رفتن به مطلب

مشکل در استفاده از کارت گرافیک AMD Radeon RX460

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اعضای محترم لیون کامپیوتر.

من 2 ساله لپ تاپ Asus X550I دارم . این لپ تاپ دو تا کارت گرافیک داره اولی که ضعیف تر هست AMD Radeon R7 هست و دومی که قوی تره AMD Radeon RX 460 هست. متاسفانه من از وقتی خریدم لپ تاپ
از کارت گرافیک قوی تره هیچ بحره نتونستم ببرم . هیچی روش س.ییچ نمی شه . نه بازی نه برنامه نه هیچی . بارها درایور پاک کردم نصب کردم هیچ تاثیری نداشته . تعمیراتی هم بردم نتونستن درست کنن. حتی با اینکه 
درایورش نصب بوده خیلی از برنامه هاو بازی ها شناساییش هم نمی کنن از جمله افتر افکت و ایلستریتور و ..... . از خود پنل AMD و بخش PreFerences هم بازی هاو برنامه ها رو اخرین حد گذاشتم هیچ تاثیری نداشته.

دوستان خیلی از راه ها داخل نت تست کردم درست نشده لطفا اگه راهنمایی بلدین دریغ نکنین با تشکر.

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Tesla Cryptor گفته است :

با سلام خدمت اعضای محترم لیون کامپیوتر.

من 2 ساله لپ تاپ Asus X550I دارم . این لپ تاپ دو تا کارت گرافیک داره اولی که ضعیف تر هست AMD Radeon R7 هست و دومی که قوی تره AMD Radeon RX 460 هست. متاسفانه من از وقتی خریدم لپ تاپ
از کارت گرافیک قوی تره هیچ بحره نتونستم ببرم . هیچی روش س.ییچ نمی شه . نه بازی نه برنامه نه هیچی . بارها درایور پاک کردم نصب کردم هیچ تاثیری نداشته . تعمیراتی هم بردم نتونستن درست کنن. حتی با اینکه 
درایورش نصب بوده خیلی از برنامه هاو بازی ها شناساییش هم نمی کنن از جمله افتر افکت و ایلستریتور و ..... . از خود پنل AMD و بخش PreFerences هم بازی هاو برنامه ها رو اخرین حد گذاشتم هیچ تاثیری نداشته.

دوستان خیلی از راه ها داخل نت تست کردم درست نشده لطفا اگه راهنمایی بلدین دریغ نکنین با تشکر.

سلام دوست عزیز 

از داخل نرم افزار ای ام دی میتونید برید داخل تنظیمات بازی و گرافیک رو به high performance تغییر بدید که باعث میشه با 460 باز کنه 

و در ضمن یه اسکرین شات از device manager قسمت display adapter قرار بدید 

لینک به دیدگاه

بایوس لپ تاپ رو آپدیت کنید.

اول 306 اگه مشکل داشت 307 اگر مشکل داشت 308

https://www.asus.com/Laptops/X550IU/HelpDesk_BIOS/

ویرایش شده توسط irajshop
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، The.13east گفته است :

سلام دوست عزیز 

از داخل نرم افزار ای ام دی میتونید برید داخل تنظیمات بازی و گرافیک رو به high performance تغییر بدید که باعث میشه با 460 باز کنه 

و در ضمن یه اسکرین شات از device manager قسمت display adapter قرار بدید 

دوست عزیز الان برای مثال  Black Ops 3 روی High PerForMance گذاشتم ولی وقتی داخل بازی می شه هر 1 دقیقه فقط یه تکون ریز شخصیت می خوره هیچی کار نمی کنه معلومه اصن روی 460 باز نکرده.

Screenshot (94).png

Screenshot (95).png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...