رفتن به مطلب

کمک فوری

Rorschach
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

شما یه memtest اجرا کنید روی رم ببینید ارور میده یا نه چون مادربورد مدل شما اگر بایوس رو آپدیت نکرده باشید مشکل ممکن داشته باشه با رم و باعث کرش سیستم بشه همین حالتی که شما میگید، عجولانه تصمیم نگیرید و همه چی رو بررسی کنید. 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Rorschach گفته است :

سلام دوستان. بنده امروز دو بار با مشکلی روبه رو شدم.هنگام انجام بازی Dying Light  بعد از چند ساعت یهو صفحه سیاه میشه و کلا تصویر میره ولی سیستم هنوز روشنه و صدای بسیار بلندی مثل فن هواپیما از کیس بلند میشه(فکر کنم از کارت گرافیکه)متاسفانه نتونستم منبع صدا رو درست تشخیص بدم.لطفا کمک کنید.کارت گرافیکم msi gtx 1060.@MSI Support @GREEN Suppor

یک جورایی شبیه ویدو زیر ولی بعد از چند ساعت بازی کردن:
https://www.youtube.com/watch?v=yrt77Z1cn2Q

سلام دوست عزیز 

شما ابتدا باید سیستم را عیب یابی کنید 

مادربرد و پاور سیستم شما هم میتونند عامل این مشکل باشند . 

از نظر من مادربرد و پاور عاملان این مشکل هستند ولی حتما باید سیستم را به صورت کامل عیب یابی کنید . مخصوصا موقع رفتن تصویر صدایی مثل تیک به گوشتون میرسه 

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Rorschach گفته است :

سلام دوستان. بنده امروز دو بار با مشکلی روبه رو شدم.هنگام انجام بازی Dying Light  بعد از چند ساعت یهو صفحه سیاه میشه و کلا تصویر میره ولی سیستم هنوز روشنه و صدای بسیار بلندی مثل فن هواپیما از کیس بلند میشه(فکر کنم از کارت گرافیکه)متاسفانه نتونستم منبع صدا رو درست تشخیص بدم.لطفا کمک کنید.کارت گرافیکم msi gtx 1060.@MSI Support @GREEN Suppor

منم دقیقا همین مشکلو داشتم کلی عیب یابی کردم اخرم نتونستم پیدا کنم درواقع همه چی درست کار میکرد اخر فهمیدم  مشکل از کابل پاور گرافیکه  عوض کردم درست شد 

لینک به دیدگاه

سلام. سعی کنید پاور و کارت گرافیکتون رو روی سیستم دیگه ای تست کنید. پس از اینکه از خرابی قطعه اطمینان پیدا کردید اون رو برای گارانتی ارسال کنید.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، zen گفته است :

عزیز خودم تعمیر کار هستم تصویر کلا سبز میشد. یعنی یه صفحه سبز رنگ می اومد با rx480 دیگه که دستم می اومد اون مشکل را نداشتم. از همون اول معلوم بود کارت مشکل چیپ داره. بعدش اون مشکل تغذیه که شما گفتید تو نسخه رفرنس بود که amd بجای گذاشتن یه سوکت هشت پین یه سوکت شش پین گذاشته بود. یکم تحقیق کنی بدک نیست. 

اهان تصویر کلا سبز میشد من فکر کردم داخل ویندوز تغیر رنگ دارید 

😐 عزیز چیپ 480 حتی کاستوم هم مشکل داره از لحاظ تغذیه،  کافیه نمونشو از همین فروم مشاهده کنی بماند سایرین در اخرم که نسخه کامل شدشو در غالب 580 دوباره عرضه کردن

کلا این 480 ها به صورت ناقص عرضه شدن  ولی صداش در نیومد

بعد چرا دادی گارانتی تعمیر میکردی خوب! 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

شما ابتدا باید سیستم را عیب یابی کنید 

مادربرد و پاور سیستم شما هم میتونند عامل این مشکل باشند . 

