رفتن به مطلب

فروش موس Logitech G903

mehran_Gt
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان یک عدد موس لاجیتک G903 موجوده با کارکردی تقریبا حدود 1 ماه سالمو تمییز در حد.

قیمت روز موس  در لیون

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-accessories/mouse/logitech/logitech-g903-lightspeed-wireless-gaming-mouse.html

30% از قیمت اکبند کم کنیم میشه حدود 1780 

قیمت پایه:1600

فوری:1700

گام:25

tt2e_img-20191130-wa0035.jpg

x2v_img-20191130-wa0036.jpg

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Royal گفته است :

سلام دوست عزیز این موس چند DPI  هستش 12000 یا 16000 ؟

سلام

12000

لینک به دیدگاه

سلام با اجازه استارتر محترم ی توضیح در مورد این موس بنده خودم G900 و Mamba Chroma 2016 رو دارم اما لاجیتک رو ترجیح میدم بخاطر طراحی بهترش و ارگونومی بودنش و کاستومایز بودنش هست G903 دو تا تفاوت اساسی داره با G900 اول شارژ وایرلسش که نیاز به پدموس مخصوص داره و دوم وزنه برای تنظیم وزنش و ختم کلام اینکه هیچ موس وایرلسی در حال حاظر بهتر از این مدل نیست و در خریدش شک نکنید

لینک به دیدگاه

در در 11 آذر 1398 در 18:13، saitama گفته است :

سلام با اجازه استارتر محترم ی توضیح در مورد این موس بنده خودم G900 و Mamba Chroma 2016 رو دارم اما لاجیتک رو ترجیح میدم بخاطر طراحی بهترش و ارگونومی بودنش و کاستومایز بودنش هست G903 دو تا تفاوت اساسی داره با G900 اول شارژ وایرلسش که نیاز به پدموس مخصوص داره و دوم وزنه برای تنظیم وزنش و ختم کلام اینکه هیچ موس وایرلسی در حال حاظر بهتر از این مدل نیست و در خریدش شک نکنید

ممنون بابت توضیحات دوست عزیز.

آپ..

لینک به دیدگاه

در در 11 آذر 1398 در 18:13، saitama گفته است :

من البته اصلا حرف شما رو قبول ندارم درسته مامبا 2016 خیلی افت داشت بد دست ترم شد کیفیت بدنشم به شدت افت کرد اما در سری 2018 همه چیزش فیکس شد و اپتیکم شد باتریشم خیلی بهتر شد به نظرم الان اون بهترین هر چند هیچ موسی در دنیا کیفیت ساخت و خوش دستی فوق العاده عالی مامبا 2012 رو نداره جنس خاص پلاستیکش و ارگونومی بی نظیرش که مشابهشم در هیچ موسی نیست با پکیج شیشه ای بسیار خاص و لاکچریش انصافا بهترین موسی بود که داشتم و دارمش البته(در کنار سری 2018)

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، slash_slash گفته است :

من البته اصلا حرف شما رو قبول ندارم درسته مامبا 2016 خیلی افت داشت بد دست ترم شد کیفیت بدنشم به شدت افت کرد اما در سری 2018 همه چیزش فیکس شد و اپتیکم شد باتریشم خیلی بهتر شد به نظرم الان اون بهترین هر چند هیچ موسی در دنیا کیفیت ساخت و خوش دستی فوق العاده عالی مامبا 2012 رو نداره جنس خاص پلاستیکش و ارگونومی بی نظیرش که مشابهشم در هیچ موسی نیست با پکیج شیشه ای بسیار خاص و لاکچریش انصافا بهترین موسی بود که داشتم و دارمش البته(در کنار سری 2018)

دوست عزیز اول اینکه من از نسخه 2018 اطلاعی نداشتم چون 2016 مد نظرم بود چیزی که دارم  و اینکه همین g903 هم باز ی نسخه جدید داره که فقط میدونم سنسورش از نسخه pixart 3366 به سنسور Hero مجهز شده ولی در کل این فاکتور خیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه مثلا موس های benQ از سنسور ها و سوییچ ها و در کل تکنولوژی قدیمی تری استفاده میکنه اما فروشش خیلی خوبه علتش هم ارگونومیش هست و خوشدستی وگرنه در مقابل لاجیتک و ریزر و ... هیچ حرفی برای گفتن نداره در کل الان دارم موس های ریزر رو نگاه میکنم Viper و Basilisk ultimate ارگونومی خیلی خوبی داره البته دست ها هم فرق میکنه باهم و وزن هم ی فاکتور حساب میشه

لینک به دیدگاه

خارج از فروم فروخته شد.

ختم تاپیک.

ویرایش شده توسط mehran_Gt
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...