رفتن به مطلب

کمک فوری

Rorschach
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. بنده امروز دو بار با مشکلی روبه رو شدم.هنگام انجام بازی Dying Light  بعد از چند ساعت یهو صفحه سیاه میشه و کلا تصویر میره ولی سیستم هنوز روشنه و صدای بسیار بلندی مثل فن هواپیما از کیس بلند میشه(فکر کنم از کارت گرافیکه)متاسفانه نتونستم منبع صدا رو درست تشخیص بدم.لطفا کمک کنید.کارت گرافیکم msi gtx 1060.@MSI Support @GREEN Suppor

یک جورایی شبیه ویدو زیر ولی بعد از چند ساعت بازی کردن:
https://www.youtube.com/watch?v=yrt77Z1cn2Q

ویرایش شده توسط Rorschach
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Rorschach گفته است :

سلام دوستان. بنده امروز دو بار با مشکلی روبه رو شدم.هنگام انجام بازی Dying Light  بعد از چند ساعت یهو صفحه سیاه میشه و کلا تصویر میره ولی سیستم هنوز روشنه و صدای بسیار بلندی مثل فن هواپیما از کیس بلند میشه(فکر کنم از کارت گرافیکه)متاسفانه نتونستم منبع صدا رو درست تشخیص بدم.لطفا کمک کنید.کارت گرافیکم msi gtx 1060

یک جورایی شبیه ویدو زیر ولی بعد از چند ساعت بازی کردن:
https://www.youtube.com/watch?v=yrt77Z1cn2Q

یا دمای کارت شما بالا رفته یا سیستم برق کم میاره. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

متاسفانه به مشکل من برخوردید مثل اینکه این اتفاق تو کارتهای msi شایع هستش و وفرقی نمیکنه کدوم چیپ یا مدل باشه اگه تاپیکهای بنده رو راجب کارت msi rx480 gaming دنبال کرده باشین میدونید چی میگم

چک کنید دما توی بازی نرمال باشه

پاورتون سالم و مناسب هست ؟ مشخصات کامل سیستم بزارید

درایور گرافیک رو با ddu پاک کنید و آخرین درایور استیبل از سایت خودانویدیا یا teachpowerup  دریافت کنید

گرافیک رو یه سیستم دیگه تست کنید اگه بازم ایراد داد اگه گارانتی  داره با تهیه فیلم و مستندات بفرستید و تاکید کنید تو بازی کرش میکنه که تو این مورد فکر کنم استاد شدن چون بعد مشکل بنده 2 نفر هم فرستادن واسه گارانتی برای همین مشکل چند نفر دیگه هم اعلام کردن که با این مشکل مواجه بودن به دلیل اثبات سختش و پیر شدن آدم تحت بررسی گارانتی بیخیال شدن ولی شما بیخیال نشید

گارانتی هم نداشته باشه با هزینه تعمیر میکنن

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، zen گفته است :

یا دمای کارت شما بالا رفته یا سیستم برق کم میاره. 

متاسفانه به دما توجه نکردم باید دوباره برم توبازی چند ساعت تست کنم.درمورد برق کم اورن راه حل چیه؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام

متاسفانه به مشکل من برخوردید مثل اینکه این اتفاق تو کارتهای msi شایع هستش و وفرقی نمیکنه کدوم چیپ یا مدل باشه اگه تاپیکهای بنده رو راجب کارت msi rx480 gaming دنبال کرده باشین میدونید چی میگم

درایور گرافیک رو با ddu پاک کنید و آخرین درایور استیبل از سایت خودانویدیا یا teachpowerup  دریافت کنید

گرافیک رو یه سیستم دیگه تست کنید اگه بازم ایراد داد اگه گارانتی  داره با تهیه فیلم و مستندات بفرستید و تاکید کنید تو بازی کرش میکنه که تو این مورد فکر کنم استاد شدن چون بعد مشکل بنده 2 نفر هم فرستادن واسه گارانتی برای همین مشکل چند نفر دیگه هم اعلام کردن که با این مشکل مواجه بودن به دلیل اثبات سختش و پیر شدن آدم تحت بررسی گارانتی بیخیال شدن ولی شما بیخیال نشید

عجب.

