رفتن به مطلب

راهنمایی در خصوص شکایت و دریافت غرامت از اداره برق

Amirhossein Azimi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت همه دوستان لیون

امروز صبح حدود ساعت 12 - 1 صبح برق کل منطقه قطع شد

بعد وصل شدن برق متوجه شدم سه عدد از هارد های بنده 2TB  لبتاپی -1TB اینترنال -250gb  مکستور + کارت گرافیک سیستم از کار افتادن بعد تست های مختلف متوجه حقیقت تلخ غیر قابل باور شدم که دیگه کار ار کار گذشته 

ظاهر همه قطعات تمیزه ولی همه قطعات ذکر شده سوختن

حالا از دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم بنده راهنمایی کنید که چکار کنم تا بتونم غرامت قطعات اسیب دیده از اداره برق بگیرم (بدرک قطعات -اطلاعاتشون 😪)

ناگفته نمونه هیچ وقت این اتفاق قبلا برای بنده نیفتاده وخونه نوساز و مستقیم از تیر برق  برق انشعاب گرفته شده پس خیالتون از بابت سیمکشی خونه جمع باشه 

حتی پاور سیستم بنده کوار مستر 500 وات هست و با اینکه پاور به این خوبی دارم ولی قطعات ذکر شده از گزند دوستان اداره برق در امان نمونده وحتی سیستم هم مستقیم به پریز وصله بدون واسطه محافظ برق

خلاصه ممنون میشم هرچه سریع تر بنده راهنمایی کنید تا چکار کنم خسارات وارده دریافت کنم و در زمان صحبت با ماموران اداره برق چه نکاتی رعایت کنم که براشون بهونه جهت شونه خالی کردن از غرامت خسارات نشه!!!!!!!!!!

کل هزینه خسارات وارده : 4.600.000 تومان

ویرایش شده توسط Amirhossein Azimi
لینک به دیدگاه

• ارسال 56
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

پول برق برای ما اومد 600هزار تومن سه سال پیش تو سامانه هم شکایت کردم شرکت توزیع برق هم رفتم فقط می خواست منو قانع کنه مودبانه و بگه پولو بده

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

حتی سیستم هم مستقیم به پریز وصله بدون واسطه محافظ برق

برادر یعنی  سیستم  بدون محافظ برق بوده آیا

قیمت محافظ برق کامپیوتر

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود خدمت همه دوستان لیون

امروز صبح حدود ساعت 12 - 1 صبح برق کل منطقه قطع شد

بعد وصل شدن برق متوجه شدم سه عدد از هارد های بنده 2TB  لبتاپی -1TB اینترنال -250gb  مکستور + کارت گرافیک سیستم از کار افتادن بعد تست های مختلف متوجه حقیقت تلخ غیر قابل باور شدم که دیگه کار ار کار گذشته 

ظاهر همه قطعات تمیزه ولی همه قطعات ذکر شده سوختن

حالا از دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم بنده راهنمایی کنید که چکار کنم تا بتونم غرامت قطعات اسیب دیده از اداره برق بگیرم (بدرک قطعات -اطلاعاتشون 1f62a.png)

ناگفته نمونه هیچ وقت این اتفاق قبلا برای بنده نیفتاده وخونه نوساز و مستقیم از تیر برق  برق انشعاب گرفته شده پس خیالتون از بابت سیمکشی خونه جمع باشه 

حتی پاور سیستم بنده کوار مستر 500 وات هست و با اینکه پاور به این خوبی دارم ولی قطعات ذکر شده از گزند دوستان اداره برق در امان نمونده وحتی سیستم هم مستقیم به پریز وصله بدون واسطه محافظ برق

خلاصه ممنون میشم هرچه سریع تر بنده راهنمایی کنید تا چکار کنم خسارات وارده دریافت کنم و در زمان صحبت با ماموران اداره برق چه نکاتی رعایت کنم که براشون بهونه جهت شونه خالی کردن از غرامت خسارات نشه!!!!!!!!!!

