رفتن به مطلب

بهترین تولید کننده گرافیک

اشتراک گذاری

بهترین تولید کننده کارت گرافیک برای amd وnvidia  

81 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام تولید کننده کارت گرافیک رو ترجیح می دید؟

Recommended Posts

کدام برند رو برای چیپ های ای ام دی و انویدیا ترجیع می دید؟

لینک به دیدگاه

سلام

در نظر سنجی کمی مشکل داره .

بهتره بین انویدیا و ای ام دی تفاوت قائل می شدید .

چون بعضی از برند ها فقط برای یک شرکت کارت گرافیک تولید می کنند .

ضمن این که عموما در هر نسل  محصولات یکی دو شرکت کیفیت بهتری دارن . مثلا تحت سری HD7000 ای ام دی محصولات شرکت X و Y عالی بودن در سری GTX 1000 انویدیا شرکت A و B .

بعضی از برندها رو هم قرار ندادید . مثلا HIS که در سری RX 400 عالی بود ( توی RX 400 شرکت MSI هم کارتهای خوبی داشت ) .

بنده سفایر رو انتخاب کردم چون عموما کارتهای خوبی تولید کرده و کمتر در کارتهاش مشکلات جدی دیده شده .

لینک به دیدگاه

درود .

نظرسنجی که ناقصه

ولی بنده نظر شخصی خودم توی کارت های انویدیا

EVGA و HOF  😍

والسلام :)

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

در نظر سنجی کمی مشکل داره .

بهتره بین انویدیا و ای ام دی تفاوت قائل می شدید .

چون بعضی از برند ها فقط برای یک شرکت کارت گرافیک تولید می کنند .

ضمن این که عموما در هر نسل  محصولات یکی دو شرکت کیفیت بهتری دارن . مثلا تحت سری HD7000 ای ام دی محصولات شرکت X و Y عالی بودن در سری GTX 1000 انویدیا شرکت A و B .

بعضی از برندها رو هم قرار ندادید . مثلا HIS که در سری RX 400 عالی بود ( توی RX 400 شرکت MSI هم کارتهای خوبی داشت ) .

بنده سفایر رو انتخاب کردم چون عموما کارتهای خوبی تولید کرده و کمتر در کارتهاش مشکلات جدی دیده شده .

من این نظر سنجی رو دوست داشتم . از نظر سنجی های شما بهتره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

Msi

مشکیش رنگ عشقه

سرخش رنگ جنگه

gigabyte   و asus و evga

آبیش رنگ عشقه

سبزش رنگ زندگی

ویرایش شده توسط Hype
لینک به دیدگاه

بی شک گیگابایت !

که اولیش بخاطره جذابیت خاصشه !!! به لطف سری فوق العاده ارزشمند aorus ...

-----------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، invoker گفته است :

بی شک گیگابایت !

اره دوست عزیز سری آوروس محشره توی دما و همه چی

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، FakhaR گفته است :

درود .

نظرسنجی که ناقصه

ولی بنده نظر شخصی خودم توی کارت های انویدیا

EVGA و HOF  1f60d.png

والسلام :)

درود بر شما کجا مشکل داره؟

لینک به دیدگاه

درود دوستان

برندها همه خوبن و هر کردم سریهای خاصی دارن که تو نوع خودش خوبه

من شخصا برندای خوش قیمتو بیشتر ترجح میدم

زوتاک و ایکس اف یکس برند مورد علاقه منه(البت کاملا سلیقه ایه)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 ساعت قبل، invoker گفته است :

بی شک گیگابایت !

درود

عزیز به بردهای زیر خوب دقت کنید:

این برد رفرنس یا همون فاندرز 1080ti هست که خود انویدیا طراحی کرده:

front.jpg

این برد کارت Aorus 1080ti Extreme :

front.jpg

این برد کارت MSI 1080ti Gaming X :

front.jpg

این هم برد Asus 1080ti Strix:

front.jpg

به نظر خودتون کدم برد بهتر طراحی شده؟ شلوغی روی برد و کامپوننت استفاده شده کدوم یکی بهتر هست؟ مثلا در بخش VRM چوک های تخت بهتره  یا چوک های SFC که MSI استفاده می کنه؟ کویل واین کدوم محتمل تر هست؟ منکه به تجربه میگم در کارتهایی که از چوک های تخت استفاده می کنند صدای بیشتری شنیدم. به نظرم  تعداد چوک های بیشتر لزوما دلیل بر برتری مدار تغذیه نیست ، به علاوه امکان سوت کشیدنشون هم بیشتر میشه.

