رفتن به مطلب

افزوده شدن دکمه درخواست پیامکی رمز پویا به صفحات پرداخت اینترنتی

ahmadsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی از اضافه شدن دکمه جدیدی به صفحات پرداخت اینترنتی از ابتدای دی ماه به منظور درخواست پیامکی رمز دوم پویا خبر داد.

مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در توییتر با اشاره به راه‌اندازی سامانه هریم از ابتدای دی ماه و ارسال پیامکی رمز دوم پویا گفت: برای ارتقاء تجربه کاربری و امکان دریافت رمز دوم پویا با پیامک، از ابتدای دی ماه یک دکمه جدید به صفحات پرداخت اینترنتی اضافه خواهد شد و مشتریانی که شماره خود را به بانک اعلام کرده‌اند با فشردن این دکمه رمز دوم پویا را از طریق پیامک دریافت خواهند کرد.

67120.jpg

منبع

هشداردرگاه اینترنتی ramzepooya.com  جعلی است

بانک مرکزی با تاکید بر اینکه مردم مراقب دریافت پیامک‌های جعلی اخذ رمز پویا باشند، اعلام کرد: درگاه اینترنتی ramzepooya.com جعلی است.

بانک مرکزی روز سه شنبه اعلام کرد: آدرس اینترنتی سایت این بانک cbi.ir است و هرگونه لینک در پیامک‌ها که مشتری را به صفحات ساختگی بانک مرکزی و سایر بانک‌ها هدایت کند، فیشینگ به‌همراه دارد.

بر این اساس، توجه به نشانی سایت هر بانک و مراجعه مستقیم به آن ضروری است.

منبع

باگ امنیتی در رمز یک بار مصرف پیامک امن نیست

بانک مرکزی این طرح را برای کاهش آمار فیشینگ و جلوگری از کلاهبرداری‌های مشابه و به عبارت دیگر افزایش ضریب امنیتی تراکنش‌های بدون حضور کارت اجرا می‌کند و این در حالی است که در بخشی از شکل اجرای این طرح، مشکلات امنیتی مهمی وجود دارد.

مشتریانی که اقدام به دریافت رمز دوم پویا از طریق اپلیکیشن‌های بانکی می‌کنند، باید پس از ورود به اپلیکیشن و وارد کردن نام کاربری و رمز عبور که از بانک‌ دریافت کرده‌اند یا روش‌های دیگری چون اثر انگشت، رمز دوم پویا را از طریق اپلیکیشن‌ دریافت کنند.البته این نرم‌افزارها برای ارسال رمز به صورت آفلاین عمل کرده و نیازی به دسترسی به اینترنت ندارند.

حال آنکه افرادی که فاقد گوشی هوشمند هستند یا به هر دلیلی می‌خواهند از طریق پیامک رمز دوم پویای خود را دریافت کنند، با کلیک روی دکمه‌ای که در درگاه پرداخت اینترنتی یا سایر تراکنش‌های بدون حضور کارت تعبیه می‌شود، می‌توانند رمز دوم را به صورت پیامک دریافت کنند.

به این ترتیب، در صورتی که گوشی تلفن همراه و کارت بانکی فردی به سرقت رفته، مفقود شود یا به هر دلیلی در اختیار شخص دیگری باشد، آن شخص می‌تواند تنها با داشتن شماره کارت، CVV۲ و تاریخ انقضا که همه آن‌ها روی کارت بانکی درج شده، حتی بدون در اختیار داشتن کارت و فقط با گوشی فرد اقدام به سرقت از کارت بانکی فرد کند.

این در حالی است که تنها راهکار حاضر برای جلوگیری از این موضوع، سوزاندن سریع سیم کارت یا کارت بانکی به سرقت رفته است، در حالی که ممکن است سرقت یا مفقودی در ساعات غیرکاری یا روزهای تعطیل اتفاق بیفتد که در آن صورت فرد دسترسی به شعب بانکی یا تلفن همراه برای از بین بردن کارت بانکی یا سیم کارت خود ندارد.