کل هزینه خسارات وارده : 4.600.000 تومان

به وسیله دیگههم آسیب رسیده؟یا فقط همون کامپیوتره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کردی تو کدوم کشور داری زندگی میکنی

غرامت از دولت !!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، farhadii گفته است :

قیمت محافظ برق کامپیوتر

بله 

در 2 ساعت قبل، farhadii گفته است :

قیمت محافظ برق کامپیوتر

بله

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

به وسیله دیگههم آسیب رسیده؟یا فقط همون کامپیوتره؟

فقط کامپیوتر چون بقیه با محافظ به برق وصلن

و تنها کامپیوتر بود که محافظ نداشت

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

فکر کردی تو کدوم کشور داری زندگی میکنی

غرامت از دولت !!!!!!!!!

فکر کردم تو کشور اسلامی زندگی میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خیلی عجیبه که با داشتن پاور استاندارد به قطعات آسیب رسیده. چون پاور ها دارای محافظ های مختلفی در مقابل ولتاژ و جریانات غیر متداول دارند.

تجربه بنده با اداره برق:

چند سال پیش یکی از همسایه ها در فصل گرم و پیک مصرف جوشکاری می کرد و برق نوسان زیادی داشت و چند قلم از جمله دربازکن تصویری، مانیتور بنده دچار آسیب شد که با شکایت و مراجعه به اداره برق هیچ خسارتی رو تایید نکرد و نتونستیم دریافت کنیم.

یک نوبت هم کابل دزدی در منطقه بود که ظاهرا برق خانه ها دوفاز شده. وسایلی که به محافظ وصل بودند همه آسیب دیده بود و تمامی لامپهای کم مصرف، LED  و ریسور و بخصوص وسایل دیجیتال تو منطقه آسیب دیده بودند که پس از چندین نوبت مراجعه و پیگیری، صرف وقت و تهیه فاکتور، سند منزل و ... اون متصدی اداره برق منطقه اعلام کرد که با هیچ شرکت بیمه ای تحت قرار داد نیستند و همه ی این کاغذ بازی ها سوری بوده و بایگانی میشه تا زمانی که با شرکت بیمه قرارداد ببندن و خسارت مشترکین را پرداخت کنند که در نهایت هیچ یک از مشترکین منطقه به نتیجه نرسیدند. در کنار این موارد نمونه هایی هم شنیدم که تونستند خسارت بگیرند/

لینک به دیدگاه

درود

کارشناس اداره برق میاد چند مورد رو چک می کنه (البته اگر از کامپیوتر چیزی حالیش باشه)

0. کابل برقی که برای اتاق هست (یا پریز یا حتی کابلی که از برق به محافظ برق کشیدین) باید تغییرات، دفرمه شدن، بوی سوختگی یا تغییر رنگ داشته باشه

1. محافظ برق که حتما باید سوخته یا ذوب شده باشه

2. پاور، که حتما باید سوخته باشه

3. مابقی قطعات در مرحله ی بعد هستن، چون قطعات قبل از خرابی یا سوختن به اصطلاح از دو پل محافظ برق و پاور باید جان سالم به در ببرن

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود

خیلی عجیبه که با داشتن پاور استاندارد به قطعات آسیب رسیده. چون پاور ها دارای محافظ های مختلفی در مقابل ولتاژ و جریانات غیر متداول دارند.

تجربه بنده با اداره برق:

چند سال پیش یکی از همسایه ها در فصل گرم و پیک مصرف جوشکاری می کرد و برق نوسان زیادی داشت و چند قلم از جمله دربازکن تصویری، مانیتور بنده دچار آسیب شد که با شکایت و مراجعه به اداره برق هیچ خسارتی رو تایید نکرد و نتونستیم دریافت کنیم.