واقعا جذابیت ظاهری و اصطلاحا گولاخ بودن کارت چقدر در عمل مطلوبیت داره؟ اینکه کارتی 2 یا 2.5 اسلات باشه و فضای کمتر اشغال کنه یا کارتی که 3 اسلات باشه.

همین کارت بالا در نسخه فاندرز کمتر از 700 گرم و نسخه MSI حدود 1250 گرم و کارت گیگابایت حدود 1500 گرم وزن دارند!

همینطور نرم افزار واسط گیگابایت رو استفاده می کردم اینقدر که باگ داشت کرش و فریز در بازی ها گرفته تا کرش کردن درایور انویدیا دست آخر مجبور شدم پاکش کنم.

من خودم طرفدار هیچ برندی نیستم و از همه برندها کارتهای زیادی داشتم و تست کردم ولی دوست دارم چندمورد از دلایل زیاد برتری گیگابایت نسبت به سایر برند ها رو از زبان شما که طرفدارش هستید بشنوم.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود

عزیز به بردهای زیر خوب دقت کنید:

این برد رفرنس یا همون فاندرز 1080ti هست که خود انویدیا طراحی کرده:

front.jpg

این برد کارت Aorus 1080ti Extreme :

front.jpg

این برد کارت MSI 1080ti Gaming X :

front.jpg

این هم برد Asus 1080ti Strix:

front.jpg

به نظر خودتون کدم برد بهتر طراحی شده؟ شلوغی روی برد و کامپوننت استفاده شده کدوم یکی بهتر هست؟ مثلا در بخش VRM چوک های تخت بهتره  یا چوک های SFC که MSI استفاده می کنه؟ کویل واین کدوم محتمل تر هست؟ منکه به تجربه میگم در کارتهایی که از چوک های تخت استفاده می کنند صدای بیشتری شنیدم. به نظرم  تعداد چوک های بیشتر لزوما دلیل بر برتری مدار تغذیه نیست ، به علاوه امکان سوت کشیدنشون هم بیشتر میشه.

واقعا جذابیت ظاهری و اصطلاحا گولاخ بودن کارت چقدر در عمل مطلوبیت داره؟ اینکه کارتی 2 یا 2.5 اسلات باشه و فضای کمتر اشغال کنه یا کارتی که 3 اسلات باشه.

همین کارت بالا در نسخه فاندرز کمتر از 700 گرم و نسخه MSI حدود 1250 گرم و کارت گیگابایت حدود 1500 گرم وزن دارند!

همینطور نرم افزار واسط گیگابایت رو استفاده می کردم اینقدر که باگ داشت کرش و فریز در بازی ها گرفته تا کرش کردن درایور انویدیا دست آخر مجبور شدم پاکش کنم.

من خودم طرفدار هیچ برندی نیستم و از همه برندها کارتهای زیادی داشتم و تست کردم ولی دوست دارم چندمورد از دلایل زیاد برتری گیگابایت نسبت به سایر برند ها رو از زبان شما که طرفدارش هستید بشنوم.

سلام برادر

---------

نکته اول من کلا" نظره شخصی خودم رو بیان میکنم و کاری به هیچ چیز هم ندارم ! فقط نظره خودمه و خودم ... ( شاید از رو تجربه باشه شایدم از رو ... )

واقیعت من زیاد اهل توضیح دادن نیستم و دوست ندارم زیاد هم سر موضوعی بحث کنم ... ( امیدوارم این حرف جسارت نباشه دلیلش رو هم ... )

( چونکه من اغلب نظره شخصی خودم رو میگم دلیلش تنها همینه و صحبت ها بلانس در نمی یاد یکی علمی میگه یکی عملی ...)

------------------------------------------------------------------------------------------

نکته دوم

من سال های زیادی عمر رو صرف بازی کردم و از اونجایی که از قدیم علاقه به سخت افزار داشتم (دست و پا شکسته) درش کار میکنم.

تو این سال ها خیلی چیزا رو تجربه کردم ... و فهمیدم یه چیزایی باید همه جوره به سلیقه ادمی جور در بیاد !