• پردازندهAMD Ryzen™ 5 1600X
  • مادربوردASUS PRIME B350M-A
  • رمBallistix Sport 8Gb 2400Mhz
  • کارت گرافیکMSI GTX 1060 6GB GDDR5
  • منبع تغذیهGreen 650 Uk

الان دارم درایور جدید نصب می کنم.
    گارانتی هم داره
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Rorschach گفته است :

عجب.

• پردازندهAMD Ryzen2122.png 5 1600X
  • مادربوردASUS PRIME B350M-A
  • رمBallistix Sport 8Gb 2400Mhz
  • کارت گرافیکMSI GTX 1060 6GB GDDR5
  • منبع تغذیهGreen 650 Uk

الان دارم درایور جدید نصب می کنم.
    گارانتی هم داره

گرافیک را با نرم افزار تست گرافیک چک کنید ببین دما چقدر میره بالا بگید همین جا 

اینم لینک نرم افزار. 

https://soft98.ir/software/16100-furmark.html

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام

نتیجه کار شما به کجا کشیده شد؟بنده هم ته دلم داره خالی میشه با این وضعیت و دردسرهایی که شما کشیدین.ایا کارت رو عوض می کنن؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 دقیقه قبل، Rorschach گفته است :

نتیجه کار شما به کجا کشیده شد؟بنده هم ته دلم داره خالی میشه با این وضعیت و دردسرهایی که شما کشیدین.ایا کارت رو عوض می کنن؟

کارت بنده رو مرجوع کردن بعد یکسال دوندگی و 2 ماه آخر استرس و ناراحتی فراوان مبلغ 3300 دادن

کارت شما رو هم فکر نکنم عوض کنن نهایت تعمیر میکنن البته اگه قبول کنن مشکل داره سریعا روی یه سیستم دیگه تست کنید و فیلم بگیرید هم روی سیستم جدید و هم مال خودتون

زمان ارسال به گارانتی فیلمشو توی سی دی رایت کنید و روی دو طرف جعبه کارت مشکلشو کامل توضیح بدید و تاکید کنید توی بازی کرش میکنه اگه مشکل دما دارید با تعویض خمیر سیلیکون حل میشه و خوشبختانه چیپش سالمه

مطلب دیگه اینکه چند نفری که با این مشکل مواجه شدن پاورهای گرین داشتن نمیگم علتش از پاوره و یه چیز شک برانگیزه حالا دوستانی که تو زمینه پاور تخصص دارن میتونن بفرمایند که پاور میتونه عاملش باشه یا نه 

قبلا که توی سایتهای خارجی واسه مشکل خودم چرخ میزدم حتی توی فروم evga این مشکلو دیدم و سر درنیاورده بودن علتش از چی بوده

ویرایش شده توسط Hassan.SK
اضافه کردن مطلب جدید
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، zen گفته است :

گرافیک را با نرم افزار تست گرافیک چک کنید ببین دما چقدر میره بالا بگید همین جا 

اینم لینک نرم افزار. 

https://soft98.ir/software/16100-furmark.html

بنده تا به حال از این نرم افزار استفاده نکردم و نمی دونم رو چه تنظیماتی باید قرارش بدم.مشکلی برای کارت ایجاد نمی کنه؟

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Rorschach گفته است :

بنده تا به حال از این نرم افزار استفاده نکردم و نمی دونم رو چه تنظیماتی باید قرارش بدم.مشکلی برای کارت ایجاد نمی کنه؟

نه عزیز مشکلی ایجاد نمیکنه کارت شما را تست میکنه و تو لود میبره. 

وقتی نرم افزار را باز کردی یه قسمت از نرم افزار 4 تا گزینه وجود داره. که میگه میخوای با کدام کیفیت گرافیک را تست کنید. اگه مانیتور شما hd هست کیفیت HD را انتخاب کنید اگه fhd هست fhd اگه 2k هست 2k اگه 4k که 4k را بزنید بعد یه پنجره باز میشه و یک دقیقه کارت شما را تست میکنه و در آخر دما و مقدار فریم دهی کارت شما را میگه به شما. 

