رفتن به مطلب
  • 0

مشاوره خریدن گوشی تا 3.500

CIAHAT
 اشتراک گذاری

سوال

سلام  دوستان وقتتون بخیر

تا رنج 3.500 گوشی اندرویدی میخام بخرم. چندتا گزینه هستن که ممنون میشم نظراتتون رو راجع بهشون بگید

Xiaomi Mi 9 SE 64GB
 مزا یاش : صفحه نمایش SuperAMOLED با کیفیت، سایز کوچک 5.9 اینچی، طراحی شیک و خوشدست بودن برای کار با یک دست، دوربین سه‌گانه قدرتمند، شارژ سریع نسل 4
معایبش : باتری 3070میلی‌آمپری، پشتیبانی کمتر از انتظار از LTE، نداشتن جک 3.5mm ( البته توی جعبش تبدیل USB-C to Jack داره )، پردازنده با قدرت متوسط نسبت به رقیبش ( SD 712 vs SD 845 )

Xiaomi Pocophone F1 64GB
مزایاش : پردازنده قدرتمند SD 845، سیستم خنک کننده مایع ( بین 3الی4 درجه خنک تره طبق بررسی های سایت‌های خارجی نسبت به  Mi 9 SE )، باتری قویتر 4000میلی‌آمپری ( این هم طبق بررسی سایت‌های خارجی در عمل خیلی با باتری 3070 نداره توی کاربری روزمره مثل فیلم دیدن بخاطر بهینه تر بودن Mi 9 SE )، اسپیکر استریو، داشتن جک 3.5mm، عملکرد بهتر برای اینترنت LTE
معایبش : دوربین ضعیفتر نسبت به Mi 9 SE، بزرگتره (برای من عیب محسوب میشه ! )، صفحه نمایش IPS LCD و عملکرد ضعیفش تو محیط های پرنور

کاری که من باگوشی میکنم بیشتر وبگردی و شبکه‌های اجتماعی. گاهی شاید بازی هم بکنم ولی نه بازی‌های سنگین مثل Pubg ... پس برام همون SD 712 کافیه. از طرفی طراحی و اینکه بشه با یک دست راحت کار کرد هم برام مهمه. دوربین همچنین. شارژدهی در حد 7-6 ساعت هم کافیه (با روشن بودن دیتا 3G). 

لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• -3

درود دوست عزیز

بنده P30 Lite رو پیشنهاد میدم !

همه اون چیزایی و که میخواین یکجا داره ...

( خودمم حدودا" 40 روز پیش خریدم واقعا عالیه ! )

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

• 0
در 11 دقیقه قبل، invoker گفته است :

درود دوست عزیز

بنده P30 Lite رو پیشنهاد میدم !

همه اون چیزایی و که میخواین یکجا داره ...

( خودمم حدودا" 40 روز پیش خریدم واقعا عالیه ! )

قیمت این گوشی تقریبا مثل همین Mi 9 SE هست ولی خب کیفیت صفحه نمایش و دوربینش قابل مقایسه نیست با مدل شیائومی. ولی اینهم توی لیستم اضافه میکنم

در 17 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

درباره K20 برای من 2تا نکته هست. اول اینکه دیگه بیشتر از همون 3.600 نمیتونم هزینه کنم. دوم سایزش هست. ولی این گوشی بینظیره دوربین فوق العاده ، صفحه نمایش و باتری خوب. درکل خیلی گزینه مناسبیه ممنون از پیشنهادتون

لینک به دیدگاه

• 0
در 20 دقیقه قبل، CIAHAT گفته است :

قیمت این گوشی تقریبا مثل همین Mi 9 SE هست ولی خب کیفیت صفحه نمایش و دوربینش قابل مقایسه نیست با مدل شیائومی. ولی اینهم توی لیستم اضافه میکنم

درباره K20 برای من 2تا نکته هست. اول اینکه دیگه بیشتر از همون 3.600 نمیتونم هزینه کنم. دوم سایزش هست. ولی این گوشی بینظیره دوربین فوق العاده ، صفحه نمایش و باتری خوب. درکل خیلی گزینه مناسبیه ممنون از پیشنهادتون

قیمتش دوروبر 3300 هستش ...

