رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام خسته نباشید قصد خریداری مانیتوری برای کار های برنامه نویسی، استریم  و گیم را دارم بودجه مورد نظرم تا 3 میلیون تومان هستش چه مانیتوری  را پیشنهاد میکنید؟؟؟

بنکیو مدل GW2270H 

ایسوس مدل VC239H

ویوسونیک مدل VA2456-sh

ایسوس مدل VP228HE

لینک به دیدگاه

سلام - VP228HE  رو من دارم - خوبه بد نی.

ولی الان دوس دارم یکم مانیتورم عرضش بیشتر باشه ( مثلا الان عرضش 6 هستش، اگه میشد 10 خوب میشد 😁 ) تا تو کدنویسی و ... بتونم چندتا پنجره رو کنار هم بزارم و راحت

یا مثلا طول برخی کدام زیاده، عرض مانیتور بزرگتر میشد، یکم بهتر میشد.

تو استریم هم که عرض هرچی بزرگتر باشه دیگه نیاز به سیستم دوم ( مانیتور دوم ) هم کمتر! میشه.

تنها چیزی که رو مخمه، برا تغییر روشنایی نمایشگر باید با دکمه هاش ور برم، برم تو تنظیماتش و ... دوس داشتم مث لبتاب یه دکمه رو بزنم و نور کم و زیاد بشه ( گشاد شدیماااااا 🙄)

البته آدمیزاد/خودمو میگم/ قانع بشو نی، یه کیلو طلا هم بکنی تو حلقش بازم سیر نمیشه و دلش بیشتر میخواد!

در کل خواستم بگم مدل فوق رو دارم، یکم عرضش بیشتر میبود، بیهتر میشد، ولی همین هم خیلی خوبه برای من، راضی ام ازش / حالا شاید با مانیتور های دیگه هم کار کنم، ممکنه بگم راضی نیستم و نظرم تغییر کنه.😂

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...