رفتن به مطلب

انتخاب ssd برای لپتاب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان لیونی
بنده دنبال خرید یک عدد اس اس دی برای لپتاب hp probook g1 640 هستم
لپتاب m2 ساپورت میکنه و من 99% احتمال میدم که ساتا باشه
ظرفیت مورد نیازم 120-250 هستش ترجیحا 120
میخواستم بدنم کسی اطلاع داره که آیا این لپتاب nvme  رو ساپورت میکنه یا نه؟؟
و اگر ساپورت میکنه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟

عکس از جای اس اس دی الحاق شد

20191231_231115.jpg

لینک به دیدگاه

عرض شود که، نه متاسفانه لپتاپ شما NVME رو اصلا پشتیبانی نمی کنه.

در مورد اس اس دی های SATA M.2 هم، نه اونها رو به صورت Cache Drive پشتیبانی می کنه.

اونم تازه سایز 2242 هستش، که گمونم این ابعاد باشه: اس اس دی تیم گروپ MS30 M.2 SATA 2242 128GB

من میگم ریسک نکن اصلا، اگر اس اس دی میخوای، سایز 2.5 اینچی بگیر به جای هارد دیسک استفاده کن، بیخیال M.2

لینک به دیدگاه

منظورتون از قسمت کش رو متوجه نمیشم
نمیشه ازش بوت کرد ؟؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

عرض شود که، نه متاسفانه لپتاپ شما NVME رو اصلا پشتیبانی نمی کنه.

در مورد اس اس دی های SATA M.2 هم، نه اونها رو به صورت Cache Drive پشتیبانی می کنه.

اونم تازه سایز 2242 هستش، که گمونم این ابعاد باشه: اس اس دی تیم گروپ MS30 M.2 SATA 2242 128GB

من میگم ریسک نکن اصلا، اگر اس اس دی میخوای، سایز 2.5 اینچی بگیر به جای هارد دیسک استفاده کن، بیخیال M.2

20200101_005005.jpg

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، o0shahin گفته است :

منظورتون از قسمت کش رو متوجه نمیشم
نمیشه ازش بوت کرد ؟؟

اون زمان که اینتل پلتفرم لپتاپ شما رو معرفی کرد، یک سیستم کش برای هارد دیسک ایجاد کرد، داخل وبسایت رسمی لپتاپ اگر تشریف ببرید، نوشته 32 گیگابایت کش SSD داره، این بخش از لپتاپ شما در اون زمان چنین کاربردی داشته.

حالا من نمیدونم یعنی نمیتونم با قاطعیت بگم اگر اس اس دی معمولی بگذارید اونجا - آیا ازش بوت میشه کرد مثل یک درایو مستقل یا نه، چون در اون زمان چنین کاربردی نداشته. ولی ممکنه بشه.

میتونید اون اس اس دی که لینک دادم حجم دلخواهتون رو تهیه کنید بزنید، اگر شد که فبها، به مراد دل رسیدید، اگر نشد، که اونی که خریدید بگذارید واسه فروش، یک اس اس دی 2.5 اینچی تهیه کنید.

من چنین ریسکی نمیکنم، دیگه تصمیم با خودتون.

لینک به دیدگاه

در در 10 دی 1398 در 22:44، ARMIN گفته است :

اون زمان که اینتل پلتفرم لپتاپ شما رو معرفی کرد، یک سیستم کش برای هارد دیسک ایجاد کرد، داخل وبسایت رسمی لپتاپ اگر تشریف ببرید، نوشته 32 گیگابایت کش SSD داره، این بخش از لپتاپ شما در اون زمان چنین کاربردی داشته.

حالا من نمیدونم یعنی نمیتونم با قاطعیت بگم اگر اس اس دی معمولی بگذارید اونجا - آیا ازش بوت میشه کرد مثل یک درایو مستقل یا نه، چون در اون زمان چنین کاربردی نداشته. ولی ممکنه بشه.

میتونید اون اس اس دی که لینک دادم حجم دلخواهتون رو تهیه کنید بزنید، اگر شد که فبها، به مراد دل رسیدید، اگر نشد، که اونی که خریدید بگذارید واسه فروش، یک اس اس دی 2.5 اینچی تهیه کنید.

من چنین ریسکی نمیکنم، دیگه تصمیم با خودتون.

مهندس امروز موفق شدم تا تست کنم با یه اس اس دی 
همونطور که شما فرمودین این حافظه برای کش استفاده میشد
و با وجود اینکه بایوسو آپدیت کردم  و موفق شدم رو اس اس دی ویندوز بزنم
اما متاسفانه از  اس اس دی بوت نشد
اصلا خوب نبود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...