لینک به دیدگاه

• 0
در 2 ساعت قبل، CIAHAT گفته است :

Xiaomi Pocophone F1 64GB

حرف نداره تراشه 845 کوالکوم حرفی باقی نمیزاره هیچ کدوم از گوشی های هواوی با mali g بهش نمیرسن چون هسته هاشون خیلی کمتره نسبت به پرچم دارایی که mali g استفاده میکنن (4هسته دارن)پس تو لود برنامه و کارای 3d اصلا کم نمیاره راحت جواب گوعه 

بعد اینکه پردازندشم که حرفی درش نیست 

فقط اینکه 960 فریم الکی هست یعنی واقعی نیست 120 فریم میگیره با ترکیب فریم میشه 960 فریم که خوب هواوی هم همینه فقط چند گوشی مثل سونی وسامسونگ و چندتای دیگه واقعی 960 فریم ضبط میکنن

اینم بگم اگه دوربین کار میکنید صفحه نمایش amoled شمارو گول میزنه تو کنتراست رنگ ها

بهتره ips باشه

لینک به دیدگاه

• 0

فقط پوکوفون اگه خریدی مواظب باش خیلی باگ های عجیبی داره مثلا تاجش از کار میوفته یهو باید تحقیق کنی

لینک به دیدگاه

• 0
در 17 ساعت قبل، invoker گفته است :

قیمتش دوروبر 3300 هستش ...

در 16 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

فقط پوکوفون اگه خریدی مواظب باش

در 17 ساعت قبل، mَd گفته است :

حرف نداره تراشه 845 کوالکوم

ممنون از نظرات همه دوستان. برای کاربرای جدید Like/Vote فعال نیست که امتیاز بدم.

درباره پوکوفون، تنها مزیتی که نسبت به Mi 9 SE داره قدرت پردازنده و داشتن Jack و باتری بهتره ( برای کارهایی که من انجام میدم )

ولی از طرفی من نیاز به اون همه قدرت پردازشی ندارم. سنگین ترین برنامه ای که اجرا میکنم برنامه سه بعدی آناتومی بدن انسانه که میدونم با همین SD712 هم جواب میده ( با مدلای ضعیفتر از این همه راحت اجرا شده ) و یکسری بازی‌های سبک. مثلا نمیخام PUBG بازی کنم ! یا آسفالت یا ...

درباره صفحه آمولد هم بگم که عکاس حرفه ای نیستم ! که برام اینقدر تخصصی فرق داشته باشه ... بیشتر چشم نوازی برام مهمه تا چیزای دیگه

لینک به دیدگاه

• -2

بنده هم honor play را پیشنهاد میدم. خودم دارم عالی هستش همه چیزش. 

لینک به دیدگاه

• -2
  • کاربر ویژه

میدونم A40 سامسونگ از نظر سخت افزار هم تراز دستگاه های مورد نظرتون نیست ولی به عنوان یه گزینه خوش دست و خوش قیمت نسبت به سایر مدلها میتونید مد نظر داشته باشید.

قیمت روز حدود 2800-2900 

صفحه، دوربین، ابعاد، وزن، 4G+ و دسترس بودن لوازم جانبی از مزایای این مدل هست.

