رفتن به مطلب

راهنمایی برای کسب و کار (نانوایی)


silvermanHHH
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و عرض خسته نباشید

میخایم یه نانوایی تنوری کوچیک راه بندازیم(آزاد پز)تنور قابل حمل خریدیم لوازم خرده هاشم گرفتیم فقط مونده خمیر گیر که اونم بعدا میگیریم.

فعلا میخایم تو خونه خودمو برادرم کار کنیم تا دستمون بره تو کار هم حرفه ای بشیم هم اینکه نون خونه هم دربیاد.

از دوستانی که خودشون خانواده اشنا یا نزدیکانشون تو این کار هستن و اطلاعاتی دارم ممنون میشم کمک کنند :

۱.نانوایی های نان سنتی برای ور آمدن خمیر معمولا از چه موادی استفاده میکنن؟یه سری میگن با اینکه استفاده از جوش شیرین ممنوعه ولی استفاده میشه،یه سری مایه خمیر سنتی و دستی استفادن میکنن یه سری هم میگن که چیزی به اسم خمیر مایه فوری اومده تو بازار استفاده میکنن.

 

۲.برای تنور ما که خریدیم جنسش خشتی هست شبیه یه کوزه بزرک که جاش دادن داخل یه جعبه فلزی که شبیه یخچال فلزیاست،فروشنده گفته که قبل اینکه استفاده بشه باید برید دمبه بخرید آب کنید بزنید به داخل تنور بعد روشنش کنید تا زمانی که رنگش عوض بشه که اگر نکنید به اصطلاح میپوکه یا ترک برمیداره،حالا ما دوبار دمبه خریدیم زدیم رنگشم عوض نشد،یکم تنور رو گذاشتیم روشن یه ترک کوچکی برداشت ،دقیقا چقد باید دمبه بزنیم ،یکی از اشنایان هم گفت که قلمه بخرید بزارید داخل تنور روشن بزارید بعد درشو ببندید تا دود کنه ،اون دوده بچسبه به دیواره تنور کامل سیاهش کنه،بعد با پارچه تمیزش کنید دیگه کامل ضد آب میشه و درست میشه،،حالا کسی اطلاع داره بگه چیکار باید بکنیم چقدر باید استفاده کنیم چجور استفاده کنیم برای تنور ممنون میشم.

۳.استفادن از هر مدل مواد برای ور آمدن خمیر چقد طول میکشه؟مثلا بدون مخمر ،با مخمر،با مایه خمیر فوری،با جوش شیرین و...

 

ممنون از دوستانی که کمک میکنن

 

((خواهشا بحث های نت و وضعیت بازار و آرد و فلان و بهمان و نیارن وسط ،به اندازه کافی گوشمون پره از این چیزا،شوخی و مسخره هم گزارش میشه،این کار برامن خیلی مهمه)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود،البته این سوال جاش اینجا نیست اما یه نکته رو بگم رفیق

اینجا یه نانوایی بود حدود بیست سال نون میپخت بعد یهو کیفیت کارش اومد پایینی نونی که تحویل میداد مثل پلاستیک بود چند ساعت که میگذشت دیگه نمیشد خوردش،در همون خیابون یک نانوایی دیگه باز شد چندتا هموطن ترک شروع به کار کردند قیمت هر نون آزاد حساب میشد و کیفیتش عالی بود اما قیمتش دو برابر،نون کنجدی که بیشتر میشد اکثریت کندجی هم نمیرخند چون با پولش میشد سه تا نون با قیمت دولتی خرید !!!!

اون بنده خدایی که چندسال کار میکرد رفت و جاش یه زوج اومدن که نان با قیمت دولتی و با کیفیت بسیار عالی میپزن الان باز مشتری های هموطن ترک از دست رفته و تعداد کارگراش کم شدن فکر کنم دیگه باید جمع کنن برن

کیفیت کار و اون فوت کوزه گری خیلی مهمه که تو اینترنت نمیتونی پیداش کنی😁به هر حال موفق باشی

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 17 دقیقه قبل، Coffee Addicted(پر*کسی ندارم) گفته است :

درود،البته این سوال جاش اینجا نیست اما یه نکته رو بگم رفیق

اینجا یه نانوایی بود حدود بیست سال نون میپخت بعد یهو کیفیت کارش اومد پایینی نونی که تحویل میداد مثل پلاستیک بود چند ساعت که میگذشت دیگه نمیشد خوردش،در همون خیابون یک نانوایی دیگه باز شد چندتا هموطن ترک شروع به کار کردند قیمت هر نون آزاد حساب میشد و کیفیتش عالی بود اما قیمتش دو برابر،نون کنجدی که بیشتر میشد اکثریت کندجی هم نمیرخند چون با پولش میشد سه تا نون با قیمت دولتی خرید !!!!