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، zen گفته است :

نه عزیز مشکلی ایجاد نمیکنه کارت شما را تست میکنه و تو لود میبره. 

وقتی نرم افزار را باز کردی یه قسمت از نرم افزار 4 تا گزینه وجود داره. که میگه میخوای با کدام کیفیت گرافیک را تست کنید. اگه مانیتور شما hd هست کیفیت HD را انتخاب کنید اگه fhd هست fhd اگه 2k هست 2k اگه 4k که 4k را بزنید بعد یه پنجره باز میشه و یک دقیقه کارت شما را تست میکنه و در آخر دما و مقدار فریم دهی کارت شما را میگه به شما. 

حدود 1ساعت تو گیم بودم دما نهایتا تا 68- 72 بالا می رفت(با بالاترین تنظمیات بازی)

1.JPG

لینک به دیدگاه

اگه تصویر میره و سیستم هنوز روشنه و فن های کارت گرافیک 100% میشه مشکل از تغذیه کارت گرافیک هستش کابل برق گرافیک رو  چک کنید از هر دوسر به خوبی فرو شده باشه اگر مشکل حل نشد با پاور دیگه تست کنید اگر باز هم حل نشد کارت گرافیک به چوخ رفته به گارانتی بفرستید

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Rorschach گفته است :

حدود 1ساعت تو گیم بودم دما نهایتا تا 68- 72 بالا می رفت(با بالاترین تنظمیات بازی)

1.JPG

تو کیفیت HD دما زیاد هست برای 1060 یا کولینگ سیستم شما مناسب نیست یا خمیر کارت خشک شده که دما به 73 رسیده ولی نباید تصویر کارت بره بازم در دمای 73 درجه پس میمونه خود کارت گرافیک مشکل تغذیه داره یا میتونه پاور شما دچار مشکل شده باشه. 

لینک به دیدگاه

پاور کم بیاره ریستارت میشه

اگه تصویر میره و صدا فریز میشه کارت کرش کرده 

اگه صدا در جریانه تصویر نیست باید بررسی بشه مشکل از کجاست

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mَd گفته است :

پاور کم بیاره ریستارت میشه

اگه تصویر میره و صدا فریز میشه کارت کرش کرده 

اگه صدا در جریانه تصویر نیست باید بررسی بشه مشکل از کجاست

سیستم آوردن پیش من که تصویر می‌رفته و سیستم روشن میمونه و آخر مشکل از پاور بوده. و با تعویض پاور مشکل حل شده. 

البته شک به مین هم باید کرد. احتمال این که مین مشکل داشته باشه هم هست. 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، zen گفته است :

تو کیفیت HD دما زیاد هست برای 1060 یا کولینگ سیستم شما مناسب نیست یا خمیر کارت خشک شده که دما به 73 رسیده ولی نباید تصویر کارت بره بازم در دمای 73 درجه پس میمونه خود کارت گرافیک مشکل تغذیه داره یا میتونه پاور شما دچار مشکل شده باشه. 

;,کولینگ فقط فن های کیس z4 گرین هستش.هوای اتاق هم اونقدر گرم نیست و معتدله.متاسفانه اینجا کسی رو ندارم که بتونم با پاور دیگری تستش کنم.ولی مشکل دقیقا مثل مشکل حسن اقاست.امروزم اینطوری شده بعد از حدود 3 یا 4 ساعت بازی کردن در بازی dying light بازی کرش می کنه صفحه سیاه ولی سیستم روشنه و دور فن کارت گرافیک بشدت میره بالا با صدای بلند و فقط با خاموش و روشن کردن درست میشه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، zen گفته است :

سیستم آوردن پیش من که تصویر می‌رفته و سیستم روشن میمونه و آخر مشکل از پاور بوده. و با تعویض پاور مشکل حل شده. 

البته شک به مین هم باید کرد. احتمال این که مین مشکل داشته باشه هم هست. 

