رفتن به مطلب

تجربه من با گرانترین RX580 8GB - ماین شده - کاهش دمای خیره کننده - اورکلاک تخصصی

HESAM OVERCLOCK HERO
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت سلاطین انجمن 

این دفعه با ریوییو STRIX RX580 8GB TOP خدمتون هستم که نسخه دستچین شده STRIX RX580 8GB GAMING هست و سلیکون بهتری داره 

قیمت نو این کارت 4.5 میلیون تومنه 

من این کارت رو 2 میلیون تومن از یکی از بچه های انجمن خریدم

این کارتی که من خریدم 2 ماه تو المان ماین شده بعد که ماینینگ سقوط کرده ارزون از استارا قاچاق شده به ایران

خب میریم سراغ اصل کار 

کارت رو که گرفتم از ظاهر و طراحی کولر و وزن کولرش و کیفیت المینیون به کار رفتش و سینی پشتی به کار رفته توش روانی شدم

کارت رو زدم به سیستم و یه دست DDU کردم و اخرین درایور هارو نصب کردم

طبق معمول برای تست گرافیک هام بازی  GTA V رو باز کردم یه دفعه دیدم دما پرید رو 70 و بعد نیم ساعت بازی رسید 84 با فن روی حداکثر توان به 79 می رسید !

کسی اگه بلد نباشه فکر میکنه چون کارت ماین شده اینجوریه ولی من خبر داشتم مشکل از کجاست

کسی که من ازش کارت رو خریدم برای اینکه کارت از حالت پلمپ در نیاد و بلا نسبت برو بکس لیون تو یه جایی مثل ایسام و پرشین تولز بهش تهمت تعمیری بودن کارت رو نزن خمیر کارت رو تعویض نکرده بود 

برای همین کارت دماش اینجوری شده بود 

فروشنده که رفیق ماست گفته بود که کارت هر مشکلی داشت اصلا بازش نکنم و این داستانا 

ولی من وقتی کارت رو زدم و تصویر داد دیگه پس دادن و این داستانا تو کارم نیست

درجا کارت رو از سیستم در اوردم برای تعویض خمیر

این کارت چون کلا برای این کارا ساخته شده خیلی راحت باز میشه 

فقط کافیه 4 تا پیچ پشت هسته مرکزی رو باز کنید 

اون 4 تا پیچ رو که باز کردم دیدم هر کاری میکنم باز نمیشه 

من چون با گرافیک های قدیمی خیلی سر و کار دارم فهمیدم وضع خمیر خیلی خراب و سفت شده 

با یکم نرمش تکون تکون دادن بزور باز کردم کارت رو 

بعد باز کردن از شیوه طراحی خنک کنندش و مدار تغذیه روانی کنندش داشتم دیوانه می شدم 

شیوه خنک کردن رم و مدار تغذیش هم فوق العده بود

خمیر کارت مثل چسب چوب خشک شده بود 

رفتم بیرون 10 تا دونه بستنی خریدم و بستنی رو جاتون خالی با خواهرم و شوهر خواهرم و دو تا خواهر دیگم و بچه هاش خوردیم

چوب بستنی رو گذاشتم توی یه پارچه بعد شروع کردم باهاش پاک کردن خمیر سفت شده 

اگه چوب خالی رو میزاشتم ممکنه بود خط بیوفته رو سلیکون یا کروم روی کولر

انقدر سفت بود هم با چیز دیگه ای پاک نمی شد 

با این روش خیلی راحت خمیر ازش جدا شد 

بعدش برای تمیز کاری نهایی به دستمال کاغذی الک زدم و شروع کردم به پاک کردن ولی اصلا پاک نمی شد 

مجبور شدم از خواهرم یه مقدار استون بگیرم با استون پاکش کنم 

انقدر سفت شده بود با استون بزور پاک شد

بعد اینکه خوب همه چی رو پاک کردم بهترین خمیری که داشتم یه تیوپ کوچیک خمیر گرین بود 

یه تیوپ خمیر رو خالی کردم روش و کولر رو گذاشتم روش تا با فشار دادن و یخورده چرخوندن کولر خوب به خورد منفذ های  میکروسکوپی سلیکون و کروم بره و تپه چاله های هر دو رو هم پر کنه 

اضافیش هم خودش از بقل هاش میریزه بیرون نگران نباشید 

اینجا حالا یه تکنیک زدم که قبلا برای gtx 560ti جهنمی زدم به اسم تکنیک کمان افسانه ای کشکنجیر 