از سوی دیگر در حال حاضر بسیاری از گوشی‌های تلفن همراه دارای قفل ایمنی صفحه نمایش هستند، اما اعلان‌های (Notification) پیامک و سایر پیام‌رسان‌های آن‌ها حتی در صورت قفل بودن گوشی روی صفحه ظاهر می‌شود، بنابراین تمامی مشتریان بانکی باید با مراجعه به تنظیمات گوشی تلفن همراه خود، محتوای اعلان‌های خود را در زمان قفل بودن صفحه نمایش پنهان کنند.

اما باید این را در نظر داشت که برخی گوشی‌های تلفن همراه قدیمی که هوشمند هم نیستند، سیستم قفل صفحه نمایش به صورت رمزگذاری ندارند و به سادگی می‌توان به آن‌ها دسترسی پیدا کرد.

راه‌کار چیست؟

در این زمینه بانک مرکزی هنوز راهکاری ارائه نکرده و بر همین اساس مردم باید این موضوع را مدنظر قرار دهند که تا حد امکان از اپلیکیشن‌های بانکی برای دریافت رمز دوم استفاده کنند. ‌

همچنین بانک‌ها نیز باید با توجه به سوابق مشتریانی که از طریق اپلیکیشن‌ اقدام به دریافت رمز دوم کرده‌اند، در صورت درخواست ارسال پیامک، آن‌ها را ملزم به استفاده از اپلیکشن برای دریافت رمز کنند، چراکه ممکن است، مشتری قبلا از طریق اپلیکیشن رمز خود را گرفته باشد، اما فرد سودجو درخواست پیامک برای انجام عملیات را بدهد.

البته این موضوع می‌تواند از سوی دیگر اخلال در کار مشتریان ایجاد کند، برای مثال ممکن است فعالیت یک اپلیکیشن بانکی به هر دلیلی روی گوشی فردی متوقف شود و فرد بخواهد از پیامک استفاده کند که در این مورد با مشکل مواجه خواهد شد.

شاید بهترین راه این باشد که درخواست ارسال پیامک برای مشتریانی که قبلا از اپلیکیشن‌ استفاده کرده‌اند فقط در زمان ساعات کاری بانک و پس از وقفه‌ای چند ساعته در دسترس باشد.به هر حال این توصیه به مردم می‌شود که از اپلیکیشن‌های بانکی به جای پیامک برای دریافت رمز دوم استفاده کنند، هرچند که بانک مرکزی و بانک‌ها نیز باید برای این مشکلات پاسخ‌گو باشند.

منبع

لینک به دیدگاه

اینورشو درست میکنن اونوش خراب میشه

حکایت همون بناییه که پا میزاره رو زمینی که خودش سیمان کاری کرده و جلوشو صاف میکنه و میره جلو از پشت جا پاهاش مونده

لینک به دیدگاه

اقا الان اپلیکیشن ریما روی اندروید ۱۰ کار نمیکنه. یعنی اگه درست نشد اینجوری میتونم رمز رو دریافت کنم بدون اپ؟ با sms?

لینک به دیدگاه

واقعا درک نمی کنم چرا ملت برای اجرا شدن این طرح غر میزنن. بهترین روش جلوگیری از فیشینگ رمز پویا هست. این همه فشینگ انجام میشد ملت می گفتن چرا جلوش رو نمی گیرن. حالا که دارن جلوش رو میگیرن ملت باز غر میزنن چرا دارن اجرا می کنن.

ما کشور پیشرفته ای نیستیم کارها سخت انجام میشه اما امیدوارم به مرور مشکلات رفع بشه.

یه کار درست بانک مرکزی انجام داده همین رمز پویا هست که فشینگ رو به مراتب سخت تر می کنه.

احتمالا بالای ۹۰ درصد فشینگ ها با همین رمز پویا حل بشه بقیه هم پلیس فتا با تمرکز بیشتر بتونه بهش رسیدگی کنه. الان به قدری پرونده زیاده که احتمالا توان مناسب رسیدگی ندارن.

من کاملا موافق رمز پویا هستم. باید زودتر انجام میشد اما همین که انجام میشه باز جای شکرش باقیه.

لینک به دیدگاه

این طرح هنوز اول راه طبیعتن مشکلاتی داره.که به مرور حل میشه.ولی در کل طرح خوبی و همون جور که دوستمون اشاره کرد۹۰ درصد فشینگ ها با همین رمز پویا حل میشه.

