رفتن به مطلب

بالا نیامدن رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان بنده یک رم 8 گیگ خریدم وقتی جاش میزنم سیستم بالا نمیاد اما وقتی رم قبلی که 4 گیگ هستش رو میزارم بالا میاد

لینک به دیدگاه

سلام
اول بررسی کنید که میزان حافظه (8 گیگ) و  فرکانس رم توسط مادربورد پشتیبانی میشه یا نه, مشخصات مادربرد رو تو سایت سازنده یا کاتالوگش می تونید پیدا کنید.

ویرایش شده توسط e_mehdi
لینک به دیدگاه

مشخصات رم خریداری شده و همچنین سیستم رو بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

لینک به دیدگاه

رم سرور DDR3 تک کاناله 1600 مگاهرتز CL11 میکرون مدل MT36KSF1G72PZ-1G6K1HF ظرفیت 8 گیگابایت مشخصات رم خریداری شده اینه و مدل مادربورد هم اینهH61MGV3 Ver. 8.0 بایواستار توی سایت سازندش نگاه کردم نوشته پشتیبانی نمکنه فقط رم 2 گیگ و 4 گیگ نوشته بود اما من بیشتر فکر میکنم ار برند رم هستش 

لینک به دیدگاه

یه اتفاقی افتاد من وقتی رم 8گیگ رو در اسلاد بالا و رم 4 گیگ رو در اسلاد پایین گذاشتم سیستم روشن شد و ویندوز بالا امد اما رم ها با هم جفت نشدن یعنی رم کامپیوترم دراصل 4 گیگ هست اما من داخل برنامه cpu-zنگاه کرده رم رو نشون داده کل 8 گیگ وو 4 اما فقط جفت نشدن و اگه من جاشونو عوض کنم سیستم روشن نمیشه یا حتی رم 8 گیگ رو بزارم تنها بازم روشن نمیشه

لینک به دیدگاه

رمتون pc3l هست؟
این رم چیه خریدید. امکان مچ شدن با سیستمون پایینه.
۲تا رم متفاوت به همین سادگی باهم دوال نمیشن

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

از دیجی کالا خریدم حواسم نبود  اما رم 8 گیگ رو هم تنها نمیاره بالا اما با 4 گیگ بالا میاد ولی مچ نمیشن

لینک به دیدگاه

از دیجی کالا خریدم حواسم نبود  اما رم 8 گیگ رو هم تنها نمیاره بالا اما با 4 گیگ بالا میاد ولی مچ نمیشن
این رم پر از چیپ به نظرم غیر متعارف هست.
روی رمتون چک کنید ببنید pc3l هست یا نه

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...