رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من می خوام  بین مدل های 1070 یکی رو انتخاب کنم دقیق نمیدونم کدوم بهتره.بین مدل های:

1070 TI rog strix 

1070 TI duke 

1070 TI turbo 

برای گیمینگ می خوام استفاده کنم.یه سوال دیگه ای که داشتم اینه که با پاور corsair vs550  جواب میده یا باید یه پاور قوی تر بگیرم و اگه جواب نمیده آیا با 1070 معمولی یا 1070 oc dual  جواب میده یا خیر.  

لینک به دیدگاه

سلام

پولت میرسه rog بخر ،چون معمولا از بقیه گرون تره،با پاور جواب میده

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Cycle گفته است :

من می خوام  بین مدل های 1070 یکی رو انتخاب کنم دقیق نمیدونم کدوم بهتره.بین مدل های:

1070 TI rog strix 

1070 TI duke 

1070 TI turbo 

برای گیمینگ می خوام استفاده کنم.یه سوال دیگه ای که داشتم اینه که با پاور corsair vs550  جواب میده یا باید یه پاور قوی تر بگیرم و اگه جواب نمیده آیا با 1070 معمولی یا 1070 oc dual  جواب میده یا خیر.  

سلام دوست عزیز

پاورتون در حال حاضر  کافی هستش.اما سعی کنید بعدا یه ارتقا خوب بدید.

بین برند هایی که گفتید همگی خوب هستند.اما راگ استریکس یه مقداری بیش از ارزشش قیمت داره.در ضمن نسبت به ام اس آی صدای فن بیشتری تولید میکنه

لینک به دیدگاه

سلام برای توان پاور از اینجا :

https://outervision.com/power-supply-calculator

استفاده کن .

مصرف 1070Ti به 180 وات میرسه . البته در حالت اور شده بیشتر مصرف می کنه با این وجود 550 وات کافیه .

..........................

قیمتهاشون برابره ؟

با چه قیمتی میخوای 1070Ti  بخری ؟

مشخصات سیستمت چیه ؟

لینک به دیدگاه

چرا از برند گیگابایت نمی‌گیری؟ از لحاظ قیمت و کارایی خیلی بهتره

لینک به دیدگاه

تو عملکرد که یکی هستن فقط بحث فن و مدار و خنک کنندگی هست مدل توربو مدل رفرنسه یجورایی زیاد خنک کنندگی خوبی نداره(کلا چیپ یکیه اگه تفاوت فرکانسی هم وجود داشته باشه شما دستی میتونی بهش برسی حتی اگه کارتت تک فن باشه )

شما duke رو میتونی تهیه کنی کارت خنکیه

rog هم  گرونه البته نمیدونم duke چ قیمتی الان داره ولی معمولا ارزونتره البته خازن هایی که asus داره برای اورکلاک مناسب تره یعنی میتونی روش حساب باز کنی که بدون مشکل و پایدار برات کار خواهد کرد ولی تو بحث فن به خنکی msi نمیرسه ولی خنکه نهایت 67 درجه بشه 

duke خنک کنندگیش خوبه ولی تو بحث برقی متوسطه 

خلاصه باید خودتونو ببینید و شرایطتون رو اگه محیط نسبتا گرمی دارید duke عاقلانه تره

اگه دنبال اورکلاک و کار در فرکانس بالاهستید rog حرف اول رو میزنه

اما turbo کارت داغیه و دماش 80 میشه کلا بدرد گیم نمیخوره این کارت بیشتر برای کارای 3d که زیاد زیر فشار نیست جواب میده 

به ترتیب قیمت :

rog

duke 

turbo

به ترتیب خنکی :

duke 

rog

turbo

به ترتیب ظرفیت oc:

rog

duke

turbo

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Cycle گفته است :

1070 TI rog strix 

1070 TI duke 

1070 TI turbo 

اگه میخوای آک بگیری هیچ کدوم با قیمت 3600 میتونی از امازون کارت 1660 سوپر بگیری

index.php?ct=articles&action=file&id=55361index.php?ct=articles&action=file&id=55364

https://www.guru3d.com/articles_pages/zotac_geforce_gtx_1660_super_amp_review,12.html

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام برای توان پاور از اینجا :

https://outervision.com/power-supply-calculator

استفاده کن .

