رفتن به مطلب

مشکل عجیب رم و memtest

Recommended Posts

سلام اساتید محترم 

یه مشکلی داشتم من یه رم 8 گیگ کورسیر خریدم بعد با نرم افزار memtest تستش کردم بار اول 31 ارور داد ولی رم هیچ مشکلی نداشت بلو اسکرین نصب ویندوز یا حالا هر چی بعد دوباره با نرم افزار memtest تست گرفتم ولی این بار هیچ اروری نداد ولی قبل اینکه بار دوم تست بگیرم بایوس دیفالت کردم از اساتید میخام منو راهنمایی بکنن ممنون میشم

لینک به دیدگاه

داداش برای اینکه مطمعن بشی. تنظیمات بایوس رو دیفالت کن بعد اگه رم دیگه داری اونارو از رو سیستم بردار بذار این رم فقط بمونه رو سیستم بعد بذار تست بشه با ممتست حداقل یه ساعت بذار بمونه. اگه ارور نداد یعنی مشکل از تنظیمات بایوس بوده.

لینک به دیدگاه

من دو تا رم ای دیتا داشتم با برنامه memtest بالای 100 تا error داد بعد دست به هدسینگ رم زدم دیدم داغه یه فن گذاشتم جلوش دوباره تست کردم اینبار هیچ error نداد و تو ویندوز و بازی مشکل نداشت

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از قضا همین امروز 6 آذر 98 من همین مشکل رو با رم 8 گیگ کینگستون داشتم امروز یدونه رم 8 گیگ گینکستون  خریدم یه رم 8 گیگ داشتم یه رم 8 دیگه خریدم تا بتونم 16 گیگ رم داشته باشم ، قبل از اینکه رم جدید رو بندازم روی سیستم با شیشه پاک کن چند بار روش اسپری کردم تا تمیز بشه بعد از چند دقیقه انداختم روی سیستم بار اول بعداز چند دقیقه کلی error داد ، بار دوم تست کردم روی همون اسلات بازم error داد با فروشنده تماس گرفتم چون 24 ساعت مهلت تست داشتم گفتم رمتون تو برنامه memtest داره error میندازه ، رم برداشتم

روی اسلات سوم تست کردم دیدم هیچ error نداد!

روی اسلات چهارم تست کردم دیدم هیچ error نداد!

روی اسلات اول دوبار تست کردم هیچ error نداد!

روی اسلات دوم تست کردم روی همون اسلاتی که اول error داد دوباره هیچ error نداد!

توضیحی ندارم براش ، مگه اینکه وقتی با شیشه پاک کن شستم ممکنه یه مقدار نم داشته باعث error انداختن شده! یا درست جا نخورده

فقط بار اول عملیات تست سلامت تو 32 دقیقه انجام شده و بار پنچم عملیات تست تو 1 ساعت و 6 دقیقه ، چون این تست ها بصورت مداوم و پشت سر هم بود احتمال میدم رم گرم میشه و سرعتش کمتر میشه

wfo9_img_20191126_215548.jpg

تست رم تو 32 دقیقه بار اول

a0a2_img_20191126_230159.jpg

تست رم تو 1 ساعت و 6 دقیقه بار پنچم

732l_img_20191127_042324.jpg

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...