اطلاعات بیشتر در مورد این تکنیک در لینک زیر 

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/105953-تجربه-من-با-جهنمی-به-اسم-gtx-560ti-اپدیت-2/

بعد زدن این حرکات تحسین ایسوس کارت جمع کردم و زدم به سیستم

بعد سرعت حرکت فن و این داستان هارو خودم کانفیگ کردم برای بیشترین خنک کنندگی

جی تی ای رو دوباره بالا اوردم 

این دفعه بجای 84 درجه دما داشت اروم اروم از 35 درجه میرفت بالا کفم برید به مولا قسم 

بعد نیم ساعت بازی کردن دما شده بود 44 درجه

حالا موقع اورکلاک سنگین بود 

بعد یکی دو ماه ور رفتن با کارت برای پیدا کردن بهترین اورکلاک نتیجه این شد 

افزایش ولتاژ دیوانه وار ولتاژ هسته از 1.1 به 1.275

افزایش فرکانس هسته از 1.4 به 1.5 گیگاهرتز برای بازی هایی که به فرکانس و پایداری هسته حساسن و 1.535 گیگاهرتز برای بازی هایی که حساس نیستن

افزایش دیوانه وار ولتاژ رم از 0.9 به حداکثر ولتاژ یعنی 1.2

افزایش فرکانس رم از 2 گیگاهرتز به 2.1 با تامینگ اتومات برای بازی هایی که به شدت به پایداری و فرکانس رم شدیدا حساسن مثل DMC 5 و برای بازی هایی که متوسط حساسن به 2.3 گیگاهرتز با تایمنیگ لول 1 مثل بازی کرایسیس 2 و بقیه بازی ها که حساس نیستن به 2.425 گیگاهرتز

برای اعمال این تنطیمات دو راه دارید 

یکی استفاده از پولاریس ادیتور و دستکاری بایوس

یکی دیگه اینکه اول ولتاژ هارو تو واتمن به به حداکثر برسونید

بعد افتر بورنر رو باز کنید یه باز دیگه هم از اونجا افزایش ولتاژ بدید 

علت اینکه این ترفند کار میکنه اینکه افتر بورنر بصورت افست عمل میکنه یعنی هرچی که اونجا بزنید رو جمع میکنه با ولتاژِی که درایور میده

برای این کار هایی هم که من کردم باید تو تنظیمات افتر بورنر یه سری چیزا رو انلاک کنید که اگه تا الان نمی دونستید دست نزنید بهشون به نفعتونه

بعد این اورکلاک شدید دما تو جی تی ای بعد نیم ساعت بازی حدود 58  میشه و تو بازی سنگین تری که لود شدید کاملا و دایما رو گرافیکه مثل DMC 5 دما حدود 64 میشه 

البته این نکات رو در نظر داشته باشید

1.من تنظیمات فن رو شدیدا دستکاری کردم که با توان زیاد کار کنه

2.من کیسم خیلی بی در و پیکره

3.من کیسم کلی فن داره

4.من یه فن پرفشار دست ساز با تغذیه برق جدا دارم که هوای خنک و تازه می رسونه به فن ها

5.این تست دما تو بازی ها هست نه افتر بورنر

در کل خیلی از این کارت راضی ام و خیلی خوشحال که دوباره به کانون گرم درایور دوست داشتنی ای ام دی و شفافیت و کیفیت رنگش برگشتم 

کیفیت رنگ انویدیا افتضاحه 

این 8 گیگ رم هم کار میکنم پر نمیشه 

با این کارت میتونید مکس پین 1 و کال اف دیوتی 2 رو با کیفیت 8K بازی کنید 

مکس پین حدود 500 فریم میده و کال اف دیوتی 2 همش رو 200 فریم هست چون محدودیت فریم انجین بازیشه هردو اینارو هم روی 8K دارم میگم

ولی یه بازی مثل GTA SA رو باید روی 2K بازی کنید چون گرافیک دود بازی خیلی سنیگنه 

مثل دود تو بازی CS:GO 

ولی اگه مشکل دود نباشه اینم میشه رو 8K بازی کرد 

بازی GTA V رو می تونید با حداکثر تنظیمات رو 2K با فریم ریت ثابت 75 بازی کنید

• لایک 16
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، _abbas_glv گفته است :

عجب،خیلی حال کردیم!خسته نباشید👍

قوربونت سلطان سالاری

لینک به دیدگاه

سلام. مبارکت باشههه.

