رفتن به مطلب

ارزش خرید i7 نسل 4

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱ ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

نه دیگه تا این حد:/ وضع قدرتمند ترین i7 نسل 7 دیگه اینقدر وخیم نیست

اما با کلیت حرفتون موافقم.

داخل multi thread که 1600 بهتره , داخل بازیها هم با کارتی در حد 2060/1080 تفاوتشون  10 درصد عه. تفاوت قیمتشون هم 200 دلار !

لینک به دیدگاه

I3 9100f الان خیلی عملکردش بهتر از i7 نسل 4 6 و 7 هست چرا بیخودی هزینه اضافی میکنین حتی از رایزن 2600 و 3200 و 3400 هم بهتر عمل میکنه

ویرایش شده توسط Sohrab1369
مطلب اضافه
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Alien87 گفته است :

درود

بنده هم 4790  با کارت گرافیک 1070 دارم! CPU تا حالا جز تو بازی اساسین کرید اخریه، تو بازی دیگه ای کم نیاورده! تو رز 1080p البته! 

درود 

توی اساسین اودیسی افت فریم داشتین ؟ 

من کلا اساسین بازی نمیکنم ولی خب جهت اطلاع میپرسم

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Sohrab1369 گفته است :

I3 9100f الان خیلی عملکردش بهتر از i7 نسل 4 6 و 7 هست چرا بیخودی هزینه اضافی میکنین حتی از رایزن 2600 و 3200 و 3400 هم بهتر عمل میکنه

خب i3 9100 فقط ی بحثش مادربرد و سی پی یو هست ی بحثش رم ها برای همین مشکل هست 

ویرایش شده توسط Pooria3000
لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، Pooria3000 گفته است :

درود 

توی اساسین اودیسی افت فریم داشتین ؟ 

من کلا اساسین بازی نمیکنم ولی خب جهت اطلاع میپرسم

دورود

بله اساسین اودیسی کم میاورد حسابی! مجبور میشدم یه سری از گزینه های گرافیکی رو حسابی پایین بیارم!

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Pooria3000 گفته است :

با سلام و درود

فقط تجربه شخصیم رو میگم

4790 با gtx 1080 بازی 4k ،  60 فریم میزنم یه مشکل با این پردازنده که دارم اینه که کلا گلوگاهه که گلوی مارو ول نمیکنه ! 😅 و فقط تو یکی دو  بازی تونستم پردازشش رو به 100 درصد برسونم و باعث لگ بشه تو باقی بازیا از میانگین نهایت 60 . 70درصد بیشتر کار نمیکنه در حالی که گرافیک داره عرق میریزه رو 100 درصد پردازش ، سی پی یو به زوردلش نماد بیشتر از 50 درصد بره ! 😐

حالا این وسط سایتا و برخی افراد میگن پردازنده گلوگاهه و کم میاره نمی دونم از کجاشون درمیارن تو تجربه که اصلا اینجوری نشد ، حداقل واسه من نشد!

چندین بار خواستم به 9700k ارتقا بدم وقتی نتایج بنچ رو بررسی میکنم میبینم پول دور ریختنه ! نه که بد باشه ولی وقتی روی کل باندل رم و برد و پردازنده فعلی باس یه تومن بزارم روش تا تازه پول یه برد حرفه ای دربیاد اونم به جز پول پردازنده و رم اونم تهش فقط چند فریم ناقابل بیشتر بهم میده احساس حماقت محض میکنم ! 😕

از طرفی یادمه تو یه چند تا بنچ پردازنده 4770K در مقایسه با 8700K تو اکثر بازیا یه فریم  میداد !!! حالا فقط تفاوت قیمتشون رو ببین چقدره !!!

کلام آخر من باشم تو همین نسل میمونم تا بعدا یه نسل  قابل قبول بیاد تا ارزش هزینه رو داشته باشه ! فعلا گرافیک قابل توجه تره!

موفق باشید .

• لایک 3
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Aimbot گفته است :

داخل multi thread که 1600 بهتره , داخل بازیها هم با کارتی در حد 2060/1080 تفاوتشون  10 درصد عه. تفاوت قیمتشون هم 200 دلار !

در بازی امتیاز مولتی و... هیچ اهمیتی نداره.

ملاک های دیگری داره از جمله قدرت تک هسته، فرکانس و... حائز اهمیت هستند که 7700k در این زمینه از هر لحاظ در مقابل 1600 برترظاهر میشه. 