اون بنده خدایی که چندسال کار میکرد رفت و جاش یه زوج اومدن که نان با قیمت دولتی و با کیفیت بسیار عالی میپزن الان باز مشتری های هموطن ترک از دست رفته و تعداد کارگراش کم شدن فکر کنم دیگه باید جمع کنن برن

کیفیت کار و اون فوت کوزه گری خیلی مهمه که تو اینترنت نمیتونی پیداش کنی1f601.pngبه هر حال موفق باشی

بله میدونم با تجربه بدست میاد،ما فعلا لنگ خود تنوریم،نمیخام کاری کنم تنور خراب شه،ماهم یکی داریم نون دستگاهی داره نوناش عین پلاستیک هستن دقیق همونطور که گفتی ،بزور ازش میخرن فقط زمانی که بقیه نونواییا بسته باشن،البته اینو بگم ،ما کارمون لواش نیست،لواش برای سودشون هر کاری میکنن،ولی نون تنوری خودمون چون خودمو برادرمیم سودمونم کم باشه ادامه میدیم،بالاخره باید از یه جایی شروع کرد،نمیشه دست رو دست گذاشت

 

من خودم دستم تو فن مواد غذایی خوب میره،فلافلای جدیدم از مغازه ها بهترن😎

ویرایش شده توسط SilverclaW.HHH
لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود

لطفا عکس تنوری که دارین رو بفرستین تا بهتر بشه مشاوره داد

تنورهایی که بنده دیدم برای نان محلی عمده همگی یا گلی کامل بودن، یا فلزی کامل

نوع نونی هم که قصد پختش رو دارین بفرمائین

برای تمام پرسش‌هاتون تا جایی که راه داشته باشه بنده می‌تونم راهنمایی‌تون کنم

خیلی ساله به دلیل عدم اعتماد به نانوایی‌ها و درج انواع مواد مضر توی این نون‌ها، مادرم خودشون برای منزل نون می‌پزن و حتی برای مهمونی و بیرون رفتن هم از همین نون‌ها با خودمون می‌بریم چون حاضر نیستیم به این نون‌ها لب بزنیم...

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 21 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

خیلی ساله به دلیل عدم اعتماد به نانوایی‌ها و درج انواع مواد مضر توی این نون‌ها، مادرم خودشون برای منزل نون می‌پزن و حتی برای مهمونی و بیرون رفتن هم از همین نون‌ها با خودمون می‌بریم چون حاضر نیستیم به این نون‌ها لب بزنیم...

فکر نکنم به غیر از جوش شیرین که برای سلامتی ضرر داره چیز دیگه ای بشه توی خمیر نون اضافه کرد. زیاد سخت نگیرید. آب خوزستان (حتی تصفیه) چند برابر نون خوزستان برای سلامتی ضرر داره.

نون میخوای فقط نونهای اصفهان و تبریز و ارومیه . نون خالی با اب هم بخوری میتونی بری باشگاه دنبل بزنی.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 1 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود

لطفا عکس تنوری که دارین رو بفرستین تا بهتر بشه مشاوره داد

تنورهایی که بنده دیدم برای نان محلی عمده همگی یا گلی کامل بودن، یا فلزی کامل

نوع نونی هم که قصد پختش رو دارین بفرمائین

برای تمام پرسش‌هاتون تا جایی که راه داشته باشه بنده می‌تونم راهنمایی‌تون کنم

خیلی ساله به دلیل عدم اعتماد به نانوایی‌ها و درج انواع مواد مضر توی این نون‌ها، مادرم خودشون برای منزل نون می‌پزن و حتی برای مهمونی و بیرون رفتن هم از همین نون‌ها با خودمون می‌بریم چون حاضر نیستیم به این نون‌ها لب بزنیم...