یک نوبت هم کابل دزدی در منطقه بود که ظاهرا برق خانه ها دوفاز شده. وسایلی که به محافظ وصل بودند همه آسیب دیده بود و تمامی لامپهای کم مصرف، LED  و ریسور و بخصوص وسایل دیجیتال تو منطقه آسیب دیده بودند که پس از چندین نوبت مراجعه و پیگیری، صرف وقت و تهیه فاکتور، سند منزل و ... اون متصدی اداره برق منطقه اعلام کرد که با هیچ شرکت بیمه ای تحت قرار داد نیستند و همه ی این کاغذ بازی ها سوری بوده و بایگانی میشه تا زمانی که با شرکت بیمه قرارداد ببندن و خسارت مشترکین را پرداخت کنند که در نهایت هیچ یک از مشترکین منطقه به نتیجه نرسیدند. در کنار این موارد نمونه هایی هم شنیدم که تونستند خسارت بگیرند/

درود 

ممنون از توضیحات

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

کارشناس اداره برق میاد چند مورد رو چک می کنه (البته اگر از کامپیوتر چیزی حالیش باشه)

0. کابل برقی که برای اتاق هست (یا پریز یا حتی کابلی که از برق به محافظ برق کشیدین) باید تغییرات، دفرمه شدن، بوی سوختگی یا تغییر رنگ داشته باشه

3. مابقی قطعات در مرحله ی بعد هستن، چون قطعات قبل از خرابی یا سوختن به اصطلاح از دو پل محافظ برق و پاور باید جان سالم به در ببرن

کامپیوتر بدون محافظ  برق مستقیم به پریز متصل بوده 

تمامی قطعاتی که سوختن از نظر ظاهری در سلامت و تمیزی کامل به سر میبرن 

پاور هم به نظر سالم میاد 

فقط هنگام قطعی برق یک بوی سوختگی بسیار خفیف از کیس اومد که الان دارم برای شما پیام میدم به نظر بنده از محیط پاک شده

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود

تجربه بنده با اداره برق:

خوده کارمند اداره برق اعتراف کرد دیشب برق منطقه افزایش ولتاژ داشته و برای همین برق منطقه قطع کردن (ولی حیف حواسم نبود صداش ذخیره کنم)

لینک به دیدگاه

کار از کارگذشته ولی دوست عزیز چرا محافظ  استفاده نکنین 

بنده هر موقع برای کسی سیستم میبندم اول از همه میگم همین الان برو یک محافظ برق استاندارد بگیر

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

ببخشید شما لیست قطعاتی که در صورت خسارت توسط اداره برق بیمه میشن دارید؟ میشه برام پیداشون کنید چون خودم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mitternacht گفته است :

کار از کارگذشته ولی دوست عزیز چرا محافظ  استفاده نکنین 

بنده هر موقع برای کسی سیستم میبندم اول از همه میگم همین الان برو یک محافظ برق استاندارد بگیر

درود 

دلیلش اینه که خوده پاور سیستم یک سری محافظ ها در صورت  افت یا افزایش ولتاژ برق داره که به صورت استاندارد در هر پاور هست

بنده هم یکجا خوندم که استفاده از محافظ جدا خودش به تنهایی میتونه به سیستم خسارت بزنه و نباید از محافظ برای کامپیوتر استفاده کرد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود 

دلیلش اینه که خوده پاور سیستم یک سری محافظ ها در صورت  افت یا افزایش ولتاژ برق داره که به صورت استاندارد در هر پاور هست

بنده هم یکجا خوندم که استفاده از محافظ جدا خودش به تنهایی میتونه به سیستم خسارت بزنه و نباید از محافظ برای کامپیوتر استفاده کرد

درسته ولی در اونصورت بازهم احتمال خرابی پاور هست که خودش خسارته

محافظ اگر استاندارد باشه نه ازین ارزون قیمتا! مشکلی بوجود نمیاره 

لینک به دیدگاه

درود

عزیز در حال حاضر تا دیر نشده زودتر برید اداره برق و تا جایی که امکانش هست با یه کارشناس هماهنگ کنید تا بتونه بیاد محل و قطعاتی که آسیب دیدن و مشاهده کنه .

