رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم گیمینگ دسته دو ۵ تومنی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان سیستم دست دومی میخوام جمع کنم در حد ۵ تومن که بشه بازی رد دد رو با اف پی اس ۳۰ یا ۴۰ بازی کرد . شامل :

مادر بورد ، کارت گرافیک ، سی پی یو ، رم ، پاور 

ممنون میشم پیشنهادی بدین 🙏

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، jj-191 گفته است :

maxresdefault.thumb.jpg.c59f57d1f0c376d18cfa7a1b0fdd28fb.jpg

قیمت کارت گرافیک ۱۰۸۰ خیلی بالاس 

من کارت گرافیکی در حد rx 580 8gb armor میخوام 

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Matchless.mj گفته است :

قیمت کارت گرافیک ۱۰۸۰ خیلی بالاس 

من کارت گرافیکی در حد rx 580 8gb armor میخوام 

این تست کارت گرافیک 1080 نبود! بلکه تست گرافیک داخلی پردازنده رایزن oc 3400 روی تنظیمات 1080 هست! 

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/processor/amd/socket-am4/amd-ryzen-5-3400g-with-radeon-rx-vega-11-cpu-222076.html

با این پردازنده نیاز به کارت گرافیک نداری...

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، jj-191 گفته است :

این تست کارت گرافیک 1080 نبود! بلکه تست گرافیک داخلی پردازنده رایزن oc 3400 روی تنظیمات 1080 هست! 

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/processor/amd/socket-am4/amd-ryzen-5-3400g-with-radeon-rx-vega-11-cpu-222076.html

با این پردازنده نیاز به کارت گرافیک نداری...

یعنی این پردازنده بدون نیاز ب کارت گرافیک میتونه بازی رد دد ۲ رو با این تعداد فریم باز کنه ! قضیش چیه میشه بیشتر توضیح بدین !؟ 

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، Matchless.mj گفته است :

یعنی این پردازنده بدون نیاز ب کارت گرافیک میتونه بازی رد دد ۲ رو با این تعداد فریم باز کنه ! قضیش چیه میشه بیشتر توضیح بدین !؟ 

اوکی

خب این یه پردازنده ۴ هسته ای ۸ رشته ای هست که میشه گفت در حال حاضر قوی ترین گرافیک داخلی رو داره. 

خب هر کس اعتقادی داره. گرافیکی که شما نوشتید حدود دو و نیم برابر قوی تر از گرافیک داخلی این پردازنده هست ولی هم  گرانتر هست و هم این که باید در کنارشم پردازنده جداگانه که به هر حال باید بخرید که هزینه اونم جداست. با پاور گرون قیمتی که بتونه جمع اینا رو هندل کنه. خب من باشم انتخابمو بر اساس نیازم انجام میدم و پولم رو سیو میکنم یه ۳۴۰۰g برمیدارم. ولی تصمیم اخر رو خودتون میتونید بگیرید. من فقط اینجا پیشنهاد دادم اگر دوستان ایده بهتری دارن ارائه بدن حتما ازشون استفاده میکنیم

لینک به دیدگاه

در در 29 دی 1398 در 17:17، jj-191 گفته است :

اوکی

خب این یه پردازنده ۴ هسته ای ۸ رشته ای هست که میشه گفت در حال حاضر قوی ترین گرافیک داخلی رو داره. 

خب هر کس اعتقادی داره. گرافیکی که شما نوشتید حدود دو و نیم برابر قوی تر از گرافیک داخلی این پردازنده هست ولی هم  گرانتر هست و هم این که باید در کنارشم پردازنده جداگانه که به هر حال باید بخرید که هزینه اونم جداست. با پاور گرون قیمتی که بتونه جمع اینا رو هندل کنه. خب من باشم انتخابمو بر اساس نیازم انجام میدم و پولم رو سیو میکنم یه ۳۴۰۰g برمیدارم. ولی تصمیم اخر رو خودتون میتونید بگیرید. من فقط اینجا پیشنهاد دادم اگر دوستان ایده بهتری دارن ارائه بدن حتما ازشون استفاده میکنیم

دمت گرم . پیشنهاد خوبیه باید روش فک کنم . مرسی 

لینک به دیدگاه

در در 28 دی 1398 در 21:51، Matchless.mj گفته است :

واقعیتش اینکه نه نمیتونه
این تو یه صحنه خاص گرفته شده
شما همون rx 580  بخر با یه سی پی یو i5 نسل 3 یا 2 میتونی این بازیو اجرا کنی 3570 2500 
رمم 8 گیگ 1600 معمولی کافیه
تو این بنچمارک هم چون رم بین گرافیک و سی پی یو مشترک هستش برا همین بالای 9 گیگ نشون میده
پاورم 430 الی 530 کافیه به شرطی اینکه ریل 12 ولتش حداقل 35 آمپرباشه ویدونه برق 8 پین داشته باشه
با حدودا 4 تومن میتونی این قطعاتو جمع کنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...