رفتن به مطلب

لبتاپ یا کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  من میخواهم برای سیستم حدود 25 تا 30 تومن خرج کنم . 

سوال اول اینکه بنظرتون لبتاپ بگیرم یا کامپیوتر ؟

من هم برای برنامه نویسی میخوام و هم میخوام بازی ها رو حداقل چندسال با کیفیت بالا ساپورت کنه

ی مشکل هس دو سه سال دانشگاه هست موندم لبتاپ بگیرم یا سیستم؟

و اینکه اگر میشه مشخصات یک سیستم با بودجه ای که گفتم رو بگید و قیمت روزشو بگید

و بگید هر قطعه از چه برندی باشه بهتره 

ممنون

لینک به دیدگاه

اگر به خاطر دانشگاه مجبوری سیستم داشته باشی، بهتره لپتاپ بگیری، اما اگر مجبور نیستی و نیازی به بردن سیستم به دانشگاه نداری، بهتره دسکتاپ بگیری، اول اینو مشخص کنید تا بعد بریم سر معرفی قطعات یا لپتاپ.

لینک به دیدگاه

سیستم بگیری بهتره ولی لپتاپ هم خدمت شما میگم. بهتر hp بگیری کیفیت ساخت یه سر و گردن از asus و لنوو بهتر هست. من این مدل را پیشنهاد میدم. 

https://meghdadit.com/product/75568/hp-omen-15t-dc100-g2---l-core-i7-32gb-1tb-with-500gb-ssd-8gb-laptop/لپ-تاپ--اچ-پی-مدل-اومن-با-پردازنده-i7-/

و برای سیستم هم. 

سیستم زیر را پیشنهاد میکنم. 

Screenshot_20191107_004731.jpg

لینک به دیدگاه

در در 15 آبان 1398 در 23:45، ARMIN گفته است :

اگر به خاطر دانشگاه مجبوری سیستم داشته باشی، بهتره لپتاپ بگیری، اما اگر مجبور نیستی و نیازی به بردن سیستم به دانشگاه نداری، بهتره دسکتاپ بگیری، اول اینو مشخص کنید تا بعد بریم سر معرفی قطعات یا لپتاپ.

اوکی خودمم نظرم رو سیستمه تا 25 30 با مانیتور خوب هارد بالا و...ی سیستم خوب معرفی کنید

در در 16 آبان 1398 در 00:48، zen گفته است :

سیستم بگیری بهتره ولی لپتاپ هم خدمت شما میگم. بهتر hp بگیری کیفیت ساخت یه سر و گردن از asus و لنوو بهتر هست. من این مدل را پیشنهاد میدم. 

https://meghdadit.com/product/75568/hp-omen-15t-dc100-g2---l-core-i7-32gb-1tb-with-500gb-ssd-8gb-laptop/لپ-تاپ--اچ-پی-مدل-اومن-با-پردازنده-i7-/

و برای سیستم هم. 

سیستم زیر را پیشنهاد میکنم. 

Screenshot_20191107_004731.jpg

با سی پی یو موافقم 

گرافیک 8 زیاد نیس ؟

هارد 2 ترا فک کنم کم هست

و مهمتر از همه رم 8 کم نیست ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mralifathi گفته است :

اوکی خودمم نظرم رو سیستمه تا 25 30 با مانیتور خوب هارد بالا و...ی سیستم خوب معرفی کنید

با سی پی یو موافقم 

گرافیک 8 زیاد نیس ؟

هارد 2 ترا فک کنم کم هست

و مهمتر از همه رم 8 کم نیست ؟

عزیز رم دو عدد دقت کنید. هارد هم خواستی بیشتر بگیر. شما که چند سال میخوای بازی کنی گرافیک خوب بخر. فعلا رم 16 جواب شما را میده. هارد هم ظرفیت بالا نگیر چون احتمال خرابی هارد هست اونوقت کل اطلاعات شما میره رو هوا.فعلا دوترا بنداز بعد کم بود یه هارد دیگه اضافه. کن. رم هم بعد کم آوردی میتونی اضافه کنی. و نیاز به فروش قطعه ای برای ارتقا نیست. که ضرر کنی. اگه گرافیک هم ضعیف بندازی بعد بخوای ارتقا بدی زیاد ضرر خواهی کرد. قطعات اصلی مثل مین. و پاور  و گرافیک را خوب ببند که موقع ارتقا نخوای بفروشی و ضرر نکنی. رم و هارد را میتونی بعد هم ارتقا بدی. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...