سخت افزار متوسط، بدنه پلاستیکی، باطری متوسط و خروجی صدایی کمتر از مدلهایی که خودتون انتخاب کردید معایب این مدل هست.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• 1
در در 9 آبان 1398 در 16:05، CIAHAT گفته است :

سلام  دوستان وقتتون بخیر

تا رنج 3.500 گوشی اندرویدی میخام بخرم. چندتا گزینه هستن که ممنون میشم نظراتتون رو راجع بهشون بگید

Xiaomi Mi 9 SE 64GB
 مزا یاش : صفحه نمایش SuperAMOLED با کیفیت، سایز کوچک 5.9 اینچی، طراحی شیک و خوشدست بودن برای کار با یک دست، دوربین سه‌گانه قدرتمند، شارژ سریع نسل 4
معایبش : باتری 3070میلی‌آمپری، پشتیبانی کمتر از انتظار از LTE، نداشتن جک 3.5mm ( البته توی جعبش تبدیل USB-C to Jack داره )، پردازنده با قدرت متوسط نسبت به رقیبش ( SD 712 vs SD 845 )

Xiaomi Pocophone F1 64GB
مزایاش : پردازنده قدرتمند SD 845، سیستم خنک کننده مایع ( بین 3الی4 درجه خنک تره طبق بررسی های سایت‌های خارجی نسبت به  Mi 9 SE )، باتری قویتر 4000میلی‌آمپری ( این هم طبق بررسی سایت‌های خارجی در عمل خیلی با باتری 3070 نداره توی کاربری روزمره مثل فیلم دیدن بخاطر بهینه تر بودن Mi 9 SE )، اسپیکر استریو، داشتن جک 3.5mm، عملکرد بهتر برای اینترنت LTE
معایبش : دوربین ضعیفتر نسبت به Mi 9 SE، بزرگتره (برای من عیب محسوب میشه ! )، صفحه نمایش IPS LCD و عملکرد ضعیفش تو محیط های پرنور

کاری که من باگوشی میکنم بیشتر وبگردی و شبکه‌های اجتماعی. گاهی شاید بازی هم بکنم ولی نه بازی‌های سنگین مثل Pubg ... پس برام همون SD 712 کافیه. از طرفی طراحی و اینکه بشه با یک دست راحت کار کرد هم برام مهمه. دوربین همچنین. شارژدهی در حد 7-6 ساعت هم کافیه (با روشن بودن دیتا 3G). 

درود پیشنهاد من به شما Xiaomi CC9 هست، دور سامسونگ های پلاستیکی رو کلا خط بکش، این گوشی کیفیت ساخت بالاییی داره، صفحه نمایش عالی، بدنه باکیفیت و شیشه ای، طراحی 

منحصر به فرد، اندازه صفحه نمایش مناسب و بزرگ، سخت افزار با قدرت خوب و جدید، از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم.

https://www.barsashop.com/product/xiaomi-mi-cc9/

لینک به دیدگاه

• 2
در 2 ساعت قبل، HeX گفته است :

میدونم A40 سامسونگ از نظر سخت افزار هم تراز دستگاه های مورد نظرتون نیست ولی به عنوان یه گزینه خوش دست و خوش قیمت نسبت به سایر مدلها میتونید مد نظر داشته باشید.

قیمت روز حدود 2800-2900 

صفحه، دوربین، ابعاد، وزن، 4G+ و دسترس بودن لوازم جانبی از مزایای این مدل هست.

سخت افزار متوسط، بدنه پلاستیکی، باطری متوسط و خروجی صدایی کمتر از مدلهایی که خودتون انتخاب کردید معایب این مدل هست.

معین جان تورو خدا این مدلای پلاستیکی سامسونگ رو پیشنهاد نده! 2800-2900 پول کمی نیست، گوشی با بدنه پلاستیکی؟

لینک به دیدگاه

• 0

ممنون از پیشنهاد همه

در 2 ساعت قبل، HeX گفته است :

A40 سامسونگ

حقیقتش اصلا کلا با سامسونگ خصوصا سری A رابطه خوبی ندارم. هم A50 هم A70 رو کار کردم باهاشون. سنسور اثر انگشت قابل مقایسه با مدلای هم‎قیمت شیائومی نیست. خرابی زیادی هم داشتن (از مغازه دارا شنیدم اینو) ... 

