رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید هارد 4TB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان هارد 4 ترابایت اکسترنال برای آرشیو و ... چی پیشنهاد میدید ؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، RED گفته است :

دوستان این سایت معتبره؟

هارد رو سعی کنین حضوری بخرین، اگر امکانش نیست از فروشگاه‌های اینترنتی شناخته‌شده و "مسئولیت‌پذیر" تهیه کنین

توضیحات بنده و سایر دوستان رو یا نخوندین یا اینکه براتون مهم نبود. به هر حال امیدوارم خرید خوبی داشته باشین و هر هاردی خریدین به خوبی جواب بده.

معمولا تاپیک مشاوره که میزنن نتیجه‌گیری از میان توصیه‌ها انتخاب میشه، وقتی کاربر خودش هاردی رو - خارج از تاپیک - برای خرید انتخاب می‌کنه فکر نمی‌کنم دیگه نیازی به تاپیک مشاوره داشته باشه...

به هر حال وظیفه بود اطلاع‌رسانی کنیم...

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

هارد رو سعی کنین حضوری بخرین، اگر امکانش نیست از فروشگاه‌های اینترنتی شناخته‌شده و "مسئولیت‌پذیر" تهیه کنین

توضیحات بنده و سایر دوستان رو یا نخوندین یا اینکه براتون مهم نبود. به هر حال امیدوارم خرید خوبی داشته باشین و هر هاردی خریدین به خوبی جواب بده.

معمولا تاپیک مشاوره که میزنن نتیجه‌گیری از میان توصیه‌ها انتخاب میشه، وقتی کاربر خودش هاردی رو - خارج از تاپیک - برای خرید انتخاب می‌کنه فکر نمی‌کنم دیگه نیازی به تاپیک مشاوره داشته باشه...

به هر حال وظیفه بود اطلاع‌رسانی کنیم...

دوست عزیز من هنوز نتیجه نگرفتم. تو یه سایت دیگه هم باز کرده بودم اونا هم گفتن توشیبا بخر از همه بهتره.بطور مثال شما میگین وسترن بخر اون یکی میگه سیگیت. یکی دیگه میگه توشیبا.

از توضیحات شما ممنونم. مهم نبود که تا به الان صبر نمیکردم واسه خرید.. ولی بالا هم نگاه کنین پرسیدم بین 2 گزینه کدوم بهتره؟ ولی جوابی نگرفتم.

در در 15 آذر 1398 در 16:35، RED گفته است :

ممنون از توضیحات همه

خب تصمیم نهایی:

1- خرید هارد Toshiba x300 4tb هم واسه گیم و آرشیو.

2- خرید 1 هارد Barracuda 1tb برای گیم و خرید WD Blue 2tb واسه آرشیو.( ولی 1 ترا حجم از دست میدم با توجه به بودجه )

بهترین انتخاب چی میتونه باشه؟

من خودم خیلی سختگیرانه تصمیم میگیرم هنگام خرید قطعه و هنوز تصمیمی نگرفتم.

ویرایش شده توسط RED
لینک به دیدگاه

چون شما ویندوز روی هارد نمیریزین،

یک هارد 4 ترابایت وسترن بلو بگیرین از همه گزینه‌ها بهتره ( از لحاظ بودجه و کارایی)

یا اینکه یک هارد 1 ترابایت وسترن بلو برای گیم (که 7200 هست) یا هر هارد پرسرعت دیگه‌ای و مابقی اون رو هر هاردی دوست داشتین برای آرشیو تهیه کنین

اما حالت دومی که عرض کردم چه از لحاظ پرفورمنس و چه بودجه نسبت به هارد اول ارزش آنچنانی نداره که بخواین یک ترابایت رو به قول خودتون از دست بدین...

یا 2 هارد 2 ترابایت بگیرین(یکی پرسرعت و دیگری مناسب کارهای روزمره و آرشیو) که این حالت مطمئن‌ترین حالت ممکن هست

پ.ن: بنده گیمرهای زیادی رو میشناسم که با همین هاردهای 5400 دور بر دقیقه دارن گیم میزنن و هیچ مشکلی هم ندارن...، اگر خیلی خیلی براتون سرعت مهمه (شاید در حد میلی‌ثانیه تا یکی دو ثانیه) بازی‌ها رو روی SSD نصب کنین و دیتاشون رو روی هارددیسک آرشیو کنین!

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

چون شما ویندوز روی هارد نمیریزین،

یک هارد 4 ترابایت وسترن بلو بگیرین از همه گزینه‌ها بهتره ( از لحاظ بودجه و کارایی)

یا اینکه یک هارد 1 ترابایت وسترن بلو برای گیم (که 7200 هست) یا هر هارد پرسرعت دیگه‌ای و مابقی اون رو هر هاردی دوست داشتین برای آرشیو تهیه کنین

اما حالت دومی که عرض کردم چه از لحاظ پرفورمنس و چه بودجه نسبت به هارد اول ارزش آنچنانی نداره که بخواین یک ترابایت رو به قول خودتون از دست بدین...

