رفتن به مطلب

خراب شدن عکسها روی مموری موبایل؟

abc.abc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

عکسهایی که با گوشی میگیرم روی مموری کارت ذخیره میشدن الان میبینم حدود 10 درصد عکسها  خراب شدن ، بعضی هم نصفه هست مثلا نصف بالایی تصویر درسته نصف پایینش خاکستری نشون میده

به مموری کارته شک کردم چون برای چند سال پیش هست یک مموری g.skill خریدم ، اما میخوام ببینممیشه این عکسها رو هم ریکاوری یا تعمیر کرد؟ از حدود دو سال قبل تا الان عکس رو مموری دارم تازه اومدم روی سیستم بریزم میبینم بعضیها خرابن

مموری کارتی که جدید خریدم به نظرتون نیاز هست ی فرمت کامل بکنم که اگه مشکلی داره مشخص شه بعد استفاده کنم یا چون حافظه ی nand هست و نوشتن ضررداره اینکار رو انجام ندم؟

ممنون

لینک به دیدگاه

مموری کارت ها یا micro sd ها به دلیل نداشتن کامپوننت های حفاظتی در مسیر ورودشون توی بعضی گوشی ها یا به دلیل امواج الکترو مغناطیسی حاصل از گوشی (باید با یه esd shield پوشیده شده باشن )دچار اینجور آسیب ها میشن 

توصیه میشه به عنوان حافظه بلند مدت ازشون استفاده نکنین 

ترجیحا روی حافظه ی خود گوشی بریزین

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Nova Black گفته است :

مموری کارت ها یا micro sd ها به دلیل نداشتن کامپوننت های حفاظتی در مسیر ورودشون توی بعضی گوشی ها یا به دلیل امواج الکترو مغناطیسی حاصل از گوشی (باید با یه esd shield پوشیده شده باشن )دچار اینجور آسیب ها میشن 

توصیه میشه به عنوان حافظه بلند مدت ازشون استفاده نکنین 

ترجیحا روی حافظه ی خود گوشی بریزین

ممنون ، میشه این فایل های خراب رو بازیابی کرد؟

چون این مموری دیگه اعتمادی بهش نیست ی مموری g.skill خریدم ایا نیازه برای تستش اول ی فرمت کامل بکنم؟ همیشه هارد وقتی میخرم اول همینکار رو میکنم که اگه بدسکتوری داره خودشو نشون بده ، اما اینها چون متفاوت هستن و smart هم ندارن که عیوب رو مشخص کنه شک دارم چنین کاری بکنم یا به دلیل ماهیت این حافظه ها این کار رو انجام ندم

البته با erorr scan نرم افزار hd tune کل مموری جدید رو خوندم نقصی ندیدم اما خب نکته ای که هست اون مموری مشکل دار هم میشه ازش عکس رو کپی کرد ولی خراب کپی می کنه نمیدونم اصلا این تست به درد این مدل حافظه میخوره یا نه

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

ممنون ، میشه این فایل های خراب رو بازیابی کرد؟

چون این مموری دیگه اعتمادی بهش نیست ی مموری g.skill خریدم ایا نیازه برای تستش اول ی فرمت کامل بکنم؟ همیشه هارد وقتی میخرم اول همینکار رو میکنم که اگه بدسکتوری داره خودشو نشون بده ، اما اینها چون متفاوت هستن و smart هم ندارن که عیوب رو مشخص کنه شک دارم چنین کاری بکنم یا به دلیل ماهیت این حافظه ها این کار رو انجام ندم

البته با erorr scan نرم افزار hd tune کل مموری جدید رو خوندم نقصی ندیدم اما خب نکته ای که هست اون مموری مشکل دار هم میشه ازش عکس رو کپی کرد ولی خراب کپی می کنه نمیدونم اصلا این تست به درد این مدل حافظه میخوره یا نه

درود تلاشتون رو بکنید ولی معمولا جواب نمیده

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Nova Black گفته است :

درود تلاشتون رو بکنید ولی معمولا جواب نمیده

مموری رو فرمت کردم بعد با دو تا نرم افزار ریکاوری ، اونها رو ریکاوری کردم بازم به همون صورت مشکل دار هستن عکسهایی که خراب بودن

راهی برای مشکل عکس ها دارید شما؟

ممنون

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

مموری رو فرمت کردم بعد با دو تا نرم افزار ریکاوری ، اونها رو ریکاوری کردم بازم به همون صورت مشکل دار هستن عکسهایی که خراب بودن

راهی برای مشکل عکس ها دارید شما؟

ممنون

درود خیر

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Nova Black گفته است :

درود خیر

به هر حال از کمکتون ممنونم

دیگه بیخیال فایلهای خراب شدم البته فایلها رو برداشتم شاید ی روزی با ی الگوریتمی شد درستشون کرد
اومدم با چند تا ویدئو مموری رو پر کردم ببینم هیچ کدوم از فایلها رو خراب میکنه بازم ، همه رو باز کردم مشکلی ندیدم (البته کل فیلمها رو دقیقه به دقیقه ندیدم)حالا چطور خراب میکنه رو نمیفهمم شاید در ی مدت خاص که بمونن خراب میشن اما بهرحال دیگه از این مموری فقط برای انتقال فایل و چیزای غیر ضروری استفاده می کنم

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...