رفتن به مطلب

بهم ریختگی تصویر :(

MAhmoOD Nazari
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود بر همراهان لیونی

یکی از دوستان یه لپتاپ مدل ASUS K45D برام اوردن که مشکل بهم ریختگی تصویر داره.

مشکل هم بعد از نصب درایو گرافیک ایجاد میشه و با گرافیک داخلی هیچ مشکلی نیست.

وقتی لپتاپ رو به مانیتور دیگری وصل میکنم، تصویر مانیتور لپتاپ درست و بدون مشکل میشه و دقیقا همون بهم ریختگی تو مانیتور دوم ایجاد میشه.

مواقعی که تصویر ثابته این بهم ریختگی ایجاد میشه و جایی که تصویر متحرک باشه، تصویر بدون مشکل نمایش داده میشه.

20191130_001008.thumb.jpg.ace489f2a67392200ff2603590306f01.jpg

• اگر دقت کنید، بهم ریختگی فقط روی تصویر پس زمینه داره اعمال میشه و نشانگر ماوس سالمه و تیکه ای نشده.

20191130_001016.thumb.jpg.67a774232cba0159b1f974655408ef09.jpg

• اینجا هم چون tile ها متحرک هستند تصویر بهم ریختگی براش ایجاد نشده و بدون مشکله

با چند ویندوز متفاوت امتحان کردم، هم 64 هم 32، درایو های مختلفی هم نصب کردم، ولی به محض نصب درایور، بهم ریختگی ایجاد میشه🙄

طبق گفته ی دوستم یکی دو بار هم برای همین مشکل رفته تعمیرگاه و بعد یه مدت دوباره برگشته(نمیدونم اونجا دقیقا چیکارش کردن، ولی اونها هم بهش گفته بودن مشکل از گرافیکه)

دوستان کسی راه حلی داره؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون سپاسگزارم🥰

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، ASTS گفته است :

سلام

احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هستش

درود

حدس منم همین بود ولی با اتصال یه مانیتور دیگه فقط یکی از دیسپلی ها این مشکل رو داره و دیگری بدون مشکل به کارش ادامه میده🤔

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کسی نمیدونه این مشکل به لاتین براش چه اصطلاحی به کار میره که تو فروم های خارجی هم دنبالش بگردم؟

یه مورد دیگه هم که بگم بد نیست، کوچکترین لود روی گرافیک مشکل رو حل میکنه، ینی حتی یه فیلم هم توی پس زمینه پلی میکنم، مشکل حل میشه، حتی برنامه ی پخش ویدئو رو هم مینیمایز میکنم، تصویری که نمایش داده میشه کاملا ثابته ولی مشکل حل میشه☹

مشکل فقط وقتی وجود داره که gpu کاملا idle باشه...

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

GPU لپ تاپ روی پردازش های 2D مشکل داره و طبق توضیحاتی که گفتید با لود روی 3D و سوییچ کارت روی اون حل میشه چون اون بخش اسیب ندیده و مشکلی نداره و از طرفی که گفتید با ویندوز و درایور های مختلف چک کردید پس قطعا مشکل سخت افزاریه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...