بابا عکس چی  شد؟ عکسای سینک باز شدش و برد رو هم بزار حال کنیم

لینک به دیدگاه

سلام برادر

گرافیک خیلی خوبیه به خوشی استفاده کنی

فقط با دو ماه ماین خمیرش انقدر سفت شده؟😐

لینک به دیدگاه

سلام . مبارکتون باشه بسیار کارتهای خوبی هستن . فقط مشکل اصلیشون کیفیت نه چندان خوب فن هاشون هست که نسبت به کارتهای سافایر زودتر از کار میوفتن . بنده rx 480 ش رو تجربه کردم 

مساله دیگه اینکه خمیر کارت با دوماه ماین شدن به وضعیتی که شما توصیف کردید نمی افته . تا جایی که اطلاع دارم البته . 

در کارت گرافیک بنده برعکس شما هستم و نه تنها امکان نداره کارت رو اور کنم بلکه برعکس با آندرولت و ..... سعی میکنم به کارت فشار کمتری وارد کنم . البته در فصل های گرم سال . دیگه اور هم لاکچری شده برای کسایی مثل بنده که دودمانمون به باد میره یه کارت میخریم 😁

امیدوارم فنش براتون یک عمر بچرخه دوست عزیز 

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

سلام. مبارکت باشههه.

بابا عکس چی  شد؟ عکسای سینک باز شدش و برد رو هم بزار حال کنیم

قوربونت سلطان 

چشم باید بگردم ببینم عکس گرفتم یا نه 

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، a.d oc گفته است :

سلام برادر

گرافیک خیلی خوبیه به خوشی استفاده کنی

فقط با دو ماه ماین خمیرش انقدر سفت شده؟1f610.png

یه 6 ماه الی 1 سال هم استفاده نشده

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، babak_11 گفته است :

سلام . مبارکتون باشه بسیار کارتهای خوبی هستن . فقط مشکل اصلیشون کیفیت نه چندان خوب فن هاشون هست که نسبت به کارتهای سافایر زودتر از کار میوفتن . بنده rx 480 ش رو تجربه کردم 

مساله دیگه اینکه خمیر کارت با دوماه ماین شدن به وضعیتی که شما توصیف کردید نمی افته . تا جایی که اطلاع دارم البته . 

در کارت گرافیک بنده برعکس شما هستم و نه تنها امکان نداره کارت رو اور کنم بلکه برعکس با آندرولت و ..... سعی میکنم به کارت فشار کمتری وارد کنم . البته در فصل های گرم سال . دیگه اور هم لاکچری شده برای کسایی مثل بنده که دودمانمون به باد میره یه کارت میخریم 1f601.png

امیدوارم فنش براتون یک عمر بچرخه دوست عزیز 

فدات مشتی پرچمت بالاست

سلطان کارت حالت عادی حداقل یه 20 سال عمر توشه 

با اورکلاک فوقش بشه 15 سال 

تا 5 سال دیگه این کارت رو مفت هم نمی خرن 

برای همین من هرچی دستم بیاد تا هرجا که جا داشته باشم اورکلاک می کنم بره

البته شما میتونید معکوس کاری که من کردم رو انجام بدید در عوض دما بیاد پایین که سرعت فن رو پایین بیارید 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، HESAM OVERCLOCK HERO گفته است :

سلام و عرض ادب خدمت سلاطین انجمن 

این دفعه با ریوییو STRIX RX580 8GB TOP خدمتون هستم که نسخه دستچین شده STRIX RX580 8GB GAMING هست و سلیکون بهتری داره 

قیمت نو این کارت 4.5 میلیون تومنه 

من این کارت رو 2 میلیون تومن از یکی از بچه های انجمن خریدم

این کارتی که من خریدم 2 ماه تو المان ماین شده بعد که ماینینگ سقوط کرده ارزون از استارا قاچاق شده به ایران

خب میریم سراغ اصل کار 

کارت رو که گرفتم از ظاهر و طراحی کولر و وزن کولرش و کیفیت المینیون به کار رفتش و سینی پشتی به کار رفته توش روانی شدم

کارت رو زدم به سیستم و یه دست DDU کردم و اخرین درایور هارو نصب کردم

طبق معمول برای تست گرافیک هام بازی  GTA V رو باز کردم یه دفعه دیدم دما پرید رو 70 و بعد نیم ساعت بازی رسید 84 با فن روی حداکثر توان به 79 می رسید !

