رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید هارد 4TB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان کمکی کنید ممنون میشم. نمیدونم چه هاردی بخرم..

مورد استفاده: گیم و آرشیو فیلم

واسه بوت شدن سیستم هم نمیخوام. چون ssd 970 evo plus دارم.

فقط و فقط واسه ریختن گیم و آرشیو فیلم.

ویرایش شده توسط RED
لینک به دیدگاه

سلام،دوست عزیز تا جایی که تو اینترنت گشتم بین اهالی فن بین سیگیت و وسترن فرقی قائل نیستند و میگن بسته به شرایط نگهداری هر دوشون خوب عمل میکنند.من خودم چون چند ماه پیش چون سیستم جدید برای خودم خریدم 1 ترا وسترن دیجیتال آبی خریدم.و چون هارد لبتابم سیگیت بود دچار بدسکتوری شده بود ،سیگیت دلمو زد و ترجیح دادم وسترن بخرم.

چون برای آرشیو میخواین همون وسترن آبی رنگ خوبه و نیازی به رنگهای دیگه اش نیست.من متوجه نشدم برای گیم یعنی چه؟یعنی میخواین گیم رو ،روی اون نصب کنید؟ یعنی قصد ندارید گیم رو روی ssd نصب کنید؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، mohammad7966 گفته است :

سلام،دوست عزیز تا جایی که تو اینترنت گشتم بین اهالی فن بین سیگیت و وسترن فرقی قائل نیستند و میگن بسته به شرایط نگهداری هر دوشون خوب عمل میکنند.من خودم چون چند ماه پیش چون سیستم جدید برای خودم خریدم 1 ترا وسترن دیجیتال آبی خریدم.و چون هارد لبتابم سیگیت بود دچار بدسکتوری شده بود ،سیگیت دلمو زد و ترجیح دادم وسترن بخرم.

چون برای آرشیو میخواین همون وسترن آبی رنگ خوبه و نیازی به رنگهای دیگه اش نیست.من متوجه نشدم برای گیم یعنی چه؟یعنی میخواین گیم رو ،روی اون نصب کنید؟ یعنی قصد ندارید گیم رو روی ssd نصب کنید؟

یعنی هم واسه آرشیو میخوام و هم نصب گیم بله.

ssd حجمش پرشده. بخاطر همین میخوام بخرم.

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، RED گفته است :

یعنی هم واسه آرشیو میخوام و هم نصب گیم بله.

ssd حجمش پرشده. بخاطر همین میخوام بخرم.

اگر براتون سرعت لود بازی خیلی مهم نیست همون آبی رنگ رو بخرید در غیر اینصورت سری مشکی وسترن بخرید که البته قیمت بالایی داره.

از سیگیتها اطلاعی ندارم ولی اونها هم ظاهرا مثل وسترن که چند رنگ مختلف دارند،سیگیتها هم این نوع تقسیم بندی رو دارند.

به نظرم زیاد حساسیت به خرج ندید و با توجه به بودجه تون یکی از برندها رو انتخاب کنید و بیشتر فکرتون معطوف به شرایط نگهداری از هارد باشه که مثلا ضربه نبینه و اینجور مسائل.

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، mohammad7966 گفته است :

اگر براتون سرعت لود بازی خیلی مهم نیست همون آبی رنگ رو بخرید در غیر اینصورت سری مشکی وسترن بخرید که البته قیمت بالایی داره.

از سیگیتها اطلاعی ندارم ولی اونها هم ظاهرا مثل وسترن که چند رنگ مختلف دارند،سیگیتها هم این نوع تقسیم بندی رو دارند.

به نظرم زیاد حساسیت به خرج ندید و با توجه به بودجه تون یکی از برندها رو انتخاب کنید و بیشتر فکرتون معطوف به شرایط نگهداری از هارد باشه که مثلا ضربه نبینه و اینجور مسائل.

نه برام سرعتو اینا مهمه. واسه همین تاپیک باز کردم. ضربه و اینا مراقبم همیشه.

باز تشکر از توضیحات.

