رفتن به مطلب

مشكل كارت گرافيك؟

M4ST3R
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

كارت سافاير rx 470 نيترو

متاسفانه از ديشب كه من رفتم مين و سي پي يو از i3 6100 و مين msi h110m رو به i3 9100f و مين giga h310m s2h 2.0 ارتقا دادم ديگه كارت گرافيكم تصوير نميده

چراغ led روشن ميشه ولي فنش نميچرخه نميدونم مشكل از كارته يا نه و اصلا تعويض مين و سي پي يو چرا بايد تو اين مشكل ايجاد كنه

اين سي پي يو هم كه فقط با كارت تصوير ميده كه ببينم يه وقت مشكل از ازش نباشه،البته روشن كه ميكنم فن سي پي يو ميچرخه

دوستان ميدونم انترنت ها مشكل پيدا كرده ولي اگه كسي هست خواهشا كمك كنيد

رم هم 8 گيگ ddr 4 2133 كه از قبل بوده

لینک به دیدگاه

بایوس مین رو آپدیت کردید؟ این cpu با بایوس اولیه کار نمی کنه

لینک به دیدگاه

نه ولي اين مين رو خير سرم براي اين گرفتم كه روي جعبه نوشته optimized foe intel 9000 processors

حتي رو خود مادربرد هم زده ورژن 2 كه بايد بايوس اپديت شده باشه

يعني اينكه كارت گرافيك چراغ led روشن ميشه ولي فناش حركت نميكنه و تصويري هم من نميگيرم مربوط به مادربرد يا سي پي يو باشه

لینک به دیدگاه

سلام گرافیکو توی اسلات دیگری قراربدین جای رم هارم یه بار عوض کنین‌.گرچه احتمال میدم از اپدیت بایوس باشه اگه نتیجه نداد ببرین بیرون که با سی پی یو انبرد براتون بایوسو اپدیت کنن.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، M4ST3R گفته است :

سلام

كارت سافاير rx 470 نيترو

متاسفانه از ديشب كه من رفتم مين و سي پي يو از i3 6100 و مين msi h110m رو به i3 9100f و مين giga h310m s2h 2.0 ارتقا دادم ديگه كارت گرافيكم تصوير نميده

چراغ led روشن ميشه ولي فنش نميچرخه نميدونم مشكل از كارته يا نه و اصلا تعويض مين و سي پي يو چرا بايد تو اين مشكل ايجاد كنه

اين سي پي يو هم كه فقط با كارت تصوير ميده كه ببينم يه وقت مشكل از ازش نباشه،البته روشن كه ميكنم فن سي پي يو ميچرخه

دوستان ميدونم انترنت ها مشكل پيدا كرده ولي اگه كسي هست خواهشا كمك كنيد

رم هم 8 گيگ ddr 4 2133 كه از قبل بوده

سلام

اینکه فن کارت خاموشه، یعنی کارت توسط سیستم شناسایی شده.

وقتی سیستم رو ریست می کنید بوق چک رو میشنوید؟

یا وقتی ریست می کنید فن کارت روشن میشه؟

مانیتورتون احتمالا چنتا وروردی تصویر نداره؟

وقتی ورژن 2 هست مادربورد باید شناسایی کنه، البته تو سایت گیگا چیزی به اسن ورژن 2 نیست و نوشته ورژن 1.1  ولی در هر صورت میتونه از همون بایوس باشه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، M4ST3R گفته است :

نه ولي اين مين رو خير سرم براي اين گرفتم كه روي جعبه نوشته optimized foe intel 9000 processors

حتي رو خود مادربرد هم زده ورژن 2 كه بايد بايوس اپديت شده باشه

يعني اينكه كارت گرافيك چراغ led روشن ميشه ولي فناش حركت نميكنه و تصويري هم من نميگيرم مربوط به مادربرد يا سي پي يو باشه

من دقیقا همین مین رو سیپیو رو دارم . بدون آپدیت بایوس  کاملا کار میکنه. تمام اتصالات پاور گرافیک تا مانیتور رو چک کن یکبار.(یه ترفند البته کمی دقت میخاد: سیستم رو روشن و یه دقیقه صبرکن . بعد دکمه استارت کیس رو بزن . اگه فوری خاموش شد یا اصلا خاموش نشد احتمالا مشکل صرفا تصویر گرفتنت نیس. اگر طبق روال به اندازه فرایند شات داون زمان برد و خاموش شدمشکل فقط همون تصویر گرفتنه.مورد بعدی مانیتور  رو روی سورس های مختلف بزار اگر چندتا خروجی داره.)