معمولا در صورت تایید کارشناس کارتون راحت تر پیش میره و به نتیجه میرسید.

ممکن بگن نیازی به کارشناس نیست قطعاتی که آسیب دیده تعمیر یا تعویض کنید و فاکتور بیارید.

البته این مورد و اضافه کنم بستگی به اون شخصی داره که قرار فاکتور شما و یا آسیب دیدگی قطعات شما رو تایید کنه .

معمولا در این مواقع اگر بتونید ثابت کنید, ،  یه درصدی اداره برق تقبل میکنه . و اگر آشنا داشته باشید و یا هزینه کنید برای کارشناس و . . . ممکن درصد بیشتری بهتون پرداخت کنن.

لینک به دیدگاه

http://tavanir.dayins.com

به حرف اینها که می گویند فایده و اثری ندارد توجه نکنید

به جد پیگیر باشید تا خسارت جبران شود

لینک به دیدگاه

پاور من 1200 وات گلد گرین هست ، آیا نیاز به محافظ دارم ، آیا محافظ میتونه از آسیب رسیدن به قطعات جلوگیری کنه ؟ اگر ضروری هست ، چه محافظی بخرم

لینک به دیدگاه

وقتی برق یکدفعه قطع بشه ، هارد آسیب می بینه ، حداقل اینکه دچار بدسکتور میشه ، بعید میدونم محافظ بتونه کاری کنه!

لینک به دیدگاه

وقتی برق یکدفعه قطع بشه ، هارد آسیب می بینه ، حداقل اینکه دچار بدسکتور میشه ، بعید میدونم محافظ بتونه کاری کنه!

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، farhadii گفته است :

قیمت محافظ برق کامپیوتر

این ها هیچ کاری نمیکنندو محافظ ولتاژ 1 درصد قضیه هست. باید خیلی چیزای دیگه داشته باشه. محافظ اضافه بار. محافظ سرج (surg) اصلی ترین موضوع همین surg هست. که احتمالا همین مورد هاردای این دوستمون رو خراب کرده.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، saeed0c گفته است :

این ها هیچ کاری نمیکنندو محافظ ولتاژ 1 درصد قضیه هست. باید خیلی چیزای دیگه داشته باشه. محافظ اضافه بار. محافظ سرج (surg) اصلی ترین موضوع همین surg هست. که احتمالا همین مورد هاردای این دوستمون رو خراب کرده.

جناب این محافظ ها همه برای زمان اتصال مجدد برق کارایی دارن . برای برق رفتن کاری نمیکنن .

در 10 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

1f62a.png

موقعی که برق قطع میشه باید تمام وسایل برقی رو  از پریز بکشید . چون وقتی برق وصل میشه ولتاژ خیلی زیاده

اداره برق هیچ پولی بهتون نمیده شک نکنید . مگر اینکه نامه از مراجع قضایی براشون ارسال بشه

ویرایش شده توسط Hype
لینک به دیدگاه

این لینکا میتونه بهتون کمک کنه :

https://www.hardwaresecrets.com/anatomy-of-surge-suppressors/2/

https://www.cnet.com/how-to/10-things-you-should-know-about-surge-protectors/

لینک نمونه برای خرید از دیجی کالا :

https://www.digikala.com/product/dkp-131747/چند-راهی-برق-و-محافظ-برننشتول-مدل-1153340318

مدل ارزون :

https://www.digikala.com/product/dkp-176599/چندراهی-برق-هانت-کی-مدل-szm304-طول-کابل-15-متر#/tab-params

میتونید مدل های مشابه هم پیدا کنید با توجه به نیازتون.

این سرج پروتکتور ها اسپایک های ولتاژ رو خنثی میکنند(خود سرج پروتکتور فدا میشه :|)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...