لینک به دیدگاه

درود

سرعت بالا = احتمال وجود مشکل بیشتر = صدای بیشتر = قیمت بالاتر = ریسک

سرعت متوسط = احتمال وجود مشکل کمتر = صدای کمتر = قیمت مناسب‌تر = امنیت بهتر

به جای یک هارد 4 ترابایت، دو عدد هارد 2 ترابایت تهیه کنید (یا یک هارد 4 ترابایت + یک هارد 1 ترابایت)

یک هارد با سرعت بیشتر برای نصب و اجرای گیم و موارد روزمره

و یک هارد برای آرشیو فیلم و سریال

سرعت هارد فقط روی اجرا (لودینگ) گیم تاثیر چشم‌گیر داره و اکثر گیمرها از همین هاردهای معمولی استفاده می‌کنن و هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد، جز اینکه نسبت به SSD ممکنه زمان لودینگ طولانی‌تری داشته باشن

پیشنهاد بنده در هر صورت به خاطر امنیت بالاتر اطلاعات‌تون استفاده از دو هارد 2 ترابایت وسترن آبی یا نهایتا یک هارد 4 ترابایت از همین سری هست و اگر قصد داشتین یک هارد پرسرعت هم در کنارش بگیرین میشه گوشه چشمی به وسترن بلک داشت...

بهترین حالت: یک عدد 4 ترابایت وسترن آبی + یک عدد 1 ترا وسترن بلک (یا SSD با ظرفیت کمتر)

حالت امن : دو عدد 2 ترابایت وسترن آبی

به این دلیل هارد 4 ترابایت به تنهایی برای گیم، فیلم و آرشیو مناسب نیست که گیم تبادل اطلاعات زیادی داره و هارد رو تو فشار بیشتری میذاره تا استفاده‌ی عادی، این وضعیت منجر به دمای بالاتر میشه که دمای بالا هم برای هارددیسک سم هست. استفاده‌ی مداوم از هارد دیسک عملا خودش میتونه باعث آسیب به هارد بشه که نتیجه اون می‌تونه منجر به از دست رفتن آرشیوتون بشه... (البته بنده خیلی سختگیرانه به این موضوع نگاه می‌کنم)

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، RED گفته است :

با سلام

وسترن آبی بگیر 4 ترا.

لینک به دیدگاه

3 ترا وسترن قرمز دارم 1 تومن کارکردش هم 120 روزه

Hard 3TB red_4.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

سیگیت  سری sky hawk  هم برا آرشیو میتونه گزینه مناسب و مطمنی  باشه 

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

چه قدر بودجه دارید؟

چه حجمی میخواین؟

1.3 ت

4TB

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود

سرعت بالا = احتمال وجود مشکل بیشتر = صدای بیشتر = قیمت بالاتر = ریسک

سرعت متوسط = احتمال وجود مشکل کمتر = صدای کمتر = قیمت مناسب‌تر = امنیت بهتر

به جای یک هارد 4 ترابایت، دو عدد هارد 2 ترابایت تهیه کنید (یا یک هارد 4 ترابایت + یک هارد 1 ترابایت)

یک هارد با سرعت بیشتر برای نصب و اجرای گیم و موارد روزمره

و یک هارد برای آرشیو فیلم و سریال

سرعت هارد فقط روی اجرا (لودینگ) گیم تاثیر چشم‌گیر داره و اکثر گیمرها از همین هاردهای معمولی استفاده می‌کنن و هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد، جز اینکه نسبت به SSD ممکنه زمان لودینگ طولانی‌تری داشته باشن

پیشنهاد بنده در هر صورت به خاطر امنیت بالاتر اطلاعات‌تون استفاده از دو هارد 2 ترابایت وسترن آبی یا نهایتا یک هارد 4 ترابایت از همین سری هست و اگر قصد داشتین یک هارد پرسرعت هم در کنارش بگیرین میشه گوشه چشمی به وسترن بلک داشت...

بهترین حالت: یک عدد 4 ترابایت وسترن آبی + یک عدد 1 ترا وسترن بلک (یا SSD با ظرفیت کمتر)

حالت امن : دو عدد 2 ترابایت وسترن آبی

به این دلیل هارد 4 ترابایت به تنهایی برای گیم، فیلم و آرشیو مناسب نیست که گیم تبادل اطلاعات زیادی داره و هارد رو تو فشار بیشتری میذاره تا استفاده‌ی عادی، این وضعیت منجر به دمای بالاتر میشه که دمای بالا هم برای هارددیسک سم هست. استفاده‌ی مداوم از هارد دیسک عملا خودش میتونه باعث آسیب به هارد بشه که نتیجه اون می‌تونه منجر به از دست رفتن آرشیوتون بشه... (البته بنده خیلی سختگیرانه به این موضوع نگاه می‌کنم)

ممنون از توضیحات خوبتون ولی یه سوال:

من اکثرا تو یوتوب و اینا میبینم همه از سیگیت واسه جمع کردن سیستم استفاده میکنن. مخصوصا واسه بازی...