مثلا من ... بخوام یه کارت گرافیک بخرم اینارو ملاک قرار میدم. قشنگی و خاص بودنش / قدرت و دوام / قیمت مناسب / و ... در واقع تنها برندی که تمام اینارو واسه یه گیمر فراهم کرده از نظره من گیگابایت بوده ! اونم فقط به لطف سری Aorus هستش !( نمیدونم انگار احساس میکنم اینا خودشون یکی از ماها هستن نیاز یه گیمر رو کاملا درک میکنن ! )

و در اخر به اینم اعتقاد دارم که ... هر چیزی یه خوبی بدی خاصی داره ! و هیچ چیز تماما" خوب نیست ( این رو باید قبول داشت ! ) پس انتخاب من میشه اون چیزی که از 10 تا خواستم لااقل 7.8 تاشو براورده کرده باشه !

بازم میشه گیگابایت !

اینم اضافه کنم . من امار خیلی جاها دستمه که یه جورایی با حرف های من درست در می یاد و اونا هم واسه اینکه حد امکان به خواسته هاشون برسن

میرن دنبال چنین چیزی (حالا کاری ندارم چه گرافیکی باشه اصل مطلب همینه)

نکته سوم

من احساس میکنم یه چیزایی تو ایران یه عده الکی الکی بزرگش کردن در صورتی که هیچی از خودش نداره ! ( عینه جریان عالیس هستش که اوایل فعالیتش واقعا محشر بود الان شده اب گازدار طعم دهنده )

و جدیدا" هم امار در امده که عالیس مال خوده دولتی هاست !

مثلا برندی مثل ایسوس هم همینطوره ! بخاطره سود و منفعت بیشتری که دلال ها دارن میرسونن و یا خوده تولید کننده و یا ...

فقط بزرگ جلوش دادن در اصل اشغال تر از خودش هیچی نیست ! (نظره کاملا شخصی خودمه)

و یه عده یوزر هم گوش به حرف فروشنده ان که همه ایسوس میخرن ایسوس اونم سر همین مجبوره به حرف اون گوش بده !!!

و حرف اخر ...

من گیگابایت رو هم تو مادربرد و  همم تو گرافیک و همم قبول دارم... بعد از اون EVGA و بعدش MSI و بعد ASrock ( مادربرد فقط )

و باز هم تاکید میکنم این نظره شخصی خوده بنده اس !

----------------------------------------

لینک به دیدگاه

درو بر همه

به نظر من استانداردهای تولید اونقد بالا رفته که حتی برندی مثل  xfx  میشه بهش اعتماد کرد و بیشتر تفاوتها  در نوع و طراحی خنک کننده هست  شاید در عمل بین یک چیپ مشابه در دوبرند تفاوتی زیز 5 درصد رو در عمل شاهد باشیم

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، invoker گفته است :

سلام برادر

---------

نکته اول من کلا" نظره شخصی خودم رو بیان میکنم و کاری به هیچ چیز هم ندارم ! فقط نظره خودمه و خودم ... ( شاید از رو تجربه باشه شایدم از رو ... )

واقیعت من زیاد اهل توضیح دادن نیستم و دوست ندارم زیاد هم سر موضوعی بحث کنم ... ( امیدوارم این حرف جسارت نباشه دلیلش رو هم ... )

( چونکه من اغلب نظره شخصی خودم رو میگم دلیلش تنها همینه و صحبت ها بلانس در نمی یاد یکی علمی میگه یکی عملی ...)

------------------------------------------------------------------------------------------

نکته دوم

من سال های زیادی عمر رو صرف بازی کردم و از اونجایی که از قدیم علاقه به سخت افزار داشتم (دست و پا شکسته) درش کار میکنم.

تو این سال ها خیلی چیزا رو تجربه کردم ... و فهمیدم یه چیزایی باید همه جوره به سلیقه ادمی جور در بیاد !

مثلا من ... بخوام یه کارت گرافیک بخرم اینارو ملاک قرار میدم. قشنگی و خاص بودنش / قدرت و دوام / قیمت مناسب / و ... در واقع تنها برندی که تمام اینارو واسه یه گیمر فراهم کرده از نظره من گیگابایت بوده ! اونم فقط به لطف سری Aorus هستش !( نمیدونم انگار احساس میکنم اینا خودشون یکی از ماها هستن نیاز یه گیمر رو کاملا درک میکنن ! )

و در اخر به اینم اعتقاد دارم که ... هر چیزی یه خوبی بدی خاصی داره ! و هیچ چیز تماما" خوب نیست ( این رو باید قبول داشت ! ) پس انتخاب من میشه اون چیزی که از 10 تا خواستم لااقل 7.8 تاشو براورده کرده باشه !