لینک به دیدگاه

خوب بیان یه چیزی مثل google authenticator بذارن که رمز رندوم و واسه هرکسی تولید می کنه. آفلاین هم جواب میده. البته جوابش رو خودتون می دونید که 🙁

لینک به دیدگاه

در در 26 آذر 1398 در 04:07، Behrouz Molaei گفته است :

اقا الان اپلیکیشن ریما روی اندروید ۱۰ کار نمیکنه. یعنی اگه درست نشد اینجوری میتونم رمز رو دریافت کنم بدون اپ؟ با sms?

درود ،بله .درصورت پیاده‌سازی این طرح، دیگر به نصب اپلیکیشن‌های رمزساز بانکی نیازی نیست و کافی است مشتریان با مراجعه به شعب بانکی، شماره‌ی تلفن‌همراه خود را اعلام و تأیید کنند تا بتوانند تنها با زدن یک دکمه در صفحه‌ی پرداخت اینترنتی، رمز دوم پویا را ازطریق پیامک دریافت کنند.

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، ahmadsa گفته است :

درود ،بله

درصورت پیاده‌سازی این طرح، دیگر به نصب اپلیکیشن‌های رمزساز بانکی نیازی نیست و کافی است مشتریان با مراجعه به شعب بانکی، شماره‌ی تلفن‌همراه خود را اعلام و تأیید کنند تا بتوانند تنها با زدن یک دکمه در صفحه‌ی پرداخت اینترنتی، رمز دوم پویا را ازطریق پیامک دریافت کنند.

سلام

همون موقعی که من شماره رو دادم به بانک که هر وقت انتقالی صورت گرفت پیام بده،همون کافیه؟یا یه ثبت نام جدا گونست؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

واقعا درک نمی کنم چرا ملت برای اجرا شدن این طرح غر میزنن. بهترین روش جلوگیری از فیشینگ رمز پویا هست. این همه فشینگ انجام میشد ملت می گفتن چرا جلوش رو نمی گیرن. حالا که دارن جلوش رو میگیرن ملت باز غر میزنن چرا دارن اجرا می کنن.

ما کشور پیشرفته ای نیستیم کارها سخت انجام میشه اما امیدوارم به مرور مشکلات رفع بشه.

یه کار درست بانک مرکزی انجام داده همین رمز پویا هست که فشینگ رو به مراتب سخت تر می کنه.

احتمالا بالای ۹۰ درصد فشینگ ها با همین رمز پویا حل بشه بقیه هم پلیس فتا با تمرکز بیشتر بتونه بهش رسیدگی کنه. الان به قدری پرونده زیاده که احتمالا توان مناسب رسیدگی ندارن.

من کاملا موافق رمز پویا هستم. باید زودتر انجام میشد اما همین که انجام میشه باز جای شکرش باقیه.

سلام دقیقا طرح خوبی هست

من کارم تو نت هست کلی ادم کلاه بردار کارت مردم هر روز هک میکردن و به حساب من پول میخواستن بزنن چند بار هم مشکل نزدیک بود ایجاد بشه برام

ومجبور بودم عکس کارت بانکی طرف بگیرم اما از 4 روز دیگه مشکلات ندارم دیگه طرح خوبی هست تنها کار مفید اینا بعد این همه مدت هست 

هفته 700 پرونده فیشینگ فقط تو تهران بوده که با این طرح مردم راحت میشن و دیگه کسی پولش دزدیده نمیشه

لینک به دیدگاه

در در 26 آذر 1398 در 07:58، Silvermanhhh گفته است :

سلام

همون موقعی که من شماره رو دادم به بانک که هر وقت انتقالی صورت گرفت پیام بده،همون کافیه؟یا یه ثبت نام جدا گونست؟

درود،دوست عزیز،اطلاعی ندارم باید بپرسید، برای این طرح هم که عنوان شده شماره اعلام و تایید بشه.

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

واقعا درک نمی کنم چرا ملت برای اجرا شدن این طرح غر میزنن. بهترین روش جلوگیری از فیشینگ رمز پویا هست.