اصلا مقایسه 1600 و 7700k شوخی بحساب میاد، اختلاف فاحشی میانشون وجود داره.

ملاک ما برتری نه قیمت. از این لحاظ موارد مختلف با قیمت مناسب به دوستون پیشنهاد شده... 

به 4 هسته بودن 7700k نگاه نکیند.. غولی هست برای خودش، مطمئنا تا Gtx1080 رو هم با بهترین فریم ممکن نسبت به رقبای نسل خودش میتونه هندل کنه.

شما نمیتونی یک تست یا بنچمارک در گیم برای بنده بیاری که برتری 1600 رو نسبت به 7700k نشون بده.

در ضمن از اورکلاک پذیری فوق‌العاده این cpu نمی‌توان گذشت.. بخصوص پس از دلید، توانایی زدن 4.9 و 5 GHz رو براحتی داره.

اما اگر منظورتون از نظر بصرفه بودن در مقابل هزینه بود، قضیه فرق میکنه.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، abidi گفته است :

با سلام و درود

فقط تجربه شخصیم رو میگم

4790 با gtx 1080 بازی 4k ،  60 فریم میزنم یه مشکل با این پردازنده که دارم اینه که کلا گلوگاهه که گلوی مارو ول نمیکنه ! 1f605.png و فقط تو یکی دو  بازی تونستم پردازشش رو به 100 درصد برسونم و باعث لگ بشه تو باقی بازیا از میانگین نهایت 60 . 70درصد بیشتر کار نمیکنه در حالی که گرافیک داره عرق میریزه رو 100 درصد پردازش ، سی پی یو به زوردلش نماد بیشتر از 50 درصد بره ! 1f610.png

حالا این وسط سایتا و برخی افراد میگن پردازنده گلوگاهه و کم میاره نمی دونم از کجاشون درمیارن تو تجربه که اصلا اینجوری نشد ، حداقل واسه من نشد!

چندین بار خواستم به 9700k ارتقا بدم وقتی نتایج بنچ رو بررسی میکنم میبینم پول دور ریختنه ! نه که بد باشه ولی وقتی روی کل باندل رم و برد و پردازنده فعلی باس یه تومن بزارم روش تا تازه پول یه برد حرفه ای دربیاد اونم به جز پول پردازنده و رم اونم تهش فقط چند فریم ناقابل بیشتر بهم میده احساس حماقت محض میکنم ! 1f615.png

از طرفی یادمه تو یه چند تا بنچ پردازنده 4770K در مقایسه با 8700K تو اکثر بازیا یه فریم  میداد !!! حالا فقط تفاوت قیمتشون رو ببین چقدره !!!

کلام آخر من باشم تو همین نسل میمونم تا بعدا یه نسل  قابل قبول بیاد تا ارزش هزینه رو داشته باشه ! فعلا گرافیک قابل توجه تره!

موفق باشید .

درود 

خیلی لطف کردید که اینقدر با حوصله توضیح دادید 

ممنونم از لطف شما بابت راهنمایی کردن 

پس من همین کارو میکنم 

اره گرافیک خیلی مهمتره اما خب پردازنده هم مهم و حیاتیه 

چون حتی برای تعویض گرافیک هم  بازم به پردازنده خوب نیازه 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Alien87 گفته است :

دورود

بله اساسین اودیسی کم میاورد حسابی! مجبور میشدم یه سری از گزینه های گرافیکی رو حسابی پایین بیارم!

اهااا متوجه شدم 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

در بازی امتیاز مولتی و... هیچ اهمیتی نداره.

ملاک های دیگری داره از جمله قدرت تک هسته، فرکانس و... حائز اهمیت هستند که 7700k در این زمینه از هر لحاظ در مقابل 1600 برترظاهر میشه. 

اصلا مقایسه 1600 و 7700k شوخی بحساب میاد، اختلاف فاحشی میانشون وجود داره.

ملاک ما برتری نه قیمت. از این لحاظ موارد مختلف با قیمت مناسب به دوستون پیشنهاد شده... 

به 4 هسته بودن 7700k نگاه نکیند.. غولی هست برای خودش، مطمئنا تا Gtx1080 رو هم با بهترین فریم ممکن نسبت به رقبای نسل خودش میتونه هندل کنه.

شما نمیتونی یک تست یا بنچمارک در گیم برای بنده بیاری که برتری 1600 رو نسبت به 7700k نشون بده.