🤔 فکر کنم اشتباه کردم پس

اخه 650 وات بعید بدونم کم بیاره پس احتمالا اگه مشکلی داشته باشه کم بودن ولتاژ شاخه 12 ولته 

البته بگم من همچین مشکلی با رم هم داشتم رو سبستم شخص دیگه ولی اون یبار تصویر میداد یبار نمیداد 

باید تک تک قطعات جدا تست بشه  اینجا نیازه یه سیستم کمکی سالم باشه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Rorschach گفته است :

;,کولینگ فقط فن های کیس z4 گرین هستش.هوای اتاق هم اونقدر گرم نیست و معتدله.متاسفانه اینجا کسی رو ندارم که بتونم با پاور دیگری تستش کنم.ولی مشکل دقیقا مثل مشکل حسن اقاست.امروزم اینطوری شده بعد از حدود 3 یا 4 ساعت بازی کردن در بازی dying light بازی کرش می کنه صفحه سیاه ولی سیستم روشنه و دور فن کارت گرافیک بشدت میره بالا با صدای بلند و فقط با خاموش و روشن کردن درست میشه.

گارانتی قبول کنن من هم یه گرافیک msi rx480 داشتم نو هم خریده بودم دوسال پیش هفته ای یکی و دوبار تصویر سبز میشد دادم گارانتی چک کرد گفت سالمه مشکلی نداره آخر هم زیر بار نرفتن که گرافیک مشکل داره. حالا شما یه درایور کارت گرافیک را عوض کن ورژن پایین‌تر را نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه. 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Rorschach گفته است :

اینم در حالت  بی کار سیستم.

2.JPG

یه چیزی نرم افزار Afterburner را پاک کن درایور هم با ddu پاک کن دوباره نصب کن. ببین درست میشه. بعضی وقت هم این نرم افزار باعث این مشکل میشه. بعد نصب درایور این نرم افزار را نصب نکن. و تست کن. 

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، zen گفته است :

گارانتی قبول کنن من هم یه گرافیک msi rx480 داشتم نو هم خریده بودم دوسال پیش هفته ای یکی و دوبار تصویر سبز میشد دادم گارانتی چک کرد گفت سالمه مشکلی نداره آخر هم زیر بار نرفتن که گرافیک مشکل داره. حالا شما یه درایور کارت گرافیک را عوض کن ورژن پایین‌تر را نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه. 

کارت 480 مشکل تغذیه داشت از اول و ربطی به msi و... نداره از همون اولم مشکل داشت

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Rorschach گفته است :

t بازی کرش می کنه صفحه سیاه ولی سیستم روشنه و دور فن کارت گرافیک بشدت میره بالا با صدای بلند و فقط با خاموش و روشن کردن درست میشه

صدای بازی حالت ویززززززززززززززززز میمونه؟ اگه اره بله کرش میکنه ولی نمیشه قطعی گفت از پاوره یا مدار تغذیه گرافیک

شایدم چیز دیگه باشه

اصلا مشخص نیست فقط طبق امارخرابی

بین تغذیه کارت و پاور احتمال بیشتری هست

ویرایش شده توسط mَd
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، zen گفته است :

هفته ای یکی و دوبار تصویر سبز میشد

این مشکل از ناسازگاری نرم افزاریه

با یه لاگ اوت از وین درست میشه

البته اگه منظورتون سبزی  تصویر داخل ویندوز هست 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، mَd گفته است :

این مشکل از ناسازگاری نرم افزاریه

با یه لاگ اوت از وین درست میشه

البته اگه منظورتون سبزی  تصویر داخل ویندوز هست 

عزیز خودم تعمیر کار هستم تصویر کلا سبز میشد. یعنی یه صفحه سبز رنگ می اومد با rx480 دیگه که دستم می اومد اون مشکل را نداشتم. از همون اول معلوم بود کارت مشکل چیپ داره. بعدش اون مشکل تغذیه که شما گفتید تو نسخه رفرنس بود که amd بجای گذاشتن یه سوکت هشت پین یه سوکت شش پین گذاشته بود. یکم تحقیق کنی بدک نیست. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...