رفتن به مطلب

بالا بردن سرعت فن 4850 & 4870 با نرم افزار Expert Tool

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان عزیز من برنامه ای به نام ExpertTool V4.0 رو دانلود کردم که برای تنظیم سرعت فن کارت گرافیک به صورت دستی است و همچنین قابلیتهای دیگری هم در اختیار شما قرار میده همان طور که میدانیدسرعت فن این کارتها خیلی پایین است و همچنین دمای بالای این کارت و باید بگم واقعا دیگه هیچ جای نگرانی وجود نداره چون این برنامه فوق العاده و آسان است پیشنهاد میکنم حتما دانلودش کنید و وقتتون رو بیخود صرف آپدیت کارت به هوای اینکه تاثیری بر سرعت فن کارت داشته باشد نکنید چون آپدیت کارت یه درصد خیلی کوچک دما رو پایین میاره مثلا از80 درجه به 75 درجه حتما کسانی که 4850 ویا 4870 دارند این برنامه رو دانلود کنند که فقط و فقط باید 5 دقیقه منتظر دریافت این برنامه باشید و ناگفته نمونه که این برنامه رو دوست عزیزمان mr pc جان معرفی کردند و من هم دانلود کردم و کاراییش رو گفتم و امیدوارم به دردتون بخوره .

موفق باشید.

e03h9k.jpg

2mwgkco.jpg

10hmzyg.jpg

tools-update-experttool-v40-enable-fan-control-on-hd-48504870

لینک به دیدگاه

نرم افزار exper tool رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

http://en.expreview.com/2008/08/16/tools-update-experttool-v40-enable-fan-control-on-hd-48504870/

لینک به دیدگاه

درود

برنامه جالبی بود نصب کردم و تست کردم

یه وقت مشکل پیش نیاد ؟

برنامه استادارد هست ؟ بروبچ متخصص به نظر شما سرعت فن رو بالا بردن مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

من یه ati 4850 his دارم .

لینک به دیدگاه

درود

برنامه جالبی بود نصب کردم و تست کردم

یه وقت مشکل پیش نیاد ؟

برنامه استادارد هست ؟ بروبچ متخصص به نظر شما سرعت فن رو بالا بردن مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

من یه ati 4850 his دارم .

با سلام

افشار جان خیالت راحت به نظر من شما سرعت فن رو روی سرعت ثابت برنامه یعنی سرعت 50 بذارید که فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون توی این برنامه سرعت از 50 تا 100 شروع میشه و سرعت 50 دمای کارت خودم رو تا 52 هم میاره .

با تشکر.

لینک به دیدگاه

درود

دوستان امروز برای خنک کردن کارت گرافیکم : ati 4850 از خنک کننده کولر گازی خونمون البته فقط حدود 10 درصد از باد کولر استفاده کردم . در ضمن لوله پولیکا بیرون کیس هستش یعنی در کیس بسته .

همونطور که می دونید دمای 4850 خیلی میره بالا و این همه رو نگران کرده . منم با استفاده از کولر و برنامه ای که رضا جان معرفی کردن دمای کارت رو به 40 درجه رسوندم که این خیلی خوبه ;)

چرا که در حالت عادی دمای کارت البته با استفاده از برنامه expertool روی 50 درصد استفاده از فن دمای 56 درجه رو نشون میده و بدتر از همه این که توی بازی بدون هیچی دمای میره بالا .

من بازی GRID رو روی ته گرافیک با رزولیشن 1440*900 اجرا کردم و دمای کارت به 87 درجه رسید .

و با استفاده از کولر + espertool دمای توی بازی به 67 رسید که خیلی خوبه .

دوستان اگه به دماهای پایین تری دست پیدا کردن اطلاع بدن .

2960uqa.jpg

لینک به دیدگاه

یعنی واقعا لازم بود خونه رو لوله کشی کنی ؟

درود

ریکاردو جان فاصله کیس تا کولر فقط 1.5 متر بود و مشکلی پیش نمیاد ;)

در ضمن ما از کولر گازی استفاده می کنیم نه از کولر آبی

لینک به دیدگاه

درود

دوستان امروز با تست فن معروف zerotherm تونستیم دما رو تا 35 درجه برسونیم که این دما هم پایدار بود و هم اینکه کاملا بدون دردسر این اتفاق با این فن افتاد .

تستهاشون توی این تاپیک میزارم :http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=1402

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...