کسی اگه بلد نباشه فکر میکنه چون کارت ماین شده اینجوریه ولی من خبر داشتم مشکل از کجاست

کسی که من ازش کارت رو خریدم برای اینکه کارت از حالت پلمپ در نیاد و بلا نسبت برو بکس لیون تو یه جایی مثل ایسام و پرشین تولز بهش تهمت تعمیری بودن کارت رو نزن خمیر کارت رو تعویض نکرده بود 

برای همین کارت دماش اینجوری شده بود 

فروشنده که رفیق ماست گفته بود که کارت هر مشکلی داشت اصلا بازش نکنم و این داستانا 

ولی من وقتی کارت رو زدم و تصویر داد دیگه پس دادن و این داستانا تو کارم نیست

درجا کارت رو از سیستم در اوردم برای تعویض خمیر

این کارت چون کلا برای این کارا ساخته شده خیلی راحت باز میشه 

فقط کافیه 4 تا پیچ پشت هسته مرکزی رو باز کنید 

اون 4 تا پیچ رو که باز کردم دیدم هر کاری میکنم باز نمیشه 

من چون با گرافیک های قدیمی خیلی سر و کار دارم فهمیدم وضع خمیر خیلی خراب و سفت شده 

با یکم نرمش تکون تکون دادن بزور باز کردم کارت رو 

بعد باز کردن از شیوه طراحی خنک کنندش و مدار تغذیه روانی کنندش داشتم دیوانه می شدم 

شیوه خنک کردن رم و مدار تغذیش هم فوق العده بود

خمیر کارت مثل چسب چوب خشک شده بود 

رفتم بیرون 10 تا دونه بستنی خریدم و بستنی رو جاتون خالی با خواهرم و شوهر خواهرم و دو تا خواهر دیگم و بچه هاش خوردیم

چوب بستنی رو گذاشتم توی یه پارچه بعد شروع کردم باهاش پاک کردن خمیر سفت شده 

اگه چوب خالی رو میزاشتم ممکنه بود خط بیوفته رو سلیکون یا کروم روی کولر

انقدر سفت بود هم با چیز دیگه ای پاک نمی شد 

با این روش خیلی راحت خمیر ازش جدا شد 

بعدش برای تمیز کاری نهایی به دستمال کاغذی الک زدم و شروع کردم به پاک کردن ولی اصلا پاک نمی شد 

مجبور شدم از خواهرم یه مقدار استون بگیرم با استون پاکش کنم 

انقدر سفت شده بود با استون بزور پاک شد

بعد اینکه خوب همه چی رو پاک کردم بهترین خمیری که داشتم یه تیوپ کوچیک خمیر گرین بود 

یه تیوپ خمیر رو خالی کردم روش و کولر رو گذاشتم روش تا با فشار دادن و یخورده چرخوندن کولر خوب به خورد منفذ های  میکروسکوپی سلیکون و کروم بره و تپه چاله های هر دو رو هم پر کنه 

اضافیش هم خودش از بقل هاش میریزه بیرون نگران نباشید 

اینجا حالا یه تکنیک زدم که قبلا برای gtx 560ti جهنمی زدم به اسم تکنیک کمان افسانه ای کشکنجیر 

اطلاعات بیشتر در مورد این تکنیک در لینک زیر 

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/105953-تجربه-من-با-جهنمی-به-اسم-gtx-560ti-اپدیت-2/

بعد زدن این حرکات تحسین ایسوس کارت جمع کردم و زدم به سیستم

بعد سرعت حرکت فن و این داستان هارو خودم کانفیگ کردم برای بیشترین خنک کنندگی

جی تی ای رو دوباره بالا اوردم 

این دفعه بجای 84 درجه دما داشت اروم اروم از 35 درجه میرفت بالا کفم برید به مولا قسم 

بعد نیم ساعت بازی کردن دما شده بود 44 درجه

حالا موقع اورکلاک سنگین بود 

بعد یکی دو ماه ور رفتن با کارت برای پیدا کردن بهترین اورکلاک نتیجه این شد 

افزایش ولتاژ دیوانه وار ولتاژ هسته از 1.1 به 1.275

افزایش فرکانس هسته از 1.4 به 1.5 گیگاهرتز برای بازی هایی که به فرکانس و پایداری هسته حساسن و 1.535 گیگاهرتز برای بازی هایی که حساس نیستن