بازم میشه گیگابایت !

اینم اضافه کنم . من امار خیلی جاها دستمه که یه جورایی با حرف های من درست در می یاد و اونا هم واسه اینکه حد امکان به خواسته هاشون برسن

میرن دنبال چنین چیزی (حالا کاری ندارم چه گرافیکی باشه اصل مطلب همینه)

نکته سوم

من احساس میکنم یه چیزایی تو ایران یه عده الکی الکی بزرگش کردن در صورتی که هیچی از خودش نداره ! ( عینه جریان عالیس هستش که اوایل فعالیتش واقعا محشر بود الان شده اب گازدار طعم دهنده )

و جدیدا" هم امار در امده که عالیس مال خوده دولتی هاست !

مثلا برندی مثل ایسوس هم همینطوره ! بخاطره سود و منفعت بیشتری که دلال ها دارن میرسونن و یا خوده تولید کننده و یا ...

فقط بزرگ جلوش دادن در اصل اشغال تر از خودش هیچی نیست ! (نظره کاملا شخصی خودمه)

و یه عده یوزر هم گوش به حرف فروشنده ان که همه ایسوس میخرن ایسوس اونم سر همین مجبوره به حرف اون گوش بده !!!

و حرف اخر ...

من گیگابایت رو هم تو مادربرد و  همم تو گرافیک و همم قبول دارم... بعد از اون EVGA و بعدش MSI و بعد ASrock ( مادربرد فقط )

و باز هم تاکید میکنم این نظره شخصی خوده بنده اس !

----------------------------------------

اره اغلب طراحی شون برابره در کل باید از برندهایی خرید که با ای ام دی و انویدیا قرار دارن نه اون برند های چینی اشغال

برندی مانند ایسوس و ام اس ای که کارتشون گرون تره حتما دلیلی داره (البته ایران رو حساب نکن)

یادمه تو یکی ویدیو ها بهترین rx 5700xt  gaming x msi بود البته گیگابایت g1 gaming  با قیمتی که داشت محشر بود

لینک به دیدگاه

سافایر انتخاب من هست به علت اینکه زیاد با گرافیک مجزا سروکار ندارم برندهای زیادی رو تست نکردم ولی از اونهایی که دستم بوده سافایر با کیفیت ترین بوده.

Sapphire was the first company to release a video card having clock speed of 1000 MHz (1 GHz) with the release of the Sapphire Atomic Edition HD 4890.

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

سلام 

تجربه استفاده از کارتهای انودیا رو خیلی ندارم بنابراین نمیتونم نظری بدم . در amd واقعا کارتهای sapphire بسیار بسیار دوست داشتنی هستن . به شخصه عاشق این برند هستم و البته his که متاسفانه وارد نمیشن . 

ببینید بیشتر سلیقه هست مثلا در پاور بنده عاشق antec و super flower هستم . ولی شاید کمتر کسی ازشون خوششون بیاد 

در مورد پست جناب معین عزیز هم بنده به شخصه برد msi رو بیشتر میپسندم . به نظرم برد گیگا خیلی شلوغه و یه جورایی به هم ریخته . 

ویرایش شده توسط babak_11
لینک به دیدگاه

برند مورد علاقم MSI هست. ولی ساب برند هایی که آرزوی داشتنشونو دارم اینان: MSI Lightning Z, Galax HOF, EVGA Kingpin. میدونم اینا تو همه جای دنیا آرزوی خوره های سخت افزارن و بخاطر قیمتای نا معقولشون برای کلکسیونر ها فقط معقوله خریدشون و البته اوورکلاکرا. ولی بازم امید دارم یه روز بتونم یه HOF یا Lightning تو سیستمم داشته باشم.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، ali2424 گفته است :

درو بر همه

به نظر من استانداردهای تولید اونقد بالا رفته که حتی برندی مثل  xfx  میشه بهش اعتماد کرد و بیشتر تفاوتها  در نوع و طراحی خنک کننده هست  شاید در عمل بین یک چیپ مشابه در دوبرند تفاوتی زیز 5 درصد رو در عمل شاهد باشیم

خیر اشتباه محض هست حرفتون

چیپ ها دست چین میشن و تو کلاس های متفاوت از پایین رده و بالا رده به شرکت ها فروخته میشن  که کیفیت اسیک رو مشخص میکنن و بدرد اورکلاک و اندرولت میخورن