از نظر من مادربرد و پاور عاملان این مشکل هستند ولی حتما باید سیستم را به صورت کامل عیب یابی کنید . مخصوصا موقع رفتن تصویر صدایی مثل تیک به گوشتون میرسه 

بنده سعی می کنم عیب یابی رو انجام بدم(متاسفانه در شهری که بنده زندگی می کنم به دردسر کسی پیدا میشه که با قطعات سالمش بتونم تست کنم)موقع رفتن تصویر صدایی مثل خش و فریز کردن(مثل صدای ارور صفحه ابی)میده.موقعی که تو بازی هستم کارت گرافیک صدای ززز خفیفی داره.

ویرایش شده توسط Rorschach
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Rorschach گفته است :

بنده سعی می کنم عیب یابی رو انجام بدم(متاسفانه در شهری که بنده زندگی می کنم به دردسر کسی پیدا میشه که با قطعات سالمش بتونم تست کنم)موقع رفتن تصویر صدایی مثل خش و فریز کردن(مثل صدای ارور صفحه ابی)میده.موقعی که تو بازی هستم کارت گرافیک صدای ززز خفیفی داره.

عزیز شما حتما حتما  نرم افزار Afterburner را پاک کن. بعد درایور کارت هم پاک کن و درایور ورژن پایین‌تر نصب کن ببین درست میشه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Rorschach گفته است :

سلام مجدد 

میتونید گرافیک را  ارسال کنید گارانتی تا از سلامت این قطعه مطمئن شوید . اگر گارانتی تست کردند و مشکلی نداشت . روی سایر قطعات باید تست قطعه به قطعه انجام بدید .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Rorschach گفته است :

موقع رفتن تصویر صدایی مثل خش و فریز کردن(مثل صدای ارور صفحه ابی)میده.موقعی که تو بازی هستم کارت گرافیک صدای ززز خفیفی داره.

در بازی و برنامه های دیگه مشکل  دارید؟ همیشه بعد از 3ساعت فریز رخ میده؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، elnino99 گفته است :

شما یه memtest اجرا کنید روی رم ببینید ارور میده یا نه چون مادربورد مدل شما اگر بایوس رو آپدیت نکرده باشید مشکل ممکن داشته باشه با رم و باعث کرش سیستم بشه همین حالتی که شما میگید، عجولانه تصمیم نگیرید و همه چی رو بررسی کنید. 

حرف ایشون هم خیلی صحیحه 

چون سیستم رایزن مشکل رم هم ازین فریز ها پیش میاره

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، zen گفته است :

عزیز شما حتما حتما  نرم افزار Afterburner را پاک کن. بعد درایور کارت هم پاک کن و درایور ورژن پایین‌تر نصب کن ببین درست میشه.

امتحان می کنم

در 1 ساعت قبل، mَd گفته است :

در بازی و برنامه های دیگه مشکل  دارید؟ همیشه بعد از 3ساعت فریز رخ میده؟

4ساعتی بازی کردم مشکلی نبود ولی صدا فن های کارت گرافیک(صدای ززز)تو بازی بیشتر میشد.

در 1 ساعت قبل، mَd گفته است :

حرف ایشون هم خیلی صحیحه 

چون سیستم رایزن مشکل رم هم ازین فریز ها پیش میاره

من الان 1.5 سال داره استفاده می کنم مشکلی نداشت. بعد اگر مشکل رم باشه باید بیرون از بازی هم این مشکل براش پیش بیاد درسته؟ رم روهم تست می کنم تا مطمعن تر بشم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Rorschach گفته است :

4ساعتی بازی کردم مشکلی نبود ولی صدا فن های کارت گرافیک(صدای ززز)تو بازی بیشتر میشد.

اگه صدای سورت سورت مانندی میشنوی اون کویل واین هست ولی اگه صدای گردش هوای جاری در فن رو میشنوی یعنی فن کارت سرعتش زیاده

نمیدونم والا نمیتونم الکی ایراد بزارم باید تک تک قطعات تست بشه 

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک صدای ززز خفیفی داره.

این  کویل واینه که طبیعیه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...