افزایش دیوانه وار ولتاژ رم از 0.9 به حداکثر ولتاژ یعنی 1.2

افزایش فرکانس رم از 2 گیگاهرتز به 2.1 با تامینگ اتومات برای بازی هایی که به شدت به پایداری و فرکانس رم شدیدا حساسن مثل DMC 5 و برای بازی هایی که متوسط حساسن به 2.3 گیگاهرتز با تایمنیگ لول 1 مثل بازی کرایسیس 2 و بقیه بازی ها که حساس نیستن به 2.425 گیگاهرتز

برای اعمال این تنطیمات دو راه دارید 

یکی استفاده از پولاریس ادیتور و دستکاری بایوس

یکی دیگه اینکه اول ولتاژ هارو تو واتمن به به حداکثر برسونید

بعد افتر بورنر رو باز کنید یه باز دیگه هم از اونجا افزایش ولتاژ بدید 

علت اینکه این ترفند کار میکنه اینکه افتر بورنر بصورت افست عمل میکنه یعنی هرچی که اونجا بزنید رو جمع میکنه با ولتاژِی که درایور میده

برای این کار هایی هم که من کردم باید تو تنظیمات افتر بورنر یه سری چیزا رو انلاک کنید که اگه تا الان نمی دونستید دست نزنید بهشون به نفعتونه

بعد این اورکلاک شدید دما تو جی تی ای بعد نیم ساعت بازی حدود 58  میشه و تو بازی سنگین تری که لود شدید کاملا و دایما رو گرافیکه مثل DMC 5 دما حدود 64 میشه 

البته این نکات رو در نظر داشته باشید

1.من تنظیمات فن رو شدیدا دستکاری کردم که با توان زیاد کار کنه

2.من کیسم خیلی بی در و پیکره

3.من کیسم کلی فن داره

4.من یه فن پرفشار دست ساز با تغذیه برق جدا دارم که هوای خنک و تازه می رسونه به فن ها

5.این تست دما تو بازی ها هست نه افتر بورنر

در کل خیلی از این کارت راضی ام و خیلی خوشحال که دوباره به کانون گرم درایور دوست داشتنی ای ام دی و شفافیت و کیفیت رنگش برگشتم 

کیفیت رنگ انویدیا افتضاحه 

این 8 گیگ رم هم کار میکنم پر نمیشه 

با این کارت میتونید مکس پین 1 و کال اف دیوتی 2 رو با کیفیت 8K بازی کنید 

مکس پین حدود 500 فریم میده و کال اف دیوتی 2 همش رو 200 فریم هست چون محدودیت فریم انجین بازیشه هردو اینارو هم روی 8K دارم میگم

ولی یه بازی مثل GTA SA رو باید روی 2K بازی کنید چون گرافیک دود بازی خیلی سنیگنه 

مثل دود تو بازی CS:GO 

ولی اگه مشکل دود نباشه اینم میشه رو 8K بازی کرد 

بازی GTA V رو می تونید با حداکثر تنظیمات رو 2K با فریم ریت ثابت 75 بازی کنید

ایول جالب بود

فقط ما کوچیک شما یه توصیه کنم برای خمیر هایی که اینجوری خشک شدن:

یه پاک کننده صنعتی هست به اسم ایزو پروپیل (Isopropyl alcohol) این برای پاک کردن خمیر پردازنده و گرافیک معجزه میکنه مخصوصا ۹۵٪ ش!(از خانوده الکل هاست و به شدت آتش زا و بی رنگ که خیلی سریع هم میپره)

پ.ن: والا تا جایی که من دیدم و تست کردم خمیر حتی ۲-۳ سال هم بمونه اینجوری که گفتی خشک نمیشه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، MojArch گفته است :

ایول جالب بود

فقط ما کوچیک شما یه توصیه کنم برای خمیر هایی که اینجوری خشک شدن:

یه پاک کننده صنعتی هست به اسم ایزو پروپیل (Isopropyl alcohol) این برای پاک کردن خمیر پردازنده و گرافیک معجزه میکنه مخصوصا ۹۵٪ ش!(از خانوده الکل هاست و به شدت آتش زا و بی رنگ که خیلی سریع هم میپره)

پ.ن: والا تا جایی که من دیدم و تست کردم خمیر حتی ۲-۳ سال هم بمونه اینجوری که گفتی خشک نمیشه

دستت درد نکنه سالار از کجا باید خرید ؟

نمی دونم سلطان 

مال من که اینجوری بود 

شاید چون ماین شده اینجوری شده باشه 

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، 780ti گفته است :