یا 2 هارد 2 ترابایت بگیرین(یکی پرسرعت و دیگری مناسب کارهای روزمره و آرشیو) که این حالت مطمئن‌ترین حالت ممکن هست

پ.ن: بنده گیمرهای زیادی رو میشناسم که با همین هاردهای 5400 دور بر دقیقه دارن گیم میزنن و هیچ مشکلی هم ندارن...، اگر خیلی خیلی براتون سرعت مهمه (شاید در حد میلی‌ثانیه تا یکی دو ثانیه) بازی‌ها رو روی SSD نصب کنین و دیتاشون رو روی هارددیسک آرشیو کنین!

تشکر واسه توضیحات دوباره.

به قول شما بنظر میرسه 2 تا هارد 2 ترابایت گزینه خوبی میتونه باشه.

پرسرعت سیگیت و آرشیو وسترن بگیرم خوبه؟ یا گزینه دیگه؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، RED گفته است :

تشکر واسه توضیحات دوباره.

به قول شما بنظر میرسه 2 تا هارد 2 ترابایت گزینه خوبی میتونه باشه.

پرسرعت سیگیت و آرشیو وسترن بگیرم خوبه؟ یا گزینه دیگه؟

خواهش می‌کنم

اگر استفاده اصولی دارین و از هارد خوب نگهداری می‌کنین، میز و کیس‌تون تهویه خوبی داره و تکون نمیخوره و پاور خوبی دارین ۴ ترای وسترن بلو یا حتی سیگیت Barracuda Pro بگیرین مشکلی پیش نمیاد

اگر سابقه خرابی هارد دارین ۲ هارد دو ترا

یه سیگیت Barracuda Pro و یه وسترن آبی

هرچند برای آرشیو هارد اکسترنال مناسب تره اما از لحاظ بودجه به صرفه نیست.

لینک به دیدگاه

هاردهای مدل قرمز وسترن طول عمر بالایی دارن و 35 درصد بیشتر از هاردهای دیگه عمر میکنن برای آرشیو فوق العاده هستن بارها شده موقع کار برق رفته و هارد هیچ آسیبی ندیده در حالی که هاردهای دیگه به راحتی بدسکتور میگیرن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

خواهش می‌کنم

اگر استفاده اصولی دارین و از هارد خوب نگهداری می‌کنین، میز و کیس‌تون تهویه خوبی داره و تکون نمیخوره و پاور خوبی دارین ۴ ترای وسترن بلو یا حتی سیگیت Barracuda Pro بگیرین مشکلی پیش نمیاد

اگر سابقه خرابی هارد دارین ۲ هارد دو ترا

یه سیگیت Barracuda Pro و یه وسترن آبی

هرچند برای آرشیو هارد اکسترنال مناسب تره اما از لحاظ بودجه به صرفه نیست.

سابقه خرابی ندارم. الان یه هارد وسترن گرین دارم 500 گیگ که بیشتر از 5ساله کار میکنه بدون هیچ مشکلی. همراه با ssd  970 evo plus که تابستون خریدم.

پاورم:  Cooler master v750 هستش. ولی کیسم ققط دو فن داره. barracuda pro تا جایی که دیدم تو ایران موجود نیست. بحاش معمولیشو بگیرم با یه مدل دیگه؟

شرمنده زیاد به زحمت انداختمتون.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

هاردهای مدل قرمز وسترن طول عمر بالایی دارن و 35 درصد بیشتر از هاردهای دیگه عمر میکنن برای آرشیو فوق العاده هستن بارها شده موقع کار برق رفته و هارد هیچ آسیبی ندیده در حالی که هاردهای دیگه به راحتی بدسکتور میگیرن

https://hdd.userbenchmark.com/Compare/WD-Red-4TB-2013-vs-WD-Blue-4TB-2015/3525vs3523

ولی از نظر قیمت و پرفورمنس اصلا قابل قبول نیستنا.. حدود 7% از blue ضعیفتره.

ویرایش شده توسط RED
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، RED گفته است :

https://hdd.userbenchmark.com/Compare/WD-Red-4TB-2013-vs-WD-Blue-4TB-2015/3525vs3523

ولی از نظر قیمت و پرفورمنس اصلا قابل قبول نیستنا.. حدود 7% از blue ضعیفتره.

