رفتن به مطلب

مشکل در نصب ویندوز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

عرض سلام و ادب،
من یک تبلت TOSHIBA WT8-B دارم که روی اون سیستم عامل ویندوز 8.1 بود. قصد کردم که اون رو به 10 ارتقا بدم. مطالبی در مورد آموزش نصب سیستم عامل ویندوز از طریق بستر UEFI, BIOS رو مطالعه کردم. مراحل تنظیمات بایوس و فلش و فایل ISO مورد نظر برای نصب کم و بیش همونطور باید باشه طی میشه (البته با ظاهری متفاوت به دلیل تفاوت های معمول سخت افزاری) به جز مرحله اولیه ورود به محیط مورد نظر برای نصب ویندوز. یعنی همون جایی که باید زبان رو انتخاب کنم و گزینه next  رو بزنم تا پنجره ی Install Now به نمایش در بیاد. اتفاقی که رخ میده دقیقا این هست که وقتی من باید گزینه next رو بزنم، هر چقدر محل گزینه رو تاچ میکنم انتخاب نمیشه طوری که انگار تاچ کار نمیکنه. البته تاچ اسکیرین خراب نیست چون مراحل قبلی که تنظیمات بایوس هست تاچ کار میکنه. من هر دو نسخه ویندوز 10 (32 و 64 بیتی) رو امتحان کردم.

اگه بگم این تبلت عصای دست من حساب میشه، بی راه نگفتم.

ممنون میشم اگر که منو راهنمایی کنید.

با تشکر، فرید رحیمی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...