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

ممنون از جواب هاي دوستان

امروز بردمش بيرون و كلا رو هيچ كارتي تصوير نميداد بالاخره طرف مينو داد گارانتي و يكي ديگه به من داد

با رم ٨ گيگ ٢١٣٣ خودمم كه بازم مين جديده تصوير نميداد مجبور شدم رم ٢٤٠٠ هم بخرم 

فقط سوال اينكه من هنوز نرسيدم خونه،بايد ويندوز جديد روش نصب كنم يا همون ويندور ١٠ قبلي كار ميكنه

ديروز ميخوندم تو يكي از سايت هاي خارجي كه عيبي نداره و ويندوز ١٠ درايور هاي رو خودش همون اول اپديت ميكنه كه شانس ما اينترنت هارو كلا زدن قطع كردن

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، M4ST3R گفته است :

ممنون از جواب هاي دوستان

امروز بردمش بيرون و كلا رو هيچ كارتي تصوير نميداد بالاخره طرف مينو داد گارانتي و يكي ديگه به من داد

با رم ٨ گيگ ٢١٣٣ خودمم كه بازم مين جديده تصوير نميداد مجبور شدم رم ٢٤٠٠ هم بخرم 

فقط سوال اينكه من هنوز نرسيدم خونه،بايد ويندوز جديد روش نصب كنم يا همون ويندور ١٠ قبلي كار ميكنه

ديروز ميخوندم تو يكي از سايت هاي خارجي كه عيبي نداره و ويندوز ١٠ درايور هاي رو خودش همون اول اپديت ميكنه كه شانس ما اينترنت هارو كلا زدن قطع كردن

نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست.

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست.

اقا ممنون فقط يك سوال اماتور ديگه

من الان رسيدم خونه

اين الان متاسفانه بخاطر جاگزاري بد سوكت هاي ساتاي اين مادربرد الان كابل هاي هارد من دقيقا از زير كارت گرافيك رد ميشن(البته به فن نميخورن ولي با قسمت زيري كارت تماس دارن) اين كارت زير لود دماي ٧٠ اينا كه مشكلي ايجاد نميكنه؟ يا بدبختي بايد برم  ٤٠٠ ٥٠٠ يك كيس ديگه بگيرم چون واقعا نميشه كابل هارو از جاي ديگه اي رد كرد

لینک به دیدگاه

سلام داداش 

مبارکت باشه

ببینید نیاز 100درصدی نیست تعویض ویندوز 

ولی چون یه قطعه جدید اضافه شده بهتره ویندوز تعویض کنی 

همین اول کار تا برنامه و بازی زیاد نصب نکردی 5دقیقه این کارو بکن و خیال خودت راحت کن

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، M4ST3R گفته است :

اقا ممنون فقط يك سوال اماتور ديگه

من الان رسيدم خونه

اين الان متاسفانه بخاطر جاگزاري بد سوكت هاي ساتاي اين مادربرد الان كابل هاي هارد من دقيقا از زير كارت گرافيك رد ميشن(البته به فن نميخورن ولي با قسمت زيري كارت تماس دارن) اين كارت زير لود دماي ٧٠ اينا كه مشكلي ايجاد نميكنه؟ يا بدبختي بايد برم  ٤٠٠ ٥٠٠ يك كيس ديگه بگيرم چون واقعا نميشه كابل هارو از جاي ديگه اي رد كرد

سلام مجدد

اگه به اونجایی که در تماسه، دمای بالایی داره جوری که دست اذیت میشه، قطعا برا کابل مشکل ایجاد می کنه. (بعیده که انقد دماش بالا باشه.)

بهتره از جای دیگه رد بشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...