رفتن به مطلب

قیمت گذاری و مشاوره برای ارتقا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

سلام به همه شما دوستان عزیز!

دوستان سیستم من اینه:

مادربرد

ASUS P5KPL-AM

cpu

Intel Core duo E8400

رم

3GB ddr2

و گرافیک

XFX GTS 250 1GB GDDR3 256bit

خواستم بدونم هر کدوم از قطعات چقدر می ارزن؟(گرافیک جدا و مادربرد و cpu و رم ها جدا)

و در بعد آیا ارتقا به GA-870A-USB3L  و fx-4320 خوبه؟؟؟

البته فعلا cpu رو یه چیز که فقط سیستم رو بالا بیاره گیر میارم و بودجه ارتقا هم 100 هزار تومن هست.

ممنون از شما که راهنمایی می کنید.

ویرایش شده توسط _abbas_glv
لینک به دیدگاه

درود بودجه ارتقا که کم هست داداش و فک نکنم با این مبلغ بتونید کاری بکنید اما اگر فرض بگیریم که شما بخوای روی همین مادربورد بمونی و کمترین هزینه رو بکنی پردازنده رو باید زودتر از همه ارتقا بدی و کوچ کنی به پردازنده های Core 2 quad که 4 هسته ای محسوب میشن پردازنده فعلی شما جز پردازنده های  2 هسته ای تاپ زمان خودش محسوب میشه قیمت پردازنده شما که نهایتش فک کنم 50 تومن بیرزه البته اگر کسی بخوادش! اما اینکه چی جایگزینش بشه نظر من روی پردازنده  Q8400  هست با قیمت 150 تومن

لینک به دیدگاه

سلام

مهاجرت به سوکت AM3 در حالت کلی اشکالی نداره اما ذکر 2 نکته مهمه .

1. برای شما که سوکت 775 و 3 گیگ رم DDR2 دارید خرید یه 4 هسته ای سری Q بهتر از خرید یه 4 هسته ای سری FX هستش .

2. با 100 تومن بودجه خرید مینی که پردازنده سری FX ساپورت کنه ( حتی با فروش باندل فعلی ) سخته ( اگه نگیم غیر ممکنه ) . فراموش نکنید که شما مجبور هستید با مقدار بسیار کمی رم سیستم رو ران کنید چون پولی برای خرید رم وجود نداره و مادربرد مورد نظرتون هم مموری DDR3 میخواد . به عبارت دیگه شما مجبوری با فروش رمهای فعلی رم DDR3 بخری .

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

مهاجرت به سوکت AM3 در حالت کلی اشکالی نداره اما ذکر 2 نکته مهمه .

1. برای شما که سوکت 775 و 3 گیگ رم DDR2 دارید خرید یه 4 هسته ای سری Q بهتر از خرید یه 4 هسته ای سری FX هستش .

2. با 100 تومن بودجه خرید مینی که پردازنده سری FX ساپورت کنه ( حتی با فروش باندل فعلی ) سخته ( اگه نگیم غیر ممکنه ) . فراموش نکنید که شما مجبور هستید با مقدار بسیار کمی رم سیستم رو ران کنید چون پولی برای خرید رم وجود نداره و مادربرد مورد نظرتون هم مموری DDR3 میخواد . به عبارت دیگه شما مجبوری با فروش رمهای فعلی رم DDR3 بخری .

البته من مشکلم روی خرید مادربرده که ۴۰۰ هزار تومنه،و قیمتش تقریبا نسب به امکانات و شرایط اقتصادی خوبه به نظرم و نمیخوام ریسک کنم،

اگه مادربرد و cpu و رم کامپیوترمو ۳۵۰ هزار تومن هم که ببرم،۵۰ هزار تومن میمونه که یه cpu گیر بیارم تا زمانی که دوباره پول سیو کنم برم برای FX

البته رم ddr3 رو هم یه ماژول ۲ گیگ دارم که ازش استفاده کنم

+)خدارو شکر انقدر وضع اقتصادی خوبه که همین ۱۰۰ هزارتومن رو دارم که استفاده کنم!!!!

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، _abbas_glv گفته است :

به نام خدا

سلام به همه شما دوستان عزیز!

دوستان سیستم من اینه:

مادربرد

ASUS P5KPL-AM

cpu

Intel Core duo E8400

رم

3GB ddr2

و گرافیک

XFX GTS 250 1GB GDDR3 256bit

خواستم بدونم هر کدوم از قطعات چقدر می ارزن؟(گرافیک جدا و مادربرد و cpu و رم ها جدا)

و در بعد آیا ارتقا به GA-870A-USB3L  و fx-4320 خوبه؟؟؟

البته فعلا cpu رو یه چیز که فقط سیستم رو بالا بیاره گیر میارم و بودجه ارتقا هم 100 هزار تومن هست.

ممنون از شما که راهنمایی می کنید.

لطفاً اگه میشه دوستان قیمتشون رو هم محبت کنید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...