رفتن به مطلب

اورکلاک 2700x

رضا موسوی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

استیبل نشد

لول رو ببرم بالاتر؟

۲ درجه ولتاژو افزایش دادم یعنی ۱/۳۵۶ باز استیبل نشد

مجددا یکی دیگه افزایش دادم یعنی ۱/۳۶۲

ببینم تستیبل میشه

ویرایش شده توسط رضا موسوی
لینک به دیدگاه

رو ۱/۳۶۲ هم استیبل نشد

مجددا دوتا بردم بالا یعنی ۱/۳۷۵

لینک به دیدگاه

آقا یجای کار میلنگه

حتی رو ۱/۳۷۵ هم با لول ۲ استیبل نشد

تازه این سری زیر بار خیلی زود کرش کرد

سری قبل هم همینطور

ولی قبلش نه 

چند بار بردم زیر بار پشت سرهم

بعدذاز ۶ بار کرش کرد

لول رو الان گذاشتم ۳ ببینم مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

یه سوال

ای ادش چیه که من لول  و بزارم رو‌ level 4

بعد پلتاژو دستکاریش کنم؟

خیلی ضرر داره و خطریه؟؟

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

دوستان کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟

ببنید، من ASUS ROG STRIX X470-F Gaming با پردازنده 2700X داشتم

موردی که شما باید در نظر داشته باشید اینه، اصلا 2700X به صورت عادی اورکلاک نمیشه.(معنای عادی یعنی با کولر های متداول بازار)

فرکانس XFR پردازنده 2700X برابر 4.3 گیگاهرتز هستش، یعنی شما هیچ کاری نکنی، این پردازنده تا 4.3 گیگاهرتز خودش بوست می کنه.

حالا زمانی که شما بخواهید به صورت دستی ضریب رو مساوی 43 قرار بدی، اصلا سیستم بوت نمیشه. ته تهش، میتونید ضریب رو مساوی 42 قرار بدی که این میزان از فرکانس دیفالت کمتره و عملا شما Downclock کردی، نه اورکلاک و نتیجه تست ها حتی از حالت دیفالت هم کمتر میشه.

بنابراین اورکلاک رو بیخیال، تو حالت دیفالت از پردازنده استفاده کن و لذت ببر.

کلا با این پردازنده اورکلاک نتیجه ای جز کاهش پرفورمنس نداره چون اور نمیشه، با کوچکترین تغییر دستی فقط داون کلاک میشه.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

ببنید، من ASUS ROG STRIX X470-F Gaming با پردازنده 2700X داشتم

موردی که شما باید در نظر داشته باشید اینه، اصلا 2700X به صورت عادی اورکلاک نمیشه.(معنای عادی یعنی با کولر های متداول بازار)

فرکانس XFR پردازنده 2700X برابر 4.3 گیگاهرتز هستش، یعنی شما هیچ کاری نکنی، این پردازنده تا 4.3 گیگاهرتز خودش بوست می کنه.

حالا زمانی که شما بخواهید به صورت دستی ضریب رو مساوی 43 قرار بدی، اصلا سیستم بوت نمیشه. ته تهش، میتونید ضریب رو مساوی 42 قرار بدی که این میزان از فرکانس دیفالت کمتره و عملا شما Downclock کردی، نه اورکلاک و نتیجه تست ها حتی از حالت دیفالت هم کمتر میشه.

بنابراین اورکلاک رو بیخیال، تو حالت دیفالت از پردازنده استفاده کن و لذت ببر.

کلا با این پردازنده اورکلاک نتیجه ای جز کاهش پرفورمنس نداره چون اور نمیشه، با کوچکترین تغییر دستی فقط داون کلاک میشه.

دماش تو حالت عادی یعنی اینکه خودش اور کلاک بشه فک کنم تا ۷۲-۷۵ بره درسته؟؟

ولی رو حالت دیفالت که تست کردم 

پرفورمنسش خیلی پایینتر از حالتی بود که فرکانسو‌ گذاشتم رو ۴۱/۵،تو سایتها هم دیدم پرفورمنسش پایینتره

فقط یه سوال تو همین حالت دیفالت خودش اتومات ولتاژو تا ۱/۴۶-۱/۴۵ میبره

مشکلی نداره؟

ولی پرمورمنسش خیلی کمتر از فرکانس ۴۱/۵ هستش

اینم تستاش👇🏼

60D4EC17-B754-46EE-A627-E7188AC0DF0E.jpeg

A74286DE-B3C0-4FAB-A315-B90B47A11006.jpeg

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

دماش تو حالت عادی یعنی اینکه خودش اور کلاک بشه فک کنم تا ۷۲-۷۵ بره درسته؟؟

ولی رو حالت دیفالت که تست کردم 

پرفورمنسش خیلی پایینتر از حالتی بود که فرکانسو‌ گذاشتم رو ۴۱/۵،تو سایتها هم دیدم پرفورمنسش پایینتره