شما بر اساس چی وسترن رو همیشه پیشنهاد میدین؟ خرابی؟

اگه خرابیه پس چرا اونا همش از این مدل استفاده میکنن؟

مخصوصا BARRACUDA 2TB

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

3 ترا وسترن قرمز دارم 1 تومن کارکردش هم 120 روزه

Hard 3TB red_4.jpg

نه هارد اصلا دست دو نیمخوام. حتی 2روز هم استفاده بشه. باز ممنون.

در 7 ساعت قبل، ferdosi گفته است :

سلام 

سیگیت  سری sky hawk  هم برا آرشیو میتونه گزینه مناسب و مطمنی  باشه 

کدوم مدلش؟

لینک به دیدگاه

اگر برای فیلم و آرشیو میخوای فقط Red Nas بخر . تبلیغات سایتهارو بیخیال که میگم فقط به درد شبکه و این چیزها میخوره خودم 4 ساله برای فیلم و آرشیو استفاده میکنم به نظرم بهترین انتخابه. کلا عمرشون زیاده برای روشن بودن 24 / 7 ساخته شدن

ولی برای بازی مناسب نیست چون 5200 دور هستن.

میتونی به جای یک 4 ترا دو عدد دو ترا خریداری کنی.یک عدد red nas و یک عدد Black

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، RED گفته است :

ممنون از توضیحات خوبتون ولی یه سوال:

من اکثرا تو یوتوب و اینا میبینم همه از سیگیت واسه جمع کردن سیستم استفاده میکنن. مخصوصا واسه بازی...

شما بر اساس چی وسترن رو همیشه پیشنهاد میدین؟ خرابی؟

اگه خرابیه پس چرا اونا همش از این مدل استفاده میکنن؟

مخصوصا BARRACUDA 2TB

خواهش می‌کنم

دلیل اصلیش عدم وجود هاردهای جدید و با تکنولوژی نو توی بازار ایران هست.

به همین خاطر باید از هاردهای موجود بهترین مورد رو انتخاب کنین

اگر با قیمت مناسب Seagate BarraCuda Compute Pro رو پیدا کردین نسبت به وسترن بلو ارزش بیشتری داره،‌ اما از اون طرف با توجه به سرعت چرخش بیشتر ممکنه نویز و دمای بیشتری داشته باشه...

این هارد سیگیت - در نسخه 4 ترابایتی  - هم کش 256 مگی داره (در برابر کش 64 مگی وسترن بلو) و هم سرعتش 7200 هست. قبل از خرید چک کنین که از سری معمولی باراکودا نباشه و مشخصات و دیتیلش رو بررسی کنین.

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

خواهش می‌کنم

دلیل اصلیش عدم وجود هاردهای جدید و با تکنولوژی نو توی بازار ایران هست.

به همین خاطر باید از هاردهای موجود بهترین مورد رو انتخاب کنین

اگر با قیمت مناسب Seagate BarraCuda Compute Pro رو پیدا کردین نسبت به وسترن بلو ارزش بیشتری داره،‌ اما از اون طرف با توجه به سرعت چرخش بیشتر ممکنه نویز و دمای بیشتری داشته باشه...

این هارد سیگیت - در نسخه 4 ترابایتی  - هم کش 256 مگی داره (در برابر کش 64 مگی وسترن بلو) و هم سرعتش 7200 هست. قبل از خرید چک کنین که از سری معمولی باراکودا نباشه و مشخصات و دیتیلش رو بررسی کنین.

نه اتفاقا builder ها از همین مدل های معمولی استفاده میکنن که بدون pro هستن. مخصوصا این مدل: https://www.digi100.com/product/هارددیسک-اینترنال-سیگیت-مدل-barracuda-st3000dm008-ظرفیت/

وسترن4 ترایی هم کش 256 داره ولی تو ایران نیست تا جایی که سرچ کردم. مدل هایی که تو ایرانن64 مگ هستن و 5400 دور که تو نت خوندم واسه بازی مناسب نیست.

توشیبا چطوره؟ x300 یا p300 ??

ویرایش شده توسط RED
لینک به دیدگاه

در در 13 آذر 1398 در 17:41، RED گفته است :

وسترن4 ترایی هم کش 256 داره ولی تو ایران نیست تا جایی که سرچ کردم. مدل هایی که تو ایرانن64 مگ هستن و 5400 دور که تو نت خوندم واسه بازی مناسب نیست.

بنده توشیبا p300 حدود 2 ساله دارم و تقریبا روزی 18 ساعت روشنه . روش بازی نصب کردم 7200 دور هست . تا بحال مشکلی نداشته حتی یک اررور هم توی HD Tune پیدا نکرده . کاملا سالم مونده. ولی توی تابستون هنگام بازی دماش تا 43 درجه میرسه. .حالا بماند کیس من تهویه ی خوبی هم نداره یک فن روی درب و یک فن بالای کیس .