در 3 ساعت قبل، zen گفته است :

honor play

مشکلاتی که داره دوربینش و صفحه نمایشش نسبت به مدل Mi 9 SE هستش

در 2 ساعت قبل، Nsm1000 گفته است :

درود پیشنهاد من به شما Xiaomi CC9 هست

گوشیه خوبیه ولی زیر رنج 6 اینچ مدنظرمه. تو اون سایز مثلا Mi 8 / Pro هم هست . درباره کیفیت بدنه کاملا موافقم. چندین ماه پیش برای یکی از اقوام Xiaomi Mi 4 خریدم دست دوم یک هفته کار کرد 750 تومن با 12 ماه بیمه ایران. فریم آلومنیومی گوشی 750 تومنی اونم در وضعیت دلار 11 تومنی فعلی، چندین بار جون گوشی رو نجات داده 😅 این یک مثال از رده پایین ترین گوشیای شیا بود که تو ذهنم بود ... کلا تعریفشو خیلی شنیدم

در 28 دقیقه قبل، HosseinKm گفته است :

Iphone 6s

گوشی اندرویدی میخام بخرم 

لینک به دیدگاه

• -1
در 3 دقیقه قبل، CIAHAT گفته است :

ممنون از پیشنهاد همه

گوشی اندرویدی میخام بخرم 

اشتباه میکنی بعدا پشیمون میشی

لینک به دیدگاه

• 0
در 2 دقیقه قبل، HosseinKm گفته است :

اشتباه میکنی بعدا پشیمون میشی

حقیقتش اینه که من از ابتدا کلا با IOS و رابط کاربریش حال نمیکردم بالاخره سلیقست. تو این سال گذشته برای نرم افزارای ایرانی هم یکسری مشکلاتی بوجود اومد. الانم من دانشجو هستم و یکسری نرم افزار لازم دارم که برای IOS پیدا نمیشه ( نسخه رایگانش ) . و اینکه با هزینه ای که برای 6s میکنم، سخت افزار و طراحی مدنظرمو نمیگیرم. اگه گوشی مثل SE بزنه تو همون ابعاد و طراحی، حتما دوست دارم بخرم ولی درحال حاضر با شرایط و نیازهای من مورد پسند نیستن

لینک به دیدگاه

• 0

بازم میگه یکی از بهترین گزینه ها هنور پلی هست. 

مزایا 

دوربین خوب 

صفحه نمایش عالی 

بدنه فلزی 

حسگر اثر انگشت عالی وسریع

سی پی یو قدرتمند و خنک - های سیلیکون 970 

گرافیک قدرتمند g72 mp12

باتری قابل قبول 3750 

فست شارژ 

اسپیکر عالی نسبت به رقبا صدای بلندتر و با کیفیت تری داره. 

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، Nsm1000 گفته است :

معین جان تورو خدا این مدلای پلاستیکی سامسونگ رو پیشنهاد نده! 2800-2900 پول کمی نیست، گوشی با بدنه پلاستیکی؟

درود به دوست عزیزم.

سامسونگ اصطلاحا رندتر هست(از نظر جانبی و تعمیرات) و صد البته کیفیت ساخت نسبتا پایین تر به شیائومی داره  با توجه به بدنه پلاستیکی که بنده هم اشاره کردم.

در 4 ساعت قبل، Nsm1000 گفته است :

درود پیشنهاد من به شما Xiaomi CC9 هست، دور سامسونگ های پلاستیکی رو کلا خط بکش، این گوشی کیفیت ساخت بالاییی داره، صفحه نمایش عالی، بدنه باکیفیت و شیشه ای، طراحی 

منحصر به فرد، اندازه صفحه نمایش مناسب و بزرگ، سخت افزار با قدرت خوب و جدید، از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم.

https://www.barsashop.com/product/xiaomi-mi-cc9/

ظاهرا دوستمون گوشی جمع و جور میخواست که فکر می کنم همون mi9 se براشون مناسب تر هست. در مورد بارثا شاپ و بست چاینا هم ظاهرا با ترخیص گوشی ها مشکل دارن.