این سایت userbenchmark اصلا معتبر نیست ، روی بنجمارک های این سایت اصلا حساب باز نکنید ، این تست ها تو شرایط یکسان با قطعات یکسان انجام نشده ، مثلا یه یوزر با سی پی یو i7 تست گرفته یه یوزر با سی پی یو i3

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، RED گفته است :

سابقه خرابی ندارم. الان یه هارد وسترن گرین دارم 500 گیگ که بیشتر از 5ساله کار میکنه بدون هیچ مشکلی. همراه با ssd  970 evo plus که تابستون خریدم.

پاورم:  Cooler master v750 هستش. ولی کیسم ققط دو فن داره. barracuda pro تا جایی که دیدم تو ایران موجود نیست. بحاش معمولیشو بگیرم با یه مدل دیگه؟

شرمنده زیاد به زحمت انداختمتون.

بسیار عالی

وسترن بلو 4 ترابایت با این شرایط بهترین گزینه هست براتون

اگر دو هارد بگیرین با توجه به کولینک نامناسب ممکنه دمای هاردها بالا بره و دیگه نشه کاری کرد...

خواهش می‌کنم، زحمتی نیست. منم اگر مشکلی داشته باشم یا مشاوره‌ای بخوام مطرح می‌کنم و شما یا سایر دوستان کمک می‌کنین، فلسفه‌ی فروم‌ها همینه

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

بسیار عالی

وسترن بلو 4 ترابایت با این شرایط بهترین گزینه هست براتون

اگر دو هارد بگیرین با توجه به کولینک نامناسب ممکنه دمای هاردها بالا بره و دیگه نشه کاری کرد...

خواهش می‌کنم، زحمتی نیست. منم اگر مشکلی داشته باشم یا مشاوره‌ای بخوام مطرح می‌کنم و شما یا سایر دوستان کمک می‌کنین، فلسفه‌ی فروم‌ها همینه

اوکی. پس تصمیم گیری شد. همون 4ترا میخرم آبی رو.

لیون از این دو سایت پایینی گرونتر کذاشته: https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/hard-disk-drive/western-digital/wd-blue-4tb-64mb-buffer-hdd-wd40ezrz.html

دیجی کالا گارانتی 12 ماهه رو گذاشته: https://www.digikala.com/product/dkp-103641?utm_source=https:__emalls-ir_&utm_medium=AFFILIATE&utm_campaign=لینک&utm_content=ایمالز&affid=YjdkZTM2NGYtOWI0MS00ZDg0LWFmNzMtMTkyNmU0MjhjZmFmIyMjMzk=&exp=11&rexp=1#/tab-comments/&page=1&order=buyers

آریا هم 24 ماهه: https://....ir/internal-hardwares/hdd-western-digital-blue-4tb

نمیدونم این بالایی معتبره یا نه؟ اگه آره از همون آریا بخرم.

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، RED گفته است :

اوکی. پس تصمیم گیری شد. همون 4ترا میخرم آبی رو.

بسیار عالی

سعی کنین هارد رو حضوری بخرین، چون هم میتونین تاریخ و نوع گارانتی رو چک کنین و هم میشه به فروشنده گفت که براتون تستش کنه...

در هر حال اگر قصد خرید اینترنتی داشتین هم از لیون می‌تونین تهیه کنین و بگین با بهترین حالت ممکن بسته‌بندی کنن (اگر قیمت رو احساس می‌کنین واقعی نیست تماس بگیرین با واحد فروش فکر کنم اصلاح می‌کنن)

لینک به دیدگاه

در در 17 آذر 1398 در 16:24، EHSANRF گفته است :

بسیار عالی

سعی کنین هارد رو حضوری بخرین، چون هم میتونین تاریخ و نوع گارانتی رو چک کنین و هم میشه به فروشنده گفت که براتون تستش کنه...

در هر حال اگر قصد خرید اینترنتی داشتین هم از لیون می‌تونین تهیه کنین و بگین با بهترین حالت ممکن بسته‌بندی کنن (اگر قیمت رو احساس می‌کنین واقعی نیست تماس بگیرین با واحد فروش فکر کنم اصلاح می‌کنن)

متاسفانه هرجا گشتم گارانتی این هارد رو بیشتر از یه سال پیدا نکردم. لیون هم هرچقدر پیام دادم جواب ندادن. قیمتشو هم زیاد زدن. نمیدونم این پشتیبانی سایتشون به چه دردی میخوره..

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، RED گفته است :

متاسفانه هرجا گشتم گارانتی این هارد رو بیشتر از یه سال پیدا نکردم. لیون هم هرچقدر پیام دادم جواب ندادن. قیمتشو هم زیاد زدن. نمیدونم این پشتیبانی سایتشون به چه دردی میخوره..

اون سایت هایی هم که قیمت کمتر زدن  قبلش زنگ بزن قیمت دقیق ازشون سوال کن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...