در ضمن از اورکلاک پذیری فوق‌العاده این cpu نمی‌توان گذشت.. بخصوص پس از دلید، توانایی زدن 4.9 و 5 GHz رو براحتی داره.

اما اگر منظورتون از نظر بصرفه بودن در مقابل هزینه بود، قضیه فرق میکنه.

همین الان هم بعضی از بازیها 8ترد رو صد در صد میکنن. استریم , ضبط فیلم , overlay دیسکورد و بقیه نرم افزارها و ....  که همه سینگل ترد نیستن. مولتی ترد الان خیلی مهم عه و اینتل هم این رو میدونه. برای همین تمام i5/i3 های نسل 10 برای اولین بار از hyper threading  پشتیبانی میکنن (البته با فرکانس پایینتر) .

اختلاف فاحشی بینشون وجود نداره اتفاقاً (مگر اینکه قیمت رو مقایسه کنیم فقط) . 1600 حدود 13 درصد داخل گیمینگ ضعیفترِ از 7700k که عدد بزرگی نیست.  داخل productivity هم که 1600 بهتره.

Average.thumb.png.f4671272034fbd2f79c12190b00a8cc4.png

البته این تست با 1080ti بوده, سال 2017, زمانی که بعضی از بازیها با رایزن و  کلاً پردازنده بیشتر از 4 هسته مشکل داشتن , با کارتی مثل 1060/580 تفاوت  صفر عه. 1600 با کولراستوک به 4ghz میرسه بدون هزینه اضافه. یعنی شد 9درصد تفاوت در گیمینگ. 7700k برای رسیدن به 5ghz که نیاز به aio 240 داره یعنی حدود 100 دلار هزینه اضافه (حداقل). حتی اگر اورکلاک هم نشه در هر جهت نیاز به یه کولر افترمارکت داره. تفاوت قیمت بین 7700k و 1600 با احتساب یه کولر 60 دلاری  برای 7700k حدود 200درصد عه.  

معمولاً اولین چیزی که برای خریدار مهمه کارایی/قیمت هستش نه برتری فقط در گیمینگ مگرنه الان همه 2080ti/9900k داشتن . این لیست آمازون فکر کنم به تنهایی مدرک خوبی برای اثبات این حرف باشه

rrr.thumb.PNG.73b7d0a4c12bed49fcc69691beb2496b.PNG

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، Aimbot گفته است :

دوست گلم. شما باز منظور بنده رو نگرفتید.. بنده حتی در پست قبلی ذکر کردم که ملاک ما برتری میان این دو cpu نامبرده هست. 

تمام پست های بنده در رابطه با  این بحث، همه تنها برای اثبات برتری 7700k نسبت به 1600 و در پاسخ به این سخن شما بوده:

در 20 ساعت قبل، Aimbot گفته است :

به قیمت فضایی 7700k نگاه نکنید که از 3700x هم گرونتره. قدرتش حتی در حد رایزن 1600 هم نیست.

و در باره قیمت حرفی زده نشده بود.

و این رو هم اضافه کنم فرکانس 5 GHz تنها مثالی  بارز از قدرت این cpu بود، قطعا در فرکانس دیفالت از 1600 برتره  و  حتی با یک اورکلاک کوچک قدرتش دو چندان خواهد شد! (چه نیازی به هزینه اضافی برای دلید و یا خنک کننده بسیار حرفه ای وجود داره؟)

باز هم میگم اگر بحث، مقایسه قدرت خام این دو پردازنده بدون احتساب قیمت و یا بصرفه بودن و... باشه، در گیم 7700k به یقین از هر جهت نسبت به 1600 برتره.

بنظر بنده ادامه این بحث نتیجه ای در بر نخواهد داشت و هردو منظور خودمون رو رسوندیم.

موفق و موید باشید🌹

ویرایش شده توسط ShQringQn
لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Rexpowercolt گفته است :

بنده چند سالی هست که از 4790 استفاده میکنم با GTX 1080 و تاحالا تو هیچ گیمی کم نیاورده حتی تو 4K

مهمترین معیار فقط سرعت نیست بلکه سرعت/قیمت هستش پس شما یدونه 4790K نصف قیمت 7700K پیدا کنی مطمعن باش ارزش خریدش بالاست

البته قیمتا دستم نیست و خودتون میتونین قیمت بگیرین و ببینین ارزش داره یا نه ولی در کل اگه جای شما بودم Ryzen نسل سوم میگرفتم چون بازیا یواش یواش دارن میرن سراغ تعداد هسته های بیشتر.