سلطان درود

موفق باشید زیبا بود

سلامت باشی فدایی داری 

در 13 دقیقه قبل، ParsaEs گفته است :

بسی لذت بردم

حیف که لپ تاپ دارم از این حرکات نمیشه زد

بزرگواری سالار

رو لپتاپ میشه اورکلاک کرد ولی همینجوری حالت عادی دمای قطعات لپتاپ حین بازی بالای 80 هست دیگه اورکلاک معنی نمی ده فقط میش اندرولت کرد 

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز ایشالا کارت مبارکتون باشه چنتا تا نکته هست که باید بگم

1- اکثر کارتهای استریکس ماین شده نیاز به تعویض خمیر دارن نمی دونم چرا !! 

2-شانس اوردین مشکل خمیر بوده و مشکل از لحیم سردی نبوده اخه این مورد رو دیدم که کارت خمیرش رو که عوض کردن مشکل دما حل نشده و مشکل از جای دیگری بوده 

3- کارت استریکس 580 چه نسخه گیمینگ چه تاپ بهترین هیتسینک ایسوز رو دارن 

4- همونطور که دوستان گفتن بهترین پاک کننده برای خمیر خشک شده الکل هست 

5- از نظر بنده ماین شدن یا نشدن کارت مهم نیست فقط سلامت باشه اما یه موضوعی هست  اینه که کارت تا زمانی که دردمای مناسب ماین شده باشه هیچ اشکالی نداره و مشکلی براش پیش نمیاد اما کارتی که مشکل دما داشته باشه  و باش ماین شده باشه !! طبق تجربه من درصد خرابیش 2 برابره 

6- به نظر شخص بنده کارت ماین شده یا نشده اگر خریداری شد در صورتی که گارانتی نداره حتما خمیرش عوض شه حالا دماش نرمال باشه یا نه ! چون اگر الان دماش نرمال باشه در اینده خیلی نزدیک خمیر از بین می ره 

در اخر هم خیلی ممنون از شما که تجربیاتتون رو اینجا گفتین و بسیار قشنگ و کامل بود(نظر شخصی منو بخواین با سافایر نیترو اسپشیال بیشتر حال کردم)

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ای کاش تجربه های خوبتون رو مستند کنید.

یعنی اسکرین شات از دمای قبل و بعد تعویض خمیر کارت بذارید یا مثلا زمانی که کارت رو باز کردید عکس از خمیر خشک شده. کف کولر، die ، مدار تغذیه قبل و بعد تمیزکاری و خمیر کاری بذارید و ...

لینک به دیدگاه

Related image

کارت ایشون همچین چیزیه

عجیب بود خمیرتون اون شدت سفت شده بود دماتون نسبه به کولینگ این سیستم اوکیه 

منتهی اگه ممکنه دمای vrm رو گزارش کنید چند درجه هستش

و اینکه لازم نیست ولتاژ مموری رو اونقدر افزایش بدید 

رو اندرولتشم کار کنید نتیجه رو اعلام کنید

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Divine گفته است :

سلام 

دوست عزیز ایشالا کارت مبارکتون باشه چنتا تا نکته هست که باید بگم

1- اکثر کارتهای استریکس ماین شده نیاز به تعویض خمیر دارن نمی دونم چرا !! 

2-شانس اوردین مشکل خمیر بوده و مشکل از لحیم سردی نبوده اخه این مورد رو دیدم که کارت خمیرش رو که عوض کردن مشکل دما حل نشده و مشکل از جای دیگری بوده 

3- کارت استریکس 580 چه نسخه گیمینگ چه تاپ بهترین هیتسینک ایسوز رو دارن 

4- همونطور که دوستان گفتن بهترین پاک کننده برای خمیر خشک شده الکل هست 

5- از نظر بنده ماین شدن یا نشدن کارت مهم نیست فقط سلامت باشه اما یه موضوعی هست  اینه که کارت تا زمانی که دردمای مناسب ماین شده باشه هیچ اشکالی نداره و مشکلی براش پیش نمیاد اما کارتی که مشکل دما داشته باشه  و باش ماین شده باشه !! طبق تجربه من درصد خرابیش 2 برابره 

6- به نظر شخص بنده کارت ماین شده یا نشده اگر خریداری شد در صورتی که گارانتی نداره حتما خمیرش عوض شه حالا دماش نرمال باشه یا نه ! چون اگر الان دماش نرمال باشه در اینده خیلی نزدیک خمیر از بین می ره 