حقیقت من خودم با گوشی های ابعاد بزرگ زیاد کار کردم واقعا سخت و کلافه کننده میشه چند ساعت که استفاده می کنید.وزن بالای 160 گرم و عرض بالای حدود 7 سانت کاملا از ابعاد یک گوشی استاندارد خارج هست به نظر شخصی بنده گرچه قبل تر هم صفحات بالای 5.5 اینچ فبلت شناخته میشد. با اینکه بنده دستان نسبتا بزرگی دارم از اینکه با یک دست نمیشه از قابلیت های اصلی گوشی استفاده کرد خوشایند نیست.

یه نکته ای که من از میان رده های شیائومی نمیپسندم مورد زیر هست:

gsmarena_006.jpg

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• 0

دوست عزیز گوشی خوب با قیمت خوب میخوای mi 9 lite بخر باور کن این گوشی از دست شیا در رفته همه چی داره لامصب حتی رادیو مثل گوشیای دیگه نیست یه چیزشون کمه یا مموری نمیخورن یا جک 3.5 ندارن

لینک به دیدگاه

• 0

پیشنهاد میدم فعلا سمت هواوی نری،مثل اینکه دیگه نمیشه بوت لودر انلاک کرد،یا خیلی با دردسر

بعدا از ظاهر نرم افزار خسته شدی نمیتونی کاری کنی،رام کاستوم بزنی تم بزنی یا هر چی،برنامه های خاص مثل viper4android که بهترین اکولایزر و تنظیمات صدا و هدفون رو داره،ممکنه نتونی نصب کنی

لینک به دیدگاه

• 0

پیشنهاد میدم فعلا سمت هواوی نری،مثل اینکه دیگه نمیشه بوت لودر انلاک کرد،یا خیلی با دردسر

بعدا از ظاهر نرم افزار خسته شدی نمیتونی کاری کنی،رام کاستوم بزنی تم بزنی یا هر چی،برنامه های خاص مثل viper4android که بهترین اکولایزر و تنظیمات صدا و هدفون رو داره،ممکنه نتونی نصب کنی

لینک به دیدگاه

• 0

سلام

من چند تا گوشی شیایومی تو همین سال عوض کردم از mi a3 تا که الان یه ماهه mi 9 lite دارم 

الانم می‌خوام mi 9 lite رو بفروشم و k20 بگیرم

من عیب ایرادی ندیدم تو این گوشی ها اتفاقا فوق العاده هست ارزش خریدشون حالا هر کدومشون

الانم mi 9 lite که دارم همه چی داره

بنظرم با رنج قیمتی که میخوای عالیه منم عین شما کارم وبگردی و دوربین هست بهت میگم که فوقالعادست

Mi 9 lite به نظرم تو این رنج بینظیره

بدنه و فریم عالی و گوریلاگلس 5

باتری 4030

صفحه نمایش فوق‌العاده

دوربین هم  عالی با تست خودم سرتر از a70

داغ هم نمیکنه 

نت 4.5G و volte

Nfc داره اما کاربرد نداریم اینجا

اتصال به tv ، ریموت کنترل، ...

دیگه بقیه اش رو تو نت ببین

Miui 11 براش اومده به زودی اندروید ده هم میاد

لینک به دیدگاه

• 0

یادم رفت باهاش پابجی و کالاف و آسفالت رو هم بدون لگ اجرا کردم خیلی راحت و روون

لینک به دیدگاه

• 0
در 3 دقیقه قبل، SaeedPCM گفته است :

رفقا note 8 pro شیائومی بهتر نیست؟ جدیدتره 

میگن چیپ مدیاتک داره. پشتیبانی ضعیفی داره ...

و اینکه صفحه نمایشش هم بزرگه. من رنج 6 میخام باشه سایز صفحه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...