رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد کیس Z4 Astiak و اتصال فن به مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. 

من میخواستم کیس Z4 Astiak تهیه کنم. اول میخواستم بدونم تو حدود قیمت اون کیس انتخاب مناسبی هست؟ یا مدل مناسبتری پیشنهاد میشه.

در صورت خرید این مدل، با توجه به اینکه 5تا فن رو کیس هست، میخواستم بدونم میشه کاری کرد که کنترل فنها با مادربرد باشه؟ ظاهرا خود کیس یه کلید کنترل داره که فقط 3 حالت خاموش و کم و زیاد دستی داره که به نظرم زیاد جالب نیست.

سایر قطعات اصلی:

Aorus x470 ultra

Aorus rtx2060s

Ryzen 7 3800x

ممنون میشه راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

میتونید از همچین چیزی استفاده کنید که هم سرعت فن رو با مادربورد کنترل کنید، هم برق فنها از خروجی مجزا باشه که یه وقت فشاری به مادربورد نیاد (هر چند برای 4-5 تا فن، این برق مجزا بیشتر جنبه پیشگیری داره)

https://nominal.ir/shop/sata-power-to-4-pin-power-10port/

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، engmrmz گفته است :

میتونید از همچین چیزی استفاده کنید که هم سرعت فن رو با مادربورد کنترل کنید، هم برق فنها از خروجی مجزا باشه که یه وقت فشاری به مادربورد نیاد (هر چند برای 4-5 تا فن، این برق مجزا بیشتر جنبه پیشگیری داره)

با تشکر از پاسختون.

محصولی که معرفی کردین ظاهرا با دو سیم به مادربرد وصل میشه، در حالی که سوکت فن روی مادربرد 4پین داره. به این شکل آیا مادربرد میتونه سرعت فنها رو کنترل کنه؟

سوال دیگه اینکه در توضیحات اون محصول نوشته شده اگر فن 3 پین بهش وصل بشه، قابلیت تنظیم سرعت نداره. کسی اطلاع داره فنهای این مدل کیس 3 پین هستن یا 4 پین؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، enigmarch گفته است :

محصولی که معرفی کردین ظاهرا با دو سیم به مادربرد وصل میشه، در حالی که سوکت فن روی مادربرد 4پین داره. به این شکل آیا مادربرد میتونه سرعت فنها رو کنترل کنه؟

بله این محصول داره برق فنها رو از SATA میگیره. اون کابل دو پین که مادربورد وصل میشه هم داره سیگنال PMW رو از برد میگیره ومیده به همه فنها و سرعت (فقط یکی از فنها ) رو به مادربورد گزارش میده.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، engmrmz گفته است :

بله این محصول داره برق فنها رو از SATA میگیره. اون کابل دو پین که مادربورد وصل میشه هم داره سیگنال PMW رو از برد میگیره ومیده به همه فنها و سرعت (فقط یکی از فنها ) رو به مادربورد گزارش میده.

اطلاع دارید که فنهای کیس Z4  ASTIAK  سه پین هستن یا 4 پین؟

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، enigmarch گفته است :

نه والا، اطلاع ندارم...
قبل خرید اون قطعه هم یه نگاهی به این تاپیک بندازین، انگار یکم مشکل داره :)))

لینک به دیدگاه

در در 30 دی 1398 در 15:23، enigmarch گفته است :

با تشکر از پاسختون.

سوال دیگه اینکه در توضیحات اون محصول نوشته شده اگر فن 3 پین بهش وصل بشه، قابلیت تنظیم سرعت نداره. کسی اطلاع داره فنهای این مدل کیس 3 پین هستن یا 4 پین؟

سلام.

این مدلی که دوستمون معرفی کردنو من دارم. برقشو از ساتا میگیره اون دوتا  سیم هم که به مادربرد وصل میشه برای کنترل سرعت فن هاست.

فقط نکته ای که داره این فن هاب وصل میشه به سوکت فن سی پی یو و فن سی پی یو وصل میشه به اون سوکت قرمز رنگ روی هاب.