1575798804238.gif.cd494af0da215e9f2c9fc3ae51dc23e7.gif

ویرایش شده توسط Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

من رفتم عابربانک رمز دوم پویا رو فعال کردم یه رسید داد که کد فعال سازی رو نوشته ولی اولش BBE هست و نوشته ادامه کد پیامک میشه که این برام اومد😑😕

بانک ملي
بخش دوم توکن-رمز دوم
fe44672347936f099cc683469d48715d8cc2355122e2c110cb961da617cbaaf692902efb35e6ccac2d5f87e9ff063f04da439250049185cea3af2aa1

الان این چیه؟؟؟ 

لعنت بهشون فقط میخوان مارو تو دردسر بندازن کم مشغول بدبختی هستیم اینام هی اضافه میکنن

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

من رفتم عابربانک رمز دوم پویا رو فعال کردم یه رسید داد که کد فعال سازی رو نوشته ولی اولش BBE هست و نوشته ادامه کد پیامک میشه که این برام اومد1f611.png1f615.png

بانک ملي
بخش دوم توکن-رمز دوم
fe44672347936f099cc683469d48715d8cc2355122e2c110cb961da617cbaaf692902efb35e6ccac2d5f87e9ff063f04da439250049185cea3af2aa1

الان این چیه؟؟؟ 

لعنت بهشون فقط میخوان مارو تو دردسر بندازن کم مشغول بدبختی هستیم اینام هی اضافه میکنن

برنامه رمزبانبانک ملی  را نصب کنید.

دو بخش داره که در قسمت اول کد چاپی و در قسمت دوم کد دریافت شده از طریق پیامک را وارد می کنید.

بعد از اون هر ۶۰ ثانیه یک رمز در اختیار شما قرار میده!

لینک به دیدگاه

من اصلا از اینترنت بانک استفاده نمیکنم و فقط خرید اینترنتی دارم و انتقال هم با اپلیکیشن (همراه کارت) هست

سر این رمز پویای کوفتی امروز مجبور شدم برم بانک

بانک گردشگری که نام کاربری و رمز عبور داد اومدم اپلیکیشن نصب کردم و چند بار با دقت اطلاعاتو وارد کردم ولی گفت نادرسته

زنگ زدم بانک گفتم گلابی این چیه داستانش

گفت لابد اعداد رو فارسی زدی

گفتم خوشگل پسر از کیبورد مجازی خودتون استفاده کردم

گفت نمیدونم دیگه الان تلفنی نمیتونم کاری بکنم پاشو دوباره فردا بیا😄

بانک قوامین رفتم از طریق عابر بانک فعال کردم یه لینک و کد فعال سازی اومده ولی هرچی میزنم اصلا لینک بالا نمیاد

https://www.ghbi.ir/

هنوزم سایت بانک قوامین برام بالا نمیاد!نمیدونم چرا

ازون طرفم شب رفتم ملی گفتم شاید با عابر بانک بشه فعال کرد که دیدم زده به بانک مراجعه کنید

خلاصه فردا دوباره علاف ایناییم تا شاید این رمز پویای لعنتی رو بدن

حالا نمی شد به جای پویا اسم قشنگ تری بذارن؟مثلا کی کاووس😂

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، shadowfax گفته است :

برنامه رمزبانبانک ملی  را نصب کنید.

دو بخش داره که در قسمت اول کد چاپی و در قسمت دوم کد دریافت شده از طریق پیامک را وارد می کنید.

بعد از اون هر ۶۰ ثانیه یک رمز در اختیار شما قرار میده!

اصن فعال نشده که رمزو بده 

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

اصن فعال نشده که رمزو بده 

تا رمزبان برای خط ثبت شده برای حساب فعال نشده باشه که شما نمی تونید از خودپرداز در خواست فعال سازی بدین!

چطور فعال نیست واستون و اون کد را  گرفتین دوست عزیز؟

اول رمزبان را نصب و بعد برای شماره خودتون که  در بانک ثبت شده فعال می کنید.

توی این مرحله یک کد تایید میاد که واردش می کنین و بعد از تعیین رمز برنامه  رمزبان برای شما فعال میشه.