برای آرشیو فیلم و کلا آرشیو فایل کش 256 به کار شما نمیاد . باید دنبال طول عمر بالا باشی .همونطور که گفتم WD RED NAS گزینه ی خوبیه . امتحانش رو  پس داده. بنده خودم 4 ساله به عنوان آرشیو فیلم و بازی نصب نشده(فایل iso) استفاده میکنم  این هم حتی یک اررور توی HD Tune پیدا نکرده دماش هم توی تابستون در حال کپی فایل نهایت به 40 درجه میرسه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hype گفته است :

بنده توشیبا p300 حدود 2 ساله دارم و تقریبا روزی 18 ساعت روشنه . روش بازی نصب کردم 7200 دور هست . تا بحال مشکلی نداشته حتی یک اررور هم توی HD Tune پیدا نکرده . کاملا سالم مونده. ولی توی تابستون هنگام بازی دماش تا 43 درجه میرسه. .حالا بماند کیس من تهویه ی خوبی هم نداره یک فن روی درب و یک فن بالای کیس .

برای آرشیو فیلم و کلا آرشیو فایل کش 256 به کار شما نمیاد . باید دنبال طول عمر بالا باشی .همونطور که گفتم WD RED NAS گزینه ی خوبیه . امتحانش رو  پس داده. بنده خودم 4 ساله به عنوان آرشیو فیلم و بازی نصب نشده(فایل iso) استفاده میکنم  این هم حتی یک اررور توی HD Tune پیدا نکرده دماش هم توی تابستون در حال کپی فایل نهایت به 40 درجه میرسه.

بله حرفتون درسته ولی فقط واسه آرشیو نمیخوام.

ویرایش شده توسط RED
لینک به دیدگاه

نه اتفاقا builder ها از همین مدل های معمولی استفاده میکنن که بدون pro هستن

استفاده‌ی اونا تا استفاده‌ی ما فرق داره

مثلا ممکنه هارد پرسرعت رو فقط برای گیم خریداری و استفاده کنن و دیگه آرشیو اطلاعات‌شون رو توش جا ندن!

همچنین سیستم‌هاشون رو هم اصولی می‌بندن، سیستم برق شهری‌شون مشکل نداره، برق‌کشی خونه‌ها و ادارات‌شون اصولی هست، میزهاشون مخصوص کاربری‌شونه و ... اینها همه روی هارد تاثیرگذار هست

نسخه‌های قدیمی آبی وسترن‌دیجیتال اصلا کش 256 نداره، تو هیچ حجمی، حتی 6 ترا هم کش 64 داره. احتمالا چیزی که شما دیدین "وسترن دیجیتال آبی" نبوده و از سری‌های دیگه بوده...

برای نمونه لینک زیر رو مشاهده بفرمائین:

https://static.digitecgalaxus.ch/Files/4/7/7/5/6/1/3/2879-771436.pdf

اما نسخه‌های جدید تو مدل‌های زیر کش ۲۵۶ دارن: WD20EZAZ 2TB, WD60EZAZ 6TB

که البته از فروشگاه های فیزیکی یا اینترنتی که خرید می‌کنین باید قبلش نوع هارد رو بپرسین...

هرچندشما به جای ۲ هارد ۲ ترا، مایلین یک هارد ۴ ترابایت داشته باشین

توشیبا x300 هم هارد خیلی خوبی هست اما نسبت به سرعتش نویز و دمای بالاتری داره و برای شما (آرشیو + گیم ) مناسب نیست

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 11 آذر 1398 در 20:15، RED گفته است :

با سلام

دوست عزیز لازم نیست خیلی زیاد حساسیت به خرج بدید.من ازهمه مدل هاردها دارم.وسترن سبز صداش زیاده.توشیبا بی صداست اما دمای بالایی داره.سیگیت باراکودا هم بی صداست و هم دمای پایین داره.همه هم برای آرشیو استفاده میشن.

همگی بدون مشکل هستند

وسترن بلو بگیر یا بنفش و سیگیت باراکودا هم عالیه.شما حتی وسترن سبز هم کارتو راه میندازه فقط صدای زیاد و سرعت عادی داره

لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحات همه

خب تصمیم نهایی:

1- خرید هارد Toshiba x300 4tb هم واسه گیم و آرشیو.

2- خرید 1 هارد Barracuda 1tb برای گیم و خرید WD Blue 2tb واسه آرشیو.( ولی 1 ترا حجم از دست میدم با توجه به بودجه )

بهترین انتخاب چی میتونه باشه؟

ویرایش شده توسط RED
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...