi 9 SE )، اسپیکر استریو، داشتن جک 3.5mm، عملکرد بهتر برای اینترنت LTE
معایبش : دوربین ضعیفتر نسبت به Mi 9 SE، بزرگتره (برای من عیب محسوب میشه ! )، صفحه نمایش IPS LCD و عملکرد ضعیفش تو محیط های پرنور

کاری که من باگوشی میکنم بیشتر وبگردی و شبکه‌های اجتماعی. گاهی شاید بازی هم بکنم ولی نه بازی‌های سنگین مثل Pubg ... پس برام همون SD 712 کافیه. از طرفی طراحی و اینکه بشه با یک دست راحت کار کرد هم برام مهمه. دوربین همچنین. شارژدهی در حد 7-6 ساعت هم کافیه (با روشن بودن دیتا 3G). 

لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• -3

درود دوست عزیز

بنده P30 Lite رو پیشنهاد میدم !

همه اون چیزایی و که میخواین یکجا داره ...

( خودمم حدودا" 40 روز پیش خریدم واقعا عالیه ! )

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...