حالا میرید خودپرداز و درخواست فعال سازی رمز دوم پویا از طریق رمزبان را ثبت میکنید که همونطور که گفتین یک کد دو قسمته از طریق رسید و پیامک به شما میده.

این کد دو قسمتی را در رمزبان وارد کنید شروع میکنه به تولید رمز در هر ۶۰ ثانیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

من رفتم عابربانک رمز دوم پویا رو فعال کردم یه رسید داد که کد فعال سازی رو نوشته ولی اولش BBE هست و نوشته ادامه کد پیامک میشه که این برام اومد1f611.png1f615.png

بانک ملي
بخش دوم توکن-رمز دوم
الان این چیه؟؟؟ 

اون رمز و شماره  سریال اینجا نزارید راحت میتونن رمز پویاتونو بدزدن برید از خودپرداز یه رمز دیگه بگیرید

لینک به دیدگاه

اومدن سیستم رمز پویا چیز خوبیه و باعث جلوگیری از خیلی از دزدی ها میشه ولی نمیدونم چرا قبل از اینکه راه کارهای این چنینی رو میخوان بدن بیرون قبلش یه گروه نمیزارن که برن و در موردش تحقیق کنن و یه چیز کامل و جامع بدن بیرون که ملت اینقدر دردسر نداشته باشن. الان به جای اینکه تمامی بانکها بیان و یک نرم افزار جامع بدن هر بانکی رفته برای خودش یه اپ داده بیرون و بعضی از بانکها هم با هم یکی شدن. الان در دنیا چه تعداد سایت از google authenticator  استفاده میکنن و کار ملت رو راحت کردن، برای بانک مرکزی اونقدره سخته که یه سیستم جامع میدادن بیرون. سیستم پیامکی هم دچار مشکلاتی خواهد شد، مثلا هزینه اش که به طور حتم از خود مشتری میگیرن به صورت سالیانه. یا اینکه ممکنه پیامک براتون همون لحظه نیاد و مشکلات این چنینی.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، shadowfax گفته است :

تا رمزبان برای خط ثبت شده برای حساب فعال نشده باشه که شما نمی تونید از خودپرداز در خواست فعال سازی بدین!

چطور فعال نیست واستون و اون کد را  گرفتین دوست عزیز؟

اول رمزبان را نصب و بعد برای شماره خودتون که  در بانک ثبت شده فعال می کنید.

توی این مرحله یک کد تایید میاد که واردش می کنین و بعد از تعیین رمز برنامه  رمزبان برای شما فعال میشه.

حالا میرید خودپرداز و درخواست فعال سازی رمز دوم پویا از طریق رمزبان را ثبت میکنید که همونطور که گفتین یک کد دو قسمته از طریق رسید و پیامک به شما میده.

این کد دو قسمتی را در رمزبان وارد کنید شروع میکنه به تولید رمز در هر ۶۰ ثانیه.

همه این کارارو با ussd انجام دادم بعدش که رفتم عابر بانک بخش دوم رمز یه چیزی اومد که احساس میکنم اشتباه سیستم

هدفم اینه که از اپ استفاده نکنم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

اون رمز و شماره  سریال اینجا نزارید راحت میتونن رمز پویاتونو بدزدن برید از خودپرداز یه رمز دیگه بگیرید

مگه این شماره سریال؟؟؟ اشتباه سیستم نیست؟؟؟

اخه باید برا من بخش دوم کد فعالسازی بیاد این معلوم نیست چیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

مگه این شماره سریال؟؟؟ اشتباه سیستم نیست؟؟؟

اخه باید برا من بخش دوم کد فعالسازی بیاد این معلوم نیست چیه

واسه فعال سازی پویا از خودپرداز یه شمامره سریال میگیری بعدش برات پیام میداد رمز توکن

توی نرم افزار اینا رو با شماره کارتت میزنی تمام

لینک به دیدگاه

در در 26 آذر 1398 در 13:17، Miad007 گفته است :

برای بانک ملی در صورت فعال سازی از طریق ussd و انتخاب دریافت کد از طریق ussd  در خودپرداز یک کد 7 یا8 رقمی داده میشه.

