رفتن به مطلب

مچ نشدن رم ها

Recommended Posts

ببخشید من یه رمی خریده بودم 8گیگ که وقتی جاش میزنم سیستم روشن میشه بعد از چند ثانیه خاموش میشه وقتی من یه رم 4 گیگ با 8 گیگ رو با هم میزارم سیستم روشن میشه اما با هم مچ نمیشه

لینک به دیدگاه

اگر منظورتون DUAL شدن هست، باید رمها با حجم یکسان، مدل یکسان، تایمینگ یکسان، و ولتاژ یکسان باشند تا مچ بشن.

2 تا 4 گیگ

یا

2 تا 8 گیگ

فقط اینطوری باید باشن.

لینک به دیدگاه

شاید بری توی بایوس بتونی یکاری کنی

منم یدونه ۴و ۸ دارم اینجوره:

IMG_20191106_201030~01.jpg

ویرایش شده توسط SilverclaW.HHH
لینک به دیدگاه

من اگه رم4و8 رو نصب کنم بعد بیام تنظیمات رو نگاه کنم نوشته 4گیگ اما وقتی داخل برنامه cpu.zبرم نشون میده رم 8گیگ هم هست اما جفت نیستن مال شما هم همینجوری هست دوست عزیز یا همینجوری بود و از داخل بایوس درست کردین

لینک به دیدگاه

درود

اگر فقط ۲ اسلت رم دارین، تنها رم با حافظه بیشتر رو بذارین توی یکی از اسلت‌ها (در این صورت نمیتونین تحت این شرایط دو رم‌تون رو بشناسونین به سیستم)

جدای از این‌ها رم‌هاتون کاملا با هم فرق دارن، حتی ولتاژ یکی ۱.۳۵ هست اون یکی ۱.۵۰

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، علیرضا بلوچی گفته است :

من اگه رم4و8 رو نصب کنم بعد بیام تنظیمات رو نگاه کنم نوشته 4گیگ اما وقتی داخل برنامه cpu.zبرم نشون میده رم 8گیگ هم هست اما جفت نیستن مال شما هم همینجوری هست دوست عزیز یا همینجوری بود و از داخل بایوس درست کردین

برا من مشکلی نداشت تا گذاشتم دوال شد،فکر کنم رم های شما  باهم فرق بکنن،،،یکیشون ظاهرا ddr3Lنیست؟ فکر نکنم ddr 3 با ddr3l مچ بشه،حالا بازم خوبه فقط دوال نمیشه

اگه میخای دوال باشه،اون رم ۸ گیگه رو عوض کن هر جا که خریدی،اون رم باید مال لپتاپ باشه،حالا در حالت عادی خودش کار میکنه ولی دوال نمیشن

ویرایش شده توسط SilverclaW.HHH
لینک به دیدگاه

دوست عزیز وقتی رم 8 گیگ رو تنها جا میزنم بالا نمیاره  

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...