رفتن به مطلب

تاسیس فروشگاه شبکه

Hussein
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من میخواستم فروشگاه شبکه تاسیس کنم اجاره ای در ضمن سرمایه زیادی هم دارم میخواستم بدونم اوضاع بازار چطوره وسودی خوبی داره واگه اوکیه کجا بهترین مکانه

لینک به دیدگاه

درود

شبکه فروش سفارشی می‌طلبه

شما می‌تونین یه شرکت ثبت کنین، به واسطه‌ی رابطه و معرفی کالا و خودتون و البته مواردی دیگه، تو دل شرکت‌ها جا باز کنین...

بعد از این رابطه که شکل گرفت فروش واقعی استارت می‌خوره.

معمولا هم بازار شبکه اینطور هست اگر مشتری شما بشن، تا آخر مشتری شما می‌مونن، مگر اینکه مشکل خاصی پیش بیاد...

باید با دیوایس‌ها و تجهیزات شرکت‌ها آشنا باشین و بدونین چی استفاده می‌کنن، با پشتیبان‌های شبکه و مامورین خرید اوکی باشین، آف خوب بدین برای تبلیغات اولیه، ساپورت یکساله بدین روی محصول، واردکننده‌ها رو خوب بشناسین و هزار مورد دیگه...

مثلا وقتی پاور یه روتر مرکزی می‌سوزه و شرکتی سریعا نیاز به روتر جایگزین داره، آنی بتونین براش تهیه کنین وگرنه ممکنه چند میلیارد خسارت ببینه، اینجور جاها وقت طلاست و تهیه‌ی آنی دیوایس خودش کلی سود داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...