در اخر هم خیلی ممنون از شما که تجربیاتتون رو اینجا گفتین و بسیار قشنگ و کامل بود(نظر شخصی منو بخواین با سافایر نیترو اسپشیال بیشتر حال کردم)

ممنون سالار 

1-قبل از اینکه بخرم تو اورکلاک دات نت تحقیق که می کردم دیدم ظاهراً آستریکس RX580 یه داستانی با خمیرش هست که زیاد جالب نیست و بهتره با یه خمیر گرون عوض بشه

البته اون برای وقتیه که کارت 4.5 میلیون بخری بعد 200 هزار تومن پول خمیرش رو بدی نه این خمیری که من زدم

2-عه پس خدارو شکر

سردی لحیم منظورتون لحیم سلیکون به برد هست یا لحیمی که کارت های IHS دار دارن ؟

چون این کارت IHS نداره‌

سردی لحیم خود سلیکون هم نمی‌دونم چجوری باعث داغ شدن بشه 

3-ناموسا سیستم خنک کردن آستریکس عالیه

اره فقط نسخه تاپ کیفیت سلیکونش یخورده بالاتره که فقط به کار اورکلاک میاد 

4-این آنقدر خشک شده بود با الکل اصلا در نمی‌رفت قشنگ به خورد سلیکون رفته بود 

دیگه مجبور شدم استون بزنم

5-اره خود ماین مشکلی نداره 

فقط هر کارت عمر مفید بر اساس ساعت استفاده داره

کسی که گیم میزنه فوقش هر روز روزی 4 ساعت بازی کنه ولی کسی که ماین می‌کنه 24 ساعت در روز کارت زیره لوده

یعنی یک سال ماین برابر است با 6 سال گیم زدن

خواهش میکنم بزرگ گواری شما سلطان

منم ظاهر سافایر نیترو پلاس لیمیتد ادیشن خیلی بیشتر خوشم میاد اون موقع هم که داشتم این کارت رو می گرفتم نوش رو یه بنده خدا تو انجمن میداد 2 تومن اکبند

فقط من چون برای زیبایی نمی خواستم و برای اورکلاک می خواستم این کارت رو گرفتم

چون بهترین و قوی ترین مدار تغذیه رو داره 

اگه اشتباه نکنم مدار تغذیش 6+1 فاز و هر فاز 60 یا 65 آمپر هست

اما سافایر نیترو پلاس 4+1 یا 5+1 فاز و هر فاز 35 آمپر هست 

کولرش هم نسبت به آستریکس خیلی ضعیف تره و کیفیت سلیکونش هم نسبت به نسخه تاپ بخوره پایین تره

البته این شانسیه و کارت با کارت فرق می کنه ولی از نظر دست چین شده بودن آستریکس تاپ می گم 

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود

ای کاش تجربه های خوبتون رو مستند کنید.

یعنی اسکرین شات از دمای قبل و بعد تعویض خمیر کارت بذارید یا مثلا زمانی که کارت رو باز کردید عکس از خمیر خشک شده. کف کولر، die ، مدار تغذیه قبل و بعد تمیزکاری و خمیر کاری بذارید و ...

قروبونت سالار

الان رفتم گشتم متاسفانه یادم رفته بود که از اینا عکس بگیرم و الان هیچ عکسی از این داستانا ندارم :(

انشالله دفعه بعدی یادم میمونه

ولی خدایی هنوزم دلم پیش اون GTX 770 ichill hercullez گیره 

واقعا حیف شد که پرید از دستم

دفعه بعدی قول میدم از همه چی عکس بگیرم 

الان حس کرده بودم که عکس دارم ولی رفتم دیدم نه اصلا عکسی نگرفته بودم

لینک به دیدگاه

سلام

خیلی خوبه که دوستان حرفه ای  تجربیات گرانبهاشون رو در اختیار عموم قرار میدن

امیدوارم از این دست تجربیات عملی توی فروم بیشتر داشته باشیم

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، mَd گفته است :

Related image

کارت ایشون همچین چیزیه

عجیب بود خمیرتون اون شدت سفت شده بود دماتون نسبه به کولینگ این سیستم اوکیه 

منتهی اگه ممکنه دمای vrm رو گزارش کنید چند درجه هستش

و اینکه لازم نیست ولتاژ مموری رو اونقدر افزایش بدید 

رو اندرولتشم کار کنید نتیجه رو اعلام کنید

چشم الان ویندوز عوض کردم همه چی رو دوباره نصب کردم و کانفیگ کردم دمای قطعات دیگه هم گزارش می کنم 