و بقیه فن ها یی که به هاب وصلن سرعتشون رو از فن سی پی یو میگیرن و هیچوقت خاموش نمیشن. اما با بالا رفتن دما سرعتشون زیاد و با پایین اومدن دما سرعتشون کم میشه. ( دقیقا مثل فن سی پی یو )

شما اگه میخواهید فنهارو خاموش کنید باید فن هارو به سوکت فن های روی مادربرد وصل کنید که با تبدیل زیر میتونید به هر سوکت 2 فن وصل کنید.

https://....ir/computer-accessories/cable-connector/y-cables-fan-noctua-na-syc1-chromax-4-pin

لینک به دیدگاه

درود

اصلا نیازی به فن کنترلر کیس ندارین... پس بحث خود کیس تو کنترل فن اینجا منتفی میشه

با توجه به تعداد هدر فن روی مادربردتون، هر تعداد فن استاندارد سه پین و چهارپین رو بهشون متصل کنین از مادربرد و Bios و حتی ویندوز (نرم افزار مخصوص گیگابایت) قابل کنترل هستن. فن های سه پین حتی اگر از PWM پشتیبانی نکنن میشه با تنظیم ولتاژ اون ها رو کنترل کرد.

نیازی به هیچ قطعه ی اضافی هم ندارین

لینک به دیدگاه

در در 30 دی 1398 در 15:37، enigmarch گفته است :

سلام

من این کیس رو سیستم شخصیم دارم فن ها سه پین هستن.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود

اصلا نیازی به فن کنترلر کیس ندارین... پس بحث خود کیس تو کنترل فن اینجا منتفی میشه

با توجه به تعداد هدر فن روی مادربردتون، هر تعداد فن استاندارد سه پین و چهارپین رو بهشون متصل کنین از مادربرد و Bios و حتی ویندوز (نرم افزار مخصوص گیگابایت) قابل کنترل هستن. فن های سه پین حتی اگر از PWM پشتیبانی نکنن میشه با تنظیم ولتاژ اون ها رو کنترل کرد.

نیازی به هیچ قطعه ی اضافی هم ندارین

در 3 ساعت قبل، masooyan گفته است :

سلام

خب فنهای سه پین رو چجوری به سوکتهای ۴پین مادربرد باید وصل کنم؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، masooyan گفته است :

سلام

از کیس راضی هستین؟ ارزش هزینه فعلی (حدود ۱۲۰۰۰۰۰) رو داره؟

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، enigmarch گفته است :

فنهای سه پین رو چجوری به سوکتهای ۴پین مادربرد باید وصل کنم؟

به راحتی جا می‌گیرن...

هدر طوری هست که هم فن‌های سه پین و هم چهارپین به راحتی روش سوار میشه.

blog_how-to-build-a-pc-selecting-case-fa

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، enigmarch گفته است :
از کیس راضی هستین؟ ارزش هزینه فعلی (حدود ۱۲۰۰۰۰۰) رو داره؟

عرض شود که اون زمان که من خریدم حدود ۲۰۰تومن قیمتش بود و بنظر بنده درحال حاضر بیشتراز ۷۰۰تا۷۵۰ نباید قیمت داشته باشد.

ویرایش شده توسط masooyan
space
لینک به دیدگاه

به نظر دوستان بین کیس GREEN Z4 ASTIAK  و  DEEP COOL DUKASE  کدوم مناسبتره؟ 

مدل DUKASE   دو تا فن رو خودش داره، اگه 3تا فن RGB  هم بهش اضافه کنم هم قیمت GREEN Z4 درمیاد.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

به راحتی جا می‌گیرن...

هدر طوری هست که هم فن‌های سه پین و هم چهارپین به راحتی روش سوار میشه.

blog_how-to-build-a-pc-selecting-case-fa

در این حالت هم مادربرد میتونه دور فنها رو بر اساس دما کنترل کنه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، enigmarch گفته است :

در این حالت هم مادربرد میتونه دور فنها رو بر اساس دما کنترل کنه؟

بله البته بهتره خودتون بر اساس نوع و چیدمان کولینگ‌تون تنظیمش کنین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...