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

آغاز به کار سامانه هریم از فردا/ الزامات رمز دوم پویای پیامکی

سامانه هدایت رمز یکبار مصرف تحت عنوان هریم برای ارسال رمز دوم پویای پیامکی از فردا، اول دی ماه عملیاتی می‌شود و دکمه درخواست رمز پویا با اعتبار ۱۲۰ ثانیه به صفحات پرداخت افزوده خواهد شد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت شاپرک در مستند پروتکل وب سرویس‌های درخواست رمز یکبار مصرف برای انجام تراکنش های غیر حضوری از معاونت فناوری‌های نوین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، از تارخ اول دی ماه تمامی کانال‌های انجام تراکنش بانکی نیازمند رمز دوم مانند عملیات کارت به کارت، خرید شارژ، پرداخت قبوض و غیره از جمله درگاه‌های پرداخت اینترنتی، نرم افزارهای خدمات پرداخت شرکت‌های پرداخت ساز و ... با تغییراتی همراه خواهد بود که از جمله آنها باید به افزوده شدن دکمه سامانه هریم برای ارسال رمز دوم یکبار مصرف به مشتری از طریق پیامک و بخشی به عنوان راهنما اشاره داشت.

با توجه به اجرای طرح رمز دوم پویا و عملیاتی شدن سامانه هدایت رمز یکبار مصرف تحت عنوان هریم از فردا، اول دی ماه، انجام تمامی تراکنش‌های بدون حضور کارت با کارت‌های اعتباری و برداشت نیازمند رمز دوم یکبار مصرف بوده اما به منظور عدم اختلال در انجام تراکنش‌ها، رمزهای ایستا به تدریج در بانک‌ها غیر فعال خواهند شد و این رمزها به صورت موقت در یک بازده برای انجام تراکنش در برخی بانک‌ها قابل استفاده خواهد بود؛ همچنین امکان دریافت رمز پویای پیامکی با ایجاد سامانه هریم توسط بانک مرکزی و هماهنگی شبکه بانکی فراهم شده که آن دسته از مشتریان دارای تلفن همراه هوشمند که قصد ندارند تا نرم افزار رمز ساز را دریافت و فعال کنند یا صاحبان تلفن همراه غیر هوشمند می‌توانند نسبت با تایید شماره تلفن همراه از طریق مراجعه به اینترنت بانک، خودپرداز یا شعب یکی از بانک عامل می‌توانند رمز یکبار مصرف را به سادگی از طریق پیامک دریافت کنند.

بر اساس الزامات و پیاده سازی‌های انجام شده، پس از تکمیل فیلد شماره کارت توسط کاربر، پیغام " مشتری گرامی، چنانچه از طریقی مانند برنامه کاربردی موبایلی ، رمز پویای خود را دریافت نموده‌اید، نیازی به فشردن دکمه درخواست رمز پویا نمی باشد. در ادامه، رمز پویای خود را درقسمت رمز دوم کارت وارد نمایید". در واقع اگر رمز دوم پویا را از طریق کد دستوری یا نرم فزار رمز ساز فعال کرده‌اید، می‌توانید از طریق کد USSD یا نرم افزار رمزساز رمز یکبار مصرف را دریافت و برای انجام تراکنش در قسمت رمز دوم وارد کنید اما در غیر اینصورت باید بر روی دکمه درخواست رمز پویا از طریق هریم کلیک کنید.

index.thumb.jpg.1143259d4794825da3c11513c8fcfa42.jpg

در تصویر نمونه فوق که در الزامات هریم شاپرک منتشر شده، شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پرداخت، سامانه هریم را تحت عنوان دکمه "درخواست رمز پویا" در بخش‌هایی که نیاز به رمز دوم دارد اضافه می‌کنند که دارای ثانیه شمار بوده و از زمان ارسال درخواست توسط مشتری ۲ دقیقه یا ۱۲۰ ثانیه اعتبار دارد؛ با فشردن این دکمه در صورتی که بانک صادر کننده کارت به سامانه هریم متصل شده باشد، بانک صادر کننده رمز یکبار مصرفی را تولید و به شماره تلفن اعلام شده از سوی مشتری به صورت پیامکی ارسال می‌کند که مشتری با وارد کردن آن در کادر رمز دوم و ارائه سایر اطلاعات کارت تراکنش را انجام می‌دهد؛ در این بخش پیام " مشتری گرامی، درخواست شما به بانک صادرکننده ارسال گردید؛ درصورت صحت اطلاعات وارد شده، رمز پویا از طریق پیامک به شماره تلفن همراه تاییده شده‌‍ی شما ارسال خواهد شد".