مصرف 1070Ti به 180 وات میرسه . البته در حالت اور شده بیشتر مصرف می کنه با این وجود 550 وات کافیه .

..........................

قیمتهاشون برابره ؟

با چه قیمتی میخوای 1070Ti  بخری ؟

مشخصات سیستمت چیه ؟

از یه آشنا می خوام دسته دوم بگیرم گارانتی هم داره بین مدل هایی که گفتم.همه بین 4 تومن تا 4200.

i5-6400-2.70 GHz

8gb ram

ویرایش شده توسط Cycle
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mَd گفته است :

تو عملکرد که یکی هستن فقط بحث فن و مدار و خنک کنندگی هست مدل توربو مدل رفرنسه یجورایی زیاد خنک کنندگی خوبی نداره(کلا چیپ یکیه اگه تفاوت فرکانسی هم وجود داشته باشه شما دستی میتونی بهش برسی حتی اگه کارتت تک فن باشه )

rog هم  گرونه البته نمیدونم duke چ قیمتی الان داره ولی معمولا ارزونتره البته خازن هایی که asus داره برای اورکلاک مناسب تره یعنی میتونی روش حساب باز کنی که بدون مشکل و پایدار برات کار خواهد کرد ولی تو بحث فن به خنکی msi نمیرسه ولی خنکه نهایت 67 درجه بشه 

خلاصه باید خودتونو ببینید و شرایطتون رو اگه محیط نسبتا گرمی دارید duke عاقلانه تره

اما turbo کارت داغیه و دماش 80 میشه کلا بدرد گیم نمیخوره این کارت بیشتر برای کارای 3d که زیاد زیر فشار نیست جواب میده 

به ترتیب قیمت :

rog

duke 

turbo

به ترتیب خنکی :

duke 

rog

turbo

به ترتیب ظرفیت oc:

rog

duke

turbo

در 4 ساعت قبل، mَd گفته است :

به ترتیب قیمت :

rog

duke 

turbo

به ترتیب خنکی :

duke 

rog

turbo

به ترتیب ظرفیت oc:

rog

duke

turbo

تو آمازون قیمت duke بیشتره.

https://versus.com/en/asus-rog-strix-gtx-1070-ti-gaming-vs-msi-geforce-gtx-1070-ti-duke 

این دو تا تقریبا هیچ فرقی با هم ندارن تو کارکرد.مگر اینکه شما بر اساس تجربه عرض کرده باشید.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Cycle گفته است :

این دو تا تقریبا هیچ فرقی با هم ندارن تو کارکرد.مگر اینکه شما بر اساس تجربه عرض کرده باشید.

گفتم تو کارکرد یکی هستن  (عرض کردن گونه مودبانه برای شخص متکلم هست نه برای مخاطب 🙄)

در 5 ساعت قبل، mَd گفته است :

تو عملکرد که یکی هستن

اینجا گفتم 

چیپ 1070ti هست دیگه فرقی ندارن که فقط تو خنک کنندگی و vrm وفرکانس و پورت ها فرق دارن وگرنه همشون 1070ti هستن 

فرکانس ها ممکنه زیر 100مگاهرتز تفاوتشون باشه که دستی میشه اونارو رد کرد و نهایت تا 2100 مگاهرتز رسید و بستگی به اسیک کارت و مدار فازیش میتونه پایدار بمونه یا کرش کنه

ویرایش شده توسط mَd
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Cycle گفته است :

از یه آشنا می خوام دسته دوم بگیرم گارانتی هم داره بین مدل هایی که گفتم.همه بین 4 تومن تا 4200.

i5-6400-2.70 GHz

8gb ram

هیچ کدوم .

در 6 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

اگه میخوای آک بگیری هیچ کدوم با قیمت 3600 میتونی از امازون کارت 1660 سوپر بگیری

https://www.guru3d.com/articles_pages/zotac_geforce_gtx_1660_super_amp_review,12.html

1660 سوپر یه انتخاب بسیار مناسب هستش .

.................................

.

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

1660 سوپر یه انتخاب بسیار مناسب هستش .

البته 1660 معمولی به 1070ti نمیرسه به هیچ وجه

ولی اگه 1660ti باشه قطعا میصرفه البته قیمتا دستم نیست فکر کنم گرونتر از 1070ti دست دوم باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...