رفتن به مطلب

نصب گرافیک آنبرد intel uhd 630 مربوط به CPU i3 8100 coffee lake

Ha.so
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، دوستان بنده به تازگی یه سیستم اسمبل کردم، ولی یه مشکلی پیش اومده ... یه نکته اینکه بنده نیاز گرافیکیم فقط برای دیدن فیلم با رزولوشن بالا و حداکثر کیفیت 4k هستش... از اونجایی که همه دوستان اهل فن میدونن،  CPU i3 8100 coffee lake یه گرافیک آنبرد intel UHD 630 داره که بنده بعد از نصب cd مخصوص مادربرد گیگابایت b360 hd3 متوجه شدم که ویندوز ، گرافیک آنبرد رو نشناخته و حداکثر رزولوشنی رو که آورده 1080*1920 هستش و همچنین ویندوز صدا نداره  چون من کیس رو به تلویزیون 4k وصل کردم، تا اینجا من 2تا مشکل دارم نبود صدا و شناخته نشدن گرافیک intel uhd 630 ، البته مطمئنا نبود صدا به دلیل همون عدم نصب گرافیک هستش..بعد توی سایتا و حتی سایت خود intel هرچی گشتم درایور مخصوص این گرافیک پیدا نشد ، درواقع برای coffee lake پیدا نشد، یه سری درایور  بود برای همین گرافیک intel uhd 630, اما برای مدلهای دیگه این سری از CPU .. مثل caby lake , amber lakeو ... من مجبور شدم یکی از اینارو دانلود کردم اما وقتی نصب کردم ، پیغام  خطا داد که این درایور مخصوص این CPU نیست، لطفا اگه کسی  می‌دونه راهنمایی کنه ...باتشکر

ویرایش شده توسط Ha.so
لینک به دیدگاه

درود

اول چک بفرما ببین ویندوز 64bit نصبه یا خیر ، اگر نصب نیست علتش ممکنه همین باشه

اگر مدل دقیق CPU اگر 8100 و بدون پسوند هست لینک زیر جواب میده

فقط با هیلترخوردکن برو و نوع ویندوز رو انتخاب کن و سپس دانلود و نصب:

https://downloadcenter.intel.com/product/126688/Intel-Core-i3-8100-Processor-6M-Cache-3-60-GHz-

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

تا جایی که می دونم سری 7 و 8 به بالا درایور گرافیکی فقط روی ویندوز 10 نسخه x64 قابل نصب هست .

لینک به دیدگاه

باسلام خدمت دوستان عزیز،  تمام این کارایی که میگید رو من قبلا انجام داده بودم. ولی دیروز بعد اینکه این پستو گذاشتم ، ویندوز ۱۰ رو رفتم پاک کردم  یه ویندوز ۱۰ دیگه از یه شرکت دیگه نصب کردم و با کمال ناباوری اون درایوری رو که از شرکت اینتل گرفته بودم و روی ویندوز ۱۰ قبلی  ارور CPU میداد ، نصب شد و گرافیک رو شناخت والان رزولوشن رو ۴۱۰۰ هستش 😊😊  ... این یه چیزی بود که به عمرم ندیده بودم هردو هم نسخه ۶۴ بودن 

ویرایش شده توسط Ha.so
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...