دانلود فایل :shaparak.ir

رمز دوم ثابت برای مشتریانی که بانکشان به هریم متصل نشده تا ۱۵ دی ماه اعتبار دارد

اگر متشری رمز دوم یکبار مصرف به صورت پیامکی فعال کرده باشد اما چنانچه بانک صادرکننده به سامانه هریم هنوز متصل نشده باشد، پیامی با عنوان "مشتری گرامی، بانک صادرکننده کارت شما در روزهای آتی به سامانه ارسال رمز پویا متصل خواهد شد. در حال حاضر، از رمز دوم ثابت کارت خود استفاده نمایید. لازم به ذکر است، رمز دوم ثابت کارت شما تا تاریخ ۱۵/ ۱۰/ ۱۳۹۸ معتبر خواهد بود"؛ در واقع برخی بانک‌ها هنوز اقدامات نهایی در زمینه سامانه هریم را انجام نداده‌اند و مشتریانی که رمز پویای پیامکی را فعال کرده‌اند اما بانکشان زیرساخت سامانه هریم را ندارد، می‌توانند تا پانزدهم دی ماه از رمز دوم ثابت (ایستا) استفاده کنند و پس از این تاریخ با اتصال بانک صادر کننده خود به هریم، از رمز دوم پویای پیامکی دریافت کنند.

حداکثر تعداد مجاز ارسال درخواست رمز پویای پیامکی ۵ بار است

بر اساس الزامات اعلام شده از سوی شاپرک، زمانی که مشتری بر روی دکمه درخواست رمز پویا کلیک می‌کند، رمز ارسال می‌شود اما اگر به هر دلیلی رمز ارسال نشد، مشتری باید تا اتمام مهلت زمان ارسال رمز یعنی ۱۲۰ ثانیه منتظر بماند و سپس در این زمان پیام دریافت مجدد رمز پویا را کاربر مشاهده می‌کند که با فشردن دوباره دکمه رمز پویا برای کاربر ارسال می‌شود،حداکثر تعداد مرتبه مجاز در ارسال درخواست رمز پویای پیامکی برای صفحه پرداخت برنامه کاربردی موبایلی، پنج (۵) مرتبه است.

هدایت مشتری به صفحه تراکنش ناموفق با عدم دریافت رمز پویای پیامکی با ۵ مرتبه ارسال درخواست

در صورتی که مشتری نتواند رمز پویای پیامکی را دریافت و آن را در کادر رمز دوم وارد کند، پیغامی تحت عنوان "مشتری گرامی، در صورتی که از صحت اطلاعات وارد شده اطمینان دارید ولی هنوز رمز پویای خود را دریافت ننموده اید مجددا دکمه در خواست رمز پویا را بفشارید، در غیر اینصورت جهت رفع مشکل و تایید شماره تلفن همراه خود، به بانک صادر کننده مراجعه فرمایید." به مشتری ارسال خواهد شد؛ در همین راستا، پس از پنج مرتبه درخواست رمز پویا توسط دارنده کارت، دارنده کارت به صفحه تراکنش ناموفق هدایت می‌شود.

کارت هدیه نیازی به رمز دوم پویا ندارد

شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پرداخت با ایجاد تغییراتی در زیرساخت خود این بستر را ایجاد می‌کنند تا در صورتی که کاربر شماره کارت هدیه‌ای را برای انجام تراکنش‌های بدون حضور کارت وارد کرد، پیامی به مشتری با عنوان " کاربر گرامی، کارت هدیه شما نیاز به دریافت رمز پویا(یک بارمصرف) ندارد. خواهشمند است از رمز دوم ثابت کارت هدیه خود استفاده فرمایید" اعلام شود؛ در واقع انجام تراکنش با کارت‌های هدیه نیاز به رمز دوم یکبار مصرف ندارد و برای تراکنش با این کارت‌ها باید از رمز ایستا استفاده شود.

منبع

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...