از لیون کامپیوتر قســـــــــــــــــــــــــــــــــــطی خرید کنید فروش اقساطی برای سراسر ایران
اخبار سخت افزار ، نرم افزار ، بازی و دنیای آیتی در مجله لیون کامپیوتر 🤩
- 0
خرید Xiaomi Earbuds (AirDots)؛ درست یا غلط؟ (درخواست مشاوره)
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
-
آخرین مطالب بازارچه
-
- 10 ارسال
- 244 بازدید
-
- 0 ارسال
- 305 بازدید
-
سیستم کامل نسل 3 و باندل نسل 3
توسط MAhmoOD Nazari، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 0 ارسال
- 99 بازدید
-
- 1 ارسال
- 189 بازدید
-
- 1 ارسال
- 108 بازدید
-
- 1 ارسال
- 167 بازدید
-
- 0 ارسال
- 111 بازدید
-
فروش گرافیک 3060 ایسوز استریک و 1050 تی ای گیگا و تعدادی rx580 پاور 400, 430و باندل 1151+1150 وگرافیک gtx 960 1 2 3 4 5
توسط King Cyrus، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 3060 ایسوز استریک
- گرافیک 3060
- (و 5 مورد دیگر)
- 105 ارسال
- 3253 بازدید
-
- 3 ارسال
- 156 بازدید
-
- 5 ارسال
- 349 بازدید
-
-
آخرین موضوعات
-
- 9 ارسال
- 226 بازدید
-
محفل اختصاصی حرفهایها و پاور یوزرهای پلتفرم AMD Ryzen 1 2 3 4 5
توسط ARMIN، در بحث در مورد مادربورد وچیپستها
- 122 ارسال
- 7442 بازدید
-
- 2 ارسال
- 50 بازدید
-
- 3 ارسال
- 142 بازدید
-
همه چیز در مورد پردازندههای نسل 15 اینتل و مادربردهای Z890 ایسوس در لیون کامپیوتر 1 2 3 4 6
توسط rahmanshahi، در مقالات و اخبار سخت افزار
- نسل 15
- پردازندههای
- (و 4 مورد دیگر)
- 127 ارسال
- 6590 بازدید
-
سوال
ali_8114 787
سلام خدمت دوستان. قصد خرید یه هدست بیسیم تو رنج 300 هزار تومن دارم.
استفادم هم بیشتر ورزشیه واسش. هدست های سیم دار توی باشگاه کلافم کردن اینقد که پیچیدن توی دست و بالم
برای استفاده روزمره هم که خب مناسب باشه دیگه، ال سی دی گوشیم به خاطر پیچ خوردن سیم هندزفری شکست |:
ممنون میشم ایتم پیشنهاد کنید. خودم چند تا گزینه دارم:
یکی اینکه بیخیال پول خرج کردن بشم و یه ایرفون فیک وایرلس 70 هزار تومنی بخرم و بیخیال، که فکر نمیکنم چیزی جز دور ریختن پولم باشه.
دو اینکه یه 100 تومن بیشتر خرج کنم و one more ibfree بخرم که نمیدونم ارزش داره یا نه با قیمت 420 هزار تومنی الانش
سه اینکه Xiaomi Earbuds (AirDots) که حدود 300 قیمت داره بخرم، و گزینه اصلیم همینه
راهنمایی میخوام برای این ایربادز
من روی جنس صدا خیلی حساسم، اینقدری که هدست سیم داری که دارم SkullCandy Ink'd هست الان. خیلی گرون نیست ولی خیلی روی صداش کار شده
و اینکه one more 320 و samsung u flex راضیم نمیکنن خیلی با جنس صداشون. بد نیست ها، ولی انتظار بیس بیشتری دارم
دوست دارم که یه بیس شفاف و تمیز و عمقی بشنوم، تفکیک اولویت دومه. حجم کلی صدا هم خواهشا راضی کننده باشه چون بیشتر ترنس و متال گوش میدم
یه مسئله ای هم که هست، اینه که گوشی من huawei p8 lite با سال ساخت 2015 که الان چهار سالشه. ممکنه به خاطر ورژن بلوتوث اذیتم کنه؟
چونکه گویا دستگاه های بلوتوث 5 کیفیت کمتری نشون میدن با اتصال به گوشیای بلوتوث 4
خوشحال میشم در این فقدان YouTube که نمیتونیم عین آدم بریم ریویو ببینیم از جنس مد نظر یه دستی بگیرید از ما
ویرایش شده توسط ali_8114لینک به دیدگاه
0 answers to this question
Recommended Posts
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.