رفتن به مطلب

اشکال در فعال شدن رمز دوم پویا بانک ملی

Miad007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

من قسمت اول رمز پویا که ۸ رقمیه و ۳ حرف اولش حروف انگلیسیه رو از خودپرداز گرفتم پیامک بخش دوم رمز هم اومد برام

برنامه رمزبان رو نصب کردم در قسمت بالا کدی که خودپرداز داده و پایین کد ۱۲۰ رقمی رو کپی میکنم اما خطا میده

مشکل چیه؟؟؟ 

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

درود

من قسمت اول رمز پویا که ۸ رقمیه و ۳ حرف اولش حروف انگلیسیه رو از خودپرداز گرفتم پیامک بخش دوم رمز هم اومد برام

برنامه رمزبان رو نصب کردم در قسمت بالا کدی که خودپرداز داده و پایین کد ۱۲۰ رقمی رو کپی میکنم اما خطا میده

مشکل چیه؟؟؟ 

سلام دوست عزیز

اپ شصت رو نصب کنید ، ثبت نام رو تکمیل کنید.

بعد وارد اپ رمزبان شده و قسمت اول کد خودپرداز ، قسمت دوم کد پیامک شده را وارد کنید.

https://bmi.ir/landing/60

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، irajshop گفته است :

سلام دوست عزیز

اپ شصت رو نصب کنید ، ثبت نام رو تکمیل کنید.

بعد وارد اپ رمزبان شده و قسمت اول کد خودپرداز ، قسمت دوم کد پیامک شده را وارد کنید.

https://bmi.ir/landing/60

همین کارو کردم ولی باز نمیاد

احساس میکنم سیستم کد رو اشتباه داده

لینک به دیدگاه

دوستان من رمز پویا رو فعال کرده ام ولی امروز هنگام پرداخت تمدید اینترنت اصلا ازم رمز نخواست! مشکل از چیه؟

لینک به دیدگاه

کد رو با حروف بزرگ انگلیسی وارد میکنید ؟ یه سری عدد و یه سری حروف بزرگ 

من حدودا 7 ساعت پیش طبق مراحلی که گفتم ، رمز دوم پویا رو فعال کردم برای یکی از آشنایان

مشکل خاصی نبود

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، irajshop گفته است :

کد رو با حروف بزرگ انگلیسی وارد میکنید ؟ یه سری عدد و یه سری حروف بزرگ 

من حدودا 7 ساعت پیش طبق مراحلی که گفتم ، رمز دوم پویا رو فعال کردم برای یکی از آشنایان

مشکل خاصی نبود

بله دقیق وارد کردم فقط کد پیامکی رو کپی کردم و یه بارم تطابقش دادم که درست بود یه بارم با حروف بزرگ وارد کردم

اینم شانس ماس😕

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، RED گفته است :

دوستان من رمز پویا رو فعال کرده ام ولی امروز هنگام پرداخت تمدید اینترنت اصلا ازم رمز نخواست! مشکل از چیه؟

یه سری‌ بانک ها هنوز مشکل دارن 

https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2342194/الزام-استفاده-از-رمز-پویا-به-تعویق-افتاد

لینک به دیدگاه

من صبح رفتم بانک کشاورزی برای گرفتن توکن رمز دوم،دیدم ارور میده قابل ادامه نمیباشد،رفتم داخل پرسیدم گفتن فردا پسفردا درست میشه،اینم از اولتیماتوم بانک مرکزی،خودشون نمیدونن چند چندن باهم

لینک به دیدگاه

بانک ملی کلا ریخته بهم یه کارت به کارت ساده هم انجام نمیده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...