دوم کیفیت خنک کننده و فن هست که از نوع یاتاقان فن شروع میشه تا هیت پایپ های هیت سینک و ذخامت و سیقلی بودن اونها

مورد بعدی کیفیت خمیر و پد حرارتی هست 

مورد بعدی ارایش مدار vrm هست

مورد بعدی کیفیت قطعات vrm هست که از نوع ترانزیستور و خازن گرفته تا تحمل دمایی و میزان ظرفیت تولید امپر ولت (وات) اون هاست

مورد بعدی هم قسمت پورت خروجی هست که تعداد رو مشخص میکنه 

در یه کارت ارزون قیمت  از همه تاثیر گذار تر بر روی عمر کارت : ارایش vrm و کیفیت قطعات vrm  و خنک کنندگی هست که باعث میشه کارت یا  داغ بشه  یا ثبات در فرکانس  بوست  نداشته باشه 

و با کوچیک ترین اورکلاک باعث فشار روی مدار vrm بشه و در نهایت عمرش زودتر از همشون به سر برسه حال چه بعد 1سال چه بعد 2سال چه 6ماه

کیفیت چیپ زیاد مسئله نیست چون شرکت اصلی سازنده چیپ کمتر از یه درصد خلوصی رو مرجوع میکنه و اصلا به شرکت های سازنده کارت گرافیک نمیرسه

ولی مورد vrm و خنک کنندگی بسیار مهم و قابل توجه هست 

لینک به دیدگاه

عرض کنم دوستان power color هم بد نیست بخصوص در کارت rx 5700xt  

لینک به دیدگاه

بعد از مشکلاتی که چندسال پیش با مادربرد گیگابایت داشتم دیگه سراغ هیچ محصولی ازش نرفتم، و در دو بار ارتقا که داشتم قطعات اصلی را از برند ایسوس انتخاب کردم و خدا رو شکر تا به امروز اصلا مشکلی نداشتم. البته در ارتقا اخر به دلیل محدودیت بودجه مجبور شدم گرافیک را از برند گیگابایت بردارم که همین دو سه ماه پیش مرخص شد و گارانتی هم نتونست تعمیر کنه و با یک گرافیک گیابایت دیگه تعویضش کرد. البته من فروختمش و به جاش ایسوس برداشتم.

درسته در ایران قیمت های بعضی برندها مثل همین ایسوس بیخودی بالاست ولی در کل قیمت جهانی ایسوس هم بالاست و فروشندگان محترم لطف میکنن از اعتبار ایسوس جیب خودشون را پر می کنند.

ضعف بزرگی که در گیگابایت دیدیم به جز مشکلاتی که برای من به وجود آورد، نرم افزار افتضاح این برند هست که بعد از چند روز مجبور میشین حذفش کنین!

برتری گیگابایت در ایران گارانتی معتبر آواژنگ هست که من در سه باری که مراجعه کردم بدون مشکل قطعات تعویض کردند و دنبال بهونه نبودند.

ضعف ایسوس در ایران قیمت بالا و نداشتن گارانتی معتبری مثل آواژنگ هست ولی خوشبختانه در این چندسالی که از قطعات ایسوس استفاده میکنم با مشکلات سخت افزاری مواجه نشدم که مجبور بشم به گارانتی مراجعه کنم. البته ایسوس هم مشکلات نرم افزاری خودش را داره (برای مثال نرم افزار Aura که البته برای من تا الان پیش نیومده ولی شاکی زیاد داشته) ولی با این وجود Ai Suite علاوه بر رابط کاربری جذاب بسیار کاربردی و مفید هست. با این وجود من از قابلیت اورکلاک GPU و CPU این نرم افزار استفاده نمیکنم چون ترجیح میدم تغییرات را بایوس اعمال کنم.

مورد دیگه هم اینکه اکثر برندهای معتبر گرافیک های رده بالاشون از کیفیت خوبی برخودار هستند که البته برای این کیفیت پول خوبی هم باید پرداخت بشه!

مهم این هست که در گرافیک های رده اقتصادی کدوم کیفیت بهتری ارائه می دهند. چون به شخصه خودم بعید میدونم بتونم در شرایط حاضر سراغ گرافیک رده بالا برم.

ویرایش شده توسط shadowfax
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...