رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک ddr2 و pci express 2.0

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز:

من یک برنامه نویس هستم و سیستم قدیمی خوبی دارم که به دلیل محتاط بودن و درست برخورد کردن با سیستم تا الان برای من کارآمد بوده است.

مشخصات pc به صورت زیر هست :

مادر برد : Asus - M3A78

رم : ADATA Gaming series 4GB Kit / 2 x 2GB DDR2 800MHz Desktop RAM Dual-Channel

در لینک بالا رم 1066 می باشد و رم من دقیقاً مشابه رم بالا می باشد - اما باس 800Mhz

سی پی یو : AMD Phenom 9950 Quad-Core_Black Edition

کارت گرافیک : Nvidia GeForce 8400 GS (PCI Express x16-512MB)

کارت گرافیک من مشابه کارت گرافیک بالا می باشد و  PCI EXPRESS 2.0 و DDR2 می باشد.

پاور : Green 580W

مشکلی که دارم اینه که یک مدت بودموقع کار پی سی Freeze می شد و این حالت به صورت Random اتفاق می افتاد و از حالت Freeze خارج نمی شد.

بالاخره ویندوز رو عوض کردم و دیدم در ویندوز جدید وضع به همین صورت هست.

یک دو دفعه از چندین مرتبه Freeze پی سی از Freeze خارج شد و ارور "Display driver stopped responding and has recovered" رو داد.

برای همین شک من روی این هست که مشکل سخت افزاری و از کارت گرافیک هست.

برای حل مشکل درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم. اما مشکل همچنان به قوت خود باقی بود.

برای اینکه 100 درصد مطمئن شم ایراد Freeze از کارت گرافیک هست در Device Manager قسمت display adapter رو disable کردم و شروع به کار با ویندوز کردم.

در حالت disable بودن Freeze اتفاق نیافتاد.

شک دیگه ای که دارم اینه که نکنه مشکل از پاور سیستم باشه و به دلیل نقص سخت افزاری باعث  Freeze شدن سیستم و گاهی از کار افتادن کارت گرافیک می شه.

نظر شما در مورد مشکل Freeze شدن سیستم من چی هست و چطور می تونم بفهمم دقیق مشکل از کجاست؟

اگر مشکل سخت افزاری و از کارت گرافیک باشه از کجا می تونم می تونم مشابه این کارت گرافیک رو خریداری و جایگزین کنم؟

همان طور که می دونید مدل کارت گرافیک من قدیمی هست و شاید در بازار گیر نیاد. آیا جایی برای تعمیر این کارت گرافیک وجود دارد؟

خیلی ممنون می شم در این باره منو راهنمایی کنین تا این مشکل جدی حل شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...