رفتن به مطلب

سوال در مورد hyper 212 led turbo

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام.

من یک عدد کولر پردازنده cooler master hyper 212 led turbo دارم که قبلا از پایه اینتلش استفاده میکردم.

جدیدا یک باندل am4 تهیه کردم کهتونستم با استفاده از پایه های am4 این کولر باز هم ازش استفاده بکنم.

مورد اول اینکه پیچ های پایه تا چه مقدار باید سفت بشن؟ برخی میگن تا حدی که با پیچگوشتی بدون فشار اضافی دیگه نچرخه و بعدش یک دور معکوس که من همین کار رو کردم.

مورد دوم اینکه حرارت این پردازنده از پردازنده قبلیم بیشتره و دور فن توی لود در حدود 1300rpm هستش. یک لرزش خاصی حس میشه وقتی کولر به این دور میرسه در حدی که به میز منتقل میشه و قابل حس کردنه. البته زیادم شدید نیست.

پد های لرزشگیر فن ها هم سالمه.

ایا این لرزش در طولانی مدت برای برد و پردازنده ضرر داره وآیا طبیعی در اون دور؟ به نظرتون از کولر استوک استفاده بکنم؟

راه حل و پیشنهادتون رو با من در میون بگذارید.

سپاس.

ویرایش شده توسط xXxHO3EiNxXx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لرزش تو کیس به هیچ عنوان مناسب نیست حتی به مقدار کم

بیشترین ضربش به هارد سیستم هست چونکه خود هارد یک مقدار لرزش داره حالا یک مقدار لرزش از کیس هم وارد بشه چه بشود

در مورد اون یک دور معکوس هم من تا حالا چیزی نشنیدم

من تا اخرش سفت میکنم که قابل تکون خوردن نباشه فقط نه اون مقدار که به برد اسیب برسه

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

ببینید کدوم فن باعث لرزش شده بازش کنید و در نهایت تعویض

کلا این کولر دو عدد فن داره که نمیدونم کدومشونه اما فکر کنم توی این دور خودش رو نشون میده چون قبلا ندیده بودم ازش.

کولر هم تازه تهیه شده 2-3 ماه هست بعید میدونم به این زودی مشکل بخوره با توجه به برندش.

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، xXxHO3EiNxXx گفته است :

کلا این کولر دو عدد فن داره که نمیدونم کدومشونه اما فکر کنم توی این دور خودش رو نشون میده چون قبلا ندیده بودم ازش.

کولر هم تازه تهیه شده 2-3 ماه هست بعید میدونم به این زودی مشکل بخوره با توجه به برندش.

فنها رو بیرون تست کنید منم v6 دارم تو فقط موقع روشن شدن سیستم یکی از فنها کمی نویز داره که بخاطر کارکرد بالای اونه

لینک به دیدگاه

البته این نسخه که من داشتم به این صورت نبوده فقط با عث گرمای شدید توی کیس میشد

ویرایش شده توسط Rusher
لینک به دیدگاه

در در 28 بهمن 1398 در 16:34، xXxHO3EiNxXx گفته است :

دوستان سلام.

من یک عدد کولر پردازنده cooler master hyper 212 led turbo دارم که قبلا از پایه اینتلش استفاده میکردم.

جدیدا یک باندل am4 تهیه کردم کهتونستم با استفاده از پایه های am4 این کولر باز هم ازش استفاده بکنم.

مورد اول اینکه پیچ های پایه تا چه مقدار باید سفت بشن؟ برخی میگن تا حدی که با پیچگوشتی بدون فشار اضافی دیگه نچرخه و بعدش یک دور معکوس که من همین کار رو کردم.

مورد دوم اینکه حرارت این پردازنده از پردازنده قبلیم بیشتره و دور فن توی لود در حدود 1300rpm هستش. یک لرزش خاصی حس میشه وقتی کولر به این دور میرسه در حدی که به میز منتقل میشه و قابل حس کردنه. البته زیادم شدید نیست.

ایا این لرزش در طولانی مدت برای برد و پردازنده ضرر داره وآیا طبیعی در اون دور؟ به نظرتون از کولر استوک استفاده بکنم؟

سپاس.

1- پیچ کولر باید تماما سفت باشه تا از لقی و ایجاد لرزش کولر جلوگیری کنه و همچنین جذب سطح سی پی یو باشه تا عمل خنک سازی به بهترین شکل ممکن باشه

2- شما اشاره ای به نوع پردازنده سوکت am4 نکردین شاید رده های بالای سری 3000 باشن که این  کولر نیست براشون 

3-لرزش کولر اصلا خوب نیست و مشکلات بعدی داره براتون مخصوصا تاثیرات بدی روی هارد میزاره ... جدی بگیرین لرزش درون کیس کلا باید برطرف بشه 

لینک به دیدگاه

در در 28 بهمن 1398 در 16:34، xXxHO3EiNxXx گفته است :

دوستان سلام.

سپاس.

سلام

به خاطر تنظیمات دور فن نسبت به دما هست و ممکنه فیکس نبودن فن ها و همین طور افزایش ناگهانی دور فن.

میتونید دور فن رو جوری تنظیم کنید که دیرتر به وان دور برسه البته با توجه به دمای مناسب برای پردازنده.

شما حداقل تا 90 درجه جا دارید برای کاهش دور فن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...