این کارت خیلی سنسور دما داره 

تک تک قطعات سنسور دما دارن

چون تامینگ رم هم دستکاری کردم ولتاژ ضروریه 

اندرولت و این داستان ها اصلا تو کار من نیست بعدا برای برند اورکلاک هرو حرف در میارن 

کارت بدون اورکلاک انقدر خنکه که اصلا نیازی به اندرولت نیست

حیف خمیر خوب نمی تونم تهیه کنم وگرنه فکر کنم می شد کاری کرد که تو GTA V دما از 43 بیاد روی 38 درجه 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، HESAM OVERCLOCK HERO گفته است :

سردی لحیم منظورتون لحیم سلیکون به برد هست یا لحیمی که کارت های IHS دار دارن ؟

لحیم gpu به برد

منم خودم نمی دونم چرا اینطوری می شه شاید به خاطر اینه میزان سطح تماس قلع با برد کم می شه و در نتیجه افزایش دما همون حالتی که برای یه سیم نازک این اتفاق می افته 

در 7 دقیقه قبل، HESAM OVERCLOCK HERO گفته است :

فقط هر کارت عمر مفید بر اساس ساعت استفاده داره

این حالایه بحثیه اما خب اگر دما کنترل شده باشه مشکلی پیش نمیاد ماینر هایی هستن که هنوز باسری r9 دارن ماین می کنن !!!!! حدود 3 سال ماین کردن و اینطور که شما می گی می شه 18 سال کار !!!! پس متعاقبا باید نابود شده باشن که نشدن دما خیلی خیلی مهمه 

در 18 دقیقه قبل، HESAM OVERCLOCK HERO گفته است :

منم ظاهر سافایر نیترو پلاس لیمیتد ادیشن خیلی بیشتر خوشم میاد اون موقع هم که داشتم این کارت رو می گرفتم نوش رو یه بنده خدا تو انجمن میداد 2 تومن اکبند

فقط من چون برای زیبایی نمی خواستم و برای اورکلاک می خواستم این کارت رو گرفتم

چون بهترین و قوی ترین مدار تغذیه رو داره 

اگه اشتباه نکنم مدار تغذیش 6+1 فاز و هر فاز 60 یا 65 آمپر هست

اما سافایر نیترو پلاس 4+1 یا 5+1 فاز و هر فاز 35 آمپر هست 

کولرش هم نسبت به آستریکس خیلی ضعیف تره و کیفیت سلیکونش هم نسبت به نسخه تاپ بخوره پایین تره

البته این شانسیه و کارت با کارت فرق می کنه ولی از نظر دست چین شده بودن آستریکس تاپ می گم 

این مورد رو دیگه من نمی دونم شما خودت استاد هستی ایشالا به خوبی ازش استفاده کنی 

لینک به دیدگاه

سلام ممنون  اطلاعات مفیدی بود

اگر یکی از فن های گرافیک تنبل شده باشه باید چیکار کرد گارانتی سرویسش رو قبول میکنه یا باید خودمون دست بکار بشیم ؟ 

ویرایش شده توسط Okaz
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Milad.Milad گفته است :

سلام

خیلی خوبه که دوستان حرفه ای  تجربیات گرانبهاشون رو در اختیار عموم قرار میدن

امیدوارم از این دست تجربیات عملی توی فروم بیشتر داشته باشیم

قوربونت مشتی سالاری

یه وقت این تنظیماتی که من انجام دادم رو پیاده نکنی 

بالای 1.225 ولت برای پولاریس و بالای 1.1 برای GDDR5 اصلا جالب نیست 

اگه من این ولتاژ هارو دادم چون اول این کارتی که دارم برای این کارا ساخته شده دوم اینکه مغز خر خورده هستم خخخخخخ

خیلی  از این اورکلاک هایی که تو اینترنت می بینید و بعدش بنچمارک می گیرن یا اینکه پزش رو میدن اصلا پایدار نیستن 

مثلا رم گرافیک من تو خیلی از بازی ها رو 2.425 پایدار بود ولی تو DMC باید میزاشتم رو 2.1 که پایدار باشه 

لینک به دیدگاه

سلام

داداش چه راه‌هایی هست واسه اینکه مطمان بشیم خمیر کارت خشک شده؟ 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...