هر چه قدر رزولوشن بالاتر بره نیاز به پردازش سی پی یو کمتر میشه

به اصل مطلبی که بیان کردید موافقم

ولی اینکه کم نیاوردن تو 4k رو مثال میزنید مثال خوبی نیست در واقع اگر تو رزولوشن فول اچ دی یا حتی پایین تر کم نیاره در اون صورت میشه گفت واقعا قویه

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

هر چه قدر رزولوشن بالاتر بره نیاز به پردازش سی پی یو کمتر میشه

به اصل مطلبی که بیان کردید موافقم

ولی اینکه کم نیاوردن تو 4k رو مثال میزنید مثال خوبی نیست در واقع اگر تو رزولوشن فول اچ دی یا حتی پایین تر کم نیاره در اون صورت میشه گفت واقعا قویه

دقیقا ! مخصوصا اینکه قدرت پردازنده تو فریم ریت بالا معلوم میشه,بازیایی مثل CSGO که معمولا بالای 200 فریم  اجرا میشن واسه مانیتورای 144/240 هرتز

رزولیشن بالا بیشتر رو پهنای باند گرافیک فشار میاره ولی پردازنده هم بی تاثیر نیست,حتی یه SSD هم تو بازیای جهان باز تو 4K تاثیر خودشو نشون میده

ولی در کل کسی بخواد الان پردازنده بخره به نظرم نباید سراغ کمتر از 6 هسته بره چون اصلا آینده نگرانه نیست

من خودمم بعضی وقتا میرم تو فکر اپگرید به رایزن واسه Assassin's Creed که یکم کم میاره بعضی جاها ولی امان از بی پولی و گرونی...😐

ویرایش شده توسط Rexpowercolt
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Rexpowercolt گفته است :

در 1 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

الان برای رزولیشین اچ دی این 4770 خوبه ؟ 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Pooria3000 گفته است :

درود

با کارت گرافیک شما که اگر اشتباه نکنم 1060 باشه مشکلی نیست. اما با کارت های 1070 و بالاتر در رزلوشن HD نمیشه روش حساب کرد. 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Aimbot گفته است :

rrr.thumb.PNG.73b7d0a4c12bed49fcc69691beb2496b.PNG

نزار این عکسارو داداش نزار

دل ما مثل گنجشکه 

توان نداره...

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

درود

با کارت گرافیک شما که اگر اشتباه نکنم 1060 باشه مشکلی نیست. اما با کارت های 1070 و بالاتر در رزلوشن HD نمیشه روش حساب کرد. 

ممنونم 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Pooria3000 گفته است :

با سلام و درود

والا اینجا بهتره بگید با چه نرخ فریمی می خواید گیم بزنید تا دوستان بهتر راهنماییتون کنن به عنوان مثال یه عکس با تنظیمات آخر همه چیز و خاموش بودن وی سینک برای دادن فریم آزاد :

7jlw_2020-03871-06_21-31-36.jpg

اینم یه عکس با رزولوشن 1080 با تنظیمات آخر همه چیز نرخ فریم ثابت روی 60 فریم قفل :

wero_2020-01-06_21-54-39.jpg

البته این عکسا صرفا جهت آشنایی بهتر هست وگرنه 4790 در 4k حداکثر تا 65 درصد پر کنه در 1080 با فریم آزاد 100 تا رو پر میکنه و در 1080 با فریم قفل 60 فریم معمولا 80 درصد و در صحنه های پر تنش 100 تا رم پر میکنه ولی لگ نداره حالا پیشنهاد من اینه که شما کارت و پردازنده مورد نظرتون وحتی اگه می خواید آور کنید با هرتز مورد نظرتون رو تو گوگل سرچ کنید و نتایج بنچ رو بررسی کنید تا بهترین تصمیم را بگیرید

موفق باشید.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، abidi گفته است :

با تشکر از شما بابت وقتی که گذاشتید

لطف کردید اینجوری خیلی بیشتر متوجه شدم 

لینک به دیدگاه

در در 15 دی 1398 در 20:49، Sohrab1369 گفته است :

بسی خندیدیم...

در مورد سوال تاپیک.خیر ارزش خریدش 0 هست.نسل 4 و DDr3 کاملا منسوخ که چه عرض کنم فسیل شدس

ویرایش شده توسط Daniel Stark
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...