سلام خسته نباشی

این تنور ما این شکلیه همینطور که خریدیمش هم چسب و اینا داشت مثل این:download.jpeg.664f129ba64dec752b936045a5ae016b.jpeg

ببخشید اگه کیفیت خرابه چون نت قطه فعلا

خوده مغازه دار گفت که بالاشو باز کنین دور اون سفالی رو کامل ماسه بادی پر کنید،ما هم کامل پرش کردیم

اول همه سوال اینه که میگن برای اینکه تنور ترک برندارن یکی گفت باید دمبه بزنی،یکی گفت استخون و دنده از قصابی بگیر بزار داخلش بسوزه،حالا ما دنبه زدیم،یکم تنور و گذاشتیم روشن یه ترک کوچیک ولی سرتاسری خورد از بالا تا پایین،چیکارش کنیم ؟خراب نشه علکی

نون رو تصمیم گرفتیم تافتون باشه،بنظر میاد این تنور هم طراحی شده برا همین کار،چون نون های دیگه تنور فرق میکنه

 

خمیر مایه چطور درست کنیم؟این چیزایی که تو نت نوشته که پنج روز زمان میبره این راهکارش درسته؟

فعلا چون تازه میخایم شروع کنیم حداقل از راه افتادن تنور یکماه کار میکنیم ببینیم چطوره تا کامل مسلط بشیم

در ۱ ساعت قبل، Mantel گفته است :

فکر نکنم به غیر از جوش شیرین که برای سلامتی ضرر داره چیز دیگه ای بشه توی خمیر نون اضافه کرد. زیاد سخت نگیرید. آب خوزستان (حتی تصفیه) چند برابر نون خوزستان برای سلامتی ضرر داره.

نون میخوای فقط نونهای اصفهان و تبریز و ارومیه . نون خالی با اب هم بخوری میتونی بری باشگاه دنبل بزنی.

اره اینم هست ،برادرم گفت که این آب کثیفه ،دستگاه تصفیه هم گرونه و خرج علکیه،مگر اینکه از خونه بشکه اب تصفیه ببریم اونجا 

اب اهواز خودش بو گند میده

ویرایش شده توسط SilverclaW.HHH
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

من تو خدمت تو نونوایی کار کردم

مایع خمیر و اینطور چیزا نمیزدیم

آب آرد و نمک

 

حالا نون خونگی نمیدونم چطور هست

دوتا زن داییام تو خونه بعضی وقتا نون درست میکنن

عالی هم درست مکنن ها

ولی تو این تنور فلزیای گازی درست میکنن

اگر میخوای بگو سوال کنم ازشون

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 6 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

من تو خدمت تو نونوایی کار کردم

مایع خمیر و اینطور چیزا نمیزدیم

آب آرد و نمک

 

حالا نون خونگی نمیدونم چطور هست

دوتا زن داییام تو خونه بعضی وقتا نون درست میکنن

عالی هم درست مکنن ها

ولی تو این تنور فلزیای گازی درست میکنن

اگر میخوای بگو سوال کنم ازشون

سلام

 

بدون خمیر مایه،اون خمیری که آماده میکردید رو چقد میزاشتید بمونه تا به اصطلاح که میگن ور آمده یا چیزی مثل این بشه و دیگه اماده باشه برای پخت؟

ادیت:پروسه کاملشو برام بگید ممنون

ویرایش شده توسط SilverclaW.HHH
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

درود

داداش اگه تا حالا تو کار نونوایی نرفتی و اینکه تازه میخوای بری تو خطش  من شدیدا پیشنهاد میدم نرو سمتش ....از سرو کله زدن با مردمش تا مشکل کارگر و بیمه و اتحادیه نانوایی و همه اینها از پا درت میاره

من یه سالی هست دارم تو نونوایی کار میکنم یعنی الان اینقدر خستم و اعصابم بهم ریز شده که به هیچ کاری نمیرسم ..

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 3 ساعت قبل، hd5870 گفته است :

درود

داداش اگه تا حالا تو کار نونوایی نرفتی و اینکه تازه میخوای بری تو خطش  من شدیدا پیشنهاد میدم نرو سمتش ....از سرو کله زدن با مردمش تا مشکل کارگر و بیمه و اتحادیه نانوایی و همه اینها از پا درت میاره

من یه سالی هست دارم تو نونوایی کار میکنم یعنی الان اینقدر خستم و اعصابم بهم ریز شده که به هیچ کاری نمیرسم ..

سلام 

دوست عزیز پست اولو خوندید؟

نانوایی تنوری،خودم و برادرم،آزادپز،اون مشکل با مردمم همه دارن همه کارا آزاد دارن

الان حتی اگه بخایمم کسی مجوز نمیده،پس عملا کاری به اتحادیه نداریم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...