فقط یه سوال تو همین حالت دیفالت خودش اتومات ولتاژو تا ۱/۴۶-۱/۴۵ میبره

مشکلی نداره؟

ولی پرمورمنسش خیلی کمتر از فرکانس ۴۱/۵ هستش

اینم تستاش1f447-1f3fc.png

خوب این نشون میده دمای پردازنده زیادی بالا میره به همین خاطر XFR نمیتونه تا تهش بوست کنه. شما باید یه فکری کنی که دمای پردازنده ات کم بشه، حالا یا ولتاژ رو کم کنی یا کولر بهتری براش تهیه کنی تا در حالت دیفالت بوست پردازنده بهتر بشه.

من تست R20 رو نکردم چون اون زمان که این سیستم دستم بود R20 وجود نداشت. ولی به هر صورت لینکش رو میگذارم شاید کمک کنه.

https://sakhtafzarmag.com/asus-rog-strix-x470-f-amd-ryzen-7-2700x-review/

کولینگ رو بهترش کن، و حتما بایوس رو آپدیت کن و نرم افزار های AMD و درایور ها رو آپدیت نگه دار. اینطوری شاید تا تهش بره.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

خوب این نشون میده دمای پردازنده زیادی بالا میره به همین خاطر XFR نمیتونه تا تهش بوست کنه. شما باید یه فکری کنی که دمای پردازنده ات کم بشه، حالا یا ولتاژ رو کم کنی یا کولر بهتری براش تهیه کنی تا در حالت دیفالت بوست پردازنده بهتر بشه.

من تست R20 رو نکردم چون اون زمان که این سیستم دستم بود R20 وجود نداشت. ولی به هر صورت لینکش رو میگذارم شاید کمک کنه.

https://sakhtafzarmag.com/asus-rog-strix-x470-f-amd-ryzen-7-2700x-review/

کولینگ رو بهترش کن، و حتما بایوس رو آپدیت کن و نرم افزار های AMD و درایور ها رو آپدیت نگه دار. اینطوری شاید تا تهش بره.

دستت درد‌نکنه لطف کردی

با cinebench R15 هم تست کردم باز پرفورمنسش پایین بود

واسه کولینگ

من وانرکورلر Green Evo 360 دارم

واتر کولرهای ۲۴۰ مثلا کولر مستر

خیلی قویتر از گرین ۳۶۰ هستش

مدل مال من اوو هستش؟

لینک به دیدگاه

دوستان من فرکانسو‌ گذاشتم ۴۱/۵ با ولتاژ ۱/۳۶۲

و LLC رو گذاشتم رو‌level 3

تو این حالت با cinebench 20 که فشار خیلی زیاده

ولتاز با نرم افزار cpu-z رو ۱/۴۰۶ هستش و دما هم ۶۹-۷۰

به مظرتون تو این شرایط

دما و ولتاژ مشکل ساز نیست و ایرادی نداره،الان پرفورمنسم‌خوبه،همینجور ثبتش کنم؟؟

تو  رندر دما حدودا ۶۸ درجس

318B561A-D739-4370-9A8A-2A0D2F3DCBAE.jpeg

لینک به دیدگاه

دوستان مگه مهمترین چیز واسه سی پی یو کنترل دما نیست؟

خوب من کلی با بایوس ور رفتم تونستم فرکانس ۴۱/۵ رو با ولتاژ ۱/۴۰۶ و llc رو level 1 استیبل کنم که تو رندر دمارو از ۶۶-۶۷ درجه به ۶۱ درجه رسوندم

به جای ولتاژ پایینتر و llc کمتر،ولتاژ بالاتر دادم و llc  کمتر

تو هر دو‌حالت وقتی سیستم زیر بار بود ولتاژ تو  تو cpu-z تو دو حالتش   ۱/۴۰۶ تا ۱/۴۱ بود

اینجوری مشکلی داره؟

پرفورمنس سیستم میاد پایین به مرور زمان یا نه مهمترین چیز دماس؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

دوستان من فرکانسو‌ گذاشتم ۴۱/۵ با ولتاژ ۱/۳۶۲

و LLC رو گذاشتم رو‌level 3

تو این حالت با cinebench 20 که فشار خیلی زیاده

ولتاز با نرم افزار cpu-z رو ۱/۴۰۶ هستش و دما هم ۶۹-۷۰

به مظرتون تو این شرایط

دما و ولتاژ مشکل ساز نیست و ایرادی نداره،الان پرفورمنسم‌خوبه،همینجور ثبتش کنم؟؟

تو  رندر دما حدودا ۶۸ درجس

318B561A-D739-4370-9A8A-2A0D2F3DCBAE.jpeg

با توجه به تنظیماتی که تا الان اعمال شد، این بهترین حالته و همینو ذخیره کنید علی الحساب.

------------------------

شاید در حالت دیفالت در پردازش تک هسته، مقدار جزئی عملکرد بهتر باشه ولی در پردازش چند هسته ای قطعا پرفورمنس بهتره.

لینک به دیدگاه

اکه به این لینک سر بزنید، می بینید که با ولتاژ 1.44v تونسته رو 4.3Ghz پایدار باشه با امتیاز خیلی خوب.

https://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_x470_aorus_ultra_gaming_review,18.html

البته این سایت جالبه که اشاره نکرده که این ولتاژ بیش از محدوده امن هست یا نه.

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

اکه به این لینک سر بزنید، می بینید که با ولتاژ 1.44v تونسته رو 4.3Ghz پایدار باشه با امتیاز خیلی خوب.

https://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_x470_aorus_ultra_gaming_review,18.html

البته این سایت جالبه که اشاره نکرده که این ولتاژ بیش از محدوده امن هست یا نه.

آره رو ولتاژ ۱/۴۴ هستش

ولی یه چیز،سی پی یو ۲۷۰۰x رو‌حالت دیفالت وقتی زیر بار هستش ولتاژش تا ۱/۴۴-۱/۴۵ میره

خوب یعنی ایراد نداره که رو حالت دیفالت ولتاژ اینقد بالاس؟؟

شاید کسی اصلا بلد نباشه هیچ تنظیمی تو بایوس انجام بده،یعنی وقتی زیر باره همیشه ولتاژ تا ۱/۴۵ میره

حتما خودشون پیش بینیشو کردن که ولتاژ تا ۱/۴۵ میره

ولی عجیبه😅

لینک به دیدگاه

شما سری x خریدی که به صورت کارخانه ای اورکلاک میشه اصلا تفاوت سری ایکس همینه تفاوت قیمت هم به همین خاطره شما باید 2700 معمولی میخریدی برای اورکلاک حتی تو فروم های خارجی  سری ایکس اور کلاک پیشنهاد نمیشه و کولر استوک خودش خیلی خوب دما رو نگه می داره نیاز به کولر دیگه نداری دلیل پشنهاد نشدن اور کلاک هم اینه که همین الان به صورت دیفالت اور کلاک هست شما فقط باید ولتاژ بیاری پایین تا جایی که استیبل باشه همین و اورکلاک رم خیلی مهمه

لینک به دیدگاه

الان 3600 رو به حدی اور میکنن که امتیاز از 3600x هم بهتر میشه یه نکته سیستم رندرینگ رو اور نکن (نظر شخصی ) چون بیشتر از گیم سی پی یو رو تحت فشار میزاره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

آره رو ولتاژ ۱/۴۴ هستش

ولی یه چیز،سی پی یو ۲۷۰۰x رو‌حالت دیفالت وقتی زیر بار هستش ولتاژش تا ۱/۴۴-۱/۴۵ میره

خوب یعنی ایراد نداره که رو حالت دیفالت ولتاژ اینقد بالاس؟؟

شاید کسی اصلا بلد نباشه هیچ تنظیمی تو بایوس انجام بده،یعنی وقتی زیر باره همیشه ولتاژ تا ۱/۴۵ میره

حتما خودشون پیش بینیشو کردن که ولتاژ تا ۱/۴۵ میره

ولی عجیبه1f605.png

سلام

دیفالت حین فول لود حدود 1.32 باید باشه.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، hass369 گفته است :

الان 3600 رو به حدی اور میکنن که امتیاز از 3600x هم بهتر میشه یه نکته سیستم رندرینگ رو اور نکن (نظر شخصی ) چون بیشتر از گیم سی پی یو رو تحت فشار میزاره

من فرکانس ۴۱/۵ قرار دادم که ولتاژ زیر بار با نرم افزار   ۱/۴۰۶cpu-z نشون میده و تو۲۵ دقیقه دما از ۶۸ بالاتر نمیره

اینجوری ضرر داره واسه سی پی یو؟؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Aimbot گفته است :

سلام

دیفالت حین فول لود حدود 1.32 باید باشه.

رو دیفالت ولتاژ رو روی ۱/۴۵-۱/۴۶ تشون میده وقتی زیر باره

فرکانس تا ۴۳ متغییره

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

رو دیفالت ولتاژ رو روی ۱/۴۵-۱/۴۶ تشون میده وقتی زیر باره

فرکانس تا ۴۳ متغییره

مطمئنی تنظیمات بایوس دیفالت بوده ؟ اونوقت 2700x نباید تو فول لود فرکانسش به 4300 برسه. داخل لودهای پایین فقط به این فرکانس میرسه. 1.46 اگر تو فول لود بوده در طولانی مدت پردازنده رو دیگرید میکنه. مقدار vidی که hwmonitor نشون میده ولتاژ واقعی نیست که پردازنده میگیره . cpu vcore چیزی هست که باید دنبالش باشید.

ویرایش شده توسط Aimbot
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

من فرکانس ۴۱/۵ قرار دادم که ولتاژ زیر بار با نرم افزار   ۱/۴۰۶cpu-z نشون میده و تو۲۵ دقیقه دما از ۶۸ بالاتر نمیره

اینجوری ضرر داره واسه سی پی یو؟؟

بستگی به خودت داره من دیدم تازه ورک استیشن ها اندرولت میکنن تا دمای بهتری داشته باشه اورکلاک مگه چقدر تاثیر داره توی رندر نهایت 5 درصد  اور واسه گیم خوبه که سی پی یو لودش به صد نمیرسه توی رندر مثلا ویری همش لود 100 درصد  تازه خودش تا 4.3 باید اور کنه تو تازه الان فرکانسشو کاهش دادی زمانی که فرکانس میبره بالا ولتاژ هم میبره بالا پس نترس عادیه این سی پی یو از کارخانه اورکلاک شده پس تنظیمات دیفالت بزار فقط یه گزینه باید توی مادربرد باشه که بشه برای ولتاژ افست تعیین کرد که مثلا 100 میلی ولت کمتر ولتاژ به سی پی یو بده اونو باید پیدا کنی و بهش منفی 100 میلی ولت بدی همین  سری ایکس ولتاژ نباید ثابت باشه بازم میگم چون اورکلاک میکنه خودش اگر 2700 عادی بود مشکلی نبود این سی پی یو بدرد اورکلاک نمیخوره 68 درجه هم خوبه ولی کلا این سی پی یو ولتاژش بالاس

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، hass369 گفته است :

بستگی به خودت داره من دیدم تازه ورک استیشن ها اندرولت میکنن تا دمای بهتری داشته باشه اورکلاک مگه چقدر تاثیر داره توی رندر نهایت 5 درصد  اور واسه گیم خوبه که سی پی یو لودش به صد نمیرسه توی رندر مثلا ویری همش لود 100 درصد  تازه خودش تا 4.3 باید اور کنه تو تازه الان فرکانسشو کاهش دادی زمانی که فرکانس میبره بالا ولتاژ هم میبره بالا پس نترس عادیه این سی پی یو از کارخانه اورکلاک شده پس تنظیمات دیفالت بزار فقط یه گزینه باید توی مادربرد باشه که بشه برای ولتاژ افست تعیین کرد که مثلا 100 میلی ولت کمتر ولتاژ به سی پی یو بده اونو باید پیدا کنی و بهش منفی 100 میلی ولت بدی همین  سری ایکس ولتاژ نباید ثابت باشه بازم میگم چون اورکلاک میکنه خودش اگر 2700 عادی بود مشکلی نبود این سی پی یو بدرد اورکلاک نمیخوره 68 درجه هم خوبه ولی کلا این سی پی یو ولتاژش بالاس

آره درسته

جدیداشو‌نمیدونم ولی کلا رایزن ولتاژ بالا میخواد واسه حتی ۱ فرکانس،حالا میتونم ۴۱/۵ رو به ۴۱ کاهش بدم

و دمارو از ۶۸ به ۶۲ برسونم

و ولتاژ رو هم ۴ درجه کاهش بدم،شاید اینکارو‌کردم

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، hass369 گفته است :

شما سری x خریدی که به صورت کارخانه ای اورکلاک میشه اصلا تفاوت سری ایکس همینه تفاوت قیمت هم به همین خاطره شما باید 2700 معمولی میخریدی برای اورکلاک حتی تو فروم های خارجی  سری ایکس اور کلاک پیشنهاد نمیشه و کولر استوک خودش خیلی خوب دما رو نگه می داره نیاز به کولر دیگه نداری دلیل پشنهاد نشدن اور کلاک هم اینه که همین الان به صورت دیفالت اور کلاک هست شما فقط باید ولتاژ بیاری پایین تا جایی که استیبل باشه همین و اورکلاک رم خیلی مهمه

اورکلاک رم چطوریه؟

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

اورکلاک رم چطوریه؟

فرکانس رم روی 3200 باشه چون در بعضی مادربرد میزاره رو حالت پایه 2400

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

اورکلاک رم چطوریه